Jokerit – uusi alku Mestiksessä

  • 1 324 183
  • 8 803

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Ry on: ottanut vuosia vastaan verirahoja Venäjältä, ohjannut Kurrin kautta Joel Harkimon mukaan tähän touhuun. Siis sen saman kaverin pojan, joka myi koko paketin venäläisille. Oliko tässä otettu Aimon tahto huomioon? Toimittiinko tässä Jokereiden arvojen mukaisesti?
No toimittiin. Sen takiahan tässä osa onkin nelinkontin haarat auki tuon mysteeriporukan suuntaan.

Ihan jos tästä perusteista lähdetään ja kuten aiemminkin on jo useaan kertaan sanottu, niin Jari Kurrille ei olisi pitänyt maksaa senttiäkään näistä oikeuksista ja vaikka sitten oltaisiin annettu herra Kurrin istua oikeuksia päällä, jos ei ahneuksiltaan suostu noista luopumaan tai Ry:n väite sitten pitäisi paikkansa, ettei sopimuksesta olisi voinut irtautua. Tässä kohtaa jo heti liattiin kädet. Ry:llä oli vielä selkeästi tässä oma eturistiriita, kun ottaneet verirahoja vastaan toiminnan pyörittämiseen. Nyt olisi pitänyt ihan kaikilta kohdilta lakaista pöytä täysin puhtaaksi ja kaikki kytkökset katkaista aivan 100% tasolla Venäjälle ja valitettavasti siinä pesuvedessä olisi pitänyt ne Kurrin palkkalistoilla olevatkin kaverit pistää pihalle.

Areenaan lukittautuminen oli myös todella erikoista, kun täälläkin kovasti koitettiin julistaa ettei asian kanssa voida tulla julkisuuteen kun kaupat on kesken. Samalla kuitenkin julistetaan, että ainut vaihtoehto on pelata Areenalla? Käytännössä tässä vielä hirttäydyttiin siihen ainoaan vaihtoehtoon, jonka toteutuminen vaikutti jo alunperinkin epätodennäköiseltä, sekä helvetin kalliilta. En oikeasti pysty uskomaan, ettei tämän(kin) kuvion taustalla ollut joku kusetus saada vedettyä rahaa välistä. Eihän tuo ole seuran etujen mukaista, vaan seuralähtöistä olisi ollut sanoa, että pelataan vaikka Vuosaaressa ja tärkeintä on nyt saada seura takaisin jaloilleen.

Hjalliksen (+Kurrin) jalanjäljissä myös tämä suhmurointia ja suoraa kusettamistakin jatkettiin. Joo ei ole Harkimoilla mitään tekemistä asian kanssa ja kummasti Kummolakin taustalta hörähtelee kuolonkorinoitaan. Mikä motiivi ja hyöty näissä valheissa oikein oli?

Mikäli tällä porukalla oli puhtaat jauhot pussissa niin miksi koko projekti lähti jo täysin väärille raiteille?

Itse olin tuon KHL:n lähdön kanssa aivan helvetin väärässä, nyt myös kuvittelin, että tästä savuavasta rauniosta voitaisiin oikeasti nousta ja putsata pöytä, mutta helvetin väärässä taas tässäkin tuli oltua. Ei tässä oikeasti auta varmaan kuin räjäyttää koko paska atomeiksi ja aloittaa ihan pohjalta uusiksi täysin urheilullisista lähtökohdista.
 

Creed Bratton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Eiköhän se näin juuri mene.

Uusi kuvio on auennut Liigalle ja siinä on ollut jokin merkittävä ongelma, kuten taustahenkilöt tai jokin muu. Liiga tietää, ettei se tule kyseistä pakettia hyväksymään. Kummola alkaa huudella julkisuudessa "tekosyistä", jonka varjolla Jokereita ei hyväksytä. Selkeästi projektin taholta on pyrkimyksenä luoda Liigalle painetta hyväksyä surkeakin diili. Liiga tietää, että paskaa tulee kohta niskaan ja ennakoivasti toteaa, että ei käy, toisella kertaa sitten. Yhtäkkinen päätös vaatia kierrosta Mestiksen kautta viittaa myös siihen, että välit eivät uudella virityksellä ole Liigaan kunnossa alkuunkaan. Mahdollisesti Kiekko-Espoon Liiga-pyrkimykset myös aiheuttavat uutta pohdintaa tasapuolisesta kohtelusta.

Ei se kuvio välttämättä ole auennut. Liigan ongelmaksi tuli se miten Jokereiden säheltäminen hallitsi mediatilaa lähes täysin. Samaan aikaan liigan pitäisi alkaa saada näkyvyyttä parin viikon päästä alkavalle liigakaudelle niin päättivät laittaa pisteen heidän osalta. Saa nähdä ehtiikö tämä kohu laskeutua ennen liigan alkua vai hallitseeko jollen sekoilut edelleen mediatilaa parin viikon päästä.
 

Hoitsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tätä olen minkäkin sivustaseuraajana ihmetellyt. Mikä on se syy, miksi Joel Harkimo on pitänyt saada mukaan siihen mysteeritahon hankkeeseen? Vai onko se yksinkertaisesti se, että Harkimo itse on ollut aloitteellinen taho sinne mysteerirahoittajan suuntaan ja saanut sen lähtemään mukaan?
Minä pidän todennäköisimpänä, että mitään mysteerirahoittajaa ei edes ole. Jolle on haistanut tilaisuuden tehdä businesta ja ostanut Kurrilta liiketoiminnan pois. Jolle lienee lupaillut RY:llekin kuun taivaalta uskoen, että pääsee toiminnan ytimeen löydettyään rahoittajan sekä Hallikaupoille että Joukkueelle. Sitten on lyöty hallikaupat ja Jokerit samaan pakettiin ja lähdetty kosiskelemaan mahdollisia rahoittajia. Kun niitä ei ruvennut suosiolla löytymään (hallikauppojen riskeistä johtuen), Liiga löi luukun kiinni kun mitään konkreettista ei ollutkaan esittää.Ylläolevaan tukee myös RY:n lausahdus "Tulevasta pääsijoittajasta" joka ottaisi sekä halli- että joukkueliiketoiminnan hoitaakseen. Taustalla lienee pienempiä sijoittajia, joiden rahoilla voitiin lupailla RY:lle jatkorahoitus (Hjallis i am looking at you).

Siitä voisi hyvin johtua salamyhkäisyys ja RY:kin on saanut neuvoteltua hyvän sopparin kun ei ole tarvinnut neuvotella kuin Jollen kanssa (joka kuvitteli pääsevänsä hyville apajille Hallin kanssa).

Nyt tilanne lienee se, että on vain Jolle, nimi ja logo. Ei muuta.

edit; editoitu hieman lauserakenteita
 
Viimeksi muokattu:

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tätä olen minkäkin sivustaseuraajana ihmetellyt. Mikä on se syy, miksi Joel Harkimo on pitänyt saada mukaan siihen mysteeritahon hankkeeseen? Vai onko se yksinkertaisesti se, että Harkimo itse on ollut aloitteellinen taho sinne mysteerirahoittajan suuntaan ja saanut sen lähtemään mukaan?
Arvataan, kenties siksi, että Jari sai Jollen mysteeritaholta sen 500k€ vielä läksiäisiksi ja muita maksajia ei NN:n poistumisen jälkeen löytynyt? Ei tässä sen kummallisempaa tarvitse olla taustalla. Jollen nippu oli ainut joka suostui liiketoimintakauppaan.
 

Animal

Jäsen
Kaiken viimeisen parin viikon aikana nähdyn polemiikin keskellä en ole ymmärtänyt, miksi Joel Harkinoa ylipäänsä tunnutaan ajavan Jokeri-laivan ruoriin. En jaksa uskoa Jollella olevan riittävästi Isä-Hjalliksesta riippumatonta varallisuutta ottaakseen seurasta merkittävää osuutta haltuunsa ja vaikka Jolle palkattaisiin seuraan pelkästään duuniin, onko hänen kyvyt johtotehtävissä pyöritettäessä miljoonien ja miljoonien liikevaihdon yritystä osoitetut?
Ihan julkisista lähteistä voi tarkastaa, että Joel Harkimolla ei ole omasta takaa mitään sellaista omaisuutta tai bisnestaustaa (eikä osaamista, kokemusta tai koulutusta), jolla oikeasti voisi Jokerien kokoisen seuran pelastusprojektia viemään eteenpäin. Yksinkertaisesti kukaan ei usko, että Jolle olisi mitään muuta kuin isänsä asiamies yhtiössä ja tällaiseen mukaan lähteminen ei ole Jollen omakaan etu. Toivottavasti ymmärtää itse tämän eikä pilaa sillä tulevia mahdollisuuksia ja mainettaan muutoin ihan positiivisena ja asiallisen oloisena kaverina.

Jolle on vasta 32-vuotias ja bisnestausta on erilaisten enemmän tai vähemmän epäonnistuneiden pienyritysten kanssa puuhastelua. Tämä siis ilman vähättelyä. Jollen yritysten liikevaihdot ovat kokoluokkaa elintarvikekioski tai vakuutusmyyjä ja osassa firmoista toiminta ollut vielä koko toimintansa ajan tappiollista, johon toki esim. tapahtumayrityksissä on korona vaikuttanut. Pointti ei ole vähätellä Jollea saatikka ketään vastaavaa pienyrittäjää, tuo on kovaa ja epäkiitollista duunia, mutta fakta on se, että Jokereille tässä tilanteessa täysin väärä veturi tai keulahahmo on joku omia siipiään yrityksen ja erehdyksen kautta kokeileva nuori sarjayrittäjä. Eikä kukaan uskokaan, että tuollainen tyyppi yhtiössä olisi mitään muuta kuin jonkun muun asian hoitaja.

Oikeasti henkilöt joita liigaan pyrkivät seurat tarvitsevat toimintaansa ihan missä päin tahansa suomea ovat a. kokeneet pitkän linjan tunnetut kiekkoihmiset ja b. oikeasti raskaan sarjan liikemiehet, joilla on joko omaa rahoitusalan taustaa tai vastaavasti laajat verkostot sinne suuntaan sekä päättäjiin ja paikalliseen elinkeinoelämään. Jokereiden kohdalla tämä tarve vielä korostuu, verrattuna maakuntien joukkueisiin.
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson

Analyysi: MOT jäljitti Hartwall Areenan omistajan miljoonia – rahat ovat peräisin Putinin miehiltä​

Entisen Hartwall Areenan suuromistaja Roman Rotenberg haluaa palauttaa yhtiönsä Suomen kaupparekisteriin. Niiden rahoittajana on toiminut kaksi Vladimir Putinin lapsuuden ystävää, kirjoittaa Ylen MOT-toimituksen toimittaja Jyri Hänninen.



--

Alkaa hiljalleen selvitä miksi sinne Areenalle oli niin kova hinku. Yllättyneet:
 

Letkuspede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Pens
Roma, one year more!
 
Toinen mielenkiintoinen asia on Areena. Huhut liikkuvat kiivaina ja esillä on todella mielenkiintoisia teorioita siitä, ketkä ovat jalostaneet Areenan arvoa 35 miljoonasta 50 tai 60 miljoonaan ja miksi näin on tehty. Avoimuus olisi tässäkin asiassa syönyt spekulaatiota myös Liigan suuntaan, mutta nyt tilanne on erilainen. Miksi tähän on tultu, siihen löytyy arvatakseni vastaus jos ei pian, vuoden 2022 aikana kuitenkin.

Selänteen teksti on tylyä, mutta taustalla on aito Jokerisydän.

Liigan kannalta Jokerit tällaisessa tilanteessa on ns. kielletty ajosuunta. Jokerit sai lähdettyään aikaan Liigalle pakkolaajentumisia ja vei pelaajia Liigasta KHL:ään ja päästi vihollisen Suomeen. Ovi olisi auki nöyrälle ja avoimelle ratkaisulle. Jollaiseen ei ry:n toimesta pyritty, vaan toimittiin enemmän neuvostohengessä.
Jos kerran huhuja ja teorioira kiivaasti liikkuu niin avatkaa nyt joku näitä tännekkin. Eivät ne kovin salaisiakaan voi olla.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Jos kerran huhuja ja teorioira kiivaasti liikkuu niin avatkaa nyt joku näitä tännekkin. Eivät ne kovin salaisiakaan voi olla.
Areenan arvonnousussa ei ole mitään ihmeellistä. Myyntihinta oli siinä 35 miljoonan luokkaa, mutta se mistä ei puhuta on massiivinen korjausvelka, joko Areenaan kohdistui.

Toisin sanoen: areenalla piti tehdä isot remontit ja saattaa hallin tekniikka 90-luvun lopulta 2010-luvulle. Vanhan tekniikan happaneminen käsiin oli varmasti myös iso driveri sille, miksi Areena aikanaan myytiin ja miksi se ei pitkäjänteisesti ollut kannattava. Edessä oli isot remontit, joihin edellinen omistaja ei halunnut lähteä. Tuo kaikki vaikutti myös Areenan kannattavuuteen.

Nyt kun massiivinen tekniikan uudistus on tehty, se näkyy luonnollisesti myös hallin hinnassa. Asiassa ei sinänsä ole mitään ihmeellistä.
 

vensteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Voi olla että olen missannut jotain oleellista, mutta valistakaa silti "tyhmää".

Kaiken viimeisen parin viikon aikana nähdyn polemiikin keskellä en ole ymmärtänyt, miksi Joel Harkimoa ylipäänsä tunnutaan ajavan Jokeri-laivan ruoriin. En jaksa uskoa Jollella olevan riittävästi Isä-Hjalliksesta riippumatonta varallisuutta ottaakseen seurasta merkittävää osuutta haltuunsa ja vaikka Jolle palkattaisiin seuraan pelkästään duuniin, onko hänen kyvyt johtotehtävissä pyöritettäessä miljoonien ja miljoonien liikevaihdon yritystä osoitetut?.

Tätä olen minkäkin sivustaseuraajana ihmetellyt. Mikä on se syy, miksi Joel Harkimo on pitänyt saada mukaan siihen mysteeritahon hankkeeseen?

Tätä on täällä palstalla useastikin eri alueilla pohdittu ja varmaan jotain tämmöistä on taustalla:

-Isä haluaa pojalleen nimekkään pestin. Ratkaisu: ostetaan pojalle virma jota johtaa. Tämmöinen isän rahojen tai suhteiden hyödyntäminen ei ole mikään uusi juttu rikkaiden/julkkisten keskuudessa.

-Jokereiden myyminen ja vieminen venäjälle on tajuttu Harkimoiden perheessä virheeksi ja halutaan jatkaa joukkueen vetämistä taas suomessa. Psykologinen juttu, ei haluta päästää irti omasta ”lapsestaan”.

Itse veikkaan jotain noiden kahden yhdistelmää. Aika näyttää mikä Jollen rooli on.
 

ketjuruletti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Jos kerran huhuja ja teorioira kiivaasti liikkuu niin avatkaa nyt joku näitä tännekkin. Eivät ne kovin salaisiakaan voi olla.
Teoriat liikkuvat venäläisen rahan alkuperässä Areenan osalta ja siinä, miksi he nyt aktivoituivat Areenaa myymään. Tässä tapahtui iso askel touko-kesäkuussa 2022. Mukana on suomalaisia konsultteja niin ostajien kuin venäläisten myyjien palveluksessa/välissä.

Yksi suunta on se, mistä YLE tänään kertoi. Rotenbergien perhe on käyttänyt bulvaaneja, salaisia omistusjärjestelyitä ja muita kikkailuja jatkaakseen oligarkeille tyypillistä luksuselämää. Jos kikkailu onnistuu, eivät pakotteet tehoa toivotulla tavalla.

Joidenkin lähteiden mukaan Suomi vastusti aikanaan Roman Rotenbergin asettamista EU:n pakotelistalle. Hänellä on ollut tukijoita mm. ulkoministeriössä ja ministereissä. Roman Rotenberg ei ole vieläkään EU:n pakotteiden alainen, vaikka perhe toimii yhdessä ja muita koskevat pakotteet. Niinpä YLE piti vähintäänkin epäsuorasti mahdollisena, että nyt mitataan sitä, kestävätkö pakoterajat, jos Putinin miehistä Roman Rotenberg ottaa Areenan kokonaan haltuunsa.

"Jostain syystä Roman Rotenberg ei ole joutunut EU-pakotteiden kohteeksi. Suomalaiset viranomaiset joutuvat nyt arvioimaan, voivatko Putinin miehet jatkaa bisneksiään Suomessa entiseen tapaan".

Sehän olisi Venäjälle poliittinen voitto, joka varmasti uutisoitaisiin.

Muitakin teorioita on, mutta tuo on kiinnostava. Joku voisi kaivaa myös konsulttien nimet esille. Arvaan, että ovat hyvin tuttuja tämänkin palstan väelle.

Voi olla että olen missannut jotain oleellista, mutta valistakaa silti "tyhmää".

Kaiken viimeisen parin viikon aikana nähdyn polemiikin keskellä en ole ymmärtänyt, miksi Joel Harkimoa ylipäänsä tunnutaan ajavan Jokeri-laivan ruoriin. En jaksa uskoa Jollella olevan riittävästi Isä-Hjalliksesta riippumatonta varallisuutta ottaakseen seurasta merkittävää osuutta haltuunsa ja vaikka Jolle palkattaisiin seuraan pelkästään duuniin, onko hänen kyvyt johtotehtävissä pyöritettäessä miljoonien ja miljoonien liikevaihdon yritystä osoitetut?

Hjallis Harkimo oli joidenkin lähteiden mukaan Areenan yksi konsultti, jotta Areena vapautuisi käyttöön. Taustalla oli muitakin. Joel Harkimo oli sopiva henkilö sidoksistaan johtuen kaikille muillekin hankkeessa mukana oleville ja perhepiirin perusteella oikea henkilö ottamaan Kurrin yhtiön liiketoiminnan ja varmaan reippaasti yli miljoonan vastuut kontalleen.

Liigahan ilmoitti, että siteitä KHL-kauteen ei hyväksytä ja Naurava otti tämän ohjeena ja vaatimuksena. En usko, että Joel Harkimo välttämättä edes tunsi Liigan kantaa.
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Voisitko vääntää rautalangasta? En aivan tajunnut mitä tämä artikkeli kertoo ry:n halusta jatkaa helsinki-hallissa?

Cobol tuossa avasikin, toki ei tuo varsinaisesti mitään uutta auringon alla ole muutamaa yksityiskohtaa lukuunottamatta, esim. tarkemmin miten tämä bulvaanikuvio on toiminut ja se, että juuri nyt sitten aktivoituivat tämän suhteen:

"Kesäkuussa 2022 Rotenberg yllättäen toimitti puuttuvat tilinpäätökset viranomaisille. Samalla Rotenbergin palkkaama juristi pyysi viranomaisia palauttamaan yhtiöt rekisteriin."

"Järjestelyt Hartwall Areenan ympärillä näyttävät olevan osa Rotenbergin perheen tapaa kikkailla pakotteiden kanssa. Uusinta käännettä joutuvat arvioimaan vuorostaan suomalaiset viranomaiset."

Eli pari vuotta pimitetty tilitietoja, mutta nyt sitten aktivoidutaan kun taustalle tulee joku mysteerimassikeisari ostamaan hallia ja kaiken pitää olla täydellisen salaista kunnes kaupat on tehty?

"Rotenbergien perhe on pitänyt pakotteita pilkkanaan jo vuosien ajan, kuten MOT-toimituksen ja kansainvälisen toimittajajärjestö ICIJ:n tutkimukset ovat osoittaneet. Perhe on käyttänyt bulvaaneja, salaisia omistusjärjestelyitä ja muita kikkailuja jatkaakseen oligarkeille tyypillistä luksuselämää. Jos kikkailu onnistuu, eivät pakotteet tehoa toivotulla tavalla."

Taustalla on joku mystinen mysteerirahoittaja? Itselle tämä kuvio on jo alusta saakka haissut kilometrin päähän ja tämä tuo vähän enemmän konkretiaa sille mikä se kuvio taustalla voisi olla, eli kierretään pakotteita Rotan kautta ja saadaan vähän lisää karkkirahaa millä mällätä, mikäli nuo rahat saadaan bulvaanina toimivan Rotan kautta menemään Rotan isäukolle tai Timtsenkolle.

E: Ja vielä kirsikkana kakun päälle sitten nuorempi Harkimo saatu tämän touhun keulakuvaksi, kun tunnetusti Harkimoille tuo venäläisten raha kelvannut keinoja kaihtamatta. Mitään muuta järkevää syytä en keksi, miksi juuri Harkimo jr. on tuohon rooliin haluttu.
 

Stratman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joo, tossa jutussa ei mitää uutta.
Pääosin näin, mutta tätä väitettä en ainakaan itse ole aiemmin kuullut;

"Yhdysvallat ja esimerkiksi riippumattomat venäläiset toimittajat ovat esittäneet väitteen, että Timtšenkon miljardiomaisuus olisi todellisuudessa Putinin."

Jos väite on totta niin silloinhan Jokerit ovat ihan kirjaimellisesti pelanneet KHL:ssä Putinin rahoilla.
 

Espoonmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Pääosin näin, mutta tätä väitettä en ainakaan itse ole aiemmin kuullut;

"Yhdysvallat ja esimerkiksi riippumattomat venäläiset toimittajat ovat esittäneet väitteen, että Timtšenkon miljardiomaisuus olisi todellisuudessa Putinin."

Jos väite on totta niin silloinhan Jokerit ovat ihan kirjaimellisesti pelanneet KHL:ssä Putinin rahoilla.
Onhan näitä spekuloitu jo pitkään. Presidenttinä Putin ei voi siirtää valtion omaisuutta suoraan itselleen, joten se varastoi ne kavereilleen.
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Tuliko muuten tästä HS Kuukausiliitteen kansikuvasta ja jutusta koskaan mitään muuta kuin se silloisen Toimitusjohtajan melkein aidon oloinen tuohtuminen?
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Joku puhuu paskaa Nordiksen casesta. Jokerien siirtymisestä Nordikselle oli olemassa ihan tarkka aikarajakin, koska tuo pitää vahvistaa. Tiedän faktana, että Jokereille oli luvattu samat ehdot, kuin ifk:lle ja pelipaikka olisi järjestynyt.
 

Animal

Jäsen
Joku puhuu paskaa Nordiksen casesta. Jokerien siirtymisestä Nordikselle oli olemassa ihan tarkka aikarajakin, koska tuo pitää vahvistaa. Tiedän faktana, että Jokereille oli luvattu samat ehdot, kuin ifk:lle ja pelipaikka olisi järjestynyt.
Pitää myös huomioida, että Jääkenttäsäätiön toimarilla saattaa olla ihan vakanssinsa puolesta kaikki perusteet olla varovainen lausunnoissaan.

"Säätiöt rekisteröidään patentti- ja rekisterihallituksen ylläpitämään säätiörekisteriin. Vuonna 2013 Suomessa oli 2 850 rekisteröityä säätiötä. Säätiöistä noin 90 % katsotaan verotuksessa yleishyödyllisiä yhteisöiksi, joiden tulot ovat kokonaan tai osittain verovapaita."

Jääkenttäsäätiö jakaa seuroille jääajan kaikissa Helsingin halleissa ja heidän pitää ihan säätiölain perusteella olla erittäin tarkkoja perusteista miksi esim. Naurava Narri Oy:n hanke ajaisi muiden tilankäyttäjien edelle. Liigajoukkueelle ja säännölliselle ammattilaistoiminnalle varmasti löydetään perusteet, mutta suurempi haaste on miten Jokerien junioritoiminta arvotettaisiin vuorojen jaossa ja kelle taas näytettäisiin ovea. Liigajoukkueen lisäksi vähintään Jokereiden A:lle pitäisi raivata hallista tilaa, ehkä myös B:lle vähintään harkkahallista ja se tarkoittaa karkeasti 15h jäätä per viikko plus pelit.
 

Myrkky

Jäsen
mutta suurempi haaste on miten Jokerien junioritoiminta arvotettaisiin vuorojen jaossa ja kelle taas näytettäisiin ovea. Liigajoukkueen lisäksi vähintään Jokereiden A:lle pitäisi raivata hallista tilaa, ehkä myös B:lle vähintään harkkahallista ja se tarkoittaa karkeasti 15h jäätä per viikko plus pelit.
Olen varmaan yksinkertainen, mutta miksi nämä pitäis tulla Nordikselta tai harkkahallista? Junnut tarvii tilat joka tapauksessa ja oletan, että tilat/vuorot on jo kauan sitten varattu.

EDIT: siis kuvittelen, että junnut ei muutenkaan pelaa ex-Hartsussa tai sen harjoitushallissa nytkään.
 

Animal

Jäsen
Olen varmaan yksinkertainen, mutta miksi nämä pitäis tulla Nordikselta tai harkkahallista? Junnut tarvii tilat joka tapauksessa ja oletan, että tilat/vuorot on jo kauan sitten varattu.

EDIT: siis kuvittelen, että junnut ei muutenkaan pelaa ex-Hartsussa tai sen harjoitushallissa nytkään.

Olet varmaan oikeassa, että onhan ne nytkin jostain Pirkkolasta tai Paloheinästä saaneet vuorot, mutta jos Liiga-Jokerit pelaisi Nordiksella, niin vähintään A:n pitäisi olla myös siellä, koska on merkittävin pelaajareservi liigajoukkueelle. Pelkästään PK-seudulla on varmaan yhtä monta eri kokoista kaukaloa kuin on jäähallejakin ja mikäli halutaan se kuuluisa kotietu käyttöön, niin silloin joukkueiden tulee myös pääosin treenata siinä askissa missä pelaavatkin. Hartsun ja Nordiksen kellareissa ainakin sarjakaudella kaukalo on käsittääkseni saman kokoinen kulmien pyöristyksistä lähtien kuin päänäyttämölläkin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös