Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Jokereiden terveystilanne ja pelikiellot 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Hande75, 23.07.2018 klo 11.29.

 1. Quaser Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  O'Neill, KiVa
  Kapteeni Regin loukkasi oikeaa olkapäätään eilisessä Riga -pelissä. Nyt odotellaan arviota kuinka pitkään joutuu olemaan sivussa. Nättistä odotellessa.
   
 2. ketjuruletti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Onneksi voidaan heittää PW13 stunttaamaan ykkössentteriä. Eiku...
   
 3. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Jos Reginin vamma on paha, niin pakkohan se on kaupoille lähteä. Harmittavasti Jonas Enlundiakin on huhuiltu Traktoriin, menis joukkueeseen ja ois menny jo kauden alussa.

  Tosin nyt ei oo järkee tehä mitään Pelletier Kennedy tyylisiä hätäisiä paskoja hakuja, vaikka Regin oliski pitkään poissa.

  Lainaus:
  Anaheimin Nättistä saa odotella ainakin kolme vuotta vielä. Teki Jypin kaa diilin.
   
 4. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Oliko missään juttua tuosta Reginin vamman vakavuudesta? Oliko reissussa vielä mukana vai lensikö aikaisemmin jo kotiin?
   
 5. Quaser Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  O'Neill, KiVa
  Lainaus:
  Mäkinen arvuutteli lähetyksessä, että maanantain kotipeliin mennessä Jokerit kertoisi lisää. Eli eipä kait mitään ole vielä kerrottu.
   
 6. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Reginille 4kk saikku. Voi helvetti. Nyt se Enlund sisään? Tai joku. Mielellään suomalainen.
   
 7. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Regin sivussa tammikuun loppuun. Nyt joutuu K&V kaupoille.
   
 8. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ja tuskin tarvitsee odottaa, että on loppukaudestakaan täysikuntoinen, vaikka puhutaan 4kk saikusta. Reginistä voinee loppukauden osalta saikun jälkeen puhua enää 3-sentterinä eli lisäystä tarvittaisiin rosteriin.
   
 9. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Voihan vittu. Ketäs siellä ois vapaana, Enlund pitäis vähintään saada. Tai sit vaikka Cammalleri :)

  Reginistä tuskin suurta hyötyä tänä kautena enää on
   
 10. rasmus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Pool, Konalan Pallo
  Pelillisesti ei ehkä niinkään suuri menetys, vaikka ykkössentterin nimikkeellä pelasikin. Johtajan ominaisuuksista en taas tiedä, mutta nyt saa Lepistö kapteenin C:n rintaan. Pätevää sentteriä saattaa olla vaikea löytää tähän hätään, onneksi kokoonpanossa on kavereita, jotka pystyy pelaamaan myös keskellä. Tsemppiä kuntoutukseen Peter!
   
 11. SirKepola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, AS Roma!
  Lainaus:
  Näin juuri. Viime kaudellakin korostin paljon sitä O’Neillin kohdalla, että ei ole kovin oleellista missä kohdin tulee takas. Vaan enemmän väliä sillä missä kunnossa tulee takas. Ja lopulta Nelli olikin sitten keväällä aika lailla varjo alkukauden lennosta.

  Sama juttu Regininkin kohdalla. Vaikka ei ollut alkukaudesta muuta kuin melkein jengin suurimpia alisuorittajia (kertoo enemmän melkein muun jengin lennosta) niin silti kaveria tarvitaan keväällä. Toivottavasti tilalle tulisi niin hyvä korvaaja, että palatessaan voi rauhassa istutella jonnekin 3.-4. sentterin tontille pienempään rooliin.
   
 12. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lööville yhen pelin banni munakoukusta.
   
 13. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Sattumalta ennen Ska-peliä Jokerien top2 pakki pois kokoonpanosta. Yllättyneet jonoon.
   
 14. # Seiskakasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, #65, #86 #51, #8, #12 #18
  Lainaus:
  Tuolla logiikalla Regininkin loukki on varmaan Kremlin aikaansaannosta.
   
 15. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Venäläiset huippukirurgit asensivat juuri ennen peliä Löövin selkäytimeen sähköimpulseja aivoihin lähettävän laitteen, joka oli ohjelmoitu niin että, Lööv keihästää vasustajan jossain vaiheessa peliä.
   
 16. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Hieno vertaus hermanni. Tämä menee samaan kategoriaan kuin Ossin ulosajo Tsska-sarjassa ja Hotsin suihkukomennus viime pleijareissa. Ainahan näitä mystisesti "sattuu", eikä mikään tietysti liity mihinkään.
   
 17. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Kurikassa tipahti tuokkonen lattialle.
   
 18. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Lainaus:
  Ei muuta kun foliohattua sitten tiukemmalle vaan. Eikös noista munakoukuista tule aina automaattinen yhden ottelun pelikielto? Huolimatonta mailan"käyttöä" Lööviltä, vaikkakin isku oli olematon. Ei saa antaa tuomarille aihetta edes viheltää.
   
 19. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ei tule, vaan KHL:n "kurinpito-osasto" päättää niistä tapauskohtaisesti.

  Aika sekaisin saa olla, jos ei näin mädässä sarjassa pidä foliohattua päässä.
   
 20. Valle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
  Eilen kysyinkin että ei kai vaan tule pelikieltoa. Vastaus saatiin sitten nopeasti. Muistaakseni noista on tullut aikaisemmilla kausillakin pelikieltoa joten ihan linjassa mennään vaikka "ei täällä ole ketään clubittaja" muuta väittääkin. Kivistö ainakin saanut lepoa joten virkeä mies tilalle.
   
 21. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Niin kyllähän noista tosiaan on aikaisemminkin penaltia annettu eli siinä mielessä linja pitää.
   
 22. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lauridsenille yhden pelin pelikielto.
   
 23. jjoni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Jormakka myös loukkaantumisen vuoksi sivussa tänään, tilannetta seurataan päivä kerrallaan Jokerit.com:n otteluennakon mukaan. Kyllähän tuolla hyökkäyksessä taas alkaa ukot käymään vähiin.
   
 24. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Moses kohelsi tänään kiekon kanssa ja Andrei Kostitsin täräytti taklauksen päähän. Viaplaylta katsottuna taklaus oli turha ja Moses oli täysin suojattomassa asennossa. Vielä kun kokoeroa löytyy niin rumaa jälkeähän siitä tuli. Toivottavasti Stevien aivot eivät tärähtäneet, mutta en ihmettelisi pitkääkin huilia.
   
 25. flintstone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&DT, Diniz, L.Lepistö, Johaug, Kadi, Käpä<3
  #46 Kostitsyn teon törkeyttä lisää se että mies tuli just jäähyaitiosta ja ajaa ensi töikseen tahallaan Mosesta kuuppaan. Mikähän on Moseksen tilanne aivotärähdysten suhteen, onko miehellä historiaa jo takana tuollaisista? Jos on niin sitten tiedossa voi olla pitkäkin lepo, jos arvata pitää niin tuskin pelaa ainakaan nyt keskiviikkona. Kostitsyn saa toivottavasti pitkän pelikiellon ja kun kohdataan niin Lauridsen toivottavasti laittaa heti ensimmäisessä vaihdossa tuon maksamaan hintaa törkeilystä.