Jokerien mediaketju

  • 2 136 556
  • 8 710

SonOfMothMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
EDIT: video poistettu, kun oli ilmeisesti tarkoitettu vain osakkaille eikä olisi kai saanut laittaa yleiseen jakoon.

Hyvin mielenkiintoista asiaa Saarnilla!

Etenkin tuo Jokeritaustaisten huippupelaajien omatoiminen soitteleminen Jokereille päin, että kiinnostaisi palata Jokeripaitaan. En siis usko sekuntiakaan, että esim. Filppula olisi tulossa höntsäämään Mestistä, mutta mielenkiintoinen vastaus Saarnilta kuitenkin, kun ei nyt ihan suoraan ainakaan torpannut koko asiaa.

Myös areenasta kysyttäessä nousi Saarnin kasvoille pieni hymy, taitaa tietää jotain areenan tilanteesta mitä me muut ei vielä tiedetä.
 
Viimeksi muokattu:

JammeR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Itse kiinnitin huomioni siihen, että sanoi vahvistusten olevan vieläkin mahdollisia. Aikaa tähän on reilu vuorokausi. Taitaa tulla pikkasen kiire.
Areena vaikuttaa jo aika saletilta, mutta ei jinxata enempää...seuraava näytös 15pv päästä.
 
Viimeksi muokattu:

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tintistä ei tietoa, mutta Vauhkonenhan kyttäsi viimeiseen asti paikkaa ulkomailta, eikä sovi tuohon kastiin. Ja muutenkin olisi omituista, että Saarni tarkottaisi näitä kahta puhuessaan omista pojista jotka haluaisivat kotiin. Nämähän on jo kotona.
Eiköhän se syy ole raha sarjatason lisäksi. Mikäli joku/useammat eivät ole Jokereihin päätyneet.
 

Kiekoton Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit ja Alasarjat sekä suomalaiset maailmalla
Mä toivosin, et yks soittelija olis Sulku.
Pakkivajettahan Jokereilla on, joten kyllä Sebastianille käyttöä olisi. Ikä vaan voi painaa. Myönnän läpän olleen aika kulunut mut oli pakko. Eiköhän puhe ole pojasta kyse. Kova veto ainakin pojalla ja kohtuu tehokkaasti tullut Mestikseen sisään.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tuli vahvistuksia ainakin leveyssuuntaan:

"Puolustaja Jeremi Wehmas sekä hyökkääjät Niko Lahtinen ja Santtu Hakanen liittyvät Jokereiden vahvuuteen loppukauden mittaisilla sopimuksilla. Kolmikko on pelannut tällä kaudella Mestistä KOOVEEssä."


Edit: Tästä olikin jo keskustelua "starttiryhmä" -ketjussa, eli lienee hyvä pitää keskustelu kolmikosta siellä.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Tuli vahvistuksia ainakin leveyssuuntaan:

"Puolustaja Jeremi Wehmas sekä hyökkääjät Niko Lahtinen ja Santtu Hakanen liittyvät Jokereiden vahvuuteen loppukauden mittaisilla sopimuksilla. Kolmikko on pelannut tällä kaudella Mestistä KOOVEEssä."

Lahtisen pitäisi tuoda kärkiosaamistakin ja Hakanen on taas sen profiilin sentteri, jota olen tähän jengiin kaivannutkin. Hyvä aloittaja ja selkeästi 2-suunnan profiilin "Henriheino".

Wehmaksesta jäänyt ihan OK kuva KV:n paidassa.
 

Shakermaker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tuli noista nappiin osuneista Instagram-scouttauksista mieleen, että miten on mahdollista, että tällaista ei sovita tyyliin ”paina sitä seuraa-nappia Instagramissa vasta virallisen julkistuksen jälkeen”, vai onkohan ihan tarkoituksellista, että vähän annetaan tiedonjyviä tällä tavalla?
 

Jannecky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Facebookissa hieman erilainen video.




Edit.

Sama video myös youtubessa, jos joku mielummin katsoo sieltä.





Olisi myös kiva jossain välissä saada video, missä Adelina kertoo fiiliksiään päivästä.

Kuinka paljon jännitti, miltä tuntui kun reilu 5000 ihmistä nousi taputtamaan hänelle, ja ylipäätään ajatuksiaan tapahtumasta.
 
Viimeksi muokattu:

otus

Jäsen
Suosikkijoukkue
لօҟҽɾìէ
Kuinkas kauan isoilla medioilla on ollut tämä linja pitää radiohiljaisuutta Jokerien voittaessa? Mutta sekin varmasti johtuu siitä ettei Jokerit kiinnosta ketään. HS toki poikkeus, mutta se onkin paikallismedia. Uskallan väittää että tämä hiljaisuus on näkynyt myös katsomossa negatiivisesti.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
" Jos Jokerien keskiarvon laskee vain Helsingin jäähallin otteluista, se on huima 5 740 silmäparia. Tällä yltäisi SM-liigaseurojen vertailussa jo neljänneksi, vaikkakin määrällisesti Jokerit on pelannut reilusti vähemmän kotiotteluita liigaseuroihin verrattuna."

Onhan nämä ihan huikeita lukuja mestikseen ja myös Liigaan.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit suomalaisessa sarjassa
Huomionarvoiset nostot myös artikkelin loppupäästä:

Seura myös nostaisi raportin mukaan merkittävästi liigatuotteen kiinnostavuutta ja vaikuttaisi positiivisesti myös televisiosopimukseen.
Millaisilla katsojamäärillä on edes järkevää pyörittää liigajoukkuetta? Aallon mukaan se ei ole niin suoraviivaista. Vuodesta toiseen mestaruudesta kamppaillakseen katsojakeskiarvo täytyy Aallon mukaan olla yli 7 000 katsojaa.

Liigaa pystyy kuitenkin pelaamaan myös huomattavasti pienemmillä yleisömäärillä, koska iso osa tuloista muodostuu televisiosopimuksesta ja yhteistyökumppaneilta. Yleisö- ja lipputulot ovat noin 20–30 prosenttia liikevaihdosta.
Käytännössä siis Jokerit vaikuttaisi Liigassa TV-sopimuksen arvoa nostavana tekijänä, joka sataa suoraan myös muiden liigajoukkueiden laariin. Keskustelu liigaosakkeen hinnasta ei siis ole pelkästään siinä, paljonko Jokerit hyötyisi noususta Liigaan, vaan hyötyykö Liiga todellisuudessa kokonaisuudesta enemmän.

Kääntäen, Mestis on hyötynyt Jokereista monella tapaa. Medianäkyvyyttä on tullut aivan eri tavalla ja myös muiden joukkueiden yleisökeskiarvot ovat nousseet huikeasti. Esim. K-Espoo yleisökeskiarvo 2057 olisi ilman kotipelejä Jokereita vastaan 1565. Jos vain buumi jatkuu, niin pitkällä aikajänteellä Jokereiden pelaaminen Mestiksessä tulee väkisinkin tasoittamaan voimasuhteita Liigan ja Mestiksen väleillä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös