Jokerit – uusi alku Mestiksessä

  • 1 323 786
  • 8 803

Artisokka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Oliko joku siellä twitterissä keskustelemassa ja mitä siellä jauhettiin? Jollea tuskin näkyi :D

Kuuntelin tovin.

Ei tullut mitään uutta infoa, kun "ei voida kertoa luottamuksellisia asioita", huomautettiin "ettei Jollea voi tuomita isänsä synneistä" ja että "tekee tätä jokerisydämellä". Tiedotuslinjaa "kritisoitiin", tosin jatkettiin heti sillä että "ymmärtävät, ettei keskeneräisistä asioista kerrota". Fan Clubin FB- ja palstakirjoituksiin kommentoi, että ei tosiaan ole projekti noudattanut suunnitelmaa (vaan jouduttu soveltamaan), vaikka FC sitä onkin täällä viljellyt.

Ensi kauden osalta ei ollut heillä enempää tietoa kuin julkisuudessa kerrottu, aito riski on etteivät asiat ratkea tarpeeksi ajoissa ja spekuloivat sillä, että Naurava Nakki (siis Narri) tulee ja pelastaa jos tämä laiva ajaa karille.

Kuulemma Hjollis-Koskinen oli sanonut jossakin kohti, että suomisarjaan ei mennä, eli on Mestis tai ei mitään ensi kauden osalta. Hallin ratkeamiseen uskoo TJ edelleen, ja ilmeisesti sitovia varauksia muihin halleihin ei ole tiettävästi tehtynä.
 

Mojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buli
Kuulemma Hjollis-Koskinen oli sanonut jossakin kohti, että suomisarjaan ei mennä, eli on Mestis tai ei mitään ensi kauden osalta.
Kannattaisi ehdottomasti mennä Suomi-sarjaan mikäli Mestiskään ei onnistu. Ei se helpota ollenkaan mikäli toinenkin kausi jää kokonaan väliin, vaan tekee hommat entistä vaikeammaksi. Ainoa hyvä vaihtoehtohan on, että NN ottaa homman haltuun ja nämä koskishjollet häipyvät mahdollisimman kauas Jokereista.

Hallin ratkeamiseen uskoo TJ edelleen, ja ilmeisesti sitovia varauksia muihin halleihin ei ole tiettävästi tehtynä.
Tää se nyt vasta idioottimaiselta kuulostaakin, ei sitten pienintäkään järkeä laskea yhtään mitään enää tässä vaiheessa oman hallin varaan. Samallahan tässä ainoastaan varmistuu se (jo ennestään arvailtu/tiedetty) fakta, että siellä todellakin ollaan vain ja ainoastaan rahastamassa välittämättä pätkääkään seuran edusta.
 

syndi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, HJK-Hockey, NHL
Oliko joku siellä twitterissä keskustelemassa ja mitä siellä jauhettiin? Jollea tuskin näkyi :D
Paikalla oltiin, mitään uutta ja mullistavaa ei tiedotettu. On väärin, että Eteläpääty on ottamassa höyryä keittiössä Team Jokereiden puolesta! Toivottavasti Team Suhmuroijat kehtaavat edes hävetä. Tilaisuudesta yläpeukut Eteläpäädylle, vaatii suoraselkäisyyttä olla vastaanottavalla puolella.

Ja ei, Yhtään Team Jokerit edustajaa ei ilmaantunut paikalle, yllättyneet voivat nostaa käden ylös. Kertoo karua kieltään todellisuudesta.

Team Jokerit etoo jokapäivä vain enemmän, saatanan puskajussit. Toivottavasti tajuatte erota heti. Täysin anteeksiantamatonta mitä olette tälle seuralle tehneet. Huvittavinta on, että tänne alkaa kerääntyä muidenkin joukkueiden kannattajia rintamaan tätä suhmurointia vastaan, harvinaista herkkua jääkiekon saralla suomessa. Tuntuu olevan yhtenäinen ajatus, että kaikenlaisten hämärähommien tie kiekkoilussa suomessa on tullut tiensä päätökseen.

Ehkä jollain ironisella tavalla olette tuoneet koko suomalaista kiekkoperhettä lähemmäs toisiaan monen vuoden tauon jälkeen, kiitokset siitä!

Edit. Lisäyksiä.
 
Viimeksi muokattu:

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Oliko siis Hjolle itse paikalla tuolla?
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Eikös tämä nyt varmista viimeistään myös sen, että ei tarvi Mestispaikasta haaveilla tälle kaudelle?

Kyllä. Ja jos tätä miettii positiivisesti niin 90-95% varmasti 2kk päästä tämä Hjollen ja kumppaneiden tarina on ohi.

Huonona puolena tietysti ensi kauden väliin jääminen, koska tuskin NN tai ketkään muutkaan kerkeävät enää huhtikuussa ottaa hommaa haltuun ja taistella edes sen Suomi-sarja paikan.
 

Hannutic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Koskisesta on täällä puhuttukin mutta kerron nyt vielä oman mielipiteeni. Kaveri on mukava ja asiallisen oloinen, ja kuuntelee kun hänelle puhuu. Pysyy rauhallisena epätoivoisessakin tilanteessa niin että onnistuu kipparoimaan uppoavan laivan loppuun asti. Pääsi kuin koira veräjästä Bluesin konkurssin yhteydessä. Ei tainnut ollat minkäänlaista suunnitelmaa millä seura olisi voitu pitää pystyssä. Jäi kuva että kaveri oli palkattu ajamaan seura hallitusti alas.

Tuollaiset Koskiset ovat tarpeellisia keulakuvia toivottomiin projekteihin. Hyvin hoidetut projektit eivät heitä tarvitse.

Jos Suomi-sarja ei käy kaudelle 2023-2024, niin saattaapi olla että Jokerit aloittaa siellä sitten kaudella 2024-2025. Tämähän on juuri se mitä tavoiteltiin.

Usko, toivo ja rakkaus ovat hienoja asioita mutta sarjapaikka ei niillä aukene.
 

Clubittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
"ei voida kertoa luottamuksellisia asioita"
"ettei Jollea voi tuomita isänsä synneistä"
"tekee tätä jokerisydämellä".
"ymmärtävät, ettei keskeneräisistä asioista kerrota".

Eihän tätä komediaa voi enää edes käsikirjoittaa.

Kerroin sille, että tämä "keskeneräinen asia" = Ei ole mitään konkreettista suunnitelmaa ja ideana oli Areena+Jokerit -rahastus, on tällä hetkellä alle 1,10.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Eihän tätä komediaa voi enää edes käsikirjoittaa.

Kerroin sille, että tämä "keskeneräinen asia" = Ei ole mitään konkreettista suunnitelmaa ja ideana oli Areena+Jokerit -rahastus, on tällä hetkellä alle 1,10.
Ehkä olisi kuitenkin kannattanut olla kuuntelemassa tuota, koska lainaamasi kohdat ei kyllä yhtään kerro siitä, mistä tuolla oikeasti puhuttiin.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Surulliseks vetää, et porukka jopa toivoo Mestispaikan menetystä ja menoa Suomisarjaan.
(en toki tiedä, kuinka moni toivojista on Jokerien kannattjia, oikeita kannattajia ja kuinka moni ei,
motiivit silloin erilaiset)

Edelleen, niinkuin kaikissa kommenteissani, peilaan nykyistä tilannetta junnujen kannalta.
Mestispaikan menettäminen olisi iso isku junnuille.
Lahjakkaimmat, ne isoimmat talentit jokaisesta ikäluoksta löytävät varmasti pelipaikan haluamallaan sarjatasolla.
Mutta loput, suurin osa, jää.. ..niin minne, jos jää.
Motivaatio lopuilla U20, U18 ja U16 pelajilla kovilla, jos Mestispaikan sijaan edessä Suomisarja.
Nuorille pelaajille Mestis olisi tavoitteellinenkin sarja, tasoero ei liian suuri. Mutta tarpeeksi haastava.

Jos nyt aloitetaan Suomisarjasta, tietää se katoa junnujoukkueista, kaikissa ikäluokissa.
Pelaajat, valmentajat ja muut taustahenkilöt etsivät haasteellisemman paikan.
Silloin romuttuu kaikki se duuni, jota korkatasoisen junioritoiminnan eteen on vuosikausia tehty.

Ehkä Jokerikannattajat ovat valmiita siihen, junioritoiminnan alasajoon.
Muiden joukkueiden kannattajat varmaasti ovat. Sen verran Jokerien joukkueet tänä päivänä haastaa jokaisen muun seuran joukkueen, missä tahansa ikäluokassa. Juniorisarjoissa narripaidat nauraa iloisesti.

Siksi, junnujen ja junioritoiminnan jatkuvuuden kannalta toivon, että se Mestispaikka saataisiin.
Junnutoiminta on ja on aina ollut Jokerien kivijalka.
Ja hyvä muistaa, että yksi kriteeri, jos joskus sitä liigapaikkaa haetaan, on oma ja uskottava junioritoiminta.
En haluis aloittaa sitäkin tässä kriisissä alusta, vuosien työtä.

Nämä toivomukset on nyt sekä sinne jonnekin Team Jokeri Oy:lle, niille Harkimoille ja kaikille Jokerien kannattajille.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Ehkä Jokerikannattajat ovat valmiita siihen, junioritoiminnan alasajoon.
Vaikea toivoa tälle Team Jokereille Mestispaikkaa keinolla millä hyvänsä edes junnujen kustannuksella, koska koko hommassa haisee niin vahvasti paska. Hjallis soitellut Liigaan kesällä ja vähän myöhemmin poikansa Jolle alkanut vetämään tätä projektia, mutta kieltää kaiken eikä kommentoi mitään. Kyllä nyt jokaisella pitäisi vähän hälytyskellot soida.
 

Quaser

Jäsen
Suosikkijoukkue
O'Neill, KiVa
Kun tämä twitter-höpötyskin on mitä on, niin tässä fanien ja TJ:n tapaamisesta aikaisemmin, ei hirveästi varmaan ketään yllätä:

Pieni priiffi ja tiivistelmä päivän palaverista.

Karavaani kulkee ja eteenpäin mennään hyvillä suuntaviivoilla.



Jolle ja kumppanit ovat tehneet ja tekevät edelleen paljon töitä Jokereiden saamiseksi ylös ja takaisin suomen/euroopan kiekkokartalle.

Saimme kattavan tietopaketin missä mennään ja millaiset suunnitelmat on tehty.

Nyt on tarkoitus rakentaa Jokerit kestävälle taloudelliselle, sekä urheilulliselle pohjalle pitkällä aikajänteellä mikä toisi menestystä niin urheilullisesti kuin myös taloudellisesti.

Rahoitus ja talousasiat on mietitty hyvin ja tarkasti, sekä realistisesti kestävällä mallilla.

Tarkoitus on rakentaa ja tuoda sellaista mitä ei Suomen urheilun saralla ole aikaisemmin nähty eikä koettu ja sen tarkoitus on näyttää suunta mihin pitäisi kaikkien pyrkiä.

Jokereiden brändi on tarkoitus palauttaa 90-luvun Minä, Me, Jokerit pohjalle missä olemme yhtä suurta punakeltaista Jokerit perhettä aina juniori pelaajista, faneihin ja siitä kilpajoukkueesta sen johtoon, sekä toimistoon.

Tätä varten esimerkiksi faniyhdistykset tulee istumaan yhdessä toimitusjohtajan kanssa tasaisin väliajoin pöydän ääreen juttelemaan asioista risuista ja ruusuista, sekä parannus ehdotuksista.

99 prosentin varmuudella Jokerit tulee pelaamaan aluksi Mestiksessä ja tavoite on saada pelipaikka Mestikseen kaudelle 23/24 ja nousta Liigaan kaudella 24/25.

Pelipaikkana on pääpaino Areenassa ja Areenan tilanne vaikuttaa siihen, milloin Jokereiden asioista voidaan julkisuuteen tulla. Areenan ostajatahoon on yhteys ja heidän kanssaan on neuvotteluja käynnissä Jokereiden taholta. Se tiedetään, että Areena halutaan myydä ja nyt keskustellaan teknisistä asioista millä ehdoilla, hinnalla yms. mitkä kelpaavat molemmille osapuolille.

Jokerit ei tule omistamaan Areenaa vaan on siellä vuokralaisena, mutta mahdollisen Areenan omistajataho olisi mahdollisesti Jokereiden rahoituksessa tai omistuksessa mukana.

Omistajapohja tulisi olemaan:

- Jokerit Ry

- Yksityiset suomalaiset sijoittajat, sekä yksi suurempi pääomasijoittaja

- Vanhoja pelaajia

- Fanit (faneilla mahdollisuus ostaa osakkeita ja siten päästä osaksi Jokereita)

Jolle ei tule olemaan omistajana Jokereissa eikä toimitusjohtajana, vaan toimitusjohtaja on Jake Koskinen ja Jolle toimisi markkinoinnin puolella.

Tapaamisessa läsnä oli myös yksi tulevista omistajista, joka on ollut viimeisten kuukausien aikana Jollen apuna ja ovat yhdessä tehneet asioita Jokereiden saamiseksi parrasvaloihin, mutta vielä ei voi tulla julkisuuteen asioiden kanssa, kun ensin pitää olla tiedossa missä pelataan ja vaihtoehdot ovat joko Nordis minne ei ole kovin isoa hinkua, kun se on nykyään julliluola ja Nordiksen kalenteri on vuosiksi eteenpäin jo buukattu jolloin ei ole varmuutta miten kaksi joukkuetta sinne mahtuu pelaamaan, mutta tarvittaessa sekin olisi järjestettävissä mahdollisesti.

Areenan kohdalla on tiedossa tosiaan se, että Areenalla pelataan mikäli sen myynti saadaan toteutettua.

Jokereiden ympärille halutaan myös rakentaa selkeä Jokereiden meidän pelitapa minkä tarkoitus tulisi olemaan nykyajan kiekkoon perustuvaa dynaamista viihtyisää ja tämä on tarkoitus ajaa sisään junioreista aina edustukseen.

Jokerit ei tule pelaamaan mustissa tai KHL:stä tutuissa väreissä ja asiaa meiltä kysyttäessä kaikki toi esiin esille, että historiasta löytyy upeita kuoseja ja Logon tulisi olla kuten KHL:n aikana selkeästi edessä keskellä näkyvissä. Värimaailma on näillä näkymin siten, että kotipaita tulisi olemaan sininen ja vieraspaita valkoinen. Vinkkasin, että muutama vuosi sitten Jokerit pelasi tyylikkäillä sinivalkoisilla paidoilla kotipelin mistä voisi ottaa mallia.

Mainos markkinointiin kaukaloa hyväksikäyttäen kysyin asiaa, niin saattaa Areenalle tulla modernia uutta teknologiaa hyödyntävä kaukalo mikä mahdollistaisi useamman ja paremman mainospaikkojen myymisen kaukalon reunustaan, jolloin paitojen mainokset vähenisi.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Kun tämä twitter-höpötyskin on mitä on, niin tässä fanien ja TJ:n tapaamisesta aikaisemmin, ei hirveästi varmaan ketään yllätä:
Ihan hirveä teksti, tuo lainaamasi siis, ja sisältää paljon asiavirheitä. Missä/kenen tämä oli?
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Miten tämä eroaa Jokereiden tekemisestä viimeisen neljännesvuosisadan osalta?

Aikoinaan oli oma liigajoukkue. Ja vaikka KHL-joukkueeseen pääsikin vain yks tai kaks, se kuitenkin oli.
(toki koko KHL aika oli junnuille huono juttu)

Varmaan luit m yös seuraavat lauseet.
En nyt takertuisi siihen yhteen siteeraamaasi lauseeseen ja talenttien siirtymiseen muihin joukkueisiin.
Vaan.
Jos olisi edes se Mestissarjapaikka, niin motivaatiota pelata junnuissa (missä tahansa ikäluokkaa) saattaisi olla enemmän kuin Suomisarjaa pelatessa.
Ehkä ilmaisen itseäni sekavasti tai et vaan ymmärrä (halua ymmärtää).
Anyway.
Tavoittelemisen arvoinen sarjapaikka omassa seurassa pitää motivaation korkealla ja pelaajat seurassa.
 

Shakermaker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Korjaa siis ne asiavirheet, kiitos. Ei voi olla vaikeata, jos on itsellä aihe paremmin hallussa.
Siis tuo tekstihän ei liity nyt mitenkään tähän Eteläpäädyn liveen. Ja teksti sisältää jonkin verran asiavirheitä. Siksi voisi avata vähän, että mistä tuo on.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös