Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

Jokereiden terveystilanne ja pelikiellot 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Hande75, 23.07.2018 klo 11.29.

 1. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  Anttilan loukkihan se tästä vielä puuttus. Sunnuntaille alkaa olemaan kiire parsia semmosta porukkaa kasaan ettei ihan turpalöylyksi mene.
   
 2. Valle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
  Yleensä näissä on käynyt huonosti. Perus kahden kk huili ja jälleen yksi avainpelaaja pitkälle saikulle. Näitä ei vain kestä.
   
 3. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Nopeasti nousi ylös ja vähän ontuen luisteli vaihtoon.

  Mä veikkaan puujalkaa, toivotaan parasta!

  Mörkö kyllä käsittämättömän tärkeä pelaaja Jokereille.
   
 4. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Näin taas... eiköhän se perus pari kuukautta huilia tule...
   
 5. Seuraavaksi sitten Lepistö tai Nelli. Voi vielä tehdä tiukkaa pleijareihin pääsyn kanssa, jos loukkaantumisia vaan tulee lisää ja lisää. Perkele.
   
 6. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Flyers, Eeli Tolvanen
  No voihan vittu, ei ollutkaan sitten puujalka... Anttilaa ei kyllä korvaa tässä joukkueessa kukaan.

  Kurri ja Vuorinen, saa toimia.
   
 7. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ei taida olla kuulunut vielä mitään tarkempaa diagnoosia mutta Mörön kohdalla kun kyseessä iso ja painava kaveri niin parhaaseen luistelukuntoon pääseminen ottaa pidempään kuin näillä pienemmillä kavereilla. Mitään pitkää kävelykeppi pätkää ei haluaisi kuulla, joku parin viikon pakkolepo voisi tehdä jopa hyvää.
   
 8. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  2,5 kk huili Markolle. Toivottavasti saa treenattua silti jollain levelillä, että playoffeihin pääsee taas hyvään pelikuntoon.
   
 9. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Voi persikka, tämä oli erittäin huono uutinen. Ton ketjun moottorina Mörkö on yksinkertaisesti korvaamaton. Pikaista paranemista!
   
 10. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  Ja näin. Vittu. Onneks Jokerit on peluuttanu pelaajia laajalla rintamalla, varsinkin KiVan reservimiehiä, niin on mukavempi hypätä pelaamaan huippujoukkueita vastaan. Joten ei hätää.
   
 11. Jara76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Ei ole todellista. Vieläpä aivan turhassa tilanteessa pelin ollessa jo ratkennut. Turhista turhinta vastustajaa vastaan. Tai no sikäli mukava porukka, että helpot pisteet yleensä tiedossa.

  Oksettavaa hakea vastustajan (ärsyttävimmän pelaajan) polvea pelin ollessa jo ratkennut. Pelkurimaisesti ei uskaltanut hakea puhdasta niittiä yläkropalla. Toisaalta ei tuollaista Anttilan kokoista konttia saisi kukaan pysähtymään muuten kuin likaisin keinoin. Toivotaan, että Korneyevia sattuu 9.12. kun jälleen tämä pisteautomaatti kohdataan. Uskomaton luuseriporukka.
   
  Viimeksi muokattu: 15.11.2018 klo 15.39
 12. flintstone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&DT, Diniz, L.Lepistö, Johaug, Kadi, Käpä<3
  Lainaus:
  Ullatus! Ei vittu ja polveenhan tuo ei muka osunut vaan lonkkaan kuten puusilmäinen tuomari kentällä näytti. Todella iso menetys Jokereille ja runkosarja oli sitten Mörkön osalta lähes paketissa ja noin pitkän poissaolon jälkeen turha odottaa että Mörkö olisi nyt nähdyssä lennossa.
   
 13. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, parisuhdepaineista johtuen HIFK
  Voi vitun vittu.
  Vaikka sainkin kerran jo pelikieltoa vastustajan vahingoittamisen toivomisesta, senkin uhalla totean seuraavaa: Jossei kukaan nouda Korneyevia seuraavassa Severstal-pelissä, voi tuo hameväkijengi painua vaikka afrikkaan.
   
 14. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Kyllä se nouto olisi pitänyt tehdä jo eilen. Lopussa Rubyn sähinöi siellä täällä ja siitä olisi pitänyt muikkari vetää nenään.
  Vähän Jokerit reagoi tuohon tilanteeseen, ei se nyt kuitenkaan mikään SIKA perse ollut, kaikilla muilla se olisi osunut lähemmäksi persettä, Möröllä polville ;=D
   
 15. rasmus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Pool, Konalan Pallo
  Näkihän sen sokea-Reettakin eilen, että se tilanne oli polvitaklaus/leikkaus, paitsi dumarit. Ikävämpi homma Markon kannalta, oli eilenkin kentän kunkku. Edelleen olen sitä mieltä, että Mestis-kaverit ovat vain nimiä rosterissa, eli kaupoille on mentävä. Toki jos markkinoilta ei löydy Wärniä parempia pelaajia, niin mennään sitten Mestisavuilla. Onneksi tässä vaiheessa kautta on runkosarjan tilanne jo melko turvallinen.
  Markolle tsemppiä ja tule vahvempana takaisin.
   
 16. Valle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
  Lainaus:
  Vittu juuri näin... Siellä on nyt kolme aika tärkeää hyökkääjää pitkään pois. Kapealla mennään ja kuormitus kasvaa ja loukkaantumisriski kasvaa muillakin.
   
 17. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Saakohan Korneyev pelikieltoa tuosta taklauksestaan? Ihan mielenkiintoista nähdä, tuleeko peliäkään.

  Jokereiden pelaajille kyllä pelikieltoja jaetaan linjatuomarin säikäyttämisestäkin.
   
 18. Moses Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  A-J ja Mäkinen puhuivat kyllä puhtaasta lonkkataklauksesta selostamossa, myös hidastusten jälkeen. Omaan silmään näytti leikkaukselta jalkoihin, ensiosuman tullessa polveen.
   
 19. Moderaattorit Jäsen

  Lainaus:
  Me sen sijaan toivomme, ettei kenenkään vahingoittamista tai satuttamista toivota palstalla. Tällaiset viestit ovat hyvän maun ja netiketin vastaista ja koimme syytä heristellä sormea, ennen kuin tämä tulee kenellekään tavaksi.

  Modet
   
 20. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Montakohan peliä Lauridsenille napsahtaa?
   
 21. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  Lainaus:
  Eiköhän tuosta yhdellä selviä. Ihan järjetöntä perseilyä tuommonen. Onneks se ei nyt maksanu peliä, vaikka pahaan paikkaan tulikin.

  Mikä helvetti siinä on niin vaikeeta olla lyömättä sinne munille? Venäläisillä on vieläpä pienet munat niin pitää oikeen tähdätä.
   
 22. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Näytti olevan Jokereiden kopissa pari oikean käden sormea paketissa.
   
 23. Familyman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Blackhawks
  N. Jensenillä viime keskiviikkon perusteella kämmenselässä murtuma.
   
 24. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  Ollille kahden pelin banaani. Aika odotettu tuomio siihen nähden kun alla on jo pelikielto Yakupovin pieksämisestä.
   
 25. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Onneksi on heittää vielä Lööv siihen paikalle rotaatiosta. Olisi kiva nähdä myös tuota Torpströmiä KHL:ssä. On raporttien mukaan pelannut oikeen mallikkaasti Vantaalla. Oli Jokerien harkkapelissäkin yllättävän hyvä.