Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Jokerien pääsylippujen varaussysteemi

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Cobol, 03.11.2006 klo 13.04.

 1. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Ensi viikolla kolmen kotipelin viikko. Aika haasteellinen viikko lipunmyynnin osalta. Maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina pitäis löytää ihmisiä hallille.

  Jos on tänä vuonna lipunmyynti tökkinyt, niin onhan tää otteluohjelmakin aivan perseestä. Pelit painottuvat arkipäiville ja aina on kotipeliputkia. Okei, vaikee se on näillä matkustamisilla muuksi muuttaa.
  Miksi ei vois pelata vaikka back-to-back pelejä perjantaina ja lauantaina?

  Liigassa tähän on herätty ja arkipäivän pelit ovat minimissään.
   
 2. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Möröllinen Jokerit
  Poffikortti on halvempi kuin viime vuonna, onkohan usko mennyt jo toimistoltakin?
   
 3. flintstone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&DT, Diniz, L.Lepistö, Johaug, Kadi, Käpä<3
  Kysymys koskien Jokereiden playoff-kausareiden ostamista + cashbackia koskien - tän illan matsissa läpsyttimissä oli Jokerit playoff-korttien mainos jossa mainittiin että jos ostaa playoff-kausarin ennen 31.1. niin tuosta saa 5% Cashbackia. Kun menen Jokerit.tmtickets.fi sivulle niin eihän tuo tarjoa mitään Cashbackia. Tietääkö joku miten tuon playoff-korttien oston saa tehtyä niin että siitä saisi tuon 5% Cashbackin, useammasta satasesta tuolla saisi sentään jotain takaisinkin.

  Cashback plugari ei siis tarjoa aktivointia, cashback haulla menee ticketmasterin sivuille, joka ei taas tarjoa playoff-kortteja. Miten tää toimii?!?
   
 4. Jara76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
 5. flintstone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&DT, Diniz, L.Lepistö, Johaug, Kadi, Käpä<3
  Lainaus:
  Olen, rekisteröidyin joskus tällä kaudella kun joku tyttö hallin käytävällä vetäisi pelipaidan hihasta ja kysyi olinko jo rekisteröitynyt, jolloin en ollut mutta täyteltiin yksi lomake ja olen saanut kyllä muualta sopimuskumppaneilta Cashbackia.
   
 6. flintstone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&DT, Diniz, L.Lepistö, Johaug, Kadi, Käpä<3
  Onko joku jo osannut hoitaa playoff-korttien hommaamisen niin et tuo luvattu Cashback aktivointi onnistui? Saa kertoa ohjeet?
   
 7. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Möröllinen Jokerit
  Lainaus:
  Lainaus:
  Neljä peliä jäljellä, miltä sämpylä näyttää?
   
 8. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Trendi on ollut hieman nouseva, mutta ei paljoa. Vähän on jäänyt piippuun. Tuon 12.12 lähetetyn viestin jälkeen pelatuissa kotipeleissä on käynyt keskiarvollisesti n.9200 henkeä, kun se keskiarvo tuolloin oli 8800. Se ei tosin nosta koko kauden keskiarvoa kovinkaan paljoa. Lukema näyttäisi olevan 8920 nyt.

  Loppukauden kotipelit aika hmv joukkueita vastaan, saa nähdä meneekö yli 9k. Tosin on siellä kaksi perjantaipeliä. Huomenna Torpedoa vastaan ja runkosarjan viimeinen peli Minskiä vastaan.
   
 9. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Möröllinen Jokerit
  Lainaus:
  No niin. Kiitos informatiivisesta vastauksesta, vähempään en olisi tyytynytkään. Ja kun otetaan huomioon ilmaston lämpeneminen ja siihen liittyvä sähköautojen lisääntyminen, niin ei yhdeksän tontun keskiarvo huono ole.
   
 10. HokiTero87 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Tänään sit kaikki hallille, vaikeat ajat joukkueella joten jokaisen kannustusta nyt tarvitaan ja ennenkaikkea tukea.
  Viimeinen kotimatsi pitkään aikaan joten saadaan alkaa katsomossakin valmistautumaan pleijarimodeen.
  Be there or be square.
   
 11. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Möröllinen Jokerit
  Lainaus:
  On mennyt. Tänään tuli joku kirje kotiin ja syy halvempaan korttiin selvisi. Se on budjetoitu eli hinnoiteltu kolmen kierroksen mukaan. Heh. Ei ne usko toimistollakaan finaalipaikkaan. Realistista toki, mutta ei näitä hommia näin hoideta. Maku menee tähän touhuun kyllä.
   
 12. Jara76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Oli joo vähän erikoisesti selitetty hinnoittelu. Toisaalta hinta on tosiaan halvempi ja "ilmaisten finaalien" mainitseminen vahvistaa käsitystä kausarin hankkimisen edullisuudesta.
   
 13. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Möröllinen Jokerit
  Lainaus:
  Toi on asian toinen puoli, se väärä puoli. Kyllähän jokainen itseäänkunnioittava joukkue hinnoittelee poffikortit niin, että päätyyn mennään. Ja jos ei mennä, niin isommat hyvitykset asiakkaalle. Tässä on nyt niin, että koska eivät usko Jokereihin, niin pitävät poffikortin hinnan alhaalla, jotta hyvitykset jäävät pienemmiksi. Ei näin. Ei todellakaan näin. Ei.
   
 14. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Jos kuka ostanut kausarin Edenredillä, niin ilmoittakoon täten kuinka asian kanssa tulee toimia..
   
 15. Nadchal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Olen pyytänyt meilitse kausaripalvelusta varausnumeron jonka perusteella osaavat yhdistää Ticketmasterin toimipisteessä maksettaessa oikeaan kausikorttilaskuun ja pystyt maksamaan kausikortin Smartumin/Edenredin korteilla/Seteleillä.
   
 16. DTremens Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Red Wings, PattU, Wolves, Patriots
  Lainaus:
  Tässä nyt sekoittuu kaksi asiaa, hinta ja hyvitykset. Kortin hinta ei suoraan liity mitenkään mahdollisesti pelattavien otteluiden määrään vaan siihen arvioon millaisella hinnalla ihmiset kortin ostavat ja kuinka paljon halutaan saada ihmisiä halliin ja/tai rahaa sisään ennen irtolippumyyntiä. Jos maksat kortista 300€ se maksaa 300€ riippumatta mikä se myyntiargumentti on. Itselleni ei olisi väliä onko argumentti "jos mennään finaaleihin saat ne ilmaiseksi" vai "jos menestytään ja pleijarisarjat venyvät ja meillä on kotietu joka sarjassa niin säästät lipuissasi jopa x %". Ei pleijarikortti ennenkään ole ollut saman hintainen kuin täysi ottelumäärä täydellä hinnalla. Toinen puoli tuosta hinnoittelusta on hyvitykset ja et taida korttia ostaessasi edes tietää mikä tulee olemaan se irtolipun hinta jolla hyvityslaskentaa tehdään. Pitää myös muistaa että aina jos jää hyvitettävää niin osa hyvityksistä jää lunastamatta (koska myyjälle suotuisat hyvitysehdot). Kuitenkin Jokerien nettisivun esimerkistä* voi päätellä että se hyvityssumma laskee nollaan jo paljon ennen finaaleja joka tapauksessa, vaikka ei edes pelattaisi täysiä 7 ottelun sarjoja kotiedulla. Hinnoittelu perustuu siihen millä hinnalla uskotaan saatavan haluttu määrä kortteja myytyä. Esimerkin mukaan kausikortti tulee irtoippuja halvemmaksi 7. kotiottelun kohdalla ja tämä on merkityksellisempi tieto (tosin emme tiedä todellista toteutuvaa irtolipun hintaa).

  Vaikka oletettaisiin että hinnan laskentaperusteeksi ilmoitetulla ottelumäärällä on jotain merkitystä niin kysymys kuuluu kuinka todennäköisenä pidät skenaariota jossa Jokerit pelaa enemmän kuin ilmoitettu 12 kotiottelua? Kotiedulla on paras seitsemästä sarjassa enintään 4 kotipeliä ja muutoin 3. Itse pidän hyvin epätodennäköisenä 1. kierroksen jälkeistä kotietua, tällöin pelattavaksi tulisi finaalit mukaan lukien 13 kotiottelua mutta vain jos 1. kierros menee 7. otteluun ja loput vähintään 6. otteluun.

  Vastaväitteeksi esittäisin että itseään kunnioittava organisaatio laskisi pelattavien kotiotteluiden määräksi 8. Ei sinne hävämään olla menossa perkele!  *"Esimerkki: Kotiotteluita pelataan 4 kpl. Kun esimerkin ensimmäisten 2 kotiottelun hinta kausikortin katsomossa on 28 € ja seuraavien 30 €. Kausikortin hinta 195 €, tästä vähennetään pelatut ottelut 116 €, hyvitettävä summa on 79 €. 2 x 28 € + 2 x 30 € = 116 €, 195 € - 116€ = 79 €. Hyvitys 79 €."
   
 17. 1000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha Barkov & Pate Laine
  ^ En tajua. Mun mielestä pleijarikausari sisältää kaikki mahdolliset kotiottelut. Esim. Tapparalla 12 kpl budjetoitu kotimatseihin ja jos pelataan vaikka 10 kpl, saa loput 2 kpl hyvityksenä seuraavan kauden kausariin. Olis vaikka sitten "finaalikausari" erikseen, sillon luulis hallin olevan täynnä ns. sikahinnoillakin. Jos nyt siis kausarilaiset pääsee ilmaiseksi mahdollisiin finaaleihin.
   
 18. flintstone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&DT, Diniz, L.Lepistö, Johaug, Kadi, Käpä<3
  Vastaan itse itselleni tuosta Cashbackista ja pleijarikorteista, eli olen jutellut nyt niin kausikorttitiimin, toimiston, kuin Cashback asiakaspalvelun kanssa ja sain lopulta ohjeen että hankin playoff-kausarit normaalisti https://jokerit.tmtickets.fi kautta ja kunhan tilin tiedot täsmää Cashbackin rekisteröinnissä käytettyjen kanssa Cashback pitäisi tulla jälkikäteen, sitten kun Cashback saa tiedot ticketmasterilta (tän hetken tiedon mukaan ensi kuun alussa).
   
 19. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Möröllinen Jokerit
  @DTremens tässä ei ole loppupeleissä kyse hyvityksistä. Tässä on kyse siitä, että otan sanojani takaisin. Selvitettyäni asiaa ei poffikortin hinta olekaan laskenut kuin 34€ omasta katsomonosastani, kun aiemmin huutelin täällä 100€:sta. Eikä tuon saatekirjeen tekstikään lopulta poikennut hirveästi viime kauden vastaavasta. Silmilleni hyppäsi vain tuo ".....hinta on laskettu 12 ottelun mukaan...." jolloin tuli tunne, ettei ne saatanat usko meihin. Mutta joo käsi pystyyn virheen merkiksi tai jos ei nyt virheen, niin ainakin hosumisen merkiksi.
   
  DTremens tykkää tästä.
 20. Jara76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Näin mäkin olen ymmärtänyt. Tein tunnukset Cashbackiin ja jossain siellä luki, että kuun alussa tulee aina edelliseltä kuulta kertyneet pojot kotiin.
   
 21. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Pudotuspelien kahden ensimmäisen kotipelin liput tulee myyntiin maanantaina.

  Ensi viikolla viimeiset runkosarjan kotipelit ma ke ja pe. Lippumenekki näyttää hyvälle jokaiseen peliin.
   
 22. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Eilen maanantaipeliksi hyvä yleisömäärä, 9600. Huomenna näköjään tulossa vielä enemmän, vaikka onkin aivan sysipaska joukkue vastassa.
   
 23. rasmus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Pool, Konalan Pallo
  Lainaus:
  Ystävänpäivänä sai kaikkiin tämän viikon matseihin kaksi lippua yhden hinnalla. Silti toi lähes kymppi maanantaille on ihan jees.
   
 24. PetriVaris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ilahduttavaa oli nähdä paljon lapsiperheitä hallilla. Itsekin vein eilen sukulaispojan elämänsä ekaan peliin ja hyvin viihtyi. :peukku:
   
 25. 1000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha Barkov & Pate Laine
  Lainaus:
  Tavallaan aika typerään aikaan ko. kampanja, kun kuitenkin hiihtolomat pyörii pääkaupunkiseudulla ja näin ollen yleisömäärät kasvavat normaalista omalla painollaan.