Jokerit 2002-2003

  • 359 208
  • 3 490

Svante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, FC Bayern
Törmänen IFK:hon?

Hyvä mies (Cobol) älkää lähettäkö sitä pakettia DDR:ään, pliis!!
Eikä mitään "inkkari-pakettiakaan", kiitos.

Onnea mestruuten, ens kaudella sitten taas kohdataan ja....
 

Manic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
niin, vaikka tässä edessä näitä onkin jo todettu niin tässä pari klipsiä tämän päivän Metro-lehdestä:

Vladimir Machulda:

Minulla on SaiPan kanssa sopimus ensi kaudesta. Olen SaiPalle sen velkaa, sillä he antoivat minulle tilaisuuden yrittää SM-liigassa.

Harkimo:

Machulda palaa SaiPaan. Me pidetään tekemästämme sopimuksesta kiinni

Pavel Rosa:

Minulla on halua lähteä NHL:ään. Asian pitäisi ratketa viikon sisällä

niin. ei näemmä sitten Rosaakaan nähdä ensi kaudella.

Timo Saarikoski:

Jalka ei näköjään kestä pelaamista. Pakko se on uskoa. .

Onko kellään tietoa jatkaako Saarikoski valmennustehtävissä? Summanen näytti arvostavan hänen työtään, tiedä sitten....

ja ei, ei Banhamia HIFK:iin :D
 
Viimeksi muokattu:

Iceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Viestin lähetti Sam#9


Eiköhän Antti suuntaa Ruotsiin Kruunuja haalimaan.
Kyllä Antti jatkaa Jokereissa, tein syväluotaavan haastattelun eilen Hesarilla n. 01.30:D
 

Carlos

Jäsen
Viestin lähetti Iceman

Kyllä Antti jatkaa Jokereissa, tein syväluotaavan haastattelun eilen Hesarilla n. 01.30:D

Thank god.... hetken jo huolestuin. Ihan ok pelaaja varmasti, mutta en ikinä haluaisi nähdä Hifkissä, ja luulen että Jokeri-fanit yhtyvät mielipiteeseeni.
 

yyz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Team Korak, Tapanilan Erä
Icemanin kello jätättää...

...tai ajantaju ei ollut parhaassa mahdollisessa kunnossa. Mukava kun jutustelit Antille Hesarilla, mutta onkohan kyseessä ollut sama Antti, sillä herra saapui seurueineen paikalle vasta n. 02.20....:D
 

Sam#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Tota Icemanin kellon aikaa ihmettelen minäkin, sillä lähdin Areenalta tohon aikaan ja Stökö jäi sinne. Mun syvähaastatteluni johdatti miestä lahden toiselle puolelle...:rolleyes:
 

Iceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
No joo, myönnettäköön että tarkaa kuvaa kellonaikaa ei jäänyt mieleen johtuen suhteellisen miedosta veripitoisuudesta alkoholissani. :D Olipa se kello nyt mitä oli mutta kovasti Antti vakuutteli Hesarin tiskillä pelaavansa ensikaudellakin Jokereissa.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Eilisiä puheita

Eilisissä mestaruusjuhlissa moni spekulaatio osoittautui todeksi, ainakin siltä osin kun pelaajan/pelaaja-agentin omaan sanaan on uskomista. Lähtötelineissä näyttää olevan Alanko, Saarinen ja Koivisto. Banham yrittää rapakon taakse, muuten pelaa Jokereissa, johon on sopimus voimassa. Alex Brooks haluaisi mielellään jäädä, mutta ei ole sopimusta. Paras uutinen tuli kuitenkin Petri Pakaslahden suusta: "Mä en lähde täältä minnekään" ja kyse ei siis ollut pelkistä mestaruusjuhlista.
 

Janecky #91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Myöskin eilen kuultua:
Tuomo saattaa jatkaa vielä kauden. Saarinen lähtee saletisti -"vittu enhän mä pääse edes pelaamaan", Ilkka Mikkola jää, Niko Mikkola haluaa henk.koht jäädä, mutta vielä on asiat auki, siis muutkin kun hänen ja Jokereiden välillä olevat.
Banham jää, jos ei pääse NHL:llään, Törmänen jäänee, Haakana jää, Pakaslahti jää, Vallin jää, Aalto jäänee (NHL), Tomek jää, Laine, Lehtonen etc..

Itseasiassa eilisen perusteella ei näyttäisi varmasti olevan lähtökuopissa kuin Pasi Saarinen, todennäköisesti Rosa (NHL) ja tietty kaiken järjen mukaan Ram, jonka kanssa ei kyllä tullut puhuttuakaan. Alanko ei vielä tiennyt mitään ensi kauden tekemisistään. Tai tiesi kyllä, mutta ne eivät liittyneet jääkiekkoon.
 

Deader

Jäsen
Rosan lähtö on varmaan pitkälti kiinni siitä, vaihtaako Kings hänen oikeutensa
johonkin muuhun seuraan. Losissa hänellä tuskin on uraa kun se ei siellä
aikaisemminkaan auennut ja ne oikeudet on Losin myös 2003-2004 kaudella
vaikka Rosa pelaisikin Euroopassa vielä ensi kauden. Kovan luokan pelimies joten toivottavasti saa näyttöpaikan jossakin toisessa NHL-seurassa.
 

Tökö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
nykytilanne

joo on se kummaa, pari viimistä vuotta oon kauden jälkeen toivonu vaan uusia pelaajia, mutta nyt on jatkosopimukset mielessä :)
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
mikä on M.Helasen tilanne, suostuuko varavahdiksi taas ensi kaudella mikäli Ram ei jatka?
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Antti Aalto oli klo 18 jälkeen tänään SportFM:ssä vieraana Poika mukanaan. Äijä oli muuten jo täysin kunnossa, puhe oli selkeää eikä toimittajan mukaan ollut aurinkolasejakaan päällä. Antti kertoi tulleensa autolla paikalle ja lähtevänsä vielä illalla lenkille. Huomenna sitten maajoukkueen mukaan.

Aallolle tämä oli toinen Suomen mestaruus. Ensimmäinen tuli Tepsissä pojan kloppina roolin jäädessä melko pieneksi. Niinpä tämä oli kuulemma huomattavasti hienompi mestaruus henkilökohtaisesti.

Jatkostaan Antti kertoi, että Jokereissa pelaa. NHL tietysti siintää vielä mielessä, mutta vain siinä tapauksessa, että joku joukkue todella haluaa hänet pelaamaan. Farmeja ei enää lähdetä koluamaan.

Suurin huoli tuntui olevan, että saisi kolmen viikon loman Raimolta kauden (maajoukkue) päätyttyä.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Nelosen urheilu-uutiset eilen

Pasi Saarinen -> HIFK
Tom Koivisto -> Västra Frölunda

Saarisen menetys ei tuntuisi hirveän pahalta jos Koikka olisi jatkanut mutta nyt kun Koikka lähtee olisi Saariselle ollut tosiaan käyttöä. Tän hetken pakistomme viivapelote arvo vaihtelee naurettavan ja itkettävän välimaastossa.

Ketähän meillä on kaavailtu paikaamaan Koikan (ja Saarisen) jättämää valtavaa aukkoa, nykyisistä ainakaan kenestäkään ei ole lähellekkään Koikan tasoon ja eipä tuo Tukiokaan pääse vielä edes näköetäisyydelle. Liigan paras kotimainen hyökkääväpakki meni ja siinä ohessa paljon muutakin kuin pelkästään nuo tehot.

Koikalle kuitenkin onnea tuleviin koitoksiin ja kiitoksia menneistä vuosista. KIITOS.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Jou, man. Saarinen taitaa olla ainoa meille siirtyjä, Alankokin on kuitenkin mitä ilmeisimmin teiltä lähdössä.

Tietojeni mukaan vaihtuvuutenne on -vaihteeksi- suuri, mutta enpä olisi kauhean huolissani, kovia nimiä on tulossa. Ja pian alkaa näyttää siltä, että paikallismatseissakin voisi olla jotain järkeäkin ensi kaudella.

Ongelmahan teillä on se, että diilien sorvaaminen jää aika viime tinkaan ja vaikka stuntteihin onkin rahaa, niin onko niitä ehditty tsekata tarpeeksi pitkän aikaa? Siksi Chlubna olisi esimerkiksi turvallinen vaihtoehto - ja siksi Jokerit nappaa niin usein SM-liigasta tuttuja kavereita muiden harmiksi ihan kalkkiviivoilla, kuten Banhamin viime vuonna. Myöhään keväällä ei enää ehdi muuta kuin pelata varman päälle.

Onko Ram jatkamassa narrilassa?
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Koikan lähtö tuli ainakin minulle vähän puun takaa. Paha menetys ja iso paikattava. Suuri kysymysmerkki on tietysti Lehtonen, joka halutessaan siirtyy rapakon taakse. Kannattaa kuitenkin muistaa Ahosen mielestäni liian aikainen lähtö sinne. Rahaa saa kyllä sieltä kasaan myöhemminkin. Liittyykö Ramin jatkaminen Jokereissa Lehtosen suunnitelmiin jää nähtäväksi.
Mestarijengissä käy aina kova kuhina kauden jälkeen ja paljon pelaajia lähtee pois, mutta uskon että Virmanen ja kumppanit ovat tämän myös ottaneet jo aikoja sitten huomioon. Paluumuuttajia tulee varmasti lähteneitten tilalle ja joukkueen taso pysyy näin suunnileen samana.
Naapurille on ilmeisesti tulossa kovia vahvistuksia, vaikkakin nimiä siellä pyörii niin paljon, että ainakin puolet on toiveunta. Eräästä kuitattavasta tapahtumasta tulee kohta 20-vuotta, joten nyt olisi kyllä hyvä pay-back-time.
 

tumba17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit jo vuodesta 1971
Pelaajat

Alangon lähtö on ollut jo jonkin aikaa selvä, ja siihen kun lisätään vielä tämä Kärppämatsin sekoilu, niin ei ihme että Alanko katseli peliä kaukalon ulkopuolelta. Sinäsä outoa, koska Koikan siirtyminen Ruotsiin oli myöskin jo tiedossa, mutta hän pääsi kuitenkin pelaamaan. Tosin Koikkaa ei olisi ollut varaa kyllä pitää ulkonakaan.

JHag: Näyttää laihaksi jääneen tuo HIFKn tekemä Jokeri-pelaajien kalastelu, joka ulottui suurin piirtein kymmeneen mieheen, tosin jos ei jotain yritä, ei mitään saakaan. Saarinen on sinällään kyllä pelimies, loukkaantumiset vain tuntuvat vaivaavan.

Ramin jatkosta ei tietääkseni ole juurikaan keskusteltu, siis veskaristahan tässä kai oli puhe, heh!

Muilta osin pakka tuntuu pysyvän aika hyvin kasassa ja tämä soppareiden ”jäädytys” pleijareiden ajaksi oli varsin toimiva tempaus. Nyt on tietysti sitten vielä jäljellä tuo iso ja ilkeä NHL.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
No, laihaksi tavallaan, mutta Hillokuningas on mellastanut sitten muiden nimien kanssa...eikös Hentunenkin voida siisniinkuin siis joo vähän laskea ex-Jokeriksi:D

Vaihtuvuutenne tulee olemaan suurempi kuin moni vielä uskoo. Mutta siitä saatte onnitella itseänne ja menestystänne, kuten HIFKikin 98 ja 99. Minä haluan paikallismatseihin taas kunnon vääntöä, sitähän sitä toivotaan sielläkin..
 

Deader

Jäsen
Viestin lähetti Pete 62
Suuri kysymysmerkki on tietysti Lehtonen, joka halutessaan siirtyy rapakon taakse. Kannattaa kuitenkin muistaa Ahosen mielestäni liian aikainen lähtö sinne. Rahaa saa kyllä sieltä kasaan myöhemminkin.

Asetelmassa on melkoinen ero.

Ahonen lähti New Jerseyhin ja siellä on Brodeur ykkösenä vielä vuosikausia
eikä Aria haluta hoputtaa liigaan. Beezer tuskin jatkaa ensi kaudella mutta
ne peluuttavat sitten Damphoussea tai Clemmensenia.

Nyt kun Florida voitti draft-arvonnan niin ykkösvaraus on luultavasti Bouwmeester,
koska Panthersien suurimmat ongelmat on juuri puolustuksessa. Lisäksi heillä on
jo Luongo (ja Kidd elleivät saa sitä kaupaksi). Kakkosena ottaa Atlanta ja sillä
porukalla on ongelmat juuri maalivahtipuolella. Viime kaudella ne ottivat sittenkin
Kovalchukin eivätkä lähteneet vaihtamaan varausvuoroaan pakettiin, johon Waddell
vaati nimenomaan mukaan kunnon maalivahtia. Hnilicka on ok, mutta ei kanna
Trasherseja minnekään. Sen jälkeen on aivan tyhjää: Fraser ei halua enää odotella
Rhodesin mahdollista parantumista, Maracle innostui syöpöttelemään ja lähti itse
harjoitusleiriltä, Nurminen on hyvä SM-liigassa mutta maalivahtivalmennuksen puute
näkyy jo NHL-tasolla ja jos Cassivi on vastaus niin kysymyksenasettelussa on vikaa.

Jos Lehtonen lähtisi NHL:ään jo tällä kaudella ja osoitteena olisi Atlanta niin se pelaisi ylhäällä jo vuoden kuluttua. Tosin en tiedä, onko siinä mitään järkeä oman kehittymisen kannalta, mutta poikkeuksellisen vahvalta luonteelta Lehtonen vaikuttaa kaikin puolin.
 

Handzus11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kari

Atlanta voi hyvinkin olla se joukkue mikä Lehtoseen näppinsä iskevät, saapa nähdä. Lehtonen varmasti harkitsee tarkkaan varauksen jälkeen että mitä mies tekee, ja tosiasiassa vuosi liigassa selkeänä ykkösenä tekisi Karille pelkästään hyvää. Jos Kari lähtee niin sittenhän me voidaankin ottaa Nupe takas Penan edestä....:D

Saarisesta jäi ainakin henk.koht vähän paskat fiilikset sikäli että olin/olen vahvasti sitä mieltä että Pasi on yksi liigan parhaimmista pakeista. Osaa pelata kovaa ja kätöset riittää myös hyökkäyksiin, miinuksena liikkuminen, mutta sitäkin pystytään aina treenaamaan. Yhden ehjän kauden olisi tosissaan Pasilta halunnut nähdä. Saapa nähdä milloin Jokerileiristä alkaa nimiä tipahtelemaan? Niin kuin muutamana viime kautena, on tämä Jokereiden perinteinen "kevät- tilaisuus" loksauttanut leukoja kilpailevissa seuroissa. Ehkä tänäkin vuonna?

Mutta naapurissa käy näköjään tällä hetkellä sellainen kuhina(ainakin huhurintamalla), että tossahan kalpenee jo suomen olympiajoukkuekin! Puhumattakaan sitten muista liigaseuroista...... :eek:
 

Ruhis

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Jokerit
kun tuskin herra mac-hulda pysyy meiä leiris vaa menee takas sopimusten mukaan saipaan niin mitäs sanottais jos rapakon takaa tulis sellane pieni suuri mies ku theo fleury? heh. tuskin, mutta kiva olis nähä sellane sisukas taistelija leiris...

Sellane Fleury - Aalto - Banham olis kyllä aika mannaa.... tai Fleury - Peltonen - Banham... eh eh... :)
 

Janecky #91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Virmasen mukaan vaihtuvuus tulee olemaan about. 6 -äijää. Nopeasti ynnäilemällä tulisi mieleen Ram, Saarinen, Koivisto, Rosa, Tuominen, Alanko?, Törmänen?. Koivisto ja Rosa ovat paskatikkejä, muiden kohdalla menetys on aika marginaalista.
Machuldaa tuohon listaan ei kaiketi edes lasketa ja hänellehän on jo stunttikin olemassa.
Tuomo on mahdollinen lähtijä myös, mutta sanoi vielä sunnuntaina, että vuoden jatko on hyvinkin mahdollinen ennen NHL:llää.
 

Handzus11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tuomon tilanne on kyllä sikäli kinkkinen että jäädessään suomeen, tulisi miehen olla 1. tai 2. sentteri missä tahansa joukkueessa. Myös Jokereissa. Mitä meiltä löytyy ensi kaudeksi? Aallto taitaa jäädä, Pakaslahti? tulijoita? Itse pitäisin kirkuen Tuomon mutta tyytyykö hän 3. sentterin paikkaan vai pelaako laidassa?

Onkohan Frankin liikkeistä mitään tietoa? Optiohan miehellä mutta niin on myös kova halu P-Amerikkaan.

ps. kovasti tuntuivat Sport.fm:llä väittävän juuri että Draper ja Saarinen ovat Ifk:n miehiä ensi kaudella.......vai että Draper :rolleyes:
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
junioreista....

Niin kun puolustuksesta lähtee ukkoja 3-4,niin tulee väistämättä mieleen nostaako Jokerit Kevin Kanteeta tai Mikko Kaltevaa liigarinkiin?.Tosin nuoria sällejä molemmat mutta kuitenkin.Ja toinen kuinka Bergenheim ,Mäki ja Filppulan veljekset,sekä tietenkin jo nyt mukana olleet Laine ,Sainomaa,Voutilainen sekä Kalpasta uudelleen ?palaava Samuli Suhonen.Joten ainakin nuorten tunku joukkueeseen on kova.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös