Jokerien mediaketju

  • 2 184 742
  • 8 901

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Tavallaan voi ymmärtää hyvinkin luonnollisia syitä molempien osalta mitkä jo ylläkin mainittu. AJ:lle tuskin pystytään ihan hetkeen kuusinumeroisia vuosipalkkoja makselemaan Mestis-seurana, joten sinällään voi hyvinkin luontevaa olla siirtyä oikean työelämän pariin.

Iiro taas ollut seuran mukana niin kauan, että tietämättä kaverin ambitioita työurallaan niin varmaan jossain vaiheessa on aika siirtyäkin eteenpäin, jos haaveita työuralla etenemisestä löytyy.

Pitää kuitenkin muistaa, että aikanaan Liigaseuranakin Jokerit on kuitenkin aika pieni pulju, jos verrataan ihan oikeaan yritysmaailmaan. Vuositason liikevaihdot pyörivät siellä kymmenen miljoonan tasolla eikä missään edes sadoissa miljoonissa.

Mutta silti... kyllähän kaksi tällaista poistumista tärkeiltä positioilta helposti uhkakuvia silmissä nostaa.
 

Vili#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Seuran sosiaalisen median kanavat hiljenevät 1.6. alkaen ja palaavat ääneen jälleen 1.8. samaan aikaan, kun joukkue aloittaa valmistautumisensa kauteen.

Semmoinen parin kuukauden täysi hiljaisuus, ei kai siinä mitään. Pitäisi kausareita ja uutta joukkuettakin kai markkinoida ja myydä jne.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Olipa uutisia yhdelle päivälle:

1. Niemi lähtee
2. Keurulainen lähtee
3. Toistaiseksi molemmat pestit tyhjinä
4. Jokerit hiljenee somessa elokuun alkuun asti
5. Niemi jatkaa advisory boardissa.
6. Uusi toimitusjohtaja valitaan myöhemmin.
7. Kesän aikana Jokerit uudistaa markkinointiaan ja viestintäänsä.
8. Näistä uudistuksista kerrotaan lisää ennen juhannusta pidettävässä infossa.

Vaikka uutiset hämmennystä herättävätkin, oleellista tässä vaiheessa on enää jatko. Miten Jokerit jatkossa operatiivisesti toimii ja miten markkinointi ja viestintä organisoidaan.
 

Hilavitkutin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eihän siinä mitään jos kaverit haluavat eteenpäin urallaan. Erittäin harmittavat menetykset silti.

Enemmän mua ihmetyttää tuo tiedotteen lopetus, että ollaan nyt sitten seuraavat kaksi kuukautta hiljaa. Jatkoajan haastattelussa Saarni linjasi, että tulevan kauden tavoite on nousta pelaamalla liigaan kaudeksi 25-26. Nyt jos kerran se linjaus on virallisesti tehty, niin vois olla ihan hyvä kertoa se virallisiakin kanavia pitkin. Voi olla ettei oo ihan optimaaliset lähtökohdat alkaa myydä kausikortteja jos pidetään somehiljaisuutta elokuulle asti eikä nostettuja kausikorttien hintoja perustella esimerkiksi tuolla ensi kauden tavoitteella.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Rivien välistä itse luen niin, että joko taloudellinen tulos on niin huono, että se on kimmokkeena tälle tai sitten jonkinlainen erittäin vahva näkemysero on taustalla. Tuskin Niemi viime kesänä lähti Jokereihin mukaan sitoutumatta henkisesti pidemmäksi ajaksi kuin vuodeksi toimintaan.
 

Clubittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Rivien välistä itse luen niin, että joko taloudellinen tulos on niin huono, että se on kimmokkeena tälle tai sitten jonkinlainen erittäin vahva näkemysero on taustalla. Tuskin Niemi viime kesänä lähti Jokereihin mukaan sitoutumatta henkisesti pidemmäksi ajaksi kuin vuodeksi toimintaan.

Jep, samaa mieltä. Veikkaan vähän molempien yhdistelmää; millä aikataululla, miten jnejne Jokerit haluaa Liigaan sekä millaisella riskitasolla. Lisäksi viime vuosi lienee mennyt taloudellisesti päin persettä, jolloin toki toimitusjohtaja on ensimmäisenä vastuussa.

Lisäksi tuo somen 2kk hiljeneminen on todella erikoinen tempaus. Todella erikoinen.
 

JASKA-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokuhan tuossa nyt mättää, se on ihan selvä asia. Kyllä ainakin AJ:n olettaisi lähteneen vähän pitemmällä tähtäimellä tähän projektiin. Hallituksella ja toimarilla olleet nyt hieman eri odotukset ja visiot tulevaisuuden suhteen.. En tiedä.. Kaikkea hyvää molemmille joka tapauksessa tulevaan.
 

Ice raven

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & Liverpool
Uutinen toi aikamoisen shokkimausteen aamiaisen nauttimiseen. Kyllähän tämä herättää paljon kysymyksiä muutenkin kuin samanaikaisuuden kannalta. Eikös se avoimuus ollut yksi uuden tulemisen teemoista? Vaikea ymmärtää mitä muuta "hyvää" seuraa radiohiljaisuudesta kuin kulujen säästäminen. Odotellaan nyt kumminkin lisätietoja ennen varsinaista panicmodea. Jokin tässä dunkkaa...
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nyt pitäisi olla sitä avoimuutta fanien suuntaan. Kun somekin hiljenee tarkoittanee myös sitä, että kesän aikana ei tule uusia pelaajia sisään?
Eikös tiedotteessa kerrottu, että ennen juhannusta pidetään tiedotustilaisuus. Jos on jotain julkaistavaa, ne varmaan julkaistaan tuossa. Heinäkuun aikana tuskin tapahtuu pelaajarintamalla mitään merkittävää muutenkaan
 

Kebis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, LeKi
Kuunneltuani AJ:n haastiksen en panikoi. Tämän voi tulkita toki ihan mihin suuntaan vaan, koska oikea tieto on vain pienen piirin sisäinen. Omaan korvaan kuulosti siltä, että päätös on AJ:n oma eikä välttämättä liity työn tulokseen tai työyhteisöön millään tavalla.
Ihan spekulaation tasolla - aina voi lähipiirissä sattua jotain, jonka vuoksi oman työn intensiteettiä on pakko laskea. Mene ja tiedä.

Koko kesän radiohiljaisuutta sen sijaan ihmettelen, mutta onneksi juhannuksen tienoilla jotain tietoa tosiaan tulee.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
AJ puhui fanien tilaisuudessa Kaivohuoneella muutama viikko sitten ja antoi viime kaudelle arvosanaksi 8 tai 8+ ja antoi ymmärtää, että vaikeuksiakin on ollut. Jäi käsitys, että vaikeudet liittyivät taloudelliseen puoleen. Onko taustalla sitten muuta kuin Jokereiden aikainen tipahtaminen pleijareissa jää nähtäväksi. Voi olla, että yhteistyökumppaneita, jotka oikeasti tuovat rahaa joukkueelle, ei ole löytynyt tarpeeksi. Luvut tulevat aikanaan julki ja sitten ollaan viisaampia.
 

Kiekoton Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit ja Alasarjat sekä suomalaiset maailmalla
Ite pyrin elämään siten etten pelkäisi samaa asiaa kahta kertaa eli ennen kun "se" tapahtuu ja sitten kun "se" tapahtuu. Usein tälläinen positiivinen tulokulma aiheuttaa sen ettei ole tarvinnut ennakkoon pelätä asiaa, jota ei koskaan tapahtunutkaan. Asioita tapahtuu ja ei sitä kannata ressata asioita mitä ei tiedä ja mitä ei välttämättä edes ole olemassa. Nyt tullut tieto kahdesta tärkeästä lähtijästä on tietenkin iso pommi, mutta kun uutisessa ei kerrota mitään syytä, niin en jaksa miettiä asiaa mahdollisten negatiivisten tapahtumien kautta, josta emme kukaan tiedä mitään.

Startti Jokereille oli todella nopea ja jostain piti nopeasti löytää toimari ja tällöin AJ otti kopin hommaan. Aj ei varmasti ollut mitenkään pitkään harkittu nimi, kun tilanne tuli nopeasti eteen kaikille. AJ ei varmasti myöskään ehtinyt pitkään pohtia mitä todella haluaa tehdä ja varmasti osaltaan koki vastuukseen ottaa nyt pesti vastaan rakkaan seuransa ensimmäisenä toimarina. Jotenkin tahtoisin uskoa ettei tässä sen enempää ole dramatiikkaa, vaan kauden aikana on pohdittu pidempää visioita ja pohdittu millä kokoonpanolla tätä pidempää visiota toteutetaan. Tätä ajatusta viestii myös Niemen pysyminen taustalla edelleen eli ei siellä sukset voi olla kovin pahasti mennyt ristiin.

Keurulainen taas ei välttämättä voi laskuttaa tältä tasolta niin paljoa ja ehkä pitkät Rovaniemen reissut yms ei ole niin herkullisia hänen kannalta. Tärkeä pala ja timanttista sisältöä, mutta tuskin hänkään lähtee ovet paukkuen. Elämässä vain tapahtuu asioita.

Organisaation toiminta on ollut kauttaaltaan laadukasta päivästä yksi alkaen ja nopean lähdön jälkeen on otettu nyt rauhassa volttilähtöä seuraavaan kauteen ja järjestelty palikat uudelleen. Ei maalata negaa ilmaan jos ei mitään tietoa ole tullut negailun syistä. Pian on palstatotuutena negatiivista mainetta Jokereille ja kohta joku Ilta-Pulu tekee jutun kriisistä, koska luki Jatkoajasta. Eiköhän tämäkin selviä ajan kanssa, mikä oli taustalla.
 

Mabo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
KHL:stä lähdön jälkeen on tullut taas Jatkoaikaa pitkän tauon jälkeen lueskeltua, mutta josko sitä olisi aika katkaista hiljaisuus ja antaa tähän vähän omaa sisältöä, kun nyt on jopa tästä asiasta vähän syvempää näkemystä kuin mitä peruskannattajalla.

Itse en Nimen lähtöön usko liittyvän suurempaa draamaa, tai en oikeastaan kumpaakaan, mutta Niemen kohdalla on vähän enempi aavistusta lähdön syylle. Tuo Wulff Works nimittäin on suhteellisen tuore toimija henkilöstövuokrausbisneksessä ja syy sille, miksi Niemi sinne nyt päätyy, lienee projektin tämän vuoden alussa hommaa vetämään lähtenyt toimitusjohtaja Sami Asikainen, joka toimi Eezyllä toimarina vuodesta 2019 vuoteen 2022 asti. Näin ollen lienee helppoa vetää syy-yhteyttä sille, että vuonna 2020 urheilijoille suunnattua Eezy Unitedia perustamassa ollut AJ on siellä ihan vahva ehdokas, kun potentiaalisia osakkaita on mietitty Wulffin uuteen aluevaltausyritykseen. (Lisätään nyt vielä, että vuoden alun Kauppalehden uutisessa Wulff Worksista Asikainen nimenomaan painotti, että heidän avainhenkilöistään ja alun työntekijöistä ylipäätään monella on Eezy-taustaa, eli eiköhän Niemeä ole jo tätä ennen kosiskeltu mukaan)

Samalla toki se raha, mitä tuolla puolella voidaan tarjota lienee melko paljon mestisorganisaatiota edellä. Voisi olettaa, että lienee myös vahva syy markkinoinnin moniosaajan Keurulaisen lähdölle uusien tuulien lisäksi.

Mutta ei jätän tämän jäitä hattuun -spekulaationi tähän. Voitte rauhassa jatkaa panikointia ja rivien välistä lukemista sen suhteen, että toimistolla menee kaikki päin prinkkalaa ihan vain sen takia, että kesätauon aikaan (joka on melko luonnollinen ajankohta vaihtaa kuvioita) kaksi tekijää vaihtaa toisiin ympyröihin (ja toinen ainakin toinen kuitenkin jää mukaan ympyröihin pienemmässä roolissa pyörimään) ja some hiljenee kesälomien ajaksi, jolloin kausikorttimyynti tuskin on kauhean aktiivista riippumatta markkinoinnim määrästä.

e. Laitetaan nyt tuosta somehiljaisuudesta vielä yksi arvio, että eiköhän se tarkoita ettei näitä pelaaja- ja tai yhteiskumppaninostoja tehdä sinä aikana, toki tässä kohtaa voi ajastaa jotain kausarinostoja, uutiskirjeitä yms myös tuolle ajalle, jolloin ylläpito ei vaadi muuta kuin varmistelua, että H-hetkellä on kaikki faktat kunnossa.
 
Viimeksi muokattu:

Artisokka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Noh, turha ehkä vitsailla millään konkursseilla sentään.

Se kieltämättä on ristiriidassa, että AJ puhui videolla, että on toive ja odotus että kausikorttimyynti on vielä kovempaa tänä - kuin viime vuonna, mutta ollaan jo 31.5. päivässä - kausarit ei ole myynnissä - ja jokerit ilmoitti pitävänsä radiohiljaisuutta viestinnässä ja markkinoinnissa nyt huomisesta alkaen seuraavat pari kuukautta. Noh, en toki ole myynnin ammattilainen, mutta..

EDIT: Ja vähän on surkuhupaisaa, kun ovat nyt päivittäneet Jokerit.fi sivut, siinä isolla mainostetaan KAUSIKORTIT - OSTA OMASI. Mutta ne eivät ole myynnissä.


e: ajatusvirhe
 
Viimeksi muokattu:

Lartem

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadilainen lätkä ilman möyrimistä
Keurulaisen korvaajaa, jotain nuorta silmälasipäistä poikaahan tässä ajettiin sisään jo vuoden vaihteen jälkeen eli eiköhän ole ollut jo silloin tiedossa.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Noh, turha ehkä vitsailla millään konkursseilla sentään.

Se kieltämättä on ristiriidassa, että AJ puhui videolla, että on toive ja odotus että kausikorttimyynti on vielä kovempaa tänä- kuin ensi vuonna, mutta ollaan jo 31.5. päivässä - kausarit ei ole myynnissä - ja jokerit ilmoitti pitävänsä radiohiljaisuutta viestinnässä ja markkinoinnissa nyt huomisesta alkaen seuraavat pari kuukautta. Noh, en toki ole myynnin ammattilainen, mutta..

EDIT: Ja vähän on surkuhupaisaa, kun ovat nyt päivittäneet Jokerit.fi sivut, siinä isolla mainostetaan KAUSIKORTIT - OSTA OMASI. Mutta ne eivät ole myynnissä.
Mun kausarissa on eräpäivä 7.6. Kait sen jälkeen tulevat myyntiin, kun näkevät paljonko vanhoja uusitaan. Kova on korotus hintaan, mutta maksetaan vähän pitkin hampain.
 

Ding

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mitkä työtehtävät AJ:n CV:ssä puolsivat nousta yrityksen, miksi Jokeritkin on luettava, tj:ksi? Se on hallitukselta esimerkillistä toimintaa, jos osoittautuu todeksi taloudellinen katastrofi, että toimari kantaa vastuun. Mikäli taas markkinointi ei pysty hankkimaan merkittäviä tukijoita organisaatiolle, on silloin vashuuhenkilön otettava vastuu, vaikka miten "mukava" mies muuten olisikin.
Nämä vaan esimerkkinä siitä, miten liike-elämässä toimitaan. Ehkä joskus selviää, oliko näin myös Jokereissa.
 

Artisokka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Mun kausarissa on eräpäivä 7.6. Kait sen jälkeen tulevat myyntiin, kun näkevät paljonko vanhoja uusitaan. Kova on korotus hintaan, mutta maksetaan vähän pitkin hampain.

Kyllähän he voivat aloittaa myynnin vapaille paikoille, jotka eivät ole varattuna playoff-kausikorttilaisille.
 

Arde90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Dallas Stars, sympatiat Lukko
Niemen lähtö on kyllä erittäin iso yllätys. Kuitenkin aika sitoutuneen oloisena hän seuraan tuli vuosi sitten, ja mainitsi silloin että tämä on tilaisuus jota ei halunnut jättää käyttämättä. Taloudelliset luvut on mukava nähdä aikanaan, että löytyykö Niemen lähdön syy niistä. Saarni puhui viime talvena, että yhteistyökumppani myynnissä ollaan tavoitteita perässä. Tuo ei sinänsä ole yllätys, koska koko organisaation toiminta starttasi niin myöhään viime kesänä. Lisäksi yleinen taloudellinen tilanne ei myöskään ole optimaalisin yhteistyökumppani/yritysmyyntiä ajatellen. Eli vaikka luvut olisivat huonot niin ei sitäkään voi täysin Niemen piikkiin pistää.

Jännä nähdä kenestä tulee uusi toimari. Toivottavasti saataisiin hieman pysyvämpi ratkaisu kuin mitä AJ:n visiitti oli.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Denver Broncos & Colorado Avalanche
Mielenkiintoisia uutisia ja kyllähän tämä seuran historiaa tuntien voidaan olla isojen asioiden äärellä. Esimerkiksi:

- Onko Hjollis tai puolisonsa käytettävissä, jos kutsu toimitusjohtajaksi tulee?
- Voisiko Valavuori lähteä pyörittämään markkinointipuolta sloganilla ”there’s no such thing as bad publicity”?
- Tapahtuuko Jokereiden omistajaportaassa muutoksia ja päättyykö asiaa käsittelevä tiedotustilaisuus sanoihin ”HYVÄ!”?

Tärkeintä tässä tilanteessa on joka tapauksessa se, että valmennuksen osalta joukkueessa on jatkuvuutta ja luotettavuutta. Ilman Teroa ensi kaudesta uhkaisi muodostua painajainen historiallisesti jo ennen juhannusta.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
En usko, että Niemen lähtöön liittyy sen kummemmin dramatiikkaa.
Divarijoukkueen sikariportaassa toimiminen on raskasta puuhaa. Rajallisista resursseista johtuen toimistolla työntekijöiden määrä on suhteellisen pieni, jonka vuoksi yhden ihmisen työkiorma voi nousta hyvinkin suureksi. Toimarihan on vastuussa tästä kaikesta ja useimmiten verrattain pienellä palkalla. Siinä ei välttämättä suuri Jokerisydänkään auta, kun työkuorma ja stressi painavat päälle.

Tämä on toki vain omaa mutuiluani, mutta kovaan paikkaan joutuu/pääsee uusi toimari jahka sellainen löytyy.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös