Jokerien mediaketju

  • 2 134 412
  • 8 710

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Narriradiossa hieno Lindin haastattelu. Muuten hyvä, mut valittelevat ideoiden vähyyttä tulevaisuutta silmällä pitäen.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Minusta tästä ei tarvitsisikaan tulla joka viikkoista ohjelmaa. Juttua sitten kun on asiaa.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Turha tuosta julkaisutahdista on pahemmin ottaa paineita. Jos aika tai materiaali ei riitä näin tiiviiseen tahtiin, niin sitten hiukan voi otetta höllätä. Tuskin kukaan odottaa harrastepohjalta tehdyltä ohjelmalta samaa kuin palkkatyökseen vastaavaa tekeviltä.

Helvetin hienoa toimintaa noin muuten Narriradiolta. Konsepti vaikuttaa melko mukavalta ja sisältö on ainakin tähän mennessä ollut rautaista. Isot peukut näiltä suunnin!
 

Konkkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa
Ei muuta kuin äänestystä kehiin kiinnostavimmista aiheista ja parhaat toteutetaan. Mitä enemmän ajatuksia sitä paremmin on vaihtoehtoja. Tosin itselläni ei tule juuri nyt mieleen ensimmäistäkään ideaa hymiö.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
- Se ehdotettu tuomari-juttu voisi olla jees
- Hallin henkilökunnasta/huoltajista yms. vähälle huomiolle jääneet
- Sitten kun se uusi UTJ ilmoitetaan, niin luonnollisesti myös häneltä haastattelu
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tulipa vihdoin itsekin kuunneltua otoksellinen Narriradiota. Hemmetin mielenkiintoista kuunneltavaa, iso peukku tekijöille.

Tuollaista podcastia ei kannata ajastaa liian tiukalle, koska tiheätä tahtia tärkeämpää on jatkuvuus ja se että tekijät eivät pala loppuun. Lisäksi tietyt vakkariosiot voisivat olla mielenkiintoisia.

Narriradio aina kerran kahdessa viikossa (helposti tarpeeksi usein):

- Segmentti 1: Jos vaihtuvia ääniä niin heidän esittelynsä
- Segmentti 2: Jokereiden peliesitykset viimeisen kahden viikon aikana. Valitaan joukkueen "onnistuja" ja arvioidaan missä mennään. Annetaan kritiikkiä jos tarvetta. Varsinkin jos ammattilaisia saadaan mukaan niin analyysit kiinnostavat jos pääsee "taviskatsojan" tasolta syvemmälle. Miksi pelitapa toimii? Missä pitää parantaa? YV:llä tuli maaleja, tuuria vai systemaattisen treenin ansiota?
- Segmentti 3: Muut ajankohtaiset asiat. Esim. uudet pelaajat, aikataulut, vierasmatkat, tiedotteet jne.
Segmentti 4: Haastattelu: Pelaajat, valmentaja, tuomari, omistaja, fani, jne.jne. Varsinkin joukkueen sisällä olevat henkilöt tuovat mukavasti näkökulmaa. Kunhan pelaajia ei päästetä hymistelemään. Kenties aina edellinen haastateltava voisi heittää pallon seuraavalle, jolloin fanitkin pääsisivät mukaan jengin sisäpiiriläppään.

Ja siinä se. Haastiksia voi tehdä aina pari "talteen", toki ajankohtaisuus on rautaa.

Ja soittakaa nyt herranjumala joku parille Jokereiden sponssille ja pyytäkää parit bisset vaivanpalkaksi. Alkuun ja loppuun sihautukset ja kaikki voittavat.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Ei muuta kuin äänestystä kehiin kiinnostavimmista aiheista ja parhaat toteutetaan.

- Tiettyihin pelaajaryhmiin keskittyviä ohjelmia, esimerkiksi yksi ryhmä oisi olla Tyrväiset, toinen junnut, kolmas ulkkarit (olettaen että kielitaito ei tule vastaan) ja neljäs vaikka veskarit. Valinnanvaraa kyllä on. Tuohon kaikki saman pöydän ääreen ja keskustelua vaikkapa menneistä peleistä, Jokereista yleensä ja "oman ryhmän" erikoisuuksista.

- Loukkaantuneiden pelaajien raijaaminen mikin ääreen. Tätä kautta voisi saada sisäpiirin tietoja vamman laadusta, toipumisesta ja pelaajan omasta asenteessa. Samoin saisi vähän osviittaa joukkueen päivittäisestä tekemisestä ilman, että pelaaja välttämättä peilaisi tätä liiaksi omaan tekemiseensä. Tällä myös estettäisiin se, että pidempään loukkaantuneena olleet rivi- tai marginaalipelaajat "unohtuisivat" faneilta.

- Ns. ulkopuolisilta olisi kiva kuulla mietteitä Jokereista, tulevasta/menneistä kohtaamisista ja yleisesti liigasta. Tuomareita ovat muutkin toivoneet, mutta tuon voisi ulottaa myös muiden joukkueiden porukoihin asti. Märkä unelma olisi saada kuulla Kimmo Kapasen mietteitä. Noita voisi mahdollisesti toteuttaa matsien yhteydessä, jolloin ylimääräistä reissaamista ei välttämättä tarvittaisi.

- Huollon haastatteluja olisi kiva ehdottomasti kuulla. Youtubessa pyörivien videoiden lyhyeen matskuun perustuen tuolla on sanavalmista kaveria taustalla. Näitä näkymättömämpiä kavereita ei pahemmin tunneta, vaikka heidän merkityksensä joukkueelle on älyttömän suuri.

- Sponssien edustajilta olisi kiva kuulla mietteitä esimerkiksi tappeluista, KHL-siirrosta ja vastaavista. Tätä kautta voisi paremmin avautua yhteistyökumppanien maailma, heidän tavoitteensa ja myös se, kuinka yhteistyötä voisi kehittää laajemminkin.
 

JjZz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit. Sympatiat kaikille paskoille.
Jokereiden viimeaikaiset otteet ovat yksi asia, mistä saa jutun juurta joka lähetykseen kauden aikana. Nyt kesällä on tietty vähän hiljaisempaa sillä saralla.
 

DefenceX

Jäsen
Jokereiden toiminta median puolella nimenomaan oman seuran faneja kohtaan on aivan suomen huippua, ellei jopa parasta tässä maassa. Tänään saatiin taas uutta videohaastattelua ulos Mikko Kousan haastattelun muodossa, ja näistä pitää antaa todella suurta kiitosta!

Osa haastatteluista menee itseltäni ohi, sillä kaikkia ei taideta julkaista Jokereiden virallisilla sivuilla? Tänään on tullut mm. juuri yllämainittu Mikko Kousan haastattelu SoundCloudiin, mutta toistaiseksi ei näy ainakaan Jokereiden nettisivuilla.

Haastattelut on muutenkin todella hyvin tehtyjä ja haastattelijasta huomaa, että osaa hommansa! Toivottavasti näitä haastatteluita nähdään samaan tahtiin myös tulevaisuudessa.

E: Nyt löytyy haastattelu myös Jokereiden sivuilta. Näköjään löytyy myös nuo muutkin haastattelut, mutta ilmeisesti olen ne kuunnellut välilla aikaisemmin suoraan SoundCloudin kautta mitä niitä on keretty sivuilla lataamaan.
 
Viimeksi muokattu:

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hyvät Jokerit, kuunnelkaa Narriradiota. Tekijöille on parasta palautetta korkeat kuuntelijamäärät. Suositelkaa myös Jokeri-henkisille kavereillenne. Minusta oikeasti on kovatasoista ohjelmaa. (En kuulu tekijöiden joukkoon, vaikka mainoistamaan kehoitankin.)

Ehdotus: Jos ei ole sopivaa aihetta paneelille, niin kääntäkää formaatti. Eli ensin haastattelu ja paneeli sen pohjalta. Tulee mieleen että arvon raati valitsee kuukauden pelaajan, ja ohjelma hänen ympärilleen. Kun kausi alkaa, sitten riittää tietysti pohdittavaa peliesityksissä.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Miks ton Myllyrinteen pitää kokoajan puhua "ifkistä"? Onks se joku kannanotto?

En usko. Osa jengistä puhuu jostain syystä juurikin tuolla lailla hölmösti "ifkistä", myös muutama frendini punaisesta leiristä.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
En usko. Osa jengistä puhuu jostain syystä juurikin tuolla lailla hölmösti "ifkistä", myös muutama frendini punaisesta leiristä.

Voin olla väärässäkin, mutta omaan korvaan "Ifki" on muisto ajalta jolloin monet pudottivat sanan "Helsingin" puhuessa pois. Helsingin IFK miinus Helsingin = IFK. Vaikka HIFKin virallinen nimi onkin Idrottsföreningen Kamraterna i Helsingfors, on tuo hoo fiksusti niitattu tuohon eteen. IFKH olisi hankala lausuttava :)

Onneksi Jokerit on the one and the only. Olisi hiukan ihmeellistä puhua Hjokereista, vaikka nykyisellä omistuspohjalla siihenkin olisi tietysti edellytykset.
 

Brock

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paras organisaatio
Versioita voi olla muitakin, mutta jo kauan sitten eräs tovereita kannattava kaverini sanoi näin: "Vain maalaiset puhuvat hifkistä - me stadilaiset sanotaan ifki".
 

Mikehunt

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Kyröskosken Pärske
Oli pakko laittaa tänne, kun ei voi arvata onko UTJ vai joukkueeenrakennus -ketjujen tavaraa.

Jokereiden Twitter kertoo tänään ilmoitettavan jostain suuresta:

"Helsingin Jokerit ‏@jokerithc 9 min
Tänään on ollut hiljaisempi päivä, mutta illalla kerrotaan jotain uskomattoman upeaa. Moni on sitä jo ehtinyt odottaa… #Jokerit #Historia"
 

MR8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Klubi, Kallion Voima
"Helsingin Jokerit ‏@jokerithc 9 min
Tänään on ollut hiljaisempi päivä, mutta illalla kerrotaan jotain uskomattoman upeaa. Moni on sitä jo ehtinyt odottaa… #Jokerit #Historia"

No kyllähän tuosta #Historia-hashtagista voi nokkelimmat päätellä että ainakaan uusista pelaaja- tai henkilöstörekrytoinneista ei ole kyse, vaan jostain muusta. Tai sitten se on Matti Virmasen Massiivisen Ultimate Comeback ja Keski-Pasila räjähtää.
 

kamrat

Jäsen
Suosikkijoukkue
urheiluseura HIFK
Tai sitten Harkimo tiristää joukkueen historiasta vielä viimeiset rippeet omaksi hyödykseen. Kun on nyt suututtanut faninsa, niin annetaan niille sitten jotain. Jäädytetään muutaman legendan paita ajalta, jonka olemassaolon on itse kieltänyt.
 

JofaPlayer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nämä Hjalliksen yllärit kesän aikana ovat olleet sellaisia jysäyksiä että en kyllä osaa arvata mitä tapahtuu. Toivottavasti tällä kertaa jotain oikeasti positiivista. Ainoa mikä tuosta #historiaa -hashtagista tulee mieleen niin paidanjäädytys? Teukka kattoon jo nyt? Teukka pelaamaan jäähyväispeli sunnuntaina julleja vastaan!? No joo nyt lähti keulimaan. Katsotaan.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Itse lähden positiivisella liikkelle ja sanon, että joku muistogalleria tjsp julkistetaan.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Mä en haluaisi pettyä. Se tuli ekana tosta mieleen. Mä haluaisin UTJ:n, se tuli tokana, mutta -Ville- ehti sen jo käydä kiistämässä. Kolmantena tuli mieleen joku aivan mahtipontinen sentterihankinta, mutta historia-risuaita torpannee sen toiveen. Eli pakko olla Variksen paita kattoon kotiavauksessa.
 

haamuhanska

Jäsen
Suosikkijoukkue
JOKERIT, Kajaanin Hokki, K-Vantaa, HC RuMa
Eli jotain KHL-skeidaa taas. Sopimus sarjaan siirtymisestä on ilmeisesti venäläisten kanssa valmis.

Olis kyllä hienoa saada lopullinen niitti KHL siirrolle, mutta epäilen, että kyseessä on jokin väsynyt paidan nostaminen kattoon... #23 #27 Kaikki kunnia ko. pelaajille, mutta niin kauan kuin #5 on katossa, niin ainakin minä "pahoinvoin"...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös