Jokerit-HPK 31.3 peli 2

  • 11 030
  • 185

Aatos

Jäsen
Re: Aatos

Viestin lähetti theref
Ei kun en tee. Sääntökirjan lisäksi on olemassa tuollainen "Erotuomarin ohjekirja" eli Case Book. Se ei taida olla sähköisessä jakelussa netissä ainakaan. Kaksi erillistä teosta siis. Case Bookissa on julmettu määrä tulkintoja kuinka tilanteissa toimitaan oikeasti. Eli en siis korjaile mitään. Mutta pyydän anteeksi maalaisuuttani

Jees i know, mutta kunhan pistin ihmisille perusajatuksen paitsiosta. Näytti joillekin olevan epäselvää, ei sen kummenpaa.Case Kirjasen kopiota ei varmaan kannata tänne tosiaan tuoda, tulkintoja kyllä löytyy muttei niiden sovittaminen ole aina helppoa, niin kuin varmaan raitapaitana tiedät. Tilanteet tulevat joskus liiankin nopeasti. Tämän päivän pelissä en itse sellaisia havainnut. ;) ;)
 

PIISPA

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
yleisömääristä

Sen verran uskaltaudun tänne vieraaseen ketjuun, että yleisömääriä ja niiden tilastointia ihmettelen itsekin. Jos esimerkiksi Turussa olisi jossakin runkosarjan matsissa ollut yhtä paljon porukkaa kuin tänään, niin lukemat olisivat varmasti olleet jotain luokkaa 10500, nyt kuitenkin rikottiin juuri ja juuri 9000 raja.
Hartwallilla ja Elyseellähän ilmoitetut yleisömäärät muutenkin herättävät aina välillä hilpeyttä, jossakin TPS- Jyp -pelissä katsojamääräksi ilmoitetaan 7500, kun paikalla patsastelee 4500 uskollisinta. Bisnes on bisnes.
 

Korak

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal, ÄTPPOMK, Rikollislauma
Viestin lähetti Rebel


Miten niin ilmoitettiin? SM-liiga ja Ylen tekstari ilmoittavat kyllä 7378 katsojaa. Eli toi on varmaan virallinen määrä.

Rebel, lukisitko viestini kunnolla, annoin esimerkin narrit-tps-pelistä;). Tänäänkin oli aivan hemmetisti tyhjää.
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Oma näkemykseni

Muutama huomio Jokeri-pelaajista.

Antti Törmänen: Täysin kuutamolla kuten jo pidemmän aikaa. Idioottimanen ja turha jäähy hyökkäyspäässä. Liike ei riitä mihinkään tällä tasolla. Kerhon ensimmäinen maali meni osittain Antin piikkiin, koska ei pitänyt takanurkalle nousevaa Määttästä, vaan seurasi kiekkoa. Viimeinen kausi Jokereissa, toivottavasti.

Pavel Rosa: Edelleen ihmeen vaisu. Kuin eri mies verrattuna syksyiseen Rosaan. Ilmeisesti runkosarjan loppupuolella tullut vamma ei sittenkään ole vielä täysin kunnossa, koska liike ei ole sillä tasolla, mihin Rosa pystyy.

Teemu Laine: Erittäin pirteä esitys, vaikka ei ensimmäisessä erässä saanutkaan pelata. Kentälle tultuaan täynnä energiaa. Luistelunopeutta ei voi edes verrata Törmäsen vastaavaan. Teemu on Ferrari ja Antti Minardi. Lisää peliaikaa Teemulle.

Vladimir Machulda: Mahtava esitys. Vallu on todellinen snaipperi. Miehelle siunaantuu hämmästyttävä määrä paikkoja pelissä ja välillä aina osuu. Tänään, kuten eilenkin, vieläpä ratkaisevilla hetkillä. Ykköspyssy.

Tuomo Ruutu: Hieno peli jälleen. Tuomo jaksaa yrittää niin hyökkäys- kuin puolustuspäässä. Luistinkin tuntuisi kulkevan paremmin kuin alkukaudesta.

Kari Lehtonen: Varmaa työtä. Ei ehkä häikäisevä, mutta Kariin nämä hommat eivät kaadu.

Tämänpäiväinen lisäsi uskoa siihen, että kotona homma kyllä klaarataan. Kerran on kuitenkin voitettava Hämeenlinnassa. Tämä mielessä tiistain peliin. Ja nyt alusta asti hereillä.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Viestin lähetti Flonaldo
a) c) Puurula vs. Lehtonen. Ei testattu Karin hermoja, ei noilla vetomäärillä. Joni pelasi loistavan matsin. Ekassa erässä pompotteli, mutta sitten hoisi erittäin monta sähellyspaikkaa maalin edessä.

Näin oli. Ilman Puurulaa Jokerit olisi mennyt menojaan jo kolmannen erän puolivälissä. Toisaalta kokemattomuus kävi sitten kalliiksi eli 3-2 taitaa kuitenkin mennä Puurulan piikkiin...

Onko sulla Flonaldo jotain arviota siitä, miksi HPK menetti otteensa niin täydellisesti kolmannessa erässä? Tää kiinnostaa todella. Jos et viitsi tänne laittaa, pistä privaatisti. Lupaan vastalahjaksi yhden kuuman huhun :D
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Viestin lähetti cobol



Onko sulla Flonaldo jotain arviota siitä, miksi HPK menetti otteensa niin täydellisesti kolmannessa erässä? Tää kiinnostaa todella. Jos et viitsi tänne laittaa, pistä privaatisti. Lupaan vastalahjaksi yhden kuuman huhun :D

-Mäkin kysyin tätä! Mulle kans tieto! Vaikka asia ei minulle kuulukaan!
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Viestin lähetti cobol


Näin oli. Ilman Puurulaa Jokerit olisi mennyt menojaan jo kolmannen erän puolivälissä. Toisaalta kokemattomuus kävi sitten kalliiksi eli 3-2 taitaa kuitenkin mennä Puurulan piikkiin...


En minä nyt tiedä tuosta Puurulasta. Ei toki heikko peli, mutta Jokerit taisi ampua kerran ylärimaan, kaksi kertaa tolppaan ja ainakin kerran Puurulan päähän. Muutaman kerran kiekko pyöri maaliviivalla Puurulan tietämättä asiasta sen enempää. Hyvällä veskarilla käy tietenkin myös hyvä tuuri.

Ja voittomaali taisi tosiaan mennä vähän Jonin piikkiin, vaikka hyvä veto Vallulta olikin.
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Viestin lähetti Korak


Rebel, lukisitko viestini kunnolla, annoin esimerkin narrit-tps-pelistä;). Tänäänkin oli aivan hemmetisti tyhjää.

Mitä sä nyt rupeat turkua tähän sotkemaan. Tämähän on Jokerit-HPK-ketju ;)

Mutta joka tapauksessa hyvä homma, että nyt sm-liigan johto näkee, kuinka paljon kahvaliiga kiinnostaa. Taisi olla lauantaina Hämeenlinnan halli ensimmäinen loppuunmyyty näissä pleijareissa? Viime vuoden finaaleissakin taisi olla tilaa katsomossa...jossain on siis vikaa.
 

Sampe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins/Turun PalloSeura/Kiekko-Vantaa
Kaksi HPK:n matsia oon tällä kaudella nähnyt, ja molemmilla kerroilla on silmään pistänyt Janne Laakkosen mainiot otteet. En suoraan sanottuna käsitä miksei Laakkosta valittu 20-v. MM-joukkueeseen, koskapa poika taitaa tällä hetkellä olla hyökkäyspäässä Suomen paras alle 21-v. pelaaja. Ja niin kertakaikkisen viihdyttävä pelityyli ettei voi kuin äimistellä!

En näe yhtäkään syytä miksei tästä kaverista tulisi vähintäänkin SM-liigatähti jonain päivänä. Pieni koko on kyllä heikkous, mutta jos Laakkonen jää taas varaamatta NHL:ään ens kesänä niin jo on ihme.
 

jokerimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, jäällä ja nurmella...
Moi Flonaldo!!

Viestin lähetti Flonaldo

f) "Jatkoajan virallinen kirjoittaja"?? Mitäköhän tuohon taas kommentoisi? Sun pääs on täynnä tyhjiä kiviä...

g) Kommentit Jokeri-kassareista ennen matsia. Perustuivat siihen mitä tapahtui ottelun jälkeen joukkueiden poistuessa pukukoppiin sekä siihen mitä sitten tapahtui pelaajakäytävällä pukukoppien edessä. Niiden näköhavaintojen jälkeen olin todellakin varma, että Lehtosen polla ei kestä. Tiedä mitä olisi tapahtunut, jos Vladi olisi siitä avopaikasta 20 sekuntia ennen loppua maalin tehnyt. Olisin silloin lyönyt millä tahansa kertoimella vetoa Kerhon ja-voiton puolesta.

Terve tuloa Rinkulalle tiistaina!


Ei, mulla ei todellakaan ole kiviä tyhjässä päässä, mutta meni herne nenään ja niin tais mennä sullekin.

Aluks haluan korjata ton väärinkäsityksen että luulin sua erääksi Jatkoajan raportin kirjoittajiksi, siitä nimitys. Et sitten ollutkaan kyseinen henkilö. Mutta oikeesti, ei tartte vetää hernettä nenään noin herkästi.

Mitä tulee sun veskarikommenteihin niin kaikkea saa kirjottaa, mutta voi myös miettiä miten sen tekee. Mun mielestä sun kirjotustapa oli aika pilkkaava ja provosoiva, eli toisin sanoen vedin herneen nenään ku kirjotit niin pilkallisesti, ainakin näin mun näkökulmastani.

Mutta siitä huolimatta, no hard feelings. Toivon että sama pätee molempiin suuntiin.

Ystävällisin terveisin, jokerimies.
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Näin tuossaa nelosen uutisissa pätkät pelistä ja täytyy sanoa, että ne jotka väittää Jokereiden kolmatta ja ratkaisevaa maalia paitsioksi voisivat perehtyä hiukan tämän jalon lajin saloihin ja oppia ymmärtämään näitä ehkäpä hiukan monimutkaisia sääntöjä. Sehän oli tosiaan totta että mies meni viivan yli ennen kiekkoa, mutta siinä kaikki.

Mielestäni karmein tuomari virhe kuitenkin tapahtui kun kiekko purettiin HPK:n päädystä ulos ja kiekko rullasi laidan reunaa pitkin jolloin Jokeripakki yritti pelata kiekkoa mailallaan ja ilmeisesti osuikin siihen ja takaa tullut HPK-pelaaja veti tätä pakkia poikittaisella selkään. Siinähän ei sinänsä ollut mitään ihmeellistä, mutta moka oli se kun alotus vietiin Jokeripäätyyn korkean mailan takia. Joku olisi tietysti voinnut kertoa tuomarille, että laita sattuu olemaan aikalailla alempana kuin ylärima joka on korkeanmailan raja.

Tämä on karmea esimerkki tuomarityöskentelystä jossa ei ole yhtään järkeä mukana.

Toinen ehkäpä vielä suurempikin moka:

Minkä ihmeen takia otteluun oli pitänyt nimetä toiseksi päätuomariksi entinen Kerhon pelaaja joka vielä innostui viheltämään ottelun ensimmäisen jäähyn aivan idioottimaisesti puuhtaassa taklauksessa jossa Kerhon pelaaja väisti tyhmästi taklausta ja pudottautui vaarallisesti taklaajan jalkoihin jolloin taklaaja osui pääedellä laitaan ja sai vielä palkinnoksi kyynerpäätaklauksesta jäähyn.
 

Papa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, FC Bayern
Viestin lähetti Ossi

Tänään siis Jokerit tulevat huomaamaan, että Pääsiäinen on todellakin kärsimyksen aikaa.

Kannattaisi kenties käydä kouluja. Pääsiäinen on juhla. Kärsimys loppuu ja juhla alkaa. Kuten tänään nähtiin Areenalla!

-Papa-
 

jussi_j

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Missä?

Cobol:"kausikorttilaiset voivat ilmoittaa paikkansa uuteen myyntiin"

No ei voi tietääkseni missään.

Jokereiden katsojaluvut ovat kautta aikojen olleet aivan shittiä. Tänään oli about 5700 katsojaa oikeasti paikalla.

Jokerifaneista täytyy sanoa vielä, että olihan munatonta touhua!

Tokan erän loppupuoli oli joukkueelta täysin tsempistä kiinni, mutta fanikatsomosta oli turha odottaa mitään tukea. "Me huudetaan vaan silloin kun me voitetaan." Aina harvemmin voitetaan kun huudetaan noin valikoivasti.

Eikö se halpislippu velvoita mihinkään??

Munatonta touhua sanon minä, silloin pitä huutaa kun on tiukka paikka, wannabeet huutelee kun peli on 6-0!!! ;(
 

ks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,HPK
Turha itse aiheutettu jäähy tasoituksineen tuhosi kummasti pelin."Meiltä loppui liike ja sen mukana kaikki" sanoisi varmaan joku.Siis kuka?

No,Jokerien voitto oli ansaittu,ei siitä mihinkään pääse.Kerholle tuli yllättävän paljon karmeita syöttöhasseja.Niistä on päästävä eroon.Puurulaa ei tappiosta voi syyttää vaikka kainalosta taisi lipsahtaa tuo voittomaali.

Kotietu on edelleen Kerholla.Oma pää on pelattava pomminvarmasti,nyt otettiin liikaa riskejä.Samoin liikkuvuus on Kerhon pelin a ja o.Nämä asiat kuntoon ja kotivoitto tulee tiistaina.

Aalto ja Törmänen ovat nykyisellään niin ärsyttäviä pelaajia ettei heitä haluaisi nähdä finaaleissa.Toivottavasti pollat saadaan hehkumaan tiistaina.
 
F

Flonaldo

Viestin lähetti cobol
Onko sulla Flonaldo jotain arviota siitä, miksi HPK menetti otteensa niin täydellisesti kolmannessa erässä? Tää kiinnostaa todella. Jos et viitsi tänne laittaa, pistä privaatisti. Lupaan vastalahjaksi yhden kuuman huhun :D

Ensimmäinen pohdinta, joka välittömästi matsin jälkeen tuli mieleen oli, että pojilla tuli väsy puseroon. Ei tainnut kuitenkaan olla sitä, koska Jokereiden voittomaalin jälkeen koneesta kuitenkin löytyi useampikin pykälä lisää vauhtia. Erikoistilanteet sekoittivat taas pakan niin täysin ettei Kerhon nelonen pelannut kuin muistaakseni kolme vaihtoa avauserässä eikä yhtään sen jälkeen. Jokereilla taas nelonen pelasi huomattavasti enemmän ja piti vauhtia.

Kotipelissä sitten ainakin Kenig takaisin kokoonpanoon. Jos oma pää pelottaa, niin sitten mätsätään neloset vastakkain.

Oma osansa oli varmasti sillä, että Jokeri-kopissa oli saatu omiin poikiin vauhtia. HPK:n tasonpudotus ei olisi näyttänyt yhtä dramaattiselta ellei Jokerit olisi samaan aikaan suorittanut ryhtiliikettä toiseen suuntaan.

Ehkä suurin ongelma kolmannen erän pelissä oli Tamin lanseeraama "distanssi". Avauspeli muodostui mahdottomaksi, kun hyökkääjät surffaavat edestakaisin vastustajan siniviivaa ja pakit seisovat vieretysten maalin takana. Liike, liike, liike. Hakuja keskeltä pystyyn. Leikkauksia, ristiinluisteluja. Nyt oli paketti sekaisin. Jokereiden karvaus toimi myös mainiosti. Kun normaali kuvio ei toiminut, niin jouduttiin turvautumaan kakkosvaihtoehtoon. Sentteri hakee pakilta, pikkujättö takaisin ja pakki tuo ylös. Normaalisti tuo on toiminut niin, että pakki on saanut laiturille punaviivan jälkeen passin lapaan ja näin on menty sisään. Nyt jouduttiin heittämään dump-chasea (jopa Vladi teki näin toistuvasti) eikä sitten narripakeille saatu riittävästi painetta.

Sitten voi tietysti spekuleerata kaikkea Areenan kirouksista, Kerhon kavereiden pääkopan pettämiseen. Mutta jääkiekko on oikeasti aika yksinkertainen laji. Kerholla petti pari tärkeää elementtiä kolmannessa erässä, Jokereilla taas nämä natsasivat. Näin se menee.

Mutta ei tässä huomista varten tarvitse mitään ihmeellisyksiä ryhtyä pohtimaan. Näytetään pojille vaan maikkarin videot kakkos- ja kolmoseristä. Näin, ei näin. Näin, ei näin. Näin, ei näin! Onko selvä? Ok, peliä.

jokerimies: Kyllä, nimeni löytyy yhteystietojen alta ensimmäisenä. Mutta miten se liittyy nimimerkki Flonaldoon? Ei mitenkään. En minäkään täällä huutele sinun perääsi oikealla nimelläsi tai vetoa, että kuinkas sekin taas kirjoittelee tollasia vaikka sentään on siellä ja siellä duunissa. En ole vetänyt herneitä nenääni, ei katsos kuulu tapoihin.

Jos kirjoitukseni tyylilaji ei auennut, niin kannattaa lukea mitä täällä on ottelusarjasta ja maalivahdeista esimerkiksi aiemmin kirjoitettu. Lisäksi suosittelen tutustumista Janecky#91:n kommenttiin tässä ketjussa. Sarkasmi, huumori, provo, vittuilu - it's all the same.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Re: Missä?

Viestin lähetti jussi_j
Cobol:"kausikorttilaiset voivat ilmoittaa paikkansa uuteen myyntiin." No ei voi tietääkseni missään.(

Voi ne. Ja ihan kuten kirjoitinkin eli klubipaikan omistavat kausikorttilaiset voivat laittaa vaikka ottelukohtaisesti paikkansa ulos. Areenassa on sellaisia jokunen tuhat. Se ei tarkoita sitä, että kaikki kausikikorttilaiset voisivat. Mutta en sellaista kirjoittanutkaan.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Flonaldo

Kiitoksia paljon. Pidän tuon perusteella bisnesarviot tiistaista samana kuin edellisessä kotipelissänne eli 44-22-34. Ja kuten olen 100 kertaa kirjoittanut, HPK on edelleen suosikki (valitettavasti noin fanimielessä!) tästä parista jatkoon. Tiistai sitten ratkaisee sen onko HPK todella iso suosikki jatkoon vai onko HPK suosikki jatkoon enää lainkaan :D
 

Malone#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Wolverhampton Wolves
Viestin lähetti hull16
.

Toinen ehkäpä vielä suurempikin moka:

Minkä ihmeen takia otteluun oli pitänyt nimetä toiseksi päätuomariksi entinen Kerhon pelaaja joka vielä innostui viheltämään ottelun ensimmäisen jäähyn aivan idioottimaisesti puuhtaassa taklauksessa jossa Kerhon pelaaja väisti tyhmästi taklausta ja pudottautui vaarallisesti taklaajan jalkoihin jolloin taklaaja osui pääedellä laitaan ja sai vielä palkinnoksi kyynerpäätaklauksesta jäähyn.

Taisi tapahtua sellaisessa kohtaa kentällä, minne ei maikkarin kameramiehet kerinneet kääntää kameraa!?! Vai muistanko nyt ihan väärin, että kyseistä tilannetta ei näkynyt TV:ssa.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Thanks, Flonaldo. Ja olen cobolin kanssa eri mieltä edelleen sarjan lopputuloksesta, se taitaa mennä Jokereille 3-2 juuri tuon kolmannen erän näyttämän eron ansiosta. Jokerien nelonen on helvetin kova, HPK:n nelonen ei pysty samaan, vaikka HPK:n ykkönen taas vastaavasti on Jokereiden ykköstä edellä. Ja Jokerien liike pysyy, HPK:n ei.

Raivo Summanen on viisastunut viime keväästä ja treenauttanut Jokerit niin, että heidän fysiikkansa on nyt huipussaan. He jaksavat polkea. Kaikki kolme erää ja kaikki vaadittavat viisi ottelua. HPK pelaa kapeammalla kuntopohjalla.

HPK:n mahdollisuus on otteluiden ja erien alussa. Koko sarja tulee menemään samaan tyyliin kuin Blues-Tappara. Ensin katsotaan saako hurmoksellinen Blues/HPK tarpeeksi maaleja eteen alun myllytyksessään. Ja sitten jännitetään, ottaako dieselpainotteinen Tappara/Jokerit riittävästi kiinni loppua kohti. Kaikki tietävät, että diesel jokatapauksessa jyskyttää loppuun asti samaa, ei niin tehokasta, mutta kestävää vauhtiaan.

HPK:llakin on siis mahdollisuus, mutta yleensä nämä hommat menevät niin, että mitä pitemmälle sarja kestää, sen varmemmin diesel voittaa. Kuntopohja....jalat, jalat!
 
Suosikkijoukkue
HPK ja Newcastle United
Kestääkö kunto?

Viestin lähetti JHag


HPK:n mahdollisuus on otteluiden ja erien alussa. Koko sarja tulee menemään samaan tyyliin kuin Blues-Tappara. Ensin katsotaan saako hurmoksellinen Blues/HPK tarpeeksi maaleja eteen alun myllytyksessään. Ja sitten jännitetään, ottaako dieselpainotteinen Tappara/Jokerit riittävästi kiinni loppua kohti. Kaikki tietävät, että diesel jokatapauksessa jyskyttää loppuun asti samaa, ei niin tehokasta, mutta kestävää vauhtiaan.

HPK:llakin on siis mahdollisuus, mutta yleensä nämä hommat menevät niin, että mitä pitemmälle sarja kestää, sen varmemmin diesel voittaa. Kuntopohja....jalat, jalat!

Siltähän se on kyllä tähän asti näyttänyt. Tosin on kyllä todella vaikea uskoa, että HPK:n kuntopohja sittenkään olisi ratkaisevalla tavalla huonompi kuin Jokereilla. Monet Kerhon pelaajat ovat nimittäin kauden aikana hehkuttaneet olevansa paremmassa kunnossa kuin koskaan, HPK:n käyttämien varsin edistyksellisten kuntoharjoitteiden vuoksi. Varsinkin playoffseissa tarvittavaa kimmoisuutta ja kestävyyttä on kuulemma tullut huomattavasti lisää.

Jos edellinen, kuten monet läheltä asioita seuraannet ovat väittäneet, pitää paikkansa, suurin syy pelien "momentumeiden" kaksijakoisuuteen löytynee taktiikasta. HPK:n taktiikkaa kuvaakin varsin osuvasti entisestä 400 metrin juoksijasta käytetty ilmaus "juoksee alun niin kovaa ku pääsee ja lopun niin kovaa ku jaksaa". Sitä tempoa, millä Kerho peleihin lähtee on mahdotonta pitää loppuun asti. Mielestäni juuri tämän vuoksi pelit ovat olleet juuri sellaisia kuten Jhag kuvaili. Tällaisina ne tulevat myös jatkumaan, mikä ei dramaturgisesti ole ollenkaan huono asia - hyvää hokia odotettavissa.Kuten varmaan kaikki ymmärsivät puhumme siis Jhagin samasta asiasta, johon halusin tuoda uuden laadullisen ulottuvuuden.

Mitä sitten tulee jatkoon, voin vain todeta, että vaikka Kerhon pelityyli ei todellakaan ole "se järkevin", on menestys tullut kuitenkin juuri sen johdosta eikä siitä huolimatta. Ja mikä tärkeintä, pelissä on ollut sitä 'saatananmoista rallia', joka kliinisestä nykykiekossa puuttuu. Entisenä "geordiena" Jalonen on selvästi sisäistänyt vanhan keeginilaisen filosofian "hyökkäys on paras puolustus". Keeganhan valmentaessaan Newcastlea sen edellisen kukoistuksen kaudella, siirsi monessa tärkeässä pelissä Newcastlen siirtyessä johtoon keskikenttämiehen tilalle kärjen (!). How stupid but how noble! (Miten tyhmää mutta miten jalosta!) Nyt alkaa pahasti rönsyillä...:)

Toivottavasti Jalonen siis jatkaa täysin samalla linjalla. Ainoana konkreettisena muutoksena toivoisin Jukan sijoittavan Kenigin takaisin pelaavaan kokoonpanoon. Hyvin levännyt vauhtikone voisi nopeudellaan tuoda kaivatun muutoksen Kerhon neloskentän peliin. Klishe tai ei, peli tulee ratkeamaan pieniin asioihin, ja Kenig on aivan helvetin pieni.

Kerho!
 

Knight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs
Viestin lähetti hull16
Joku olisi tietysti voinnut kertoa tuomarille, että laita sattuu olemaan aikalailla alempana kuin ylärima joka on korkeanmailan raja.


Tämä on karmea esimerkki tuomarien arvostelusta, jossa ei ole yhtään järkeä mukana.

Isoimpaan ääneen arvostelevat ne, jotka eivät itse tiedä sääntöjä.

Mielestäni on muuten anteeksiantamatonta, että pelaajat ja jopa huippuvalmentajat eivät tunne perussääntöjä! Tämä on huomattu, kun Pietilät/Jutit/Tammiset ja kumppanit ovat kommentaattoreina.
 

spoonful

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kerhon kunto

Siinä vaiheessa kun Kerho jäi tappelemaan runkosarjan voitosta, niin Jokerit alkoi treenaamaan finaaleita varten. Nyt uskoisin, että se harjoittelun ero alkaa tulla näkyviin. Näkyi jo todella selvästi eilisen pelin kolmannessa erässä. Kerho oli totaalisesti jyrän alla ilman luistimenpotkun häivääkään.

Tämä on tietysti luuloa, mutta Jokerit ei tee viime kauden virhettä, vaan on kunnossa nyt eli silloin kun pitääkin. Viime kaudellahan Jokerit taisteli runkosarjan voitosta loppuun asti eikä silloin harjoiteltu kovinkaan ahkerasti.
Nyt on siis kaikki toisin ja se näkyy jäällä!
 
Suosikkijoukkue
HPK ja Newcastle United
Re: Kerhon kunto

Viestin lähetti spoonful
Siinä vaiheessa kun Kerho jäi tappelemaan runkosarjan voitosta, niin Jokerit alkoi treenaamaan finaaleita varten. Nyt uskoisin, että se harjoittelun ero alkaa tulla näkyviin. Näkyi jo todella selvästi eilisen pelin kolmannessa erässä. Kerho oli totaalisesti jyrän alla ilman luistimenpotkun häivääkään.

Tämä on tietysti luuloa, mutta Jokerit ei tee viime kauden virhettä, vaan on kunnossa nyt eli silloin kun pitääkin. Viime kaudellahan Jokerit taisteli runkosarjan voitosta loppuun asti eikä silloin harjoiteltu kovinkaan ahkerasti.
Nyt on siis kaikki toisin ja se näkyy jäällä!


Voi olla. Itse en kuitenkaan pitaisi yhtä erää vielä kovinkaan luotettavan mittarina joukkueitten kuntotasosta. No, huomenna tiedetään/luullaan taas paljon enemmän.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös