Jokerien mediaketju

  • 2 137 269
  • 8 710

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Ei tuo kyllä mikään moka ole, se on sitten eri asia kenen päätöksellä noin. Ikävää touhua monessakin suhteessa. Olen samaa mieltä että Jokeri-fanien ei kannata tämmöisiä putinismin pakkosyöttöä niellä vaan kunnolla mielipide toimistolle. Olen itse siinä käsityksessä että uusi omistus kuuntelee tarkemmin ja herkemmin faneja kuin Hjallis.
 

Ekonyymi

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo, Blues, Honka
Jatkan vielä ja korostan, että ei tässä mistään 'yhdestä lätkäjengistä' ole kysymys. Jos tällainen purematta, tai edes jonkin sortin ymmärtämisellä, menee täällä läpi, se on sitä suomettumista, jota aikanaan sai tarpeeksi kokea.

Ei tästä sotaa tarvitse julistaa, mutta jotta tällainen meno ei jatku, siihen on heti puututtava. Muutoin Jokereista voi, muiden mukana, tulla Putinin mannekiini ja siitä ei ainakaan läntiset sponsorit tykkää. Eikä maksavat katsojatkaan.

Sinänsä voisi olla fiksua käyttää kaikkien joukkueiden kohdalla ko. kaupungin vaakunaa maan lipun sijasta.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Eli muiden joukkueiden kohdalla käytetään valtion lippua mutta Donetskin tapauksessa yllättäen ei. Eikö jengi näe tässä oikeasti mitään ongelmaa? Ihmetyttää miten tyhmiä ja sinisilmäisiä suurin osa Jokerifaneista tällä hetkellä on. Kyllä tuon lipun käyttäminen ilmaisee selvästi myös Jokereita tällä hetkellä johtavan tahon poliittisen kannan. Hävettää kyllä ihan järjettömästi tämä tilanne mihin Jokerit on vedetty.

No voi herran jestas nyt sentään... Sekö ilmaisee Jokerien poliittista kantaa, että joku kolmas osapuoli, tässä tapauksessa mainostoimisto, tekee virheen? Eikä kyseessä ole mitenkään poliittisesti leimaava lippu. Tilanne olisi toinen jos olisivat käyttäneet tuota separatistien lippua.

Ota hetki happea nyt oikeesti ja kirjottele vaikka jonnekkin muualle. Jos SUURIN osa meistä on nyt kovin sinisilmäisiä ja tyhmiä, niin sulla vasta onkin ollut laput silmillä tässä aika pitkään...
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Mitä ne mainitsemasi isot jutut pelaajajulkistuksista sitten ovat? Jokerit ovat tyyliin yhden kerran tiedottaneet huomisen tapahtuman annin ja aikataulut. Tuon tiedotuksen lomassa mainittiin kaiken tarinan seassa noin yhden rivin verran siitä, että tilaisuudessa kerrotaan myös kaksi uutta pelaajaa. Minun mielestä Jokerit ovat erittäinkin maltillisesti, jopa antihehkuttaneet huomisia nimijulkistuksia (ehkä juuri pieleen menneen case Kampin takia). Ja kun näin ovat toimineet, niin kannattaja joka odottaa huomiselta taas kerran niitä kuuluisia selänteitä ja crosbyja pettää vain itseään omilla odotuksillaan.
No voi herran jumala. Se oli vaan minun ns. "huumoria". Viittasin vaan värikynällä huomisen tilaisuuden antiin, kun pelaajahankintoja on kuitenkin luvassa ja jopa faneja on pyydetty paikan päälle (jos ei nyt sen takia kokonaan). Kieltämättä siinä voi tulla mieleen, että huomenna julkistetaan sitten pari "kovaa nimeä", mutta jos he ovat tyyliin "raskeja Kampilla", niin flashback on kova. :) Ei tietenkään pidä odottaa liikoja.

Mitä tulee lippujupakkaan, niin perun sanani, jos ja kun se ei ole yksin Jokereiden toimiston vika.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
No voi herran jestas nyt sentään... Sekö ilmaisee Jokerien poliittista kantaa, että joku kolmas osapuoli, tässä tapauksessa mainostoimisto, tekee virheen?
Veljeni, virheitä tekee jokainen. Niitä voi myös korjata. Eikö kuitenkin ole hyvä, että Jokerit ei ota kantaa Ukrainaan ? Annetaan niiden olla.
 

Max Power

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2013
No voi herran jestas nyt sentään... Sekö ilmaisee Jokerien poliittista kantaa, että joku kolmas osapuoli, tässä tapauksessa mainostoimisto, tekee virheen? Eikä kyseessä ole mitenkään poliittisesti leimaava lippu. Tilanne olisi toinen jos olisivat käyttäneet tuota separatistien lippua.

Ota hetki happea nyt oikeesti ja kirjottele vaikka jonnekkin muualle. Jos SUURIN osa meistä on nyt kovin sinisilmäisiä ja tyhmiä, niin sulla vasta onkin ollut laput silmillä tässä aika pitkään...

Uskooko joku oikeasti tuon ''mainostoimiston virhe''-läpän? Ei tuollaisia virheitä vaan voi tapahtua. Lev Prahan kohdalla kyse olikin varmasti tästä, että väärä lippu meni väärään kohtaan mutta miten tällä voi selittää sen, että ukrainalaisen joukkueen kohdalla valtion lipun on korvannut kaupungin lippu? Kannattaa myöntää itselleen tosiasiat niin pudotus pilvilinnoista ei ole niin kova sitten tulevaisuudessa.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Uskooko joku oikeasti tuon ''mainostoimiston virhe''-läpän? Ei tuollaisia virheitä vaan voi tapahtua.

Keurulaiseen luotan koska hän on ihan oikeasti luotettava. Jos hän sanoo että lopputulos on nostanut niskakarvoja pystyyn myös siellä päässä ja vika on mainostoimiston, asia on silloin näin.

Muussa tapauksessahan Keurulainen valehtelee. Ja hän ei sellaista tällaisissa jutuissa kyllä tee. Sen verran nuorta miestä tunnen ja olen hänen työtään seurannut.

Se on selvä että Jatkoajasta löytyy paljon niitä joiden mielestä Westelund puuhastelee salaliitossa kun jättää pelaajia valitsematta ja Jokerien läpyskäkin on osoitus putinilaisesta ulko- ja laajentumispolitiikasta.
 

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Uskooko joku oikeasti tuon ''mainostoimiston virhe''-läpän? Ei tuollaisia virheitä vaan voi tapahtua.

Vaikkei asia minulle mitenkään kuulu, niin kyllähän sitä pienellä kelailulla voi päätyä aitoon vahinko skenaarioon ja nimenomaan tuon Prahan kautta. Meinaa ei kait se täysin mahdotonta ole, että mainostoimistossa työskentelisi joitakin vähemmän maantiedosta kiinnostuneita yksilöitä. Jos tällainen yksilö ei tosiaan osaisi Prahaa sijoittaa kartalle oikein, niin voi vaan kuvitella kysymysmerkkiä tällaisen pään päällä, lukiessa nimen Donetsk. Tai Donbass Donetsk, kumpi tossa on kaupunki, maa tai jokin vastaava maantieteellinen viittaus.

Baituvei, ihan uteliaisuutta, mikäs lippu löytyi esim. Ak Bars Kazanin kohdalla? Oliko Venäjä vai autonomisen alueen lippu?
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Baituvei, ihan uteliaisuutta, mikäs lippu löytyi esim. Ak Bars Kazanin kohdalla? Oliko Venäjä vai autonomisen alueen lippu?
Ei ollut Tatarstanin joukkueita, vaan sivun otsikko oli "Tulevat rakkaat vastustajat" ja alla esiteltynä ainoastaan "Läntinen Konferenssi/Bobrov Division". Se käsitti sarjan 15 läntisintä joukkuetta Jokerit mukaanluettuna. Tekstiosiossa mainitaan, että näitä joukkueita vastaan pelataa valtaosa otteluista.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Eikös Rotenberg jr. sanonut markkinointiin panostettavan erityisesti ja hänen itsensä ottavan tonttia sillä saralla? Vitun amatööri. Virmanen takaisin ja äkkiä!
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Voiko joku muuten pistää matskua, jossa tuota kyseistä lippua käytetään separatistien tunnuksena, koska mun googleni löytää enimmäkseen toisenlaisia: http://i.imgur.com/xIQjpaK.jpg

Läpyskään päätynythän siis on juurikin (kuulemma) Donetskin piirin lippu: File:Flag of Donetsk.svg - Wikipedia, the free encyclopedia

Ongelma on vaan siinä, että Donetskissa vieraillessani - kertoja on kolme viimeisen kahden vuoden aikana - ensinnä on esille tullut seuraava lippu, joka kuvastaa koko aluetta:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/5d/Flag_of_Donetsk_Oblast.svg/1023px-Flag_of_Donetsk_Oblast.svg.png

ja vasta jos Donetskia huomioidaan, esille nousee kaupungin oma lippu, jossa on seuraava kuva, mutta tällöinkin symbolissa on usein esillä maininta alueen lipusta:

File:Flag of Donetsk.svg - Wikipedia, the free encyclopedia

mikä esiintyy ilmeisesti myös Jokereiden lähettämässä julkaisussa.

Mutta kun Donetskin kohdalla on päädytty tällaiseen ratkaisuun niin olisikin mielenkiintoista tietää, että onko Jokereiden kohdalla päädytty seuraavaan ratkaisuun:

Helsingin vaakuna – Wikipedia

Nimittäin jos Donbass Donetskin kohdalla on päädytty kaupungin lippuun maan lipun sijaan niin eikö ole loogista, että tällöin Jokereiden kohdalla käytetään kaupungin vaakunaa kun ymmärtääkseni suomalaisilla kaupungeilla ei ole olemassa omaa lippua. Niinpä kysyn faneilta, että millainen lippu Jokereiden kohdalla on? Ja sen jälkeen miettikää, että kuinka uskottavaa on se, että Donetskin kohdalla valitaan yllättäen kaupungin lippu maan lipun sijaan?

Ja kyllä, minusta on naiivia syyttää mainostoimistoa tapauksesta, koska luulisi, että jokainen peelo tässä tilanteessa tarkistaa vähintäänkin kertaalleen, että millainen lippu kullakin maalla on. Enkä halua nostaa itseäni millään muotoa korokkeelle, mutta jos minulle olisi tarjottu Ukrainan lippuna Donetskin lippua niin totta helvetissä epäilyt olisivat heränneet, kun jokaisessa mahdollisessa kisassa jossa Ukraina on mukana, maan lippu on kelta-sininen ja kun Euro 2012 turnauksesta ei ole kulunut kuin hetki niin luulisi, että tolloimmallakin herää epäilys, että lipussa on jotain vikaa kun se on revitty kuin jostain 80-luvulta ja neuvostoajoilta, jossa hurrataan omalle kaivosteollisuuden värittämälle paikkakunnalle.

vlad.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Ja kyllä, minusta on naiivia syyttää mainostoimistoa tapauksesta, koska luulisi, että jokainen peelo tässä tilanteessa tarkistaa vähintäänkin kertaalleen, että millainen lippu kullakin maalla on. Enkä halua nostaa itseäni millään muotoa korokkeelle, mutta jos minulle olisi tarjottu Ukrainan lippuna Donetskin lippua niin totta helvetissä epäilyt olisivat heränneet,

Yllä oleva tarkoittaisi sitä, että Jokerit on käyttänyt esimerkiksi Rotenberg junioria tai jotain hänen palkkalaistaan ja hän on tietoisesti vaihtanut Ukrainan lipun aluelippuun ja putinilaisena liittänyt vielä Prahan Venäjään ja käskenyt Keurulaisen (Jokerin tiedottaja) valehtelemaan ja syyttämään mainostoimistoa. Jos haetaan lievempää salaliittoa niin Prahan virheestä vastaa mainostoimisto ja Ukrainan virheestä putinilaiset.

Sorry vaan, mutta vaikka olen ollut ja olen jatkossakin kriittinen kaikkeen mitä Venäjä ja Putin tekevät, vaikea uskoa että joku tekee tietoisesti tällaista paskaa Jokerien nimissä. Mahdollista se toki on, mutta todennäköisempää silti se että Keurulainen ei valehtele. Muussa tapauksessa Jokerien KHL taival alkoi kyllä mahdollisimman surullisesti ja vie totaalisesti maton sen alta, että KHL olisi paljon muutakin kuin politiikkaa ja ennen kaikkea urheilua.
 

Etelä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Aluksi pahoittelut omalta osaltani virheestä lippuun liittyen. Olin nähnyt uutiskuvassa kapinallisen pitävän kyseistä sinimusta lippua ja olin tehnyt 1+1 laskelmat siitä, että kyseessä separatistien lippu eikä Donetskin oma. Hyvä, että saatiin selvennös, mutta miksi kaupungin muttei maan lippua? Meinaako tämä nyt sitä, että Rotenbergit tukevat paikallisvaltaa yli kansallisen? Siis, mikäli Iron kertoma ohitetaan, vaikka itsekin häneen luotan.
 

#99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Virallinen selvitys

Eihän tuossa ole muuta vaihtoehtoa kuin tänään - Locker room häppeningissä viimeistään - tulla kertomaan mistä tässä oli kyse. Sen verran spekulaatiota mainostoimistojen osaamisesta, että en yhtään ihmettelisi, jos virhe olisi siellä tehty, sen verran huonot kokemukset on useiden isojen toimistojen osaamisesta.

Toisaalta, vaikka mainostoimisto olisikin perseillyt, niin kyllähän asiakkaan pitää hyväksyä se matsku mitkä lähtee firmasta ulos..
 

kamrat

Jäsen
Suosikkijoukkue
urheiluseura HIFK
.... Sen verran spekulaatiota mainostoimistojen osaamisesta, että en yhtään ihmettelisi, jos virhe olisi siellä tehty, sen verran huonot kokemukset on useiden isojen toimistojen osaamisesta.

Toisaalta, vaikka mainostoimisto olisikin perseillyt, niin kyllähän asiakkaan pitää hyväksyä se matsku mitkä lähtee firmasta ulos..

Hah. Jos läpyskässä on joukkueiden kohdalla maan lippu, niin ei ole mitenkään mahdollista, että joukkoon lipsahtaisi vahingossa jonkun Donetskin kunnan lippu. Miten sattuikaan. Kuka suunnilleen Donetskin ulkopuolella tietää, että niillä edes on joku kunnan lippu olemassa. Löytyy varmaan joka mainostoimiston kuvapankista tuo.

Sitten tämä Keurulainen tms, joka täällä on mainittu. Ei varmaan valehtele joo, kun fani höyrypäissään asiaa tiedustelee. Rehellinen Lapin mies on.

Siellä on nyt isot pojat vähän ohjeistaneet. Kenen leipää syöt, ....
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Täyttä asiaa koko teksti...

Jooh aika hyvin asia on nyt yhteisymmärryksessä saatu vieritettyä jonkun mainostoimiston niskaan, kun joku sellaista vaan rupesi ehdottamaan. Kun muiden joukkueiden fanit haukkuvat täällä Jokerit-faneja sinisilmäisiksi niin en enää hirveästi ihmettele mitä tarkoittavat.

PS. En silti oo repimässä mitään pelihousujani oli sitten kenen tahansa kannanotto/läppä.
 

Lager Lager

Jäsen
Suosikkijoukkue
National Hockey League
LOL. Ei Rotenberg niin helvetin hölmö ole, että alkaisi propagandaa levittämään jollain fanilappusilla. Valot päälle.

Lukekaas hieman viikottain vaikka iltapulujen uutisia. Kirjoitusvirheet erittäin yleisiä, kuten myös väärät kuvat uutisten yhteydessä. Tämä on nykyaikaa, kun juttuja ei tarkisteta tarkasti. Kiire on.

Noloahan tuo silti on, mutta aika pientä, että jengin tarvitsisi täällä pelihousujaan repiä. Yllättäen muiden jengien fanit tulee aina räksyttämään, kun pienikin paikka aukeaa.
 
Viimeksi muokattu:

kamrat

Jäsen
Suosikkijoukkue
urheiluseura HIFK
LOL. Ei Rotenberg niin helvetin hölmö ole, että alkaisi propagandaa levittämään jollain fanilappusilla. Valot päälle.

Lukekaas hieman viikottain vaikka iltapulujen uutisia. Kirjoitusvirheet erittäin yleisiä, kuten myös väärät kuvat uutisten yhteydessä. Tämä on nykyaikaa, kun juttuja ei tarkisteta tarkasti. Kiire on.

Noloahan tuo silti on, mutta aika pientä, että jengin tarvitsisi täällä pelihousujaan repiä. Yllättäen muiden jengien fanit tulee aina räksyttämään, kun pienikin paikka aukeaa.

Räksytänpä vielä vähän lisää, kun tässä on tämä paikka.

Rotenbergin älykkyydestä en tiedä. Mutta tosiaan siltähän tämä nyt näyttää, kuten itsekin sanoit.

Tämä menisi painovirheenä, jos siellä olisi vaikka Venäjän lippu. Silloin voisi tosiaan käydä niin, että lippuja on läiskitty vähän sinne tänne. Mutta niiden on pitänyt nähdä vaivaa, että ovat kaivaneet jostain esille tuon Donetskin lipun. Ei varmasti pomppaa vahingossa jostain esille.

Ei tämä nyt varmaan mitään propagandaa ole. Lähinnä näyttää venäläiseltä ylimielisyydeltä. Vittuillaan vielä vähän päälle ukrainalaisille, kun voidaan.

Räks.
 

gcz_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
LOL. Ei Rotenberg niin helvetin hölmö ole, että alkaisi propagandaa levittämään jollain fanilappusilla. Valot päälle.

Ei, kyllä sitä propagandaa tehdään juurikin Jokereiden faniläpyskällä. Missään muualla ei ole esiintynyt Donbassia ja Donetskin alueen lippua samassa yhteydessä, mutta millään muulla medialla ei nähtästi ole samaa tiedotusarvoa, kuin Jokereiden infolehtisellä.

Itse olisin tosin kuvitellut, että poliittisen agendan ajamiseen olisi käytetty niitä samoja lippuja, joita separatistit käyttävät Donetskissa, mutta onneksi porilaiset ja jullit tietävät tässäkin asiassa totuuden. Ilmeisesti tämä kertoo aukottomasti myös sen, että Venäjä tulee anneksoimaan Prahan lähitulevaisuudessa?

Ei tämä nyt varmaan mitään propagandaa ole. Lähinnä näyttää venäläiseltä ylimielisyydeltä. Vittuillaan vielä vähän päälle ukrainalaisille, kun voidaan.

Tämähän onkin hyvä kanava ukrainalaisille vittuiluun. Kuinka monen ukrainalaisen epäilet näkevän tuon infolehtisen?
 

Gemondo

Jäsen
Ja kyllä, minusta on naiivia syyttää mainostoimistoa tapauksesta, koska luulisi, että jokainen peelo tässä tilanteessa tarkistaa vähintäänkin kertaalleen, että millainen lippu kullakin maalla on. Enkä halua nostaa itseäni millään muotoa korokkeelle, mutta jos minulle olisi tarjottu Ukrainan lippuna Donetskin lippua niin totta helvetissä epäilyt olisivat heränneet, kun jokaisessa mahdollisessa kisassa jossa Ukraina on mukana, maan lippu on kelta-sininen ja kun Euro 2012 turnauksesta ei ole kulunut kuin hetki niin luulisi, että tolloimmallakin herää epäilys, että lipussa on jotain vikaa kun se on revitty kuin jostain 80-luvulta ja neuvostoajoilta, jossa hurrataan omalle kaivosteollisuuden värittämälle paikkakunnalle.

vlad.

Mutta ongelma onkin voinut olla siinä että kyseinen mainostoimistonörtti ei ole tiennyt että Donbassilla tai Donetskilla on mitään tekemistä Ukrainan kanssa, en minäkään välttämättä tietäisi ilman jääkiekon seuraamista. (Väitän että yli puolet suomalaisista ei osaa yhdistää Donetskia Ukrainaan vieläkään.)

No mitäpä tekee nörtti tässä vaiheessa, hirveä kiire, deadline pukkaa päälle ja flipperiäkin pitäisi päästä pelaamaan perjantai-illan kunniaksi pelaamaan?
Oma veikkaus: kirjoittaa Googleen Donetsk, aukaisee Donetskin Wikipedia sivun ja kappas siinähän se lippu on heti silmien edessä.

Silti myös Jokereilta todella dorka virhe päästää tuollainen lapsus läpi.
 

luukkumies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, maajoukkue , voima
Räksytänpä vielä vähän lisää, kun tässä on tämä paikka.......
...... Mutta niiden on pitänyt nähdä vaivaa, että ovat kaivaneet jostain esille tuon Donetskin lipun. Ei varmasti pomppaa vahingossa jostain esille.



Räks.

Ei tartte nähdä yhtään vaivaa. Mainoslehtisen tekijällä ei ole ollut mitään hajua jääkiekosta, KHL:stä jne mistään muustakaan. Googlen oli saanut auki ja osasi tuon "Donetsk" sanan siihen laittaa. Kokeile, ensimmäinen tulos vie Wikiin, jossa mukana kaupungin lippu. Hipsteri leikkaa/liimaa kuvan ja sotku on valmis. Ei tää niin vaikeeta ole, noloa toki. Samaa toi työnjälki meillä kaikilla on, jotka töissä käydään. Sekundaa koitetaan saada ulos, mutta sutta pukkaa tulemaan. (Bold oma)
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Mainostoimisto lähettää matskun suoraan painotaloon ilman, että asiakas tarkistaa sen ensin? Just.
 

gcz_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
Mainostoimisto lähettää matskun suoraan painotaloon ilman, että asiakas tarkistaa sen ensin? Just.

Onko tuossa varmasti ollut mainostoimisto välissä? Oma firma on ainakin aiemmin tilannut hinnastolehtisiä suoraan painotalolta, joka laati lehtiset itse. Laatu olikin aika posketonta, mm. englanninkieliset tekstit oli ajettu ainakin osittain Google Translaten tai vastaavan kautta. Jatkossa tehtiinkin sitten vähän eri tavalla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös