Jokerit 2002-2003

  • 359 196
  • 3 490

Handzus11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tosta Tuomon tilanteesta ei taida olla kukaan oikein selvillä, tuskin mies itsekään. Tällä viikolla kuitenkin lähtenyt Chigagon suuntaan katselemaan pleijareita ja "tutustumaan" ympäristöön. Ilmeisen selvästi Tuomo sinne haluaa siirtyä ja taitaa olla ainoastaan siitä kiinni, minkälaiset ehdot Chigago tarjoaa.....ja kun muistetaan että Tuomo on kuitenkin seuran ykkösvaraus niin ainakin itse pidän jopa todennäköisenä että Ruutu NHL:n siirtyy, mutta tuskinpa siihen varmuutta saadaan ennen loppukesää.....

Ja tosta Sihvonen&Nielikäinen akselista on pakko avautua...Sihvonen varmasti on/oli loistava joukkuepelaaja mutta Jokereissa? ei oikein sovi meikäläisen silmiin T.Sihvonen ja Jokeripaita! Mutta mitsä väliä sillä on..ja se Nielikäinen. Emmätiiä, kaippa se Pasi on ainakin kaveri joka osaa järjestää jotakin toimintaa kentällä jos meinaa liian surffailuks mennä mutta onko siitä oikeasti jotakin hyötyäkin? Ainakaan Jokereille? kertokaa fiksummat..
 

Isokissa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Itsekkin pidän siirtymistä erittäin todennäköisenä ja varmaan liikenee peliaikaa onhan hän 1. varaus mutta

Tuomolla ei siis ole Jokereiden kanssa voimassa olevaa sopparia?
 

Janecky #91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tuomo kertoi sunnuntaina pelaavansa Jokereissa vielä vuoden mikäli ei saa peliaikaa ylhäällä. NHL on kuitenkin ehdoton ykköstavoite jo ensi kaudelle ja uskoo myöskin pääsevänsä pelaamaan siellä. Niin uskon kyllä minäkin.
Tekisiköhän samanlaisen sopimuksen kun vaikkapa Jokinen tai Haakana aiemmin. Ylös tai takaisin ja vielä vuosi täällä.
Jos jätkään itsensä on luottaminen niin ainakin naapurin voivat huolestuneet unohtaa. Sanoi viimeksi sunnuntaina ettei tule pelaamaan ikinä siellä. Jokerit tai NHL, vai pitäisikö ensi kauden osalta sanoa ennemminkin että NHL tai Jokerit.

Katellaan nyt. Tämän päivän tiedon mukaan alkaa ensi viikolla niitä nimiäkin tippumaan. Ei ilmeisesti tosin koko pakettia, luvassa saattaa mahdollisesti olla vielä ylläri pylläriä kesälle..
Mikään kiirus tässä ei ole, hommat ovat ihan mallillaan. Suomen parhaaksi juuri osoittautunut runko on läjässä - vieläpä ensi kaudella vuoden valmiimpana ja saumattomampana - ja mitään kovin traagisia menetyksiä ei ole odotettavissa.
Pikkuisen fiilailua sieltä ja täältä, ei mitään sen kummepaa. Nou hätä.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Viestin lähetti Janecky #91
Tekisiköhän (=TRuutu) samanlaisen sopimuksen kun vaikkapa Jokinen tai Haakana aiemmin. Ylös tai takaisin ja vielä vuosi täällä.

Jokisesta ei hajuakaan, mutta Haakanan NHL-sopparissa oli muistaakseni kuitenkin vain farmi määriteltynä, ei Jokerit. Hyvää hyvyyttään ne sitten miehen tänne päästivät -;)

Itse olen tällä hetkellä duuneissa kiinni ja pihalla aivan viime päivien pelaajasoppareista kuin lumiukko juhannuksena. Vaistomaisesti kuitenkin pelkään sitä, että Jokerit HC joutuu maksamaan muun konsernin tulosta. Pientä takapakkiahan on tullut jalkapallon parissa kotimaassa ja jääkiekon parissa ulkomailla... Jos Jokerit HC kuluneen Mestaruuskauden ylijäämän arvioisi 1 M€, niin kovin kauas ei taida heittää.

Nielikäinen sopisi minun mielestäni Jokereiden profiiliin aivan erinomaisesti. Lisäksi jonkun olisi hyvä vähän vahtia noita meidän junioreita syksyn kuumissa peleissä. Ja Nielikäisen agentille tiedoksi, että Summanen jatkaa Jokereissa ja sehän on paras tae siitä, että vuoden 2003 syksyllä tai viimeistään vuonna 2004 voi lähteä kokeilemaan nyrkkej...ööh...siipiään vähän paremmalla sopparilla NHL-kaukaloihin.

Nielikäiselle soppari ja heti! Siinä olisi jopa MRuutuakin parempi pakki takalinjoille jos tarvetta jostain syystä olisi :D
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Niin. P.Nielikäinen ottamassa maalin edessä esimerkiksi Tuokko-Kiviharju-Rauteen hyökkäystä vastaan kerrottuaan sitä ennen, että "olen täällä vain teitä varten", olisi näkemisen arvoinen tapahtuma. Takaan, että tungosta Mielipuolikaisen reviirille ei olisi. Pasi on kertonut kuinka Miamissa pelatessaan otti aina maalineduspaikan, vaikkei pakkina pelannutkaan, ja päätti, että tälle alueelle EI tulla. Tai sattuu. Valmentaja oli ollut kovin tyytyväinen ja yritti siirtää Pasia pakiksi, mutta miehemme halusi ennemmin olla laitahyökkääjä "kun siinä pääsee taklaamaan enemmän". Erittäin herkkä ja hienoviritteinen perustelu.

Jos meidän Hillokuninkaamme ei tajua lihamyllyjen arvoa vielä nytkään, kun Vauhkonen lähtee, niin soisin Pasin jäävän pk-seudulle kuitenkin. Mainio kaveri. Älkää kuitenkaan ostako siltä nahkatakkia tai kelloa.

Jokisen paluu HIFKiin vauhtia hakemaan tapahtui LA Kingsin aloitteesta, en tiedä oliko sopparissa pykälää.
 

karalahti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Re: Re: luottoa jokeri-ihmiset!

Viestin lähetti JHag


Tähän kaveriin voi luottaa! Aina positiivista sanottavaa naapuriseurasta. Minusta ketju Hentunen - Simicek - Pärssinen kuulostaa aika hyvältä verrattuna mihin tahansa SM-liigan joukkueeseen, Jokerit mukaan lukien.

Mutta lepo vaan, teidän takatukkanne valvoo ja kovia nimiä on tulossa. Toinen vaihtoehto on pieni (siis pieni) hengenveto (siis hengenveto, ei välivuosi), sillä mestaruus kuluttaa.....kaikkea. Hyviä paikallismatseja odottaen...öh...täältä tähän?

Samoilla linjoilla! Mitä tulee HIFK:n ykkösvitjaan. Kaiken lisäksi tuntuu siltä, että Virmanen/leukaharry akselin strategia"kattelaan menestys ja neuvotellaan sitten" ei ole saanut kovin hyvää kannatusta nykyisten, eikä myöskään mahdollisesti tulevien pelaajien silmissä. Joten saas nähä!
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Viestin lähetti Jokerz
koska on Jokereiden tiedotustilaisuus???

Vapun jälkeisellä viikolla, ja HIFK:n vahvistukset Pärssisineen tulee olemaan kevyttä kamaa.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Jos Pärssinen - Hentunen - Simicek on ns. kevyttä kamaa SM-liigan oloihin, niin onnittelen Jokereita. Teille ovat tulossa Yzerman, Iginla ja Sakic.

Oikeasti teillä on haavissa kovia ulkomaisia, mutta ei sen kovempia kuin nuo meidän uudet. Koettakaa sopeutua. Paikallismatsit tiukkenevat taas. Hieno homma.
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Viestin lähetti Stadin1
Onko VARMA tieto ajankohdasta?

Ei ainakaan aikaisemmin.
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Viestin lähetti JHag
Paikallismatsit tiukkenevat taas. Hieno homma.

Sehän on selvä ihan sen takia kun teillä on jo Ok! pelimiehiä ja jos teitin junnut antavat apua ykköskentälle riittävästi niin Playoffitkin on selviö jo hyvissä ajoin.
 

ennustaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks
Ilta-sanomat:
Kari Lehtosen kanssa on tehty kahden vuoden jatkosopimus.
Virmanen uskoi Karin pelaavan Suomessa vielä muutaman vuoden. Lehtonen haluaisi käydä armeijan ennenkuin lähtee kokeilemaan pelaamista NHL:ssä. Samaisessa jutussa Virmanen sanoi että Lehtonen saa pelata Jokereiden maalinsuulla, niin kauan kuin kiekot pysähtyy, joten huikeat näytöt pudotuspeleissä takasivat Karille aika vankan aseman Jokereiden ykkösmaalivahtina.

Ensikaudella Lehtonen-Helanen kaksikko hoitaa torjuntavastuun ?


Ensikauden joukkuetta Virmanen kommentoi sanomalla, että Jokerit yrittää keskittyä ensin kotimaisiin NHL paluumuuttajiin ja vasta sitten katsoa ulkomaalaiset vahvistukset.
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Gocin kohdalla on tapahtunut aika odotettu siirto. Adler Mannheim on houkuttelemassa miestä riveihinsä ja täkynä toimii tietenkin pikkuveli. Silti on vähän sellainen kutina ettei kumpikaan siellä pelaa kun kausi alkaa.

Gocia ei muuten taideta nähdä MM-kisoissa...Saksan koutsi ei tiedä arvatenkaan kaverin olemassaolosta, ei ole edes puhunut herran kanssa. Sensijaan Jan Bendaa pelutetaan taas pakkina...vähän sama kuin Suomen futismaajoukkue ei ottaisi Hyypiää mukaan kisoihin ja peluuttaisi esim. Jonatan Johanssonia puolustuksessa! Idioottimaista!!

Benda jutteli että Hampurin-projektin tiimoilta Hjalliksen kanssa on ollut tiivistä jutustelua. Myös Mannheim ja Köln ovat lähestyneet. Ja Suomestakin on soiteltu. Ja yhdensuunnan sopimus NHL:ään on yhä toiveissa.


MACK
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Virmasen puheet siitä, että ei ole mitään ulkomaalaisiin kohdistuvia juttuja menossa, ovat pelkkää sumutusta.

Tulisiko Eskelinen takaisin parhaan ystävänsä Summasen joukkueeseen? Oudolta vaikuttaa ja tietääkseni Eskelinen on jatkamassa meillä.

Hyvönen on ihan mahdollinen Jokereihin. Myös HPK ja Kärpät ovat tapetilla.
 

ennustaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks
Ei Virmanen ulkomaalaisten pelaajien hankimista kieltänyt vaan totes,i että on hyvä jättää ulkomaalaisosastolle tilaa ainakin vähäksi aikaa, jotta sitten voidaan hankkia korvaaja jollekin NHL:ään lähtijälle jos niin käy. Jokereissa kun näitä ns. NHL pykälän omaavia pelaajia on aika monta... Eli ensin katsotaan kotomaiseiset vaihtoehdot läpi ja sitten vasta ulkomaalaiset.
 

Stadin1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jan Benda

Kuinka moni haluaisi nähdä Bendan ensikauden jengissä.
Minä ainakin. Vahva kuin mikä ja lisäksi "tanssii" kenentahansa kanssa.

Ketju voisi olla
Valtonen-Benda-Pesonen
Olisi melkoinen rymistelyketju.
 

strapat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, TB, PattU, Jokerit
Re: Jan Benda

Viestin lähetti Stadin1
Kuinka moni haluaisi nähdä Bendan ensikauden jengissä.
Minä ainakin. Vahva kuin mikä ja lisäksi "tanssii" kenentahansa kanssa.

Ketju voisi olla
Valtonen-Benda-Pesonen
Olisi melkoinen rymistelyketju.

Minä en ainakaan haluais ainakaan jos palkka on samaa tasoa ku viimeksi puolet pois niin sitten.
Miten J.Bednar onko tulosa Eurooppaan tai Suomeen?
 

Karrmaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Flyers, Lazio, Liverpool
Ei kyllä Bendaa takas, oli viimeisellä kaudellaan Jokereissa välillä todella tehoton. Palkkakin oli tasoon nähden aivan liian korkea.
Ja pieni huomio, Benda ei kyllä lähde "tanssiin" kenen tahansa kanssa vaan painiin. Mies ei paljaalla nyrkillä vastustajaa lyö..sääli sinänsä..
 

Handzus11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Enpä mäkään olisi Jandoa ensimmäisenä takaisin ottamassa. Tämän kuluneen kauden osalta Jokereissakin nähtiin se, mitä tarkoittaa VAHVISTUS! Mutta mutta, kyllähän Jando hyvä pelaaja on, taitaa vaan tuo hinta olla tuplasti vielä kovempi kuin itse mies.

Hyvin suurella mielenkiinnolla odottelen vihjailuja niistä herroista, kenen kanssa tällä hetkellä keskusteluja käydään.......sellainen kuva on muodostunut että sieltähän (NHL) saattaa olla ihan "kohtuullisia" pelimiehiä tulossa...
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Minun kantani Bendaan on varmasti kaikkien tiedossa. Ja olen kyllä samaa mieltä että palkka on turhan kova mutta hilloahan löytyy...

Mitä tanssimiseen tulee niin ei kyllä varmasti Jando peräänny kenenkään edessä. On puhunut että ottaa matsia ihan mielellään mutta valmennusjohto on usein painottanut miehen roolia ihan muissa tehtävissä.


MACK
 

Tuomas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vain yksi jengi Stadista
2002-03 maalivahtitilanne

Jokereiden ensi kauden maalivahtitilanne on todella mielenkiintoinen. Kun juttelin Kari Lehtosen kanssa maanantai-aamuna Jokereiden juhlien jälkimainingeissa niin silloin hän sanoi lähtevänsä NHL:ään jos tulee loistava tarjous joka tarkoittaa myös käytännössä pelipaikkaa. Kuka epäilee että sitä ei tarjottaisi jos Atlanta pääsee Kärpän varaamaan. Jos tarjousta ei tule on joukkue Jokerit koska sopimus on seuraavasta kaudesta.

Eli käytännössä voi nyt jo että sanoa Kari Lehtonen on menetetty tapaus ensi vuoden joukkueesta. Mestiksen all-stars maalivahti Markus Helanen ei varmasti suostu toista kautta enää Mestiksessä pelaamaan mutta onko oikea joukkue hänelle Jokerit? Jamie Ramin tilanne on myös auki. Hän sanoi juhlissa että haluaisi jatkaa Jokereissa jos saa vain siihen mahdollisuuden. Haluaako Virmanen kuitenkaan käyttää yhtä ulkomaalaispaikkaa maalivahdin tontille, löytyyhän AIK:n jäämistöstä vielä Niklas Bäckström? Ja mitä tekee Pasi Nurminen? Jokereiden entinen MV-valmentaja Jukka Ropponen kertoi aiemmin talvella että Pasi oli tyytyväinen oloonsa kun oli saanut pelejä myös Atlantassa alle. Runkosarjan loppuvaiheet menivät heikommin mutta nyt on Nupe ollut taas oma itsensä kun Chicago Wolwes on pelannut AHL:n pudotuspelejä. Nupe on pelannut neljästä pelistä kolmessa, kahdesta on tullut voitto, yhdestä tappio. Yhteensä päästettyjä maaleja neljä kappaletta. Näyttää siltä että vire on taas löytymässä ja Nupe jää ensi vuodeksi rapakon taakse.

Maalivahtitilanteesta on siis enemmän kysymyksiä kuin vastauksia mutta niinhän sen kuuluu tässä vaiheessa kautta ollakin.

Itse luottaisin eniten kaksikkoon Markus Helanen - Jamie Ram. Siinä menee yksi ulkomaalaispaikka mutta Ram on näyttänyt kykynsä myös Jokereissa joten häneen voi luottaa, turha ainakaan ketään muuta ulkomaalaista raahata tänne viemään yhden paikan kiintiöstä. Helanen voi onnistuessaan olla myös yksi liigan yllättäjiä. Jos Kari Lehtonen yllättää meidät ja päättää suorittaa ensi vuoden aikana intin niin silloin pitäisin kaksikon Helanen - Lehtonen. Toinen kysymys on toki se että jaksaako Lehtonen hoitaa vastuullisen toimen intin ohessa. Noronen ainakin muutama vuosi sitten hyytyi vastaavassa tilanteessa.

Mikä olisi paras ratkaisu?
 

Janecky #91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hannes Hyvöstä ei ikinä meille!
Siinä on maailman tyhmin ja ärsyttävin kiekkoilija, jota pitäisi vetää mailalla päähän joka kerta kun luistelee kaukaloon. 'Hymyilevä Hannes' lempinimelle pitäisi tehdä täysin uusi merkitys.
Selkääntaklaaja - joka painukoon sinne jonnekin todella syvälle mistä on kotoisinkin. Idiootti.
Ei Jokereihin, ei koskaan.
 

J.Rita

Jäsen
Jos Lehtonen menee, eikä Nurmista saada, niin Bäckström pitää ehdottomasti saada Jokereihin!

Bäckström oli AIK:n paras pelaaja ja kuului myös Elitserienin parhaimpiin maalivahteihin. Mielestäni Bäckström on paras suomalainen maalivahti Euroopassa.

Kun ei HIFK:lle kelvannut, niin luulisi Jokereiden olevan vahvoilla jos lähtee tavoittelemaan Bäckströmiä. Jos Bäckström on tarjolla, niin kannattaa ehdottomasti panostaa kotimaiseen vaihtoehtoon ja säästää ulkomaalaispaikat.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös