Jokerit 2002-2003

  • 359 202
  • 3 490

rasmus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Pool, Konalan Pallo
Hyviä uutisia

Sport FM kertoi juuri että Pakaslahti tehnyt 2 vuoden jatkodiilin.
Hyvä hyvä.
I.Mikkola tehnyt 1 vuoden sopparin. Ehkä viides kulta putkeen ensi keväänä.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Miehen sanaan voi luottaa

Näköjään ainakin Pakaslahden sanaan voi luottaa, katsotaan miten noiden muiden kanssa käy. Tämä oli mielestäni Jokereiden tärkein signaus tähän asti. Parempaa tulossa ?
 

tumba17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit jo vuodesta 1971
Pelaajista

Pakaslahden jääminen on erittäin hyvä uutinen, liigan paras aloittaja ja muutenkin todella nöyrää työtä koko sarjan ajan. Banhamin jatko on hyvin pitkälti kiinni millaista tarjousta tulee ison veden toiselta puolelta. Tuomon tilanne on kuten Janecnky91 tuossa kirjoittikin auki. Käynee varmaan ainakin leirillä tuossa syksyllä, mutta pelaaminen vielä ainakin kauden ajan on mahdollista. Rräs paluumuuttaja alakertaan pitäisi olla tulossa, mutta vielä ei voi varmaksi tuota sanoa.
 

Handzus11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Erittäin hyvä uutinen tuo Pakan 2-vuoden diili? siis mitä?, Ilulle vain 1-vuoden soppari??? Virmanenhan kertoi juuri muistaakseni Hesarissa että koska mestaruus seuraa Mikkolaa, on hänen kanssaan tehtävä vähintään 5 vuoden sopimus:p

Nyt vielä Tuomon ja Nikon nimet paperiin niin ihan ok. (ja Frankin luonnollisesti hieman myöshemmin)
 

Janecky #91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
No niin. Pakan jäämisellekin tuli sitten sinetti. Uusi soppari on mallia 2-vuotta. Erittäin tervetullut uutinen, joskaan en lähtöään epäillytkään koska itse halusi jatkaa. Jokereiden halusta tuskin kenelläkään epäilystä on ollutkaan.
Ilkka Mikkola sai paperinsa myöskin, mallia 1-vuosi. Pleijareiden perusteella ihan ok. Runkosarja ei kiinnosta enää ketään. Miesten peleissä homma luisti.

Montaa jätkää ei ensi kaudeksi kannata hankkia, koska runko on läjässä ja hyväksi jo havaittu. Rosa ja Koikka pitää korvata, se on selvää. Myös Haakana on korvattava jos Edmonton kutsuu. Alangon en usko miehen omien kommenttien perusteella lähtevän mihinkään. Banham tuskin pääsee NHL:llään ja hänet lasken varmaksi jokeriksi ensi kaudellakin.
Niko Mikkolan ja T.Ruudun lähdöt olisivat pahoja takaiskuja ja heidän tilalleen tarvitaan myöskin miehiä, JOS lähtevät.

Jotakuinkin näin tämän hetken tiedolla?

Ville Peltonen - Petri Pakaslahti - Rosan stuntti, mieluiten Rosa itse.
Niko Mikkola? - Antti Aalto - Frank Banham
Tomek Valtonen - Tuomo Ruutu? - Jussi Pesonen
Teemu Laine - Mikko Ruutu? - Sean Bergenheim
Teemu Sainomaa, Tomi Mäki, Waltteri Filppula, Antti Törmänen?, Jukka Voutilainen?

Tulijoista on vahvimmin esillä ollut Chlubna (hope not)

uusi - Haakana
uusi - Vallin
Alanko - Mikkola
Malmivaara

Brooks?, Kantee?, Kalteva?

Tulijoista vahvimmin esillä ovat olleet Niemi, Helenius ja Tukio. Kaikki kelpaavat pienin varauksin. Tukiolle en enää oikein löydä roolia kun Koikka lähti. Ei korvaa häntä millään, ikävä kyllä. Muut mainitut korvaavat kyllä tähän mennessä varmistuneen Saarisen rennon kepeästi. Niemi pesee Alangonkin.
Heleniuksen tuloon uskon yhtä paljon kuin joulupukkiin. Ei salettiin tule.

Kari Lehtonen
Markus Helanen?
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kylmänä mestaruushuumassa, Virmanen!

Eli vaikka tässä nyt mestareita ollaankin, ei kaikkia jäämään suostuvia varmaankaan kannata pitää. Eli Laine, Sainomaa ja ehkä muutama muukin:"Näkemiin, Kerhoon, Saipaan tms. kasvamaan ja peliaikaa saamaan!"

Mutta ketä olemmekaan saamassa vahvistuksiksi?

Vuosi sitten oli hyvä tilanne, kun Peltosen ja Aallon sopimukset tehtiin sellaisiksi, etteivät miehet voineet lähteä NHL:äänkään. Tietääkö joku, onko Aallolla jatkossakin vastaava diili?

Tietääkö joku, ketä on haaveiltu Koikan korvaajaksi? Ja miksi mies lähtee -- eikö sillä ole sopimus päällä, vai olenko ymmärtänyt väärin?

Vuosi sitten epävarmoillekin lähtijöille (Rita, Hentunen) oli hommattu korvaajat. Onkohan nyt?

Ja ketkä nuoret ovat tulossa/nousemassa joukkueeseen?

Paljonko Summasella on sopimusta jäljellä?

Ja esittäkää avoimesti huhuja ja toiveita, kyllä minullekin se Fleury kelpaisi!
 

Handzus11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Summasellahan sopimus kattaa vielä ensi kauden, samoin kuin Aallolla. Antilla on sopimuksessaan änäripykälä, mutta ainakin tällä hetkellä näyttäisi että Jokereissa jatketaan. Itse odottelisin kovasti että Bergenheim nostetaan ensi kaudeksi pelaavaan kokoonpanoon. Sokeakin näkee että Seanissa on potentiaalia, ja esim. syksyn treenimatseissa mies teki jopa muutaman byyrin kun pääsi pelaamaan. Maalivahti tilanne on miekenkiintoinen mutta ainakin mulle sopisi vallan hyvin että byebye Jamie, ja Lehtonen-Helanen kiitos.
 

Tuoppi

Jäsen
Viestin lähetti Janecky #91
Virmasen mukaan vaihtuvuus tulee olemaan about. 6 -äijää. Nopeasti ynnäilemällä tulisi mieleen Ram, Saarinen, Koivisto, Rosa, Tuominen, Alanko?, Törmänen?. Koivisto ja Rosa ovat paskatikkejä, muiden kohdalla menetys on aika marginaalista.
Machuldaa tuohon listaan ei kaiketi edes lasketa ja hänellehän on jo stunttikin olemassa.
Tuomo on mahdollinen lähtijä myös, mutta sanoi vielä sunnuntaina, että vuoden jatko on hyvinkin mahdollinen ennen NHL:llää.

Olen samaa mieltä että menetykset ovat paria äijää lukuun ottamatta suorastaan plussia. Puolustus pitääkin pistää remonttiin Saarinen siirtyi ifk.hon nyt kun päästäis vielä Alangosta ja Malmivaarasta eroon. Alangosta ihan vaan sen takia että jätkä teki lähes kaikkensa (paitsi omaa maalia) että jokerit ei voittaisi mestaruutta. Malmivaara ei mun mielestä ole muuta kuin pitkä pujottelukeppi joka on taklaustilanteessa aina se ottava osapuoli. Koiviston korvaajaa on vaikea löytää mutta esimerkiksi Vallinissa on potentiaalia. Niemi??

Banhamin ja Rosan pitäisin jengissä mielellään. Jos vakavasti ajattelee näyden miesten tulevaisuutta NHL:ssä niin ei mun mielestä näytä hyvältä (heidän kannaltaan katsottuna).

Rosa - NHL:ään yrittäviä suht pehmeitä tsekkitaitureita varmasti riittää jos ei pilvin pimein niin ainakin aika paljon. Niin monet tsekkipelurit palaavat maitojunalla takaisin SM-liigaan (Vujtek, Tenkrat ja kyllä se Kohnkin eurooppaan palaa). Rosalla taitaa kuitenkin olla vahvat siteet pohjois-amerikkaan kun vaimokin taitaa olla kanadalainen. Todennäköisesti lähtee!!

Banham -Tämän tyypin pelaajia on kanadassa VIELÄ ENEMMÄN. Minä näen ainoana uhkana euroopan. Mutta jos on kerran optio jokereihin niin toivottavasti jää.

Mitään syytä en Ramin jatkamiseen näe. Helasesta tulee hyvä kakkonen Lehtoselle, jos vielä suostuu jäämään kusetuksen jälkeen. Jos Lehtonen päättää kokeilla siipiään NHL:ssä niin on hankittava uusi ykkösveskari.

Jokereilla on tapana yllättää jollakin kovalla hankinnalla?! Mulla ei ole harmainta aavistustakaan mikä se vois olla mutta en sitä nyt jaksa miettiäkään. Fleurysta sen verran että tuskin tulee mutta jos kuitenkin päätyy eurooppaan niin kannattaa miettiä MIKSI?? - Pahemman luokan alkoholiongelma?:confused:

Kovaa näyttää trafiikki olevan tällä hetkellä SM-liigassa. Siirtouutisia on teksti-TV:llä lähes koko ajan.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Kohn ei muuten todellakaan ole keskiverto tsekkipelaaja...Hanskaa sillon tällöin (voittanut muunmuassa Luke Richardsonin) ja pelannut pohjois-amerikassa jo lähes 10 vuotta juniorisarjoista lähtien.
 

rasmus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Pool, Konalan Pallo
Aaalto kertoili eilen illalla Sport FM:ssä että lähtee änärin vain ja ainoastaan jos luvataan varma pelipaikka ylhällä. Tämä myös agenttien tiedossa. Eli uskon ja toivon että jää.
Koikan lähtö suuri menetys. Luulisin että Rami yrittää tehdä Illusta Koikan korvaajaa. AJ Niemestä ei tähän ole, eikä mielestäni
Arto Tukiosta (ainakaan vielä). Kyllähän Koikkaakin arvosteltiin aika rankasti tällä palstalla kauden aikana.
Mutta mielestäni yksi kiekollinen pakki ehdottomasti hakusessa.

Näyttääpi Ruotsin Elitserienillä olevan melkoinen vetovoima. Ettei vaan Franki olisi menossa sveduihin. Onkohan liksat nousussa lahden toisella puolella?

Junnuista ei välttämättä ole ensi kaudeksi nousemassa liigarinkiin ketään paitsi Bergenheim ja ehkä Ilari Filppula muutamaan matsiin.
Tämän kauden B-junnuissa on loistavia junnuja tulossa, Roni Andersson ja Mikko Silvennoinen etunenässä. Toivottavasti kehityskäyrä jatkuu samanlaisena ensi kaudella.

Veskareista uskon että Kari jää ainakin ensi kaudeksi. Pelaa ensi kaudella varmasti enempi kuin tällä kaudella, eli kuka kakkoseksi?
Onko Helasesta tuurajaksi? Ei vakuuttanut minua mestiksessä.
Toisaalta tässä olisi hyvä sauma säästää palkkakustannuksissa.
 

drakon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa
Mahtaisiko AIK:n kaksikosta Jan Huokko & T(h)omas Johansson jompi kumpi tulla kyseeseen viivapelotetta etsittäessä? Tämän tason kaverit tuskin Allsvenskanissa pelaavat ensi kaudella.
Ovat ainakin menneinä vuosina olleet aika kovia YV tykkejä.

Molemmat ovat käyneet jo tutustumassa maan tapoihin puolen kauden verran, joten ei ihan mahdoton ajatus?
Tämä on puhdasta spekulaatiota.
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
Aik:sta.....

Niin mitenkäs Soosi Sihvonen,,Summasen kamu.....Kun Saarikoskikin lopetti ja Tuominen????Entäpä Vertala,Toporowski,Kakko......entäpä...heh Pakko huilia :)
 

Handzus11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vertala

Todellakin, mä olinkin jo unohtanut tämän kaverin.....jossakin vaiheessahan oli puhetta että akselilla Jokerit-Tappara käydään neuvotteluja! Frank ja Toporowsky voisivat olla hyvä kaksikko vaikkapa Aallon ketjuun. Eikös se Theo sentään ykköseen mahdu....
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Onko Jokerit ilmoittanut million tiedotustilaisuus koskien ensi kautta pidetään?
Luulen että Jokerit etsii kovan luokan ulkomaalaista riveihinsä.
(spekulointia, ei tietoa!)

Sulun "menetys" oli pettymys.:( Olisi kelvannut minulle mainiosti!)
Tarvitaan hyökkäävä pakki... P.Nummelin? S.Gagnon?:p W.Immonen:p :p (kelpaisi minulle, paidassani lukee Immonen)

Nimiä kehiin Hjallis!:)
 

Handzus11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllähän tosta Daespoon välittämästä jutusta kieltämättä saa sen kuvan että Tuomo olisi sinne suuntaamassa, mutta katsotaan nyt. Ja Petteri Nummelin??? Ei helvetissä! ihan kuka muu vaan mutta sitä mikkihiiri turkulaista en voi sietää muutenkaan, puhumattakaan nyt omassa joukkueessa!! hyh, puistattaa jo pelkkä ajatuskin. Eiköhän se tiedoitustilaisuuskin vielä saada pidettyä kunhan herrat johtajat alkavat selviämään juhlinnasta:o
 

Tökö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Soosi Sihvonen kelpais mainiosti ja T. Ruutu 1-2 ketjun laitaan. Vähän epäillyttää tää Toporowsky. Jotain muistikuvia on eikä tainnut oikeen olla mun mieleen. Missä hän on muuten pelannut lähiaikoina?

Pakaslahden ja I. Mikkolan kanssa on kuulemma jatkosopimukset tehty. Toivottavasti tullaan tekemään myös AINAKIN Kari Haakanan, N. Mikkolan, Alex Brooksin, Tomek Valtosen ja T. Ruudun kanssa.

Uusiksi pelaajiksi puolustukseen kelpais mielellään A-J Niemi ja Josef Boumedienne. Jälkimmäinen tuskin tulee, mutta Tukio varmasti täyttää paikkansa hyvin (jos nyt edes tulee). Hyökkäykseen Sihvonen (3. ketjun sentteri + erikoistilanteet) ja kovan luokan rightin laitahyökkääjä. Vaikea sanoa kuka, ei nyt tule suomalaisia mieleen.. ja Selännettä ei lasketa :)

Onnea IFK:lle vaan Pasi Saarisesta. Kuhan äijä saa paikat kuntoon ja vastuuta, saatte siitä kovan tekijän. Mielestäni vähän Jere Karalahti -tyylinen, mutta kokoa vaan vähemmän. Tom Koivisto tietenkin harmillinen menetys. Eikös hänellä muuten ollut jo sopimus ensi kaudesta?

Ensi kaudesta vielä sen verran, että T. Ruutu ja Valtonen mielestäni jopa 1-2 ketjuun. Nämä pelaajat ovat nyt nousemassa suuriksi pelaajiksi. Huikeita.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Handzus11 -


No, sitten Rölli-perusjokeri kelvannee.:)

T.Ruudun korvaaksi Juha Ylönen?

Onko Raimo Summasella sopimusta Jokerien kanssa kaudesta 2002-2003?
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
Toporowskista...

Ifk ei ole kiinnostunut ;Espoon kuvioihin ei sovi ,Banhamin vanha seura kaveri Espoon ajoilta....ja kun työmyyrä Törmänen poistui niin.......vai......:) :) Pelasi luleåssa viime kaudella ollen fanien suuri suosikki...
 

Handzus11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllähän mulle 13. Ströbä kelpaa, ainakin huomattavasti paremmin kuin tämä *%&%.....ei pysty. Ja Ylösen Jussin ottaisin huutaen mukaan. Ylösestä oli myös joitakin puheita suomeen paluusta ennen hänen siirtymistään Ottawaan. Nyt? Ylönen varmasti tullessaan olisi kova tekijä liigassa, Ströbästä en ole varma, kun en miehen otteita ole aikoihin nähnyt.

JA se Toporowsky voisi todellakin olla Frankin kanssa oikein kunnollinen tutkapari! Molemmat laukovat aina kuin saavat kiekon lapaan, eli kyllä siinä Aallolla riittäisi jakamista.....

Summasella on sopimus
 

Manic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Tökö Pöbö
mä en millään jaksa uskoa, että Banham ja/tai Rosa jatkavat.

Muutens, voiko tota omaa nickiä vaihtaa jotenkin?

niin, kuten tuossa ylempänä on useampaankin otteeseen todettu, nämä jatkavat jokereissa jos ei NHL-kutsua tule (jos oikein olen ymmärtänyt). Mutta Rosa on ainakin sinne vahvasti suuntaamassa.

Törmänen ruotsiin. Mielestäni hyvä ratkaisu, vaikka Törmänen olikin joukkuepelaaja jne. mutta kyllä silti jotain pitäisi saada aikaankin.
 

Handzus11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Manic



Törmänen ruotsiin. Mielestäni hyvä ratkaisu, vaikka Törmänen olikin joukkuepelaaja jne. mutta kyllä silti jotain pitäisi saada aikaankin.

Täysin samaa mieltä. Joukkuepelaaja todellakin ja viimeisempiä 90-luvun Jokereita mutta aikansa kutakin. Nuorempaa ja pirteämpää verta tilalle.
 

janneha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Maalivahtiosasto kunnossa, jos parivaljakkona Lehtonen ja Ram tai Lehtonen ja Helanen! Ram oli hyvä hankinta ja osoittanut pärjäävänsä Suomessa, joten miksi ottaa riskiä?

Puolustuksessa Haakana kaikki kaikessa, Wallin sopeutunut hyvin, Brooksille ehdottomasti jatkodiili, Malmivaara vielä nuori ja Jokeritaustalla sopii hyvin ryhmään, I.Mikkola petrasi pleijjareissa ja sai siksi armon, Alangon korvaajaksi sopisi A-J.Niemi, Koikan korvaajaksi hyökkäävä puolustaja -> saisi itse asiassa olla Jokereiden ensi kauden kovin hankinta! Saarisen korvaa kuka vaan -> ei minkäänlaista roolia Jokereissa tällä kaudella! Strömberg voisi olla hyvä vaihtoehto Saarisen tilalle!

Hyökkäys:
Machuldan "korvaa" Peltonen, toivottavasti Rosa ei lähde, muuten kovan luokan korvaaja hankittava mielellään SM-liigan hyvistä ulkomaalaisista! Pakaslahti YES, Banham varmaan pysyy, N.Mikkolasta pidettävä kiinni ja Aalto jatkaa. T.Ruudun luulisi vielä odottavan vuoden, onhan intti käymättä! Törmäsen korvaajaksi Sihvonen Ruotsista ja M.Ruudulle ehdottomasti jatkosopimus käteen! Tomek onneksi jatkaa, ensi kaudella voidaan nauttia Voutilaisen energisyydestä koko kauden! Bergenheim ehdottomasti kolmoskenttään ensi kaudella ja Filppula ajetaan sisään kauden aikana. Tuomista ei sen enempää tule ikävä, vaikka mies loistikin pleijjareiden alivoimassa -> täysin korvattava pelaaja! Laine ja Sainomaa HPK/Saipaan itsenäistymään ja kehittymään!

Aika valmishan tuo ryhmä on, ei kaivata kuin yksi kovan luokan hyökkäävä puolustaja! Yksi hyvä laitahyökkäjä, jos Rosa lähtee ja Sihvonen Törmäsen/Tuomisen tilalle, niin sentteriosasto on kunnossa! Pari lupaavaa hyökkääjää mahtuu vielä ensi kaudeksi Ramin kouluun mutta niistä tuskin tulee pulaa!

KIITOS JOKERIT!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös