Jokerit 2002-2003

  • 359 211
  • 3 490

Barnaby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ari Gold
Naurettavaa

Viestin lähetti Bigreds.
Ei mutta aika naurettavaa väitellä, kuka veti ketäkin turpaan. Kovia jätkiä kummatkin. piste.
Aika naurettavaa väitellä Jokerien/HIFK:n/jne. kokoonpainoista kaudelle 2002-2003. Kovia jätkia kaikki. Todella naurettavaa väitellä ketkä pitäisi valita vetämään rankkareita. Kovia ne on vetämään niitä kaikki. Hiukka naurettavaa miettiä kuka veskaksi mömmöm-kisoihin - kaikki ne osaa seistä liikkumatta kiekkosateessa. Ja pirun naurettavaa vängätä rautalankaa tsättiviestien sekaan.

P.S. Ja paskat tässä edes mitään väiteltiin tai muutenkaan vängättiin. Aina kun härmän mies on päässyt väkevään rooliin ameriikan joukkueessaan, niin pitää tarkistaa faktat viimeisen päälle.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Halooo BigReds? Tässä puhuttiin tilastoista, ei siitä kumpi on kovempi tappelemaan. Jos ei aihe miellytä niin ei tarvitse lukea eikä varsinkaan tarvitse kommentoida.

Takaisin aiheeseen:

Eli tuo ainoa kohtaaminen on todellakin se Lightning-Flyers ottelu jossa Helenius joutui pudottamaan hanskat Vompatin ajeltua Tampan veskan. Matsi oli varsin yksipuolinen, tosin mitään tappoiskuja ei Helenius saanut osumaan. Vompatilla oli naama auki tappelun jälkeen.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Re: JHag

Viestin lähetti Tumba


Kerrotko mistä tsekkasit? Mun tietääkseni pojilla ei ole ollut, kuin yksi kohtaaminen, ja siinä ei Vopatilla ollut mitään saumaa.

-Tsekkasin epäviralliselta tappelusaitilta ämerikoista, jonka mukaan niitä olisi 3 kpl; 1 oli tasapeli. Ja 2 farmeissa, NHL-tappelun voitti Helenius. Helenius puolestaan hävisi Niedermayerille, jonka Vopat on voittanut.....Järkevää puuhaa tämä tilastojen plärääminen. Tykkään molemmista hemmoista ja jos ainoa keino saada Helenius SM-liigaan on Jokeripaita, niin welcome vaan. Muistakaa HIFK-fanit, että muidenkin joukkueiden luupäät vievät huomiota, vai pitäisikö sanoa tuomiota, pois meistä.
 

Q

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ULUVFC (kutsuttu kunniajäsen)
Viestin lähetti Daespoo
Kerran ovat miehet tapelleet NHL:ssä ja siinä Vompatti otti dunkkuun.

En tiedä ottivatko farmeissa yhteen tosin mutta NHL:ssä on yksi kohtaaminen ja siitä Heleniuksella 6-0 voitto.

Tarkennetaan tätä asiaa sen verran, että Helenius taisi lyödä tuon kuusi kertaa, mutta yhtään osumaa ei tullut, koska Vopat piti Heleniusta suoralla kädellä lyöntimatkan ulkopuolella. Ei jäänyt tämän clipin perusteella hyvää kuvaa Samin tappelutaidoista, mutta so not !
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Piti oikein kaivaa toi Helenius-Vopat clippi esille eikä siinä mitään 6-0 häviöö Vompatille tullut sillä useimmat Samin iskut eivät edes osu.Voitto kuitenkin Heleniukselle.Heleniuksen iskut eivät yleensäkään kovin painavia ole vaikka iso kaveri onkin kyseessä.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Niin, mielenkiintoinen topic tämä Jokerit 2002-03...:D

Heleniuksella on ollut kerran, olisiko ollut toissa keväänä, lähes valmiina sopimus Bluesin kanssa. Blues oli jo melkein julkistamassa Heleniuksen paluuta. Kun homma meni ohi, oli Helenius Bluesillekin punainen vaate eli "ei ikinä meille". Nythän tämä hyödyttäisi mukavasti meitä, jos Hjallis ja Jussi eivät halua leikkiä Samin kanssa.

Toisaalta. Helenius on saman merkittävyysluokan paluumuuttaja kuin Karalahti, joka on aina tehnyt selväksi, että Jokereissa hän ei pelaa koskaan. Hjallis EI VOI antaa Heleniuksen mennä Jokereiden ohi, jos hän on saatavissa. Ihan imagosyistä. Tai sitten on maailmankirjat sekaisin. Veikkaan Jokereita osoitteeksi, jos Suomeen todella palaa.
 

Playmaker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Helsinki
Itselläni on tuo miesten välinen kahakka koneella ja täytyypä sanoa, että ei Helenius osunut kertaakaan Vopatiin.
Kaikki lyönnit jäivät 5 cm lyhyeksi tai osuivat kypärään.

Vopat tyytyi tämän clipin mukaan pelkästään sitomaan.

Kovia ovat molemmat ja mielelläni todistaisin heidän kohtaamista myös kotoisessa liigassa.
Kummatkin ovat varmasti noista ajoista kehittyneet.
Ainakin Heleniukselle on tuon jälkeen tullut rutkasti tappeluja.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Jos Urpo & co lukevat tätä topiccia, niin Upilla on varmaan sydäri lähellä.

Sami Helenius kertoo Dallasin fanien Q/A -osiossa, että hän ei ole koskaan varsinaisesti halunnut poliisiksi, mutta ison kokonsa vuoksi häntä on siihen hommaan pyydetty. Tähän liittyy sekin, että kiekon kanssa Sami ei ole mikään taituri, minkä hän tietää itsekin. Poliisin homman Sami on sitten kiltisti ottanut vastaan rehtiin suomalaiseen Hyypiä-tyyliin. Voimaa on Samilla paljon, mutta tappeleminen ei ole sillä tavalla "verissä" kuin jollain junnusta asti flaidanneella ja nimenomaan sitä halunneella. Itsekin hän totesi, että iskutekniikka on melko puutteellinen, mutta toki hyvää tasoa. Jos Helenius olisi huono tappelija, ei häneltä odotettaisi/vaadittaisi hanskojen tiputtamista. Joten tätä ongelmaa ei ole, Sami on riittävän hyvä. Samia kutsutaan Dallasin fanien keskuudessa "kiltiksi poliisiksi" - eli hullua ei Samista saa millään. Sami totesi itse naureskellen, että NHL:n paras tappelija on -tietenkin- Laraque ja otettuaan hänen kanssaan yhteen, olo oli kuin olisi ollut karusellin kyydissä.
 

Janecky #91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Aika pitkälti Cobolin kanssa samoilla linjoilla Hyvösen koiraa lukuunottamatta, joka ei tosin Jokereihin varmasti tulekaan esim. syystä jonka Isakssonkin tuossa mainitsi. Jos jostain syystä tulisi, niin en pane pahakseni jos joku vetää treeneissä 'vahingossa' kylmäksi ja päättää ensi kauden tai mielummin vaikka koko uran siihen.
Tarjoan mestaruusjuhlissa bissenkin siitä hyvästä.
(joo JHag, on henkilökohtaista antipatiaa. Saisi puolestani saada joka kerta kovaa turpaan kun näyttää naamaansa. Selkääntaklaaja.)

Helenius otetaan kiljuen vastaan, kuten tietysti myös AJ, jonka tulo lienee jo aikalailla varma nakki. Jarkko Ruutu on vielä unelmaa, mutta toivo elää.

Hentusta en välttämättä ottaisi vastoin monia muita. Kallis äijä ja kaikki muistaa hänen play-offinsa viime keväänä. Turha jätkä kovissa peleissä, ollut ainakin tähän asti. Runkosarjassa oli ok, mutta suurimmat ansiot maaleistaan laitan Variksen Petelle, joka pelasi elämänsä kauden ja ruokki muutkin pisteille siinä sivussa. Ennen Peten rinnalle siitymistä Hentunen ei tehnyt yhtään mitään.
Ei toki huono hankinta, mutta ei missään nimessä riitä jos Pavelille haetaan korvaajaa.
Rosan tilalle pitää löytyä takuuvarma 50-pinnaa. Mieluiten samantyylinen tshekki, joka pystyy järjestelemään peliä, mutta tekee paikoista itsekin.

Koiviston tilalle pitäisi myöskin löytää kiekolliseen peliin pystyvä pakki. Ehkä vaikein jätkä korvata yksinkertaisesti siitä syystä, että tuon tyyliset hyvät puolustajat pelaavat lähes poikkeuksetta rapakon takana. Esim. Giroux kelpaisi hyvin, vaikkakaan ei tosiaan ole halvimmasta päästä ja halukkuus euroopassa pelaamiseenkin on kysymysmerkki.

Saarista ei tarvitse korvata, koska yhdeksäs pakki ei ollut kauhean korvaamaton katsomossa. Niemi ja Helenius täyttäisivät uskoakseni Alangon (jos lähtee) ja Haakanan (Oilers?) mahdollisesti jättämät aukot. Brooksin pitäisin jollei tilalle ole saatavilla pomminvarmaa huippumiestä. Turha ostella kauden kynnyksellä mitään jokojoko miehiä, kun yksi onnistuneeksi osoittautunut olisi mahdollisuus pitää ruodussa.

Jotenkin näin:

Ram <-> Helanen
Alanko?, Haakana? <-> Helenius, Niemi
Koivisto <-> kiekollinen pakki
Rosa <-> ykköskentän laituri
Törmänen <-> Pesonen, Valtonen. Ei uutta.
+ J.Ruutu jos vain suinkin on saatavilla. Mahdollisestihan lähtijöitäkin tulee vielä pari, lähinnä NHL:n suuntaan.
Niko Mikkolan kuulin olevan lähellä jatkosopparia. Erittäin hyvä uutinen mikäli pitää kutinsa.
 

peruna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK
Rupeaa huolestuttamaan tuo teidän puhe Jarkko Ruudusta. Kuinka vakavasti häneen ollaan oltu yhteydessä tietääkö kukaan vai onko tämä vain fanien spekulointia? Itse miellän hänet IFK-mieheksi jo hänen saaman C:n perusteella.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Viestin lähetti peruna
Rupeaa huolestuttamaan tuo teidän puhe Jarkko Ruudusta. Kuinka vakavasti häneen ollaan oltu yhteydessä tietääkö kukaan vai onko tämä vain fanien spekulointia? Itse miellän hänet IFK-mieheksi jo hänen saaman C:n perusteella.

Mun tietääkseni Jarkko Ruutuun ei ole oltu Jokereiden toimesta yhteydessä siitä yksinkertaisesta syystä, että hän ei ole näillä näkymin Eurooppaan tulossa. Mutta kyse olikin siitä, että jos Vancouverista ei tipu peliaikaa, JRuutu tulee harkitsemaan myös kautta Euroopassa. Päätykö siihen sitten, se taas on kokonaan toinen asia. Jokereilla on eräs valtti tarjottavanaan: veljesketju. Tämä tosin edellyttää sitä, että TRuutu ei vielä lähde Chicagoon. Ja se asia taas on hyvin avonainen, sosin siksikin, että paikka ylhäällä Blackhawksien riveissä on todella vaikea saada nyt hyvin sujuneen ja sujuvan kauden jälkeen. Uskon TRuutun palaavan syksyn leiriltä Jokereihin. Ja nyt se varsinainen täky: veljekset päättivät kerran, että jos on mahdollisuus ketjuun Ruutu-Ruutu-Ruutu on olemassa, se myös käytetään.

Todennäköisyys tälle asialle on siis monen jossittelun takana ja on prosenteissa jotain 15 % x 50 % x 90 % = 7 %. Jokainen saa blokata itse mitkä tahansa prosentit tälle tapahtumalle. Tuossa olivat minun :D
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Sehän on ihan hyvä vaan, että Jakesta spekuloidaan täälläkin, tietääpähän Hillokuningas sitten, että muillekin kelpaa. Vielä -99 syksyllä Jarkko Ruutu Jokereihin olisi ollut itkun paikka - jokerileirissä. Niin muuttuu maailma. On kuitenkin lähes pomminvarmaa, että Jakke jatkaa NHL:ssä. Vancouverin sait(e)illa ei Jaken poistuminen ole ollut edes huhun asteella, enkä ole kuullut scouteiltakaan. Pentiltä lähtee takatukkakin, jos hän Jaken päästää siis hillon takia Narreihin. Jos Jakke menee sinne muista syistä, niin sillehän ei mitään voi.

Itselläni on ollut liigassa yksi samanlainen ikisuosikki kuin Hyvönen on Janeckylle. Nimittäin ex-tepsiläinen Niklas Sundblad, jonka olisin toivonut luistelevan nyrkkiin joka matsissa.

Brooks joutunee pakkaamaan kamansa, mikäli Virmasen/Hjalliksen ulkomaalaishankinnat toteutuvat. Siinä skenaariossa ainoastaan Banham jatkaa Jokereissa, muut vaihtoon.

Milloin Raivo Summanen tiedottaa jatkokuvioistaan? Hänellähän lienee soppari vielä ensi kaudelle ainakin.
 

Handzus11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Täällä kun puusilmänä saitteja lueskelen niin olisihan kiva saada jonkinlaista osviittaa noista nimistä....

Summanen teki viime kesänä suoran kahden vuoden sopimuksen, joten miksi Rami ei jatkaisi? Ja kun täällä on heitelty näitä jostain syystä aivonystyröitä kiehauttavia pelaajia niin Petteri"Petsku" Nummelinissä on jotain todella vastenmielistä mulle. Koko olemus ottaa pannuun, ei voi mitään. Pelitaitoja en kiistä, kunhan pysyy kaukana Jokereista.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Viestin lähetti JHag
Milloin Raivo Summanen tiedottaa jatkokuvioistaan? Hänellähän lienee soppari vielä ensi kaudelle ainakin.

Soppari on ensi kaudeksi, joten siinä mielessä on vähän vaikea tiedottaa: jatkan ensi kaudella. Sopimukseni mukaan -;) Mutta olet ihan oikeassa siinä, että Raato on harkinnut taukoa jossain vaiheessa. Luulen, että jos Jokerit olisi pudonnut vaikkapa HPK:lle, se tauko olisi tullut saman tien. Nyt en usko, sillä Mestaruus antaa voimaa ja voima olkoon kanssamme :D
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Viestin lähetti Handzus11
Täällä kun puusilmänä saitteja lueskelen niin olisihan kiva saada jonkinlaista osviittaa noista nimistä....

Summanen teki viime kesänä suoran kahden vuoden sopimuksen, joten miksi Rami ei jatkaisi? Ja kun täällä on heitelty näitä jostain syystä aivonystyröitä kiehauttavia pelaajia niin Petteri"Petsku" Nummelinissä on jotain todella vastenmielistä mulle. Koko olemus ottaa pannuun, ei voi mitään. Pelitaitoja en kiistä, kunhan pysyy kaukana Jokereista.

-Samat sanat Nummelinista HIFKiin, mutta jotenkin luulen, että hänet vielä nähdään Bluesissa/Jokereissa. Jos Marko Kiprusoff tulisi HIFKiin, repisin kausarini.

cobol: Aivan niin, Summasen sopimus on voimassa, mutta onhan se mielenkiintoista kuulla jatkostakin. Sveitsissä oltaisiin halukkaita pistämään hilloa tiskiin aika paljonkin Summasesta, vaikka kausi onkin kesken.
 

Isaksson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti cobol

Todennäköisyys tälle asialle on siis monen jossittelun takana ja on prosenteissa jotain 15 % x 50 % x 90 % = 7 %. Jokainen saa blokata itse mitkä tahansa prosentit tälle tapahtumalle. Tuossa olivat minun :D

Tää oli aika hyvä. Mahdollisuus, että Ruutujen veljesketju joskus pelaisi SM-liigassa samassa seurassa ja ketjussa taitaa olla paljon lähempänä nollaa kuin seitsemää. Jos ei ensi kaudella tapahdu niin ei tapahdu kyllä ikinä.
Kertoimesi oli kai kuitenkin juuri ensi kaudelle ja prosenttien järjestys oli J (15)+T (50)+M (90). Oma kertoimeni punaisiin:
20% x 50% x 20% = 2%.
Mutta niin tässä kuin tuossa sinunkin yhtälössä Mikon osuudeksi voi huoletta laittaa 100, koska jos kaksi muuta saadaan samaan ryhmään niin kolmannen (Mikon) saanti ei enää ole mikään ongelma.
Jarkon paluuseura nyt ainakin tällä hetkellä on todennäköisemmin IFK kuin Jokerit ja Tuomonkaan jatko Jokereissa ei ole kyllä yhtään varmempaa kuin se, että poika palaisi punaisiin.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Niin, kaikki tuntuvat tekevän analyysejään tuon netissä pyörivän todella surkean klipin perusteella jossa Helenius ei todellakaan osu kuin maksimissaan yhdellä lyönnillä. Tappelu jatkui vielä tuon klipin loppumisen jälkeenkin ja siinä Helenius sai pari napakkaa koukkua sisään ja Vompatti oli hätää kärsimässä.
 

Playmaker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Helsinki
Viestin lähetti Isaksson


Tuomonkaan jatko Jokereissa ei ole kyllä yhtään varmempaa kuin se, että poika palaisi punaisiin.
Mielestäni se on vähän varmempaa.

Tuomo itse sanoi, että HIFK:sta ei olla tänä keväänä kyselty eikä haluja olisi pojalla itselläkään.

Jos ymmärsin oikein hänen puheitaan niin ainoa este jatkolle Jokereissa on nimenomaan Chicago.

Jarkon tuloon en usko millään eikä uskonut Tuomokaan.
Mikko lienee jo varma tapaus. Tuskin tulee kovin houkuttelevia tarjouksia muualta ja kun Raimo vielä sanoi, että tuollaisia joukkuepelaajia tarvitaan ensi kaudellakin niin tämä näyttäisi aika varmalta.

Eli 2 tai 1 Ruutu(a) lienee lopullinen saldo.
 

Janecky #91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tiedä sitten. Viikko sitten T.Ruutu sanoi ettei tule koskaan pelaamaan HIFK:ssa. Tarkka lause taisi kysyttäessä mennä röhönaurun kanssa jotakuinkin näin: 'vittu sinne mä en mee ikinä'
Aika näyttää puhuiko totta vai ei.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Viestin lähetti Janecky #91
Tiedä sitten. Viikko sitten T.Ruutu sanoi ettei tule koskaan pelaamaan HIFK:ssa. Tarkka lause taisi kysyttäessä mennä röhönaurun kanssa jotakuinkin näin: 'vittu sinne mä en mee ikinä'
Aika näyttää puhuiko totta vai ei.

-Minäkin olen kuullut tämän. Siis en livenä, vaan tuoreeltaan referoituna. Tästäkin huolimatta TR on astumassa NHL:n maailmaan, johon kuuluvat yllättävätkin treidaukset pelaajalta sen kummemmin kysymättä. Tällä viittaan Chicago/Ape -kuvioon, joka saattaisi tuoda TR:n HIFKiin hakemaan vauhtia. Ihan spekulaa, myönnän, mutta ei tavattoman mahdotonta.
 

Handzus11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vaikka tässä Jokeriketjussa ollaankin niin ihan kiinnostaisi tietää se, minkälainen on tämä paljon puhuttu Ape/Chicago-kuvio?? Ainakin itselläni on sellainen kuvio että Chicagon johdon ja Apen välit eivät jääneet ihan parhaimilleen Apen poistumisen myötä mutta voin toki olla väärässäkin....
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Viestin lähetti Handzus11
Vaikka tässä Jokeriketjussa ollaankin niin ihan kiinnostaisi tietää se, minkälainen on tämä paljon puhuttu Ape/Chicago-kuvio?? Ainakin itselläni on sellainen kuvio että Chicagon johdon ja Apen välit eivät jääneet ihan parhaimilleen Apen poistumisen myötä mutta voin toki olla väärässäkin....

No mä tunnen Apen ja voin sanoa, että välit ovat kaikkea muuta kuin kunnossa. Jos suoraan sanotaan, ne ovat käytännössä poikki sillä Apehan sai Chicagon pestin ainakin yhtä paljon vanhan kaverinsa Mike Smithin kuin Apen omistakin ansiosta. Ape suuttui ja pettyi Mike Smithiin hänen toimittuaan tavallaan Apen selän takana. Tuskinpa Chicago lähettäisi Apen hoiviin edes jotain menetettyä junioriaan, saati sitten erästä kovemman luokan tulevaa tähteään. Tämä ei taas tarkoita sitä, että mulla olisi jotain Apea vastaan. Ape on mies paikallaan ja sillä siisti. Mutta mikään Chicagon luottovalmentaja hän ei todellakaan ole - kaikkea muuta.
 

Isaksson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Janecky #91
Tiedä sitten. Viikko sitten T.Ruutu sanoi ettei tule koskaan pelaamaan HIFK:ssa. Tarkka lause taisi kysyttäessä mennä röhönaurun kanssa jotakuinkin näin: 'vittu sinne mä en mee ikinä'
Aika näyttää puhuiko totta vai ei.

Saattaahan se olla noinkin. Mutta aivan yhtä varmaa on, että TRuudun agentti on ollut yhteydessä IFK:n kanssa myös tänä keväänä. Jos kanta olisi noin jyrkkä niin tuskin kauheasti kannattaisi aikaa tuhlata moisiin keskusteluihin.
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
niin...

Sen tiedän että Ruutu oli kiinnostunut Ifk:sta mutta Viimeistään Simicekin tulo karisti loput innot..Sitä paitsi Ruutu-Ruutu-Ruutu on lähenpänä kuin koskaan....
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös