Jokerit – uusi alku Mestiksessä

  • 1 336 407
  • 8 802

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
On Selänteen vika, on liigan vika ja ennen kaikkia muiden kannattajien vika.

Kuten joku Jokeri kannattaja kirjoitti, sellaisella rytinällä lähti joten ei ihme jotta paska osui nyt tuulettimeen.

Olisiko mahdollista jotta liiga olisi kysellyt tästä mystisestä taustaryhmästä, muttei saanut vastauksia ja vihelsi pelinpoikki?

Oishan Jokerit ihan tervetulleita olleet, mutta taustat kusi hommat eikä kukaan muu. Harmillista joidenkin kannattajien puolesta.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Edelleen ottaisin tähän lisäksi sen näkökulman, jota ei aivan oikein Liiga voinut ohittaa, kuinka tämä näyttäytyy medioiden kautta yleisölle ja sen imagovaikutus on ollut yksi iso vaikutin miksi Liiga Jokerit liputti ulos.

Kyllä. Mutta sekin on mahdollista, että Liiga on saanut tietää tai saanut vahvan epäilyn mysteerirahoittajan taustoista jotain kautta, ja päättänyt viheltää pelin poikki. Olisi ehkä ollut toinen tilanne, jos Ry, Jolle ym olisivat itse kertoneet avoimesti Liigalle sen, missä mennään. Seurathan protestoivat jo epäsuorasti aiemmin sitä, että tiedon sijasta on sirkus eikä taustalla olevia tiedetä sen jälkeen kun NN poistui kuviosta. Perusvirhehän tämä on bisneksessä.
 

LocalHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki paikalliset joukkueet
En voi myöskään välttyä siltä ajatukselta, että Kummolan ulostulo oli viimeinen niitti Liigalle tässä sekoilussa. Kalervo Kummola on Jääkiekkoliiton kunniapuheenjohtaja, ei sen enempää eikä vähempää. Liigan osalta kysymyksessä on myös tietynlainen uskottavuus ja halu toimia ammattimaisena organisaationa 2020-luvulla. Näiden liitto-oravien jyrähtelyjen aika vain on yksinkertaisesti oltava ohi. Ja nyt annettiin siitä ihan käytännön osoitus, että näin myös on. Kummola on oksettava valta-aseman väärinkäyttäjä, vaikka hänellä ei Liigassa edes mitään asemaa olekaan. Kummolan kohdalla kysymys ei enää vuosiin ole ollut mistään "yleisestä hyvästä", vaan omasta tai jonkun muun edustamansa tahon edusta, joka sitten muuta kautta sataa hänen henkilökohtaiseksi edukseen.

Mutta ehkä tämä lopulta on parasta, mitä Jokereille voi tapahtua. Uusi alku, missä seura ja urheilu oikeasti ovat keskiössä. Jokerit ei ole mikään tuppukylän pikkuseura, vaan Suomen suurimmalla markkina-alueella operoiva suurseura, jonka omistajien fokus on ollut viimeiset pari vuosikymmentä väärissä asioissa. Ehkä vihdoin olisi aika laittaa itse Helsingin Jokerit kaiken toiminnan keskiöön?
Liigan päätös tehtiin maanantaina.

Syynä päätökselle se, mitä tiedotteessa toimitusjohtajakin sanoo: "Me arvostamme sitä, että asiat etenevät täsmällisesti ja avoimesti."

Liigalla tuli kertakaikkiaan mitta täyteen ja oli aika rauhoittaa tilanne.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Liiga sai ns. varmaa tietoa Jollen taustalla toimivasta rahoituksesta, mikä johti tuohon päätökseen. Tämä tieto on tullut melkolailla varmasta lähteestä yhdestä liigaseurasta. Enempää en (o)saa sanoa, mutta tällainen tieto joka tapauksessa on varma.
 

Konteksti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mielenkiintoista seurata mitä peliliikkeitä tapahtuu seuraavaksi. Tuleeko mikään taho/kukaan ulos asioiden kanssa vai lakaistaanko ne maton alle, kuten tapana on tiedotuksen suhteen ollut. Toive olisi, että ilmoitettaisiin sinne Mestikseen pyrkimisestä ja avoimena taustoista. Mutta kysymysmerkkejä on toki monia, kuten haluaako nykyinen taho lähteä viemään projektia sinne suuntaan, olisiko NN valmis lähtemään Mestikseen yrittämään jne. On tämä aika show, saatana, kuten eräs itämaan tietäjä tapasi sanoa.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Voi kyynel.
Juuri. Markkinatalous, johon vaikuttaa kuluttajien mielipiteet. Liiga on edelleen Oy siinä missä mikä tahansa muukin yhtiö ja tämä Jokereiden touhu näyttäytyi ulospäin kauhealta sekoilulta, joka itsessään muodostaa jo imagoriskin + tuohon päälle hallikauppa riski venäläisten kanssa. Ja täällä uhriudutaan ja haukutaan Selänteitä ja puolustetaan Kurri-Harkimoa. Ottakaa nyt ihmiset ne päät pois sieltä takamuksesta.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kurrilla ja Harkimolla ei ole yhtään mitään tekemistä koko asian kanssa. Ulkopuolinen rahoittaja on ostamassa hallia ja Jokereita samalla. Voitte ite miettiä jos toisen omaisuus on monta sataa miljoonaa ja Selänteen pumpun keräämä pääoma 3 miljoonaa, jolla ei sais edes liigalisenssiä.

Selvennä nyt kerrankin, minkä takia se Joel Harkimo sitten soittelee yhtään kenellekään kertoen ostaneensa Jokerit Kurrilta, jos Joel Harkimolla ei ole yhtään mitään tekemistä koko asian kanssa? Se on kokonaan toinen asia, miten iso Joelin osuus projektissa on, omistaako loppupeleissä mitään ja onko keulakuva. Mutta väitös siitä, ettei Joelilla ole asian kanssa yhtään mitään tekemistä, on vain käsittämättömän absurdi.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Sanoo kabinetti nousulla liigaan menneen joukkueen kannattaja.
Sellaisen joukkueen kannattaja, joka voitti 7 kertaa Mestiksen ja myös silloin, kun Liiga vaati mestaruutta ennenkuin anomuksen voi laittaa sisään. Varuilta voitettiin vielä liigapaikan varmistuttua yksi mestaruus. Ei muuta ku Jokerit tekemään saman.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
Liiga sai ns. varmaa tietoa Jollen taustalla toimivasta rahoituksesta, mikä johti tuohon päätökseen. Tämä tieto on tullut melkolailla varmasta lähteestä yhdestä liigaseurasta. Enempää en (o)saa sanoa, mutta tällainen tieto joka tapauksessa on varma.
Ei pidä kyllä paikkaansa. Rahoittajan taustoissa ei ole mitään vikaa.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Ei pidä paikkaansa. Katso aikaisempi viestini.

OK, ehkä ei ollut epäilystä rahoittajasta, mutta seison tämän osuuden takana:

Olisi ehkä ollut toinen tilanne, jos Ry, Jolle ym olisivat itse kertoneet avoimesti Liigalle sen, missä mennään. Seurathan protestoivat jo epäsuorasti aiemmin sitä, että tiedon sijasta on sirkus eikä taustalla olevia tiedetä sen jälkeen kun NN poistui kuviosta. Perusvirhehän tämä on bisneksessä.
 

Karmea Kiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ässät
Tässä ole Kurrilla tai Harkimoilla mitään tekemistä. Borgström pyörittää junioriorganisaatiota, käytännössä vielä ilman korvausta.

Millä tiedoilla sä huutelet täällä tällaista paskaa?
Eikö Ry tiedottanut, että yhdessä Kurrin kanssa etsivät Jokerien tulevaisuuden kannalta parasta ratkaisua?

Eikö Joel Harkimo ostanut Kurrilta liiketoiminnan ja soitteli NN:lle yhteistyökuvioista?

Eikö Ry ole mukana uudessa taustayhtiössä, jolloin Borgstöm on tehnyt muutakin kuin junnuorganisaatiota luotsannut?

Ottamalla yhtälöstä pois nimet Kurri, Harkimo ja Borgström niin kuka siellä ylipäätään on mitään tehnyt? Mysteerirahoittaja yhdessä mysteerikeulakuvan kanssa mysteeriyhtiössä.

Ja Liiga kehtaa viheltää pelin poikki peräänkuuluttaen täsmällisyyttä ja avoimuutta. Kuinka ne julkeavat!
 

vensteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Seisot ihan oikean asian takana. Kuten kirjoitin, päätös tehtiin maanantaina ja avoimuuden puute, lue: ei tietoa uudesta ryhmittymästä oli päätöksen takana.

Aika jännä että liigalla ei ole hajuakaan uudesta ryhmittymästä mutta täällä jatkiksella tuntuu useammat nimimerkit tietävät tämän mysteerihupiukon ;)
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Liiga sai ns. varmaa tietoa Jollen taustalla toimivasta rahoituksesta, mikä johti tuohon päätökseen. Tämä tieto on tullut melkolailla varmasta lähteestä yhdestä liigaseurasta. Enempää en (o)saa sanoa, mutta tällainen tieto joka tapauksessa on varma.
Tämä oli vähän haisteltavissa tästä tiedotteesta. Ei muuta kuin alempaa vauhtia, ei se Liiga ole mihinkään häviämässä.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Ukrainassa sota jatkuu, ja Jokereissa yritetään edelleen edetä venäläisellä salailukulttuurilla. KHL aikaa ei haluta käydä läpi, omistusjärjetelyistä ja suunnitelmista ei kerrota avoimesti. Taustatoimijoista ei kerrota mitään...aika erikoisessa kuplassa siellä vedetään.

Ei ehkä ollut edes c-suunnitelmana lähteä Suomisarjaan, mutta siltäpä se nyt näyttää. Sekin on vähän epäreilua 2-divarin joukkueille, mutta ilmeisesti näin se menee. Sitten nurkat puhtaiksi ja saadaan viihdettä Mestikseen muutaman vuoden päästä. Ehkä Ketterällekin löytyy viimein uskottava haastaja.
 

Forever#88

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Mä mutuilen Liigan yllättävän peli poikki -vihellyksen taustalla olevan se, että
a) Liiga on hyvässä hengessä pyytänyt väliaikainfoa ja saanut ylimielisen ”hakemus tulee 31.10.” tyyppisen vastauksen tai jopa suoraa vittuilua
b) Liiga on saanut vahvaa infoa siitä, että H.Harkimo on edelleen mukana kuvioissa (mikä nyt on jokseenkin ilmeistä, koska Jolle ei näissä ympyröissä ole muuta kuin isänsä jatke)
c) Liiga on saanut vahvaa infoa siitä, että mysteerirahoittajaa kiinnostaa oikeesti vain Areena ja Jokerit on vain pakkopulla sivutuote. Tämä asetelma olisi Liigalle liian suuri riski, koska rahoittajan pitkäjänteisyys Jokereiden suhteen voisi hiipua todella nopeasti.
d) Kaikki edellä mainitut
ja bonuksena Kale kehtaa jyristä jotain erityiskohtelua Jokereille. Zeezus että se setä on jäänyt viime vuosituhannelle.
 

jeani

Jäsen
Turha surkutella. Paluu liigaan on silti lähempänä kuin vaikkapa vuonna 2017 näytti. Kukapa ei ottaisi mieluummin nykytilannetta?

Suomen suurin ei kuole koskaan. Paluu aikanaan. Fanit odottavat. Muut joutavatkin mennä. Uutta kannattajapolvea kymmenen (!?) menetetyn vuoden jälkeen tietysti pitää tovi sitten kypsytellä. Parempaan päin silti vääjäämättä.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös