Jokereiden U20-nuoret

  • 929 269
  • 2 557

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Etenee asia kerrallaan. Teemu katkerat itkut jatkuu.
Mistä tämä viha Selännettä kohtaan kumpuaa? Joo, laukoo välillä typeryyksiä twitterissä, kaveeraa Velkavuoren kanssa ja kannattaa Trumpia. Silti on kuitenkin Jokereiden mies aina. Uuteen projektiin oli haalinut mukaan entisiä seuralegendoja joita kaikki kunnioittavat. Vähän hämmentävää tämä ajojahti.
 

jokerit67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Siitä että yrittää näköjään kaikin keinoin vesittää Jokerien paluun kotimaan sarjoihin?
Itkemällä katkeroituneena mediaan sitä sun tätä kun ei riittänytkään pääomistajaksi.
Nyt alkaa vissiin tarina murentua, sillä Teemu-vihasi on ollut tällä palstalla läsnä jo kauan ennen NN-projektin kaatumista 21.8. Jos et tykkää Teemusta, se on ihan OK, mutta älä hyvä mies keksi tarinoita tukeaksesi omaa mielipidettäsi.
 

Wäinö#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks, Red Wings, Griffins
Kyllä tässä sekoilussa on unohtunut seuran etu aikaa sitten, mielestäni ihan jokaisella sopan keittäjällä. Neuvottelut olisi tullut käydä kulisseissa niin pitkälle, että voidaan tulla yhdellä valmiilla suunnitelmalla ulos. Tätä kautta oma kritiikkini koskee, niin NN:a, ry:tä kuin vanhaa organisaatiota. Yhteinen sävel ja strategia olisi pitänyt löytää ja siihen asti olla suut supussa.
 

Catch22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokereiden U-20 joukkueella ei onneksi ole mitään hätää, koska Jokerit Ry on ollut kaukaa viisas, hylännyt Selänteen porukan ja lähtenyt mukaan omistajaksi Mysteeriyhtiö X:ään ja hankkinut pitkällä sopimuksella Jokerit-tavaramerkin. Mysteeriyhtiö X rahoittaa varmasti jatkossa junnujen toiminnan, ei mitään hätää!
 

VT

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
todella harmi koko Jokereiden huippuluokan junioritoiminnalle, erityisesti tietysti U20 joukkueelle, että pelaajapolku ei jatku ainakaan Jokereissa.
Miksi ei voisi jatkua? Jos taustalla nyt sattuisi olemaan osaavaa ja fiksua porukkaa, pääpaino pitäisi tehdä sen eteen, että Jokerit pelaisi kaudella 23-24 Mestistä, jolloin nykyisillä A-junnuilla olisi pelaajapolku turvattu. Parhaat pelaajat voisivat toki hakeutua liigaan.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
Suosikkijoukkue
HIFK
Jokereissa pelaajapolku junnuista edariin on ollut tukossa jo vuodesta 2014 lähtien. Ensin vuodet KHLssa ja nyt siis kun edaria ei ole ollenkaan. En siten näe mitään syytä, että laatu junnupuolella kärsisi edarin puuttumisesta tässä kohtaa enkä usko mihinkään joukkopakoon junnujen kesken. Kovimmat kärkipelaajat lähtevät Jokereista 16-18 vuotiaina kuten tähänkin asti, mutta toiminta on silti niin laadukasta, että jäljelle jäävistäkin saavat hyvän joukkueen U20 SM-sarjaan.

Toivon kuitenkin, että Jokerit pelaa Mestiksessä jo vuoden päästä. Oman seuran edustusjoukkue on ainakin nuorimmille junnuille aina iso juttu ja unelma, jonka he haluaisivat joskus itsekin pelaajana kokea.

Ja toivon myös, ja uskonkin, että lähivuosina Jokereilla on edari, joka on vapaa kaikesta suhmuroinnista ja muusta skeidasta siellä taustalla. Se ottaa nyt vain aikansa. Brändinähän Jokerit on vahva eikä se katoa mihinkään. Se kiinnostaa kiekko-ihmisiä aina, jotkut rakastaa, useimmat vihaa. Harvalle se on merkityksetön
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Onko Eteläpääty miettinyt mitään U20 kaudelle? Huomenna Pirkkolaan?!?
 

Konteksti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onko Eteläpääty miettinyt mitään U20 kaudelle? Huomenna Pirkkolaan?!?
Näyttäisi olevan ainakin tapahtuma luotu Facebookiin huomiselle. Muistelen näiden tiedottaneen joskus keväällä, että pyrkivät olemaan mahdollisimman paljon junnujen kaudessa mukana. Mitä tuo sitten käytännössä tulee olemaan, mene ja tiedä. Veikkaan, että osanotto tulee tihenemään joka tapauksessa, kun tässä nyt ainakin pari kautta jää välistä edustustasolla.
 

SonOfMothMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Käytiin faijan kanssa katsomassa U20 Jokerit - Kärpät matsi Pirkkolassa kun live-Jokerilätkän nälkä kävi sietämättömäksi.

Parisataa katsojaa nopean silmäyksen mukaan oli peliä seuraamassa ja oikein kivasti Jokerifaneja. Eteläpääty säesti hienosti, rumpu pauhasi, chäntit kaikui ja olihan siinä ihan tunnelmaakin välillä aistittavissa. Pirun kylmähän siellä Pirkkolan hallissa oli, kiva että pääsi ulos ”lämmittelemään” erätauolla ja vetämään pari taskukaljaa hallin edessä ja juttelemaan muille faneille.

Tää oli ensimmäinen junnupeli jonka oon ikinä katsonut ja olihan peli itsessään aika puuroa, yksin hyökkäyksissä puskemista, maalin taakse kaartelua ja muutenkin koko viisikkona aika vajaata tekemistä. Vertailukohtana siis KHL, Olympia ja MM-tason peli, joten ihan ymmärrettävää toi tasoero. En oikeastaan mitään odottanut peliltä, muuta kun sitä että näkee taas pitkästä aikaa edes jonkun Jokerijoukkueen jäällä ja että pääsee Jokereita kannustamaan. Oli kiva nähdä että niinkin moni Jokerihenkinen oli jaksanut raahautua paikalle, Eteläpäädyn tyypit myöskin. Kai sitä voisi tällä kaudella edustusjoukkueen vajetta paikata sillä, että käy ainakin muutaman matsin Pirkkolassa katsomassa jos vaan aikataulut sopii. Pelit näyttäisi harmittavasti joskus olemaan aika outoihin aikoihin näin fanin näkökulmasta.

Ottelu itsessään siis päättyi harmittavaan Kärppien 0-1 voittoon, vastustaja iski noin minuutti ennen loppua voittomaalin.

Omaan silmään osui positiivisessa mielessä ainakin Jokerilegenda Juha Lindin poika, Onni Lind, joka skulasi vielä faijansa numerolla ja oli kyllä hyvällä pöhinällä liikenteessä. Pakiston parhaimpia oli Badinka joka tekemisellään toi mieleen jopa jossain määrin EK65:n viivatyöskentelyn ja kiekon ylöstuonnit, tätä äijää pitää seurata jatkossakin, saattaa tulla kovakin pelimies!

Pelin jälkeen oli sen verran kylmä että otettiin taksi Pirkkolasta takasin faijan luokse, taksikuski oli mitä ilmeisimmin Helsingin toisen jääkiekkojoukkueen fani, mutta huikkasi kyydin päätyttyä ”Kyllä Jokerit kuulu Suomen liigaan, paikallismatseja on ikävä. Toivottavasti saatte taas pian jenginne pääsarjaan!”

Näin toivotaan, herra taksikuski, näin toivotaan!
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Jokerit U20 joukkueella on tällä kaudella pakki & maalivahti haaste. Badinka oli tänään aivan p..a. En ymmärrä yhtään miksi hän on ylivoimalla? Taidot eivät lainkaan riitä tuohon, virheitä tulee paljon. Kankaalla on hyviä välähdyksiä mutta jää jälkeen vähän kaikilla osa-alueilla (toivottavasti parantaa otteita muuten U18 on oikeampi taso), paqvalin ei vielä ole valmis (ensi kaudella kyllä), Vuoren vaihdot kaipaa tasaisuutta, Haakana edelleen hyvä.. ja sanottuani tuon niin ykkösketjussa pelanneen Kumpulan 100-0 hävitty aloitus ja siitä vastustajan maali kuuluu U18 sarjaan - ei enää U20 tasolle. Muutenkin vähän ”hienohelma” kiekkoa pelaa. Laittaisin Kumpulan 2/3 ketjuun. Leikin ketjuilla. Ykkönen= Hult (tai Kuusla) - Leppä - Elisev, kakkonen = Airaksinen- Kumpula - Noiva. Muuten: Lind taidoiltaan nippa nappa joukkueessa mutta yrittämisessä aivan parhaimpia. Hyökkääjistä Virtanen on iso, kohlo, peloton - eikun tuo ominaisuus käyttöön!
Kunhan saadaan Kuusla kuntoon. Ukkoa on kyllä koeteltu jos jonkinmoisella loukilla tässä. Tavallaan hyvä, etteivät ole kumuloituvia urheiluvammoja.

Jos jotain, niin tän kauden U20 on, tai pitää olla, kehitystarina. Toki Jokerit on sarjan nuorin joukkue, keski-iän huidellessa alle kahdeksantoista. Eikä tämä ympärillä oleva kuohunta voi olla vaikuttamatta.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

Letkuspede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Pens
Kauanko junnuilla vielä rahat riittää?
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Kauanko junnuilla vielä rahat riittää?
Rahoituksen pitäisi olla kunnossa. Käsittääkseni mysteeirahoittaja on pelissä edelleen mukana ja mahdollinen mestis-keikka ei ainakaan alun shokin jälkeen aiheuttanut ryppyjä rakkauteen. Toki ihan viimeaikoina on voinut tulla käänteitä, joista en ole tietoinen.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
Rahoituksen pitäisi olla kunnossa. Käsittääkseni mysteeirahoittaja on pelissä edelleen mukana ja mahdollinen mestis-keikka ei ainakaan alun shokin jälkeen aiheuttanut ryppyjä rakkauteen. Toki ihan viimeaikoina on voinut tulla käänteitä, joista en ole tietoinen.
Mutta eikös palstan tietäjät olleet sitä mieltä että mitään rahoittajaa ei ole olemassakaan tai hjallis maksaa?
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Mutta eikös palstan tietäjät olleet sitä mieltä että mitään rahoittajaa ei ole olemassakaan tai hjallis maksaa?

No onko sitä olemassa? Tässä olen pari päivää koittanut äijältäkin saada vastauksia ihan järkeviin kysymyksiin, mutta tuttuun tyyliin Jyväskylän mies häviää kuin piuru Saharaan, kun siun jutut todetaan taas kerran ihan huuhaaksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös