Jokerien mediaketju

  • 2 136 789
  • 8 710

JammeR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Sellainen ehdotus @eteläpääty & co, kun perjantaina on ennen peliä joku kyselytunti Saarnille ja kumppaneille, niin voisiko sinne laitella ehdotuksia kysymyksiksi, vai pitääkö ne olla salonkikelpoisia ja moderoituja? Olisi myös hemmetin hyvä, jos tuo kyselytunti tallennettaisiin ja klippi vaikka tänne palstalle. Jos joku fiksumpi osaa, niin voisi tägätä eteläpäädyn huomion saamiseksi.
 
Viimeksi muokattu:

Bafel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Olisi jees, jos esim. kerran viikkoon tulisi joku tilannekatsaus ainakin loukkaantuneista. Tai edes noihin matsiennakoihin laittaa kauan loukkaantuneet ukot vielä sivussa.
 

JammeR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mihin median Jokerit-pöhinä on kadonnut? Pelottavan hiljaista ollut viime aikoina. Alkaako hypestä loppumaan bensa? Liiga-kuvioista ei ole kuulunut mitään, ei hallista, ei mahdollisista pelaajahankinnoista. Tässäkö tää oli?
Tää vanheni nopeasti. Hyvä!
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: julB

Kalju

Jäsen
Suosikkijoukkue
Calgary Flames, Helsingin Jokerit
Mitäs kysymyksiä muuten Saarnilta kysyttiin tänään? Ymmärtääkseni kysyttiin ainakin Kangaksen siirron varmistumista.
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Mitäs kysymyksiä muuten Saarnilta kysyttiin tänään? Ymmärtääkseni kysyttiin ainakin Kangaksen siirron varmistumista.

Kysymyksiä oli monenlaisia mm. liittyen seuran tämän hetkiseen taloudelliseen tilanteeseen.

Tähän liittyen vastasi, että tilanne on hyvä ja kassassa rahaa. Samaan aikaan kuitenkin totesi ainakin itselle vähän yllättäenkin, että kumppanuusmyynnissä ollaan todella paljon tavoitteita jäljessä ja oli itsekin snadisti huolissaan asiasta. Totesi kyllä aikojen olevan haastavat yleisesti tällä puolella huomioiden yleisen talouden alavireen.

Yllättävää tämä siis itselleni siinä mielessä, että määrällisesti niitä yhteistyöfirmoja pulpahteli kotisivuille kovaa tahtia jossain vaiheessa alkukaudesta. Joku lisännee tämän hetkisen määrän tähän. Mutta tämä Saarnin lausuma varmaan vahvistaa sen, että niillä alimman tason yhteistyökumppaneilla summat pyörivät varmaan satasissa ennemmin kuin edes yksittäisissä tuhansissa rahallisesti.
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Otto Karvisen maali.

Karvinen on kyllä ollut hyvä viimeiset noin 5 matsia, pakko se on myöntää!

Toki lähtötaso alkukaudesta on niin matalalla ettei oikein rimaa saa niin alas vedettyä edes, mutta siitäkin huolimatta on kyllä parantanut valtavasti. Luistelu on mitä on, mutta on löytänyt muuten tavat olla joukkueelle hyödyllinen jopa hyökkäyspäässä viimeisten muutaman viikon aikana.
 

RDA-83

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Steelers, AC Milan
Jokerit näemmä pelasi Espoossa vieraspelin retropaidoissa valkoisten sijaan, mikähän tässä taustalla? Ei siinä, kelpaa toki.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Jokerit näemmä pelasi Espoossa vieraspelin retropaidoissa valkoisten sijaan, mikähän tässä taustalla? Ei siinä, kelpaa toki.
Yleensä kotipeleissä pelataan myös kotipaidoilla :)
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
K-Espoo pelaa muuten samoissa retropaidoissa myös 24.2. Nordiksella.

Muuten K-Espoo käytti noita retroja Talviklassikossa viikko sitten Joensuussa sekä tulee käyttämään 28.2. kotiottelussa JoKP:a vastaan.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
K-Espoo pelaa muuten samoissa retropaidoissa myös 24.2. Nordiksella.

Muuten K-Espoo käytti noita retroja Talviklassikossa viikko sitten Joensuussa sekä tulee käyttämään 28.2. kotiottelussa JoKP:a vastaan.
Hienot paidat ovat :) Peukkua retropaidoille!
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: E

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Hienot paidat ovat :) Peukkua retropaidoille!
Kiitos samoin - kyllä teidänkin retrot toi muistoja ysäriltä Hackmannin hopeisine kypärineen... vaikka erikoinen väriyhdistelmä oli silloin ja on edelleen, kyllä siitä värimaailmasta itse Jokerit muistan.

Oikeasti siis peukku ;)
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Suosikkijoukkue
Jokerit suomalaisessa sarjassa
Ei käynyt mitään vakavaa. Ihmiset ovat ylireagoineet tapahtumasta.
Noloa tuollainen toiminta kuitenkin on. Hyvä meininki katsomossa, omien tukeminen ja myös vastustajan kunnioittaminen pitäisi olla sitä, mitä matseissa tapahtuu. Itse toivon, että huomataan puuttua myös omien epäasialliseen käytökseen.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Paine kasvaa, HYVÄ!
Kyllähän "2-2,5 miljoonaa" on sekin ihan täysin kohtuuton summa. Se, että hinta laskee 3,6:sta noille tasoille ei poista sitä faktaa, että kyseessä on kartelli.

Koko sarjajärjestelmä ja sitä ylläpitävät tahot ovat mätiä, koska nykysysteemin päätarkoitus on poistaa kilpailu ja sementoida heikosti suorittavien asema.

Jääkiekkoliitto ja Liiga ovat niin syvällä tässä hommassa, että KKV on aivan pakollinen etappi. Käärmeen päät on katkaistava. Pelaajayhdistys sen sinne tullee viemään, mutta itse kanna korteni kekoon täältä: Vihjaa kilpailunrajoituksesta
 
Viimeksi muokattu:

AC/DC MAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
Paine kasvaa, HYVÄ!

Toi on todella hyvä, että pistetään median puolelta painetta liigan suuntaan.
Jokerit vetää vierashallit täyteen ja myös kotihallit ollu täynnä nyt muutamaa viime peliä pois lukien. Sm liigan on kohta pakko nöyrtyä ja laskea hintaa tosta 2,5 miljoonasta myös. Katsotaan mitä käy
 

Heketys

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Paine kasvaa, HYVÄ!
Olipa huvittavan paljon asiavirheitä tässä Lempisen kirjoituksessa, aina katsojakeskiarvoista (tuhat ei ole 2-tuhatta), Blegin ja k-espoon erilaisesta hallisopparista (joka vei bluesin konkurssiin) ja jokerien 24-25 liigahakemuksesta.

”hinta olisi mahdolliselle nousijaseuralle 3,67 miljoonaa - Jos Jokerit olisi tiennyt toista, seura olisi mitä ilmeisimmin hakenut liigapaikkaa jo ensi kaudeksi. ”

4.10 Mikko Saari kirjoitti Espoon liigahakemuksesta kaudelle 24-25
”Meillä on game plan, jota seuraamme. Ei meidän ollut tarkoitus jättää liigahakemusta vielä ensi kaudelle. Nopeasti ajateltuna tämä ei vaikuta meihin.” Näin Jokerit ja Kiekko-Espoo kommentoivat SM-liigan yllätyskäännettä

Liigaosakkeen hinta 3,8 miljoonaa selvisi vasta marraskuussa, eli kauden 24-25 hakemusten jättämisen jälkeen

Liigajohto asetti Jokerien liigaosakkeen hinnaksi huikeat 3,8 miljoonaa euroa.
Tässä vaiheessa Jokerit ilmoitti vetäytyvänsä Liigasuunnitelmista näillä ehdoilla kaudeksi 25-26. Eli ei edelleenkään olisi ollut vaikutusta vuoteen 24-25.

Koska niin moni osapuoli on todennut hinnan täysin kohtuuttomaksi (myös Jokerit), ollaan sitä nyt neuvottelemassa pienemmäksi. Mikään ei siis estä Jokereita palauttamasta alkuperäisiä noususuunnitelmia, mikäli hinta putoaa. Jokerit alunperinkin ilmoitti että 1,8 milj. Euron osakehinnalla tavoite nousulle on kausi 25-26.

”Tämä sopii täydellisesti meidän aiemmin ilmoittamaan suunnitelmaan, että olemme liigavalmiita kaudella 2025– 26. Emme hae Liigaan ensi kaudeksi, vaikka se on mahdollista, kertoo Jokerien puheenjohtaja Mikko SaarniIltalehdelle.”
Näin Jokerit kommentoi historiallista päätöstä: ”Hieno tapa mennä Liigaan”
 
Viimeksi muokattu:

Koppipelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Suomessa
Täysin kohtuuton hintalappu tuokin on. SM-Liigalla ei ole mitään validia perustelua sille, että se on nostattanut kohta neljä seuraa ylös ja lopuilta se vaatii Mestiksen voittoa, karsintasarjan voittoa JA kynnysrahaa. Ongelma Jokereiden kohdalla lienee vain sen menneisyys. Se on ollut perustajajäsen nykymuotoisessa suljetussa sarjassa ja ei liene väärin sanoa, että tämä on jopa Jokereiden luomus. Harkimo oli puheenjohtajana kun ovet naulattiin kiinni ja tehtiin osakeyhtiö. Jokereiden ja liiton ylin johto (Siis Harkimo ja Kummola) jätti Liigan kuin nallin kalliolle, maksoi siitä toki kovan hinnan Liigalle, mutta Liiga on tehnyt tietyllä tavalla ison työn, kun se on kammennut itsensä takaisin siitä, mihin asemaan se joutui, kun Jokerit lähti ryssälään. Siksikin osa seuroista tulee arvioimaan Jokereita "eri tavalla" ja se on pakko hyväksyä.

Mutta toisaalta, pitäisi silti muistaa, että ryssälä-päätöksen takana oli kaksi miestä, ei Jokerit ja Jääkiekkoliitto. Vaan niiden kaksi suuruuden hullua oman edun tavoittelijaa, voimakaksikko Harkimo&Kummola.

En näe muuta realistista vaihtoehtoa kuin KKV:lla uhkailun ja jos ei uhkailu auta, KKV kutsuu. Sitä instanssia ei liiga-seurojen tunnesyyt paina, sitä painaa faktat, käyttääkö Liiga määräävää markkina-asemaansa kartellinomaisesti hyödyksi vai ei. Epämääräiset ja jatkuvasti muuttuvat lisenssiehdot kyllä näyttävät täysin kartellinomaiselta toiminnalta, eikä karsintojen tuominen takaisin todennäköisesti muuta tätä näkymää, vaan juuri päin vastoin, tekee siitä todennäköisemmin kartellin.

Oman mausteensa soppaan tuo Jääkiekkoliitto. Se on ollut mukana "kehittämässä" sarjajärjestelmää ja näivettänyt suomalaista jääkiekkoa. Nyt kun Jokerit on tuonut merkittävän taloudellisen buustin jokaiselle mestisjoukkueelle, onko Jääkiekkoliitolla tarpeeksi halua olla mukana muuttamassa sarjajärjestelmää suuremmin? Muutaman seuran kauden Jokerit on kirjaimellisesti jo pelastanut. Onko se vain tyytyväinen, jos Jokerit on täyttämässä vierashalleja vielä muutaman kauden? Mietin tätä siksi, koska nimenomaan Jääkiekkoliitto on paljon vartijana suomalaisen sarjajärstelmän kehittäjänä.

Kävi nyt miten kävi, olen varma, että meidän tulevaisuus on hieno. Tätä ei pysäytä mikään.
 

cheap_shot

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks, Jokerit, KäPa, Liverpool
Lempinen kirjoittaa kyllä K-Espoon osalta täyttä asiaa. Mikään luku tässä todellisuudessa ei puolla K-Espoon liigapaikkaa, jos kotipeleissä käy se reilu 1000 katsojaa (pl. Jokerit-ottelut). Salonojan hallissa ei alennuksia ole tiedossa, ja Espoon historia palloilun osalta on vähintään kyseenalainen.

En ole vielä nähnyt yhtään realistista viestiä K-Espoon katsojakeskiarvoon liittyen, joka on ihan suoraan sidonnainen mahdollisiin sponsorisopimuksiin. "Liiga tuo 1000 katsojaa lisää" on ihan täyttä huttua, harmi jos Espoossa todella ajatellaan näin. Luulisi historian opettaneen asioita, näin ei ilmeisesti ole.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös