Jokereiden U20-nuoret

  • 929 254
  • 2 557

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Ensimmäinen kiinnitys! 2-1 voitto IFK:sta. Salminen ja Karjalainen tekivät maalit, Pulkkiselle syöttö. 1632 katsojaa, vielä mahtuu lisää!
 

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ensimmäinen voitto finaaleista hanskassa maalein 2-1! Tuohimaa ja puolustus ollut aika rautainen yhdistelmä nuo pelit, jotka ovat yhdessä olleet.
 

ennustaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks
Rutiinivoitto. Jokerit aloitti vahvasti, mutta pelin edessä pelitilanteet tasaantuivat. 2-0 maali kuitenkin heti toisen erän alkuun ratkaisi ottelun, ja vaikka HIFK:llä muutama paikka tämän jälkeen olikin, ei pelin voittajasta ollut enää maalin jälkeen epäselvyyttä. Ottelussa kokonaisuudessaan oli yllättävän vaisu tunnelma. Välierissä HPK:ta vastaan oli tunnetaso pelaajilla huomattavasti korkeampi.
 

Detritus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit-vuodesta 1972, KiVa.
Aika huonolla pelillä Jokerit vei ensimmäisen finaalin. Eka kymmenen minuuttia vietiin peliä mielinmäärin, naapuri näytti todella aneemiselta liukkaiden jokereiden kyydissä. Pulkkinen syötti maalinkulmalta pitemmälle Salmiselle namusyötön, eikä tämä jättänyt paikkaa käyttämättä.

Toisen erän alkuun ekasta hyökkäyksestä sitten Karjalaisen maali, ja sitten annettiin ote IFK:lle. Ei enää luisteltu, pelitapa hävisi jonnekin, eikä enää oikein löytynyt, kuin väläyksittäin Henritiuksen ketjulla. Se olikin tänään selvästi paras jokeriketjuista.

Pulkkisen liike ei näyttänyt muuttuneen yhtään paremmaksi, aika vähän miestä näkyi tuota maalisyöttöä lukuunottamatta. No...yksi hirmuinen rannari kolmannessa erässä jäi mieleen.

Rutiinillahan pojat tuon lopuksi hoitivat, mutta turhaan antoivat selvästi kankeammalle naapurilaumalle mahdollisuuden tulla peliin mukaan. Fränä oli ihan OK, vaikka epäonnistunut laukaus menikin längistä sisään.
 

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Fränä oli ihan OK, vaikka epäonnistunut laukaus menikin längistä sisään.

Tuohimaahan taisi tulla maaliin tuon pelin jälkeen, jolla HPK nousi 2-1 johtoon. Tämän jälkeen meille on kolmessa pelissä tehty 2 maalia, joten vaikka mies ei torjuntojensa takia näytä huipulta, niin ainakin hän on saanut puolustuksen pelaamaan huipputasolla.
 

Kulmapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Teukat, Jokerit, Flyers

En voisi paremmin tuota sanoa.

Eka erä Jokereilta hienoa esitystä, mutta sitten se lopetettiin tokassa. Tunnetaso ei ollut sitä, mitä odotin.

Maalivahdit olivat tänään kyllä hyviä. Hifk:n Husson riparikontrolli oli todella hyvää. Fränä oli tänään itse varmuus.

Pulkkisen peli ekassa erässä oli lupailevaa, mutta sen jälkeen ei nähty kyllä mitään. Ei erottunut ekan erän jälkeen ainakaan positiivisesti muista.

Lindbomille pisteet hienosta maalinedustaistelusta kolmannessa erässä.

Hyvältä näyttää. Omalla hyvällä aktiivisella pelillä ei ole mitään hätää. Vielä kaksi voittoa, kiitos.
 

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
Miksi Pulkkinen saa pelata A:n mukana nyt pleijareissa? Eihän Teemu ole vetänyt otteluakaan A:n mukana tällä kaudella? Vai onko sääntö sitten muuttunut?
Tuo sääntö muuttui jo pari vuotta sitten, nykyään ei tarvitse pelata peliäkään runkosarjaa, ja silti voi tulla pudotuspeleihin mukaan.
 

Kaulasuoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kreikka
Allekirjoittavatko muut saman huomion että Pulkkiselle ei syötelty kuin lähes vasta silloin kun muuta mahdollisuutta ei ollut. Pulu oli monta kertaa hyvässä vetopaikassa, mutta kiekko syötettiin mielummin jollekin toiselle pelaajalle. Hakkasi lapaa jäähän ja huuteli, mutta kiekkoa ei vaan tullut lapaan. Jotenkin hassulta tuntuu kun ei tosiaan jäänyt vain yhteen kertaan.
 

TSVA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tottenham
Allekirjoittavatko muut saman huomion että Pulkkiselle ei syötelty kuin lähes vasta silloin kun muuta mahdollisuutta ei ollut.

Tuli kyllä kiinnitettyä samaan huomiota. Toisaalta Pulkkinen varsinkin pelin ekalla 30minuutilla tuntui haluavan kiekkoa vähän turhankin hanakasti vaikeisiin paikkoihin. Näyttämisen halun piikkiin menee varmaan osa, mutta kaikenkaikkiaan jäi sellainen kuva että Pulkkinen tuntui olevan jopa enemmän ulkopuolinen joukkueessa kuin olisi kuvitellut.
 

Kulmapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Teukat, Jokerit, Flyers

Kyllähän Pulu koputteli, mutta en muista yhtäkään selkeää paikkaa, jossa hänelle olisi jätetty syöttämättä. Seisoville jaloille tai pelaajien läpi ei huudoista menestyvässä joukkueessa syötellä. Peli on sen verran nopeeta, että ne katkotaan usein. Pelissä lähes kaikki vaaralliset tilanteet tuli siten, että syöttö annettiin hyvään liikkeeseen.

Ihan sama onko kyseessä liigajätkä tai kukaan muukaan, niin ensin pitää olla pelattavissa ja sitten voi tulla kiekko lapaan. Tuota laitureiden mailankoputtelua selkien takana en pidä minkään arvoisena.

Sen verran annan myönnytystä Pulua kohtaan, että kakkosen keskellä Koski pelasi yhden huonoimmista häneltä näkemistäni otteluista hyökkäyspäässä. Polven ja rinnan korkuisia syöttöjä yv:llä, kaksinkamppailuissa häviämiset, kaverilla ei vain kulkenut eilen, kuten alkukaudesta... Teukka olisi varmasti saanut Pulun seisoville jaloillekin tarjottua kunnon mestoja. A:n joukkueessa ei muutoin ole oikein pelintekijätyyppejä, vaan tekeminen perustuu enemmän liikkeeseen.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Katselin Jokerien sivuilta kuvia a-junnujen ekasta loppuottelusta ja Hifk:n peliasu näytti todella omituiselta. Itse asiassa aluksi luulin kuvien olevan jostakin toisesta pelistä, mutta kyllähän se lopulta paljastui, että Hifk on kyseessä. Miltä nämä paikalla olleiden silmiin näyttivät ? Minusta a-junnujen pitäisi vetää samalla ulkoasulla kuin edustuskin.
 

Detritus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit-vuodesta 1972, KiVa.
Katselin Jokerien sivuilta kuvia a-junnujen ekasta loppuottelusta ja Hifk:n peliasu näytti todella omituiselta. Itse asiassa aluksi luulin kuvien olevan jostakin toisesta pelistä, mutta kyllähän se lopulta paljastui, että Hifk on kyseessä. Miltä nämä paikalla olleiden silmiin näyttivät ? Minusta a-junnujen pitäisi vetää samalla ulkoasulla kuin edustuskin.
Oudoilta näyttivät paikanpäälläkin. Vähän aikaa meni, ennenkuin huomasin nuo siniset kypärät, ne ainakin näytti oudoilta. Lisäksi paidassa oli sinistä paljon enemmän, kuin ollaan totuttu liigapaidoissa näkemään. Oliskohan jullit vaihtamassa väriä;)
 

Elazi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Tässä tämänpäiväisen matsin tulospalvelu.

Jos ei matsiin pääse paikalle, taitaa tuo olla paras tapa "seurata" matsia?
 

jokerit67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Rantakari ja Ruuttu tänään taas kokoonpanossa eli aikalailla parhaalla mahdollisella porukalla ollaan liikenteessä. Kaksi peliä olen pleijareista nähnyt ja täytyy sanoa, että kovin vähän huomiota kerännyt Jere Karjalainen on ollut noissa kahdessa pelissä erittäin vahva. Erityisesti ensimmäinen finaali oli vakuuttavaa pelaamista eikä jäänyt ollenkaan Henritiuksen ja Hännikäisen jalkoihin. Toki vuosi ikäeroa, mutta noilla otteilla pärjäisi varmasti Mestiksessä hyvin ensi kaudella ja siitä sitten pikku hiljaa ylemmäs. Rightin laiturina tuon ykköskentän YV:lle hyvin vaihtoehtoja.

Toinen huomionarvoinen kaveri on Aleksi Mustonen, joka on jo nyt varmaan yksi tuon joukkueen nopeimmista luistelijoista. On pienikokoinen, mutta hyvin tuntuu pärjäävän vanhempien junnujen mukana. Käsiäkin löytyy, vaikkei vielä kovin suuressa kiekollisessa roolissa pelaakkaan.
 

Kulmapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Teukat, Jokerit, Flyers

Nyt oli hyvin pelannut Väkiparta pudotettu kokoonpanosta, mutta varmasti Tomek tietää, miten homma hoidetaan. Myös Vepsäläinen pudotettu pois. Hänellä oli ehkä eniten ongelmia kaksinkamppailuissa viimepeleissä. Varmaankin ihan hyvä veto laittaa maalinteko voimaa lisää Ruutun muodossa Rekosen laidalle. Maalinteko tuntunut olevan se alue, jossa enää eniten kehitettävää. Muuten peli ollut todella hyvää viime otteluissa.

Toivotaan, että Pulu taistelee tänään koko pelin ja että Koski onnistuu tänään paremmin kuin keskiviikkona ja saadaan Pulun tykille ruokaa.

HIFK laittanut tehoketjunsa taas yhteen, kun ykkösenä Kivelä-Salmivirta-Leinonen, jotka pelasivat myös keskiviikkona kolmannen erän samassa ketjussa. He loivat kaikki vaaralliset paikat viime pelissä. Todella vaarallinen kolmikko. Jos se saadaan vaimennettua, niin hyvältä näyttää.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
No niin, turpaan pelistä. 3-1 tällä hetkellä, pari minuuttia peliä jäljellä. Pulkkinen otti typerän jäähyn ja IFK nousi sillä ylivoimalla johtoon.
Viimeinen erä IFK:lle 4-0, mitäs siellä oikein tapahtui? Tuohimaalla 6 torjuntaa ja Hussolla 11 viimeisessä erässä.
 
Viimeksi muokattu:

Toke65

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK ja muita ei oo...
Mun mielestä A-junnut voitti...nimittäin Kollit!

Hieno nousu...ja voitto!

Tsemppiä jatkoon....HIFK:n A-junnut!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös