Jokerit - Ässät 28.9.

  • Viestiketjun aloittaja Flonaldo
  • Alkaa
  • 3 711
  • 38

jussi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Liverpool fc, New Jersey Devils
Areenaan...

Onko Porista tulossa porukkaa katsomaan huomenna matsia?? Mihinköhän päin hallia kannattas ostaa tiketit?
 

ks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,HPK
Viime kaudella Jokerit voitti kaikki pelit,mutta aika niukoin numeroin.Siltä pohjalta voisi kuvitella,että mahdollisuuksia olisi.Fyysistä kovaa peliä ilman jäähyjä,Jokerien pakottaminen sille syntinä olevaan näpertelyyn,joka ei tuo maaleja.Jos vielä Jokerien hermokontrollia voidaan järkyttää parilla maalilla eteen,niin sitten.....

Kaikki mitä tulee on plussaa.Silti huomio alkaa jo kiintyä sunnuntain Blues peliin,jossa Ässät on jopa suosikki.Mitä Bluesissa tapahtuu valmentajavaihdoksen jälkeen???Mutta sepä ei ole tämän ketjun aiheena...
 

jussi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Liverpool fc, New Jersey Devils
Jostain pitäis löytyy sellanen draivi tohon huomiseen matsiin, kun oli tossa 90-luvun puolivälissä, jolloin Ässät vei Narreja niin Hesassa kuin Porissakin. Jos se sama liike, kun oli tiistaina
kuulemma Ipaa vastaan säilyy, niin voi tulla ihan mielenkiintonen peli.

Jos taas Jokerit saa heti alussa pari maalia eteen, niin ei tästäkään stadin reissusta paljoa jää jälkipolville kerrottavaa...
Jos näin pääsisi käymään voi allekirjoittanuttakin haeskella
loppuillasta Silver Starin "lehtereiltä" .
 

Vteich

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Re: Areenaan...

Viestin lähetti jussi
Onko Porista tulossa porukkaa katsomaan huomenna matsia?? Mihinköhän päin hallia kannattas ostaa tiketit?

Porista en tule, mutta Ässiä kannatan huomenna katsomosta 109 käsin.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Porin Pirut

Porin Pirut ovat taas tulossa ottamaan turpaansa Helsinkiin. Ohessa ote esitteestä ; Porilainen-lyhyt oppimäärä Porista ja porilaisuudesta:
"Porilaiset ovat luontaantyöntäviä, itseään vähätteleviä ja pessimistisia uhoajia. He syövät mielikuvituksetonta ruokaa:nahkiaisia, porilaisia, ohrakryynivelliä ja kakkoja (hä?, selvennystä porilaiset!). Ensin he haukkuvat Ässiä, vetävät hupun himmeäksi ja huutavat sitten Isonmäen hornankattilassa kitarisat ritisten".
Tunnistatteko itsenne porilaiset?
 

1Euro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Joo-o, kyllä siitä itsensä tunnistaa. Halusit selvennystä noihin mielikuvituksettomiin ruokiin, eikö mielikuvituksesi riitä tajuamaan mitä ne ovat? Porilaiset syövät "kakkoja" eli helsinkiläisiä. Varo tänään.:mad:
 

super

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvissä kyttäysasemissa
Porin pirut

Hyvin tunnistaa entinen porilainen itsensä tuosta kuvauksesta.
Pitää paikkansa täysin!
 

Pata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Porilainen

Hyvin tuo porilaisuuden lyhyt oppimäärää pitää paikkansa, pätee ainakin minuun lähes joka kohdaltaan. Luontaantyöntävä, jep, ainakin jos naisilta kysyttäisiin niin olen todella luontaantyöntävää tyyppiä. Itseään vähätteleviä, jep, siitä esimerkki tuossa edellisessä lauseessa. Pessimistisiä uhoajia, jep, tämä käy aivan loistavasti ilmi täällä Jatkoajassakin. Uhotaan, mutta ei oikein uskota. Mielikuvituksetonta ruokaa, no jaa, tämä ei täysin täsmää. Nahkiaisia nyt voi kerran vuodessa torilla mutustella, mutta ei mitään suurta herkkua, mieluummin otan naapurikojusta herkullisen Ojalan lihapiirakan. Porilaisia, no sellanen kyllä menisi, mutta ei tässä kaupungissa taida olla enää edes myynnissä niitä aitoja porilaisia. Porilainen on jäänyt Hese- ja Mäkkiruuan jalkoihin. Ohrakryynivelliä, nou tänks, ei milloinkaan. Kakkoa, no joo mikä ettei, kyllähän tuore kakko aina maistuu. No, ehkäpä ruokakulttuuri on vähän muuttunut, joten tuo puoli ei välttämättä päde. Ässiä totta kai haukutaan, kuten kaikkea muutakin ja huppuakin vedetään himmeäksi. Ja toivottavasti hornankattilassa tosiaan taas aletaan huutamaan kitarisat ritisten. Jees, olen ehdottomasti porilainen. Niin, tänä viikonloppuna vietetäänkin Porin päivää, onnea Pori. Ja sen kunniaksi paikalliset joukkueet vähän pöllyttävät pääkaupunkiseudun porukoita.

Illan pelistä voisi tosiaan sanoa, että eipä sillä niin väliä. Tappiokin on hyväksyttävä, mutta murskatappiota ei saa tulla ettei ajauduta taas ahdinkoon. Sunnuntaina on ehdottomasti jatkettava hyviä kotiesityksiä ja kaadettava Blues kaiken kansan edessä. Siinä on taas hyvä mainostilaisuus houkutella yleisöä takain hallille.

Tai no mikä ettei Jokeritkin kaatuisi, onhan Ässät positiivisessa nosteessa. Vaikeasta alusta ollaan selvitty ja hanat on saatu auki, ehkä ollaan jo aivan pitelemättömässä hurmoksessa. Kyllä, Ässät voittaa 2-3.
 

Artis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kakko

Elikkä jos joku neiti on antanut porissa sinulle herkullisen pikkuvoileivän eilen, voit sanoa: Sain eilen yhdeltä muijalta pikkukakkosta?....eh.....
 

JanJ

Jäsen
Et oo sitten Artis kaupassa käynyt koskaan?
Kyllä kakkoa myydään asematunnelin Alepaa myöten
 

JanJ

Jäsen
No mä oon siellä voimariinipaketin kanssa odottamassa kakkotarjoilua. Ei vaan, menee se ilman voitakin jos on juomaa.

Tuon tyttärenikin katsomaan kuinka isin synnyinkaupungin joukkue pieksee jokerit ainakin yhdellä maalilla (siis ylivoimaisesti).
 

Playmaker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Helsinki
No, Jokereilla on kuuden ottelun voittoputki ässä-kohtaamisista ja uskon/toivon sen jatkuvan tänään..
Hyökkäykseltä odotetaan tehoja takaisin ja siihen ongelmaan löytyisi ehkä ratkaisu sijoittamalla Peltonen, Rosan ja Pakaslahden viereen. Banhamin ja Rosan yhteispeli on hiipumassa eikä enää tuntuisi pahalta rikkoa tätä parivaljakkoa.
Rosa-Peltonen akseli taasen oli harjoitusotteluissa vastustajille ylitse pääsemätön este. Miksi se ei nyt toimisi?

Veikkaan että ottelusta tulee erittäin tasainen tai vaihtoehtoisesti Jokerit saattaa kylvettää Ässiä oikein urakalla jos Antila ja puolustus vuotavat.
Helppoa se ei tule olemaan...
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Kakko

Kiitokset porilaisille selvennyksestä eli syödä kakkoja on sama kuin syödä leipää. Outoa, että en ole moista ennen kuullut vaikka mökkimme sijaitsee lähellä Poria Lavialla ja porissakin on tullut joka kesä käytyä. Ehkä kuitenkin olen kuullut sen jossakin, mutta luullut että jengi puhuu Takosta.
Matsista voi tulla tiukka tai sitten repeää. Viime kaudella olin hallissa kun matsi meni jatkoajalle, jonka Jokerit voitti. Silloin muuten Nupe vaihdettiin Lehtoseen kesken pelin ja Lehtonen valittiin kentän parhaaksi. Saattaapi tänään olla Ram veskassa, koska huomenna on Tappara vastassa. Kaksi peliä peräkkäisinä päivinä on liikaa nuorelle kaverille ja Ramia ei voi laittaa Tapparaa vastaan. Saa nähdä miten suosikkimme Korpin pinna kestää.:D
 

Playmaker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Helsinki
No Kari nyt sitten on tänään maalissa.
Se vain lisää pelkoa siitä että Ram on huomenna...
Nooh, tänään matsiin ja sieltä Tampereelle ja huomenna uusittuun Hakametsään..
 

1Euro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tänään kakkoja maaliin

Pete ja muut taitaa olla oikeassa. Matsista tulee joko tiukka tai Jokerit vie selvästi. Toivottavasti Ässien vire jatkuu ja matsi on tiukka.

"Länsi-Suomen littanat kakot
Kakko on pyöreä ja lituskainen perussekaleipä. Kakkoja on perinteisesti leivottu juuri satakunnan alueella. Kakot ovat myöskin vaihdelleet Satakunnan sisällä. Alueesta riippuen on leivottu vehnä-, ohra- tai kaurakakkoja."

Pete, taidat olla aika erakkona mökillä, kun et ole kakkoa syönyt, etkä kuullut, että mökki on Laviassa eikä Lavialla...vai onko se Luvialla?
 

hanu

Jäsen
Suosikkijoukkue
raitapaita
Toivottavasti Ässien noste riittää areenan valoissakin, Ilves-pelissä jälki oli aika vakuuttavaa.

PAF antaa Ässille kertoimen 6.00, saa pelata yksittäispelinäkin, pitää koittaa pikkurahalla, on se sen verran ylikerroin vaikka Narrit suosikki onkin.

Porilaispanostusta Jokereita vastaan muutenkin, Jazzin kerroin 4.00 pakotti sekin kokeilemaan.
 

ÄssÄ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Pete 62:lle

Se vaan osui silmään kun sanoit "mökki on Lavialla" Jos mökki on todella Lavia-nimisessä peräkylässä, on se LaviaSSA. Jos taas Luvia- nimisessä kesämökkeilijän paratiisissa, on se LuviaLLA. Että semmosta.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Heh, mielenkiintoinen porilaisanalyysi, joka pitää hyvin paikkaansa :D.

Ja Pata sen pelin tuloksen jo sanoikin eli 2-3. Ässillä on hurmos päällä ja Hartwall-areenan laidat taipuvat liitoksistaan, kun Porin Pirut tulevat ja taklaavat minkä kerkiävät. Jokerit yllättyvät Ässien vauhdikkaasta pelistä ja Ässät menevät nopeasti 0-2 johtoon, jolloin periaatteessa peli on jo "ohi". Jokerit pääsevät vielä maalin päähän, mutta "Wili" lataa ylivoimalla ratkaisun. Pavel Rosa kaventaa viimeisellä minuutilla, mutta siihen se Jokerikiri jää.

Niin ja nähdään pelissä yksi kunnon rähinäkin, kun Semir Ben-Amor ajaa Jokerimaalille kovaa vauhtia ja Rami Alanko hermostuu, jolloin hanskat lentävät molemmilta. Ben-Amor hankkii voiton itselleen.

Jokerit-Ässät 2-3 (0-2, 1-0, 1-1)
J: Peltonen, Rosa
Ä: Korpisalo, Moger, Willman

J 6x2 min. ja Alanko 5+20 min. (pr.) Ä 8x2 min. ja Ben-Amor 5+20 min. (pr.)
 

Roomie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, St. Louis Blues
Paikalla olleet, raporttia kiitos :)
Oliko ässät tosiaan noin saamaton mitä numerot osoittaa vai oliko peli-iloa vielä havaittavissa?
Ihmeitä en tältä illalta toivonut. Sunnuntaina pakko kaataa Bluussi :cool:
 

karhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Man Utd
Ei ihan osunut 2-3..:( Ja eikä se ollut edes lähellä radion perusteella.
No eihän se mikään yllätys tuo tulos ollut vaikka lukemat pikkaisen rumat ovatkin.Vieras peleissä ei luistin tunnu kulkevan ollenkaan.Toivotaan,että tästä sisuunnutaan ja sunnuntaina jatketaan Bluesin alamäkeä.Muuten ollaan taas yhtä kusessa,kuin ennen "Tampere pelejä".Näinhän ei tietenkään käy vaan Ässät jatkaa hyviä kotiotteluita!
 

spoonful

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tasoero oli todella selkeä, siitä tylyt 6-1. Kyllä Ässät ainakin 1. erässä yritti kovastikin, mutta Jokerien puolustus piti pihdeissä aika mukavasti. Myös Kari Lehtonen maalissa oli varmana, vaikka muutama pahempi hässäkkä maalille tulikin.
Ässiltä loppui sitten puhti ja kun äijät jäivät koko ajan pari potkua jälkeen, alkoi jäähyjä sadella kaikenlaisista koukkailuista ja kiinnipitämisistä. Ässät jätti todella surkean kuvan itsestään, mutta se saattaa johtua Jokerien täydellisestä onnistumisesta. Antila Ässä-maalissa oli luokaton ja muutama helppokin maali mahtui joukkoon.
Ville Peltonen oli lähinnä loistava. Pelisilmää miehellä on vaikka muille jakaa. Ville oli hyvä hankinta, HIFK:n kannattajien suureksi harmiksi.
Tämän pelin perusteella ei voi Ässille suurta tulevaisuutta luvata, päinvastoin.
 

karhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Man Utd
Otti Antila yhden haamu kopin tuossa Peltosen läpiajossa komeasti.Näin ainakin urheiluruudussa nähtynä.Sunnuntaina sen sitten taas näkee mikä on Ässien suunta tällä hetkellä.
Onhan Jokerien nimilista niin ylivoimainen,että Ässien olisi täytynyt onnistua täydellisesti,että se voisi pisteitä Hartwallilta tuoda.Ja tuskin siltikään ilman pientä tuuria olisi voitettu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös