Jokereiden otteet kaukalossa kaudella 2011-12 - Erkan kädenjälki

  • 485 969
  • 1 460

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kolme pistettä olisi tänään ollut tarjolla Lukolta, mutta ramman hyökkäyksen taidot eivät riittäneet Lukon sumpun purkamiseen. Hyvin päästiin pyörimään kulmissa, mutta kaikenkaikkiaan omasta mielestäni Lukon paikat olivat vaarallisemmat. Jotenkin Jokereiden laukausten taso on vastustajaa selvästi huonompi.

No, kaksi pistettä on parempi kuin ei yhtään. Paska vain että sekä Kärpät että Jyp ottivat omista matseistaan täydet pisteet. Nyt olisi tärkeää saada paras kalusto kaukaloon, koska muuten kyllä säälit kutsuvat hyvästä taistelusta huolimatta.

Illan onnistujiin kuului ehdottomasti Hetenyi, joka poimi muutaman erittäin vaarallisen kudin varmasti. Yksikään Lukkomaali ei mene Sulttaanin piikkiin. Toinen hyvin pelannut on paljon parjaamani Nordlund. Nythän tuo homma alkaa näyttää jo puolustamiselta. Vielä yksi vaihde ilkeyttä lisää ja hyvä tulee. Eavesilta, Hartdtilta ja Teräväiseltä taas pirteää peliä. Ei Jokereista kukaan varsinaisesti alisuorittanut, puolustus vaan on pelottavan hidas tällaisia vastaiskujengejä vastaan.

Viimeisestä viidestä matsista olemme voittaneet kaikki ja keränneet 12 bojoa. Erittäin ok suoritus varsinkin kun ottaa loukkaantumistilanteen huomioon. Jotenkin on vain sellainen tunne että homma keikkuu kokoajan veitsenterällä. Ja se veitsi on tosiaan koko ajan kurkulla kun Jyp ja Kärpät keräävät ilta toisensa jälkeen pisteitä kotiin.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Kolmeakin tarjottiin, mutta olen kyllä kahteenkin pisteeseen ihan tyytyväinen. Taistelua ja yritystä riitti, mutta kiekollinen peli oli kokonaisuudessaan varsin vaisua. Nordlundilta hyvä peli, onnistuneita ratkaisuja kiekollisena ja kiekottomana. Nelonen käänsi pelin jälleen ja hienoa että Henritius sai ensimmäisen liigapisteensä. Hétenyi maalilla hyvä, neljä torjuttua rankkaria on komea suoritus.

Elintärkeät kaksi pistettä saatiin, tästä on hyvä jatkaa tiistaina toivottavasti vähän tyhjemmällä sairastuvalla.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Kyllä se vaan taas tuli todistettua, että Filppula ja Eronen ovat erittäin tärkeitä jätkiä Jokereille. Melkoinen määrä luovuutta puuttui tänään hyökkäyssuuntaan pelaamisesta. Se oli aika päämäärättömän oloista puskemista kautta linjan. Väitän, että Filppulan ja Erosen henk.koht panokset hyökkäyspeliin olisivat tuoneet sen kolmannenkin pisteen tänään.

Nyt "jouduttiin tyytymään" kahteen, vaikka totuuden nimissä tästäkin saadaan kiittää Zolia. Lukko sai toisessa erässä KÄSITTÄMÄTTÖMÄSTI kolme(3!) läpiajoa sekä yhden rankkarin. Sanoin rankkarin jälkeen, että jos nuo tunarit vielä kolmannen läpiajon Lukolle tarjoaa, niin silloin ei Hetenyikään enää pysäytä. Niinhän siinä sitten kävi, että Masto oli tuttuun tapaan ylimpänä hyökkääjänä samaan aikaan kun Dehner, sinänsä ihan oikein, teki omaa sooloaan maalille... Jokainen tietää lopputuloksen; Lukko kontrasi ja parilla syötöllä Beech läpi, kun Mäki joutui alimmaksi pelaajaksi tämän yhden suharin sekoillessa hyökkäyksessä.

Myös Lupa-Mane pakkipari oli odotetun hukassa. Joka kerta tämän parivaljakon ollessa jäällä pyöri peli omalla alueella. Manelius on nyt nähty. Takaisin A-junnuihin ja Kivistö tilalle.

Sitten on myös kehujen aika: Nelonen oli kova luu tänäänkin! Heino näytti muille mallia suoraviivaisuudesta ja Tyrsky osoitti kiitettävää uhrautumista joukkueen eteen sillä 3. erän kuolemaa halveksuneella heittäytymisellään lämärin eteen. Siihen päälle pari huikeaa niittiä. Diggasin ja kukapa ei diggaisi?

Niin tai näin, 7 tältä viikolta on hyvä saalis ottaen huomioon, miten repaleisella ja loukkaantumisista johtuen jatkuvasti elävällä rosterilla Jokerit on joutunut tauon jälkeen pelejä vetämään.

Z!
 

maukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kontulan Jokerit
Kyllä täytyy ihmetellä Ridan pientä roolia jengissä. Ei se pääse edes ylivoimaa pelaamaan ja jotenkin näkyy Ridasta, että ei ole tyytyväinen rooliinsa tällä hetkellä. Nyt kun Lahtikin ollut poissa, niin ei ole Ridan peliaika kasvanut vaikka itse ainakin sitä odotin.

En tiedä seuraako valmennus ollenkaan tilastoja, mutta Rita on edelleen jengin toiseksi tehokkain maalintekijä. Miksi ei Ridasta oteta kaikkea hyötyä irti?
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Ei ole muuten kaukana, että Jarkko Ruutu kantaa kultaista kypärää vielä jossain vaiheessa tätä kautta. Eroa Pulkkiseen vain 3 pistettä ja kun tietää Pulkkisen syväjään niin olisihan se jotenkin irvokasta nähdä Ruutu kultainen potta päässä.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Steegilin viestiin liittyen edelleen ja vieläkin täytyy ihmetellä että on muuten hämmentävän tasaisesti jakaantuneet tehot kolmen kärkikentän kesken; vaikka joukkueena ollaan mukavassa 180 maalin tahdissa, näillä näkymin kukaan pelaaja ei tule tekemään yli 40 pistettä, mutta vähintään 30 pisteen miehiä tulee todennäköisesti olemaan kuusi, kenties seitsemänkin riippuen Filppulan kuntoutumisesta. Kymmenen tai enemmän kertaa maalinteossa onnistuneita on tällä hetkellä kuusi ja ainakin Teräväinen rikkonee vielä tuon rajapyykin, mutta 20 maalin miehiä tuskin tulee olemaan yhtään.

Tiedä sitten onko hyvä asia että terävä kärki tuntuu puuttuvan mutta leveyttä löytyy sitäkin enemmän.
 
Suosikkijoukkue
IFK, respektit suomalainen Jokerit
Ei ole muuten kaukana, että Jarkko Ruutu kantaa kultaista kypärää vielä jossain vaiheessa tätä kautta. Eroa Pulkkiseen vain 3 pistettä ja kun tietää Pulkkisen syväjään niin olisihan se jotenkin irvokasta nähdä Ruutu kultainen potta päässä.

Todennäköisesti näin käy. Ja koska moni kirjoittaja tietää sympatiani, lisään siihen aiheestakin. Jakke on oman jengin puolella. AINA. Eroa Pulkkiseen tai keneenkään muuhun ei tarvitse ihmetellä, se oli jo "varma juttu" Ruudun Ilmalaan tullessa...ja hattu sille! Eipä olisi samaan rooliin päässyt naapurissa kuin nyt Ilmalassa! Näin vain sivuhuomautuksena. Ja tämä ei ollut provo.

Rudia enemmän kaipaisin Pollen ja Hahlin panosta. Siinä on kuitenkin sellaista meininkiä, joka kuuluu JOKEREIHIN! Pakeista Ozzy on aina omassa luokassaan, mutta kyllä Jerkullekin voisi jälleen antaa roolia yv:ssä?

Toivomuksena on paikallisfinaali. Kaksi todella erilaista jengiä, jotka kuitenkin osoittaisivat, mistä kana kusee böndeille. Ai ai...
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Kyllä on aika ihmeellisessä vireessä jengi tällä hetkellä. En vieläkään voi liikaa korostaa sitä, kuinka kellistettiin liigan kovakuntoisin joukkue JYP viime perjantaina ja vielä tultiin kahden maalin takaa heidän kotiluolassaan. Nyt kun katsoo JYPiä, niin siellä vedellään Ässiä turpaan 5-1 ja ei Ässätkään mikään huono joukkue ole. Lukkoa vastaan homma meni meillä liian tiukoille, mutta Töpselit pystyttiin pitämään onneksi vain yhdessä maalissa ja pelattiin aika tasapainoinen ja hyvä 60min paria henk. koht. virhettä lukuunottamatta. Todella, todella tärkeitä pisteitä etenkin kun takana oleva Kärpätkin tuntuu kulkevan aika railakkaasti voitosta voittoon. Maaliskuun 8. päivä pelattava Kärppäpeli lieneekin yksi kauden tärkeimmistä ellei jopa tärkein, jos vielä kuudennella sijalla roikutaan.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Erittäin hyvä matsi koko jengiltä tänään. Koko matsin joukkue jaksoi pitää hyvää liikettä yllä ja karvata ylhäältä. Mitä pidemmälle ottelu eteni, sitä enemmän tuo karvaus aiheutti TPS:n pakeille ongelmia. Mielestäni tämä oli kokonaisuutta silmällä pitäen selvästi parempi esitys kuin marraskuisessa pelissä samaa vastustajaa vastaan.

Isoa kiitosta saa myös alivoima, joka on valovuoden syksyä vastaavaa edellä. Nelikko liikkuu hyvin eikä vastustajan pakit saa enää aikaa ja tilaa laukoa viivasta. Toki Tepsin yv oli tänään heikkoa, mutta väitän, että Jokerien hyvälle alivoimalle.

Ainoa mistä voisi vähän marmattaa on kykenemättömyys tappaa peliä silloin, kun siihen tarjotaan mahdollisuutta. Tänään paikkoja oli toisessa ja kolmannessa erässä tehdä kunnon pesäero Tepsiin, mutta taas kerran päästettiin helposti kaveri peliin mukaan ja vieläpä alivoimalla. Senkin jälkeen paikkoja riitti ratkaista peli, mutta Ridan osumaan asti joutui taas jännittämään.
 

Delter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Harkimoista vapaa Jokerit
Eheä suoritus. Pelitavallisesti jälleen yksi variaatio: ei palautettu/kiekoteltu ollenkaan! Tämä siis kärjistetysti, mutta ero vaikkapa viimeviikkoiseen kotipeliin Tapparaa vastaan oli melkoinen. Kiekkoa pelattiin järjestelmällisesti aina ylöspäin (pl. vaihtotilanteet), joskin todella kiitettävästi yleensä aina sentterin kautta. Sitä kautta hyökkäykset saatiinkin hyvin vietyä vastustajan päätyyn. Kolmannessa erässä iski Vahalahden kavennuksen jälkeen pieni kipsi päälle, ja Jokerit tyytyi sen jälkeen heittelemään deltaa päätyyn aina kun mahdollista. Eli sellainen iskostettu sapluuna joukkueelta puuttuu, mutta toisaalta viime aikoina pelit ovat olleet siitä huolimatta suht hyvin hallussa.

Plussaa alivoimapelaamisesta, joka hoidettiin tyylillä jopa ilman hra #32:sta. Pelaajistosta mammarosa-lahjakortit Dehnerille, Nordlundille, Ritalle ja toki Kilpeläiselle.

(Kahdeen pisteen päässä runkosarjan kolmannesta sijasta??)
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Mielestäni tämänpäiväisen katastrofaalisen avauserän voi laittaa pitkälti valmennusjohdon piikkiin:

1. Lataus mennyt selvästi yli, kaksi turhaa hyökkäyspään jäähyä (Pulkkinen ja Tyrväinen) sekä kaksi Ruudun idiottimaista jäähyä kun joukkue oli jo alivoimalla. Yksikään jäähyistä ei ollut ns. fiksu ja pakon sanelemana otettu.
2. Puolustuspeli oli järkyttävää jokaiselta parilta.
3. Missä oli aikalisä? Viimeistään kolmannen maalin jälkeen olisi pitänyt yrittää kasata rivit, sillä kahden maalin etumatka on vielä ihan kurottavissa (itse asiassa Jokerit on noussut kolmessa edellisessä vieraspelissä kahden maalin takaa rinnalle), mutta pahoin pelkään että kolme on liikaa.

Mutta olihan tuossa jotain hyvääkin, maalipaikkoja saatiin itse asiassa luotua todella monta ottaen huomioon että puolet erästä pelattiin alivoimalla. Lisäksi ylivoima pyöri erittäin hyvin minuutin ajan ennen tasoitusmaalia. Alivoimakin toimi paremmin kuin tilastot kertovat, esimerkiksi ennen sitä 3-1 -maalia Pelicans pyöritti yli minuutin ilman vaarallisia paikkoja, mutta liikaa on kuitenkin liikaa . Yksilöistä Masto oli myös erinomainen, vihdoin nähdään niitä hyviä ratkaisuja hyökkäyspäässä.

Toisen erän alkuun ylivoimalla maali niin kyllä tästä peli vielä saadaan.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Jatketaan erätaukoraportointia, oli erittäin hyvä erä kokonaisuutena, harmi että Pelicans teki käytännössä ainoasta paikastaan maalin. Eroa saatiin kuitenkin kurotuksi maalin verran, nyt tehdään vielä kolmannessa "Pelicansit" ja saadaan vähintään se piste. Luottoa löytyy kyllä. Tärkeää on myös että toisessa erässä nähty hyvä peli-ilme saataisiin säilytettyä yön yli huomiseen vaikka voittoa ei tänään saataisikaan.

Ironista sinänsä että Maneliuksen kaksiminuuttinen erän lopussa oli ensimmäinen ns. järkevä jäähy Jokereilta.
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
Siis

ei siinä mitään että Kilpeläinen sakkaa mutta se että millä helvetin näytöillä Frans Tuohimaa on taas ohittanut Zoltanin en jumalauta tajua..
 

Ilmala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Joudun lyömään faktaa pöytään! Jokerien kärkiketjut ei pärjää muille kärkijengeille. Vai pystyykö joku kiistämään? Vittujen vittu. Hardt-Eaves-Teräväinen: Aivan pihalla kun vastus kovenee. Kuinka monta kaksinkamppailua voitti Lahdessa? 0. Teräväinen kaikesta hehkutuksesta huolimatta on aivan lapanen vielä miesten peleissä, eikä keväällä ole mitään uutta tarjolla. Mäki-Kerälä-Pulkkinen: Heh heh, pistää vihaksi! Aivan sama onko lasaretissa jätkiä vai ei. Kekäläinen on epäonnistunut joukkueen rakentamisessa, jos 3-5 pelaajan on samaan aikaiseen loukkaantumiseen ei olla osattu varautua.

JOS ollaan kuuden joukossa runkosarjan jälkeen niin se on ylisuoritus! Vittu että pistää vihaksi!
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
ei siinä mitään että Kilpeläinen sakkaa mutta se että millä helvetin näytöillä Frans Tuohimaa on taas ohittanut Zoltanin en jumalauta tajua..

Tämä on puhtaasti oma arvaus, mutta luulisin Zoltin olevan flunssassa. Luukkuvahdin sairastuminen on kuitenkin sellainen asia, josta ei välttämättä tarvitse tiedottaa.

Mutta itse pelistä, sanotaanko nyt näin että tänä iltana nähdyllä puolustuspelillä ollaan sääleissä, mutta tuolla hyökkäyspelillä vastaavasti kamppaillaan realistisesti kotiedusta. Harvoin on tullut seurattua jääkiekko-ottelua yhtä ristiriitaisin fiiliksin, parhaimmillaan Jokerit oli 5 vs 5 -pelissä täysin suvereeni ja tällaisia vaiheita todellakin oli useita kahdessa jälkimmäisessä erässä ja ne olivat pitkiä, mutta molemmilla kerroilla kun maalin päähän päästiin onnistui Pelicans karkaamaan ehkä vähän tsägälläkin jälleen kahden maalin johtoon.

Kuten lukemistakin voi päätellä, puolustuspeli ei toiminut tänään ollenkaan, kärjistetysti neljällä tehdyllä maalilla pitäisi voittaa aina vieraskaukalossa. Erityisesti kolmannessa erässä tilanteen ollessa 5-4 olisi tilanne pitänyt pystyä rauhoittamaan huomattavasti nähtyä paremmin ja tajuta että aikaa on jäljellä ihan riittävästi sen yhden maalin tekemiseen eikä turhan riskialttiiseen hyökkäämiseen ole tarvetta. Aikalisän käyttämättä jättämisestä annan paljon miinusta valmennusjohdolle, sillä viimeistään 6-4 -maalin jälkeen olisi pitänyt reagoida.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Ennen kuin tämäkin ketju täyttyy taas päättömästä itkusta, niin ei kannata liikaa tuijottaa Pelicans-matsin numeroita. Numeroiden taakse kannattaa mennä tässäkin tapauksessa ja 5vs5-pelissä pidettiin ajoittain jopa Pelicansia pilkkana. Ainoastaan heikko viimeistely (ja tähän päälle vielä umpipaska tuomarointi) erotti tällä kertaa voittavan ja häviävän jengin. Pulkkiselle tärkeä maali itseluottamusta ajatellen, mutta maalin jälkeen tuntui että kaveri ylipelasi jokaisen vaihtonsa ja tuo Pelicansin 6-4 maalikin olisi ehkä jäänyt syntymättä, jos Pulu ei olisi säntäillyt Paakkolanvaaraa vastaan sinisellä. Jos ja jos. Eipä noihin kannata enää tässä vaiheessa puuttua.

Eniten mua silti ihmetyttää, että miten joukkue on alkanut ottamaan aivan tajuttomasti turhia 2 minuuttisia, tyyliin koukkaaminen/kampitus/jne. Juuri noiden takia tehdään pelit liian vaikeiksi itselle jatkuvasti. Ja kun joukkuepuolustaminen on samanlaista kuin avauserässä, niin kyllähän siitä vähän kovempi jengi rokottaa aika kovalla prosentilla.

Jos jengi hyökkää samalla tavalla huomenna ja sitten taasen puolustaa hieman paremmalla tarkkuudella, niin SaiPan pitäisi kaatua. On kuitenkin hienoa nähdä, että pystytään jälleen olemaan se pelin hallitseva osapuoli eikä juosta jatkuvasti perässä kuten ennen maajoukkuetaukoa.
 

Jokeriarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ensimmäisen erän jäähyilyhän tuon pilasi tänään, kun ei Kilpeläisellekään tarttunut mikään. Vaikka Tuohimaan vaihto maalille oli jo melko selvä merkki luovuttamisesta, niin sikäli fiksu veto, ettei Kilpeläisen itseluottamusta tuhottu ihan täysin huomista ajatellen, johon on vain käännettävä katseet. Eeronhan siellä on pakko pelata, jos ei kerran Zolt ole mukana huomennakaan. Ei Pelicans tasakentällisin pelattaessa kovin kummoiselta näyttänyt edes selvässä johtoasemassa ollessaan. Se vain harmittaa, että Kilpeläiselle sattui todella heikko ilta, koska toisessa päässä oleva veskari oli ihan täysin Fränän tasoa eli ei liigakelpoinen.
 

Ilmala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Ei Pelicans tasakentällisin pelattaessa kovin kummoiselta näyttänyt edes selvässä johtoasemassa ollessaan. Se vain harmittaa, että Kilpeläiselle sattui todella heikko ilta, koska toisessa päässä oleva veskari oli ihan täysin Fränän tasoa eli ei liigakelpoinen.
Kyllähän Jokerit oli mukana 5 vs. 5 pelissä, mutta so what? Aivan liikaa otetaan jäähyjä joka matsissa. Maalit ratkaisee ja pienestä on pelit kiinni, mutta ei niitä boksista voiteta. Estämis- ja koukkaamisjäähyt pois ja jos otetaan minuutteja niin isoja ilman lapasia. Turha toivo, kun on pelkkä huutelu- ja itkemislinja otettu. Tietääkseni jääkiekkoon kuuluu JOSKUS myös hanskojen tiputtaminen vai hä!!?
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
Joudun lyömään faktaa pöytään! Jokerien kärkiketjut ei pärjää muille kärkijengeille. Vai pystyykö joku kiistämään? Vittujen vittu. Hardt-Eaves-Teräväinen: Aivan pihalla kun vastus kovenee. Kuinka monta kaksinkamppailua voitti Lahdessa? 0. Teräväinen kaikesta hehkutuksesta huolimatta on aivan lapanen vielä miesten peleissä, eikä keväällä ole mitään uutta tarjolla. Mäki-Kerälä-Pulkkinen: Heh heh, pistää vihaksi! Aivan sama onko lasaretissa jätkiä vai ei. Kekäläinen on epäonnistunut joukkueen rakentamisessa, jos 3-5 pelaajan on samaan aikaiseen loukkaantumiseen ei olla osattu varautua.

Niin olen osittain samaa mieltä. Ei tuolla ykkösnyrkillä tapella kuin juuri näistä sijoista kuin nyt tapellaan. Toisaalta kuinka moni kestää jos ykkös-sena ja tykki puuttuvat . Ei tässä liigassa kukaan vaikka voin todeta sen että Filppula ei ole ollut lähellekkään se pelaaja mitä odotin.

Okei turhaa tässä on enempää kommentoida kuin että kaikki loput pelit on voitettavissa ja ne pinnat riittävät suoraan pudotuspelipaikkaan. Perseilyt saa olla nyt perseiltynä.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Joudun lyömään faktaa pöytään! Jokerien kärkiketjut ei pärjää muille kärkijengeille. Vai pystyykö joku kiistämään? Vittujen vittu. Hardt-Eaves-Teräväinen: Aivan pihalla kun vastus kovenee. Kuinka monta kaksinkamppailua voitti Lahdessa? 0. Teräväinen kaikesta hehkutuksesta huolimatta on aivan lapanen vielä miesten peleissä, eikä keväällä ole mitään uutta tarjolla. Mäki-Kerälä-Pulkkinen: Heh heh, pistää vihaksi! Aivan sama onko lasaretissa jätkiä vai ei. Kekäläinen on epäonnistunut joukkueen rakentamisessa, jos 3-5 pelaajan on samaan aikaiseen loukkaantumiseen ei olla osattu varautua.

No joo, aivan pihalla ollut ykkösketju teki kuitenkin yhden (ylivoima)maalin ja toinenkin oli enemmän kuin lähellä Eavesin päästessä tälläämään suoraan syötöstä kolmannessa erässä aivan siltä parhaalta tekosektorilta. Mutta sen toki myönnän että ei ykkösketjulla ihan paras päivä ollut.

Teräväisestä sen sijaan jyrkästi eri mieltä, onhan se vielä hernekeppi ja lihasmassaa ei ole nimeksikään, mutta tuolla pelisilmällä ja mailatekniikalla pääsee jo pitkälle, playoffeissakin. Roolitusta tosin täytynee hieman muuttaa, Filppulan tervehtyessä kasaisin alkukaudella muutamassa ottelussa nähdyn kolmikon ja laittaisin Teräväisen yhteen Hahlin ja Ridan kanssa, noiden kahden rinnalla luulisin etteivät puutteet puolustuspelissääkään tulisi niin selvästi esille.

Mitä tulee boldattuun osaan niin tavallaan vastasit jo omaan kysymykseesi. Onhan se tässä jo nähty mj-tauon jälkeen että vastukset tasoa Lukko, TPS, Tappara, yhtään vähättelemättä noita joukkueita, pystytään kyllä hoitamaan vaikka sivussa olisi ketjullisenkin verran pelaajia, mutta kovempia jengejä vastaan alkaa väkisinkin näkymään että tärkeitä pelaajia puuttuu. Pelicanshan pääsi lähtemään suunnilleen parhaalla miehistöllä peliin, vakiokokoonpanon ainoa puuttuva pelaaja taisi olla puolustaja Platil (vastaa tärkeydeltään AJ Niemeä). Toki ykkösveskari Hovinen oli poissa ja se näkyikin, ainakin neljännen maalin hän olisi torjunut. Tämä ei vain riittänyt kun puolustuspeli oli luokatonta, osin johtuen siitä että kolme pakkia oli sivussa ja Kilpeläinen ei tällä kertaa torjunut mahdottomia.
 

Brock

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paras organisaatio
Olihan viihdyttävä peli! Aitiopaikalta (kirjaimellisesti) peliä katsoen oli yksi hauskimmista peleistä ikinä. Vieressä huusi armoton Pelsu-fani niin ettei kuulo ole vieläkään palannut toiseen korvaan ja jäällä pelleili hauskassa narrilogo-paidassa putoushahmojakin hilpeämpi klovni - selässä luki: Ruutu. Kun tähän lisätään neljä raitapaitaista sokeaa, jotka nostelivat käsiään miten sattui sekä 11 hienoa maalia (sitä viimeistä ei lasketa tähän kategoriaan) niin mitä ihmettä muuta voisi iltamilta vaatia. Viihdettä koko rahalla. Loistavaa.

Kiitokset Westerlundille ja Lämsälle loistavasta valmennuksesta. Jokainen pelaaja tietää tehtävänsä jäällä ja noudattaa suunnitelmaa piirun tarkasti. Aivan kuin Elmon joukkueessa muiden tehtävä oli hankkiutua mahdollisimman nopeasti jäähylle, jotta Elmolle tulee tilaa pelata, niin Jokereissa sen hoitaa Jarkko. Kun Tyrväisellä on vitonen, ottaa Jarkko-poika sen aikana kaksi kakkosta, että Hahl voi ainoana hyökkääjänä näyttää taitonsa. Ja niin kävi taas, että maaliverkot oli tötteröllä. Upeaa viihdettä. Tästä kannattaa maksaa.

Teatteri Erkalla on tänään taas esitys. Paiklle pitää tulla - saa nauraa vatsansa kipeäksi. Eilisen kaltaista viihdettä en ole kokenut edes Komediateatterin revyyssä, ja odotan tältä illalta samaa. Hei, kaikki mukaan, Teatteri Erkka on Suomen parasta viihdettä.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Mielestäni tämänpäiväisen katastrofaalisen avauserän voi laittaa pitkälti valmennusjohdon piikkiin:

1. Lataus mennyt selvästi yli, kaksi turhaa hyökkäyspään jäähyä (Pulkkinen ja Tyrväinen) sekä kaksi Ruudun idiottimaista jäähyä kun joukkue oli jo alivoimalla. Yksikään jäähyistä ei ollut ns. fiksu ja pakon sanelemana otettu.

Minusta taas valmennus onnistui joukkueen lataamisessa peliin, ei se vittu ole valmennuksen syy jos tuomarit on noin luokattomia paskoja. Tyrväisen tilanteessa ei ollut mitään polvitaklaukseen viittaavaa, hieman ohi mennyt taklaus mutta sekään taklaus ei osunut lähellekään polvia vaan sisäreiteen. Millähän säännöllä siitä jälleen taiottiin ulosajo? Aika jännä että kahdessa viimeisessä samoista sijoista taistelevia joukkeita vastaan pelatuista vieraspeleissä (JYP-Jokerit ja Pelicans-Jokerit) molemmissa ollaan saatu järkyttävän paskan tuomaroinnin seurauksena ulosajo ja tuomarit on molemmissa vetäneet kotiinpäin saatanasti. Ja Pulkkisen hipaisu mailalla ei ollut huitomista nähnytkään jos katsoo millaisia huitomisia pelissä meni miljoonia läpi.
 

Tuuppaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Hokki
Dehnerille pitäisi jonkun kertoa, että kiekko liikkeelle vapaalle kaverille ennemmin kuin koittaa jalalla viedä päätyyn. Eilisen ensimmäisessä maalissa pelitapaa noudattamalla olisi ensimmäinen maali ollut estettävissä. Ja ei ollut ensimmäinen kerta, kun vastaavaa näkee herralta. Hyvä pelimies, mutta voisi olla parempi, mikäli noudattaisi ohjeita tarkemmin. Nyt Erkka opettelemaan englantia, että saadaan mies raiteilleen.
 

choose_life

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Puolimutuna ja sivusta seuranneena: kuka tuota jengiä oikein johtaa? Suoritustaso heittelee kokoonpanon tasoon nähden aivan älyttömästi, yksi mies ei pysy missään järjestyksessä (ok, kärsii toki tuomareistakin, mutta se nyt ei voi olla yllätys), perusasioidenkin tekemisestä tulee välillä ihme kaahotusta... Ja toisaalta puolustuspeli on näitä paria vastatullutta kaappia lukuun ottamatta - joilla taas on ymmärrettäviä vaikeuksia vauhdissa pysymisessä ja muiden löytämisessä - välillä niin flegua, ettei meinaa uskoa silmiään. Välillä sitten kaikki taas toimii kuin koneella veisuu, hetken.

Menee jo kyökkipsykankin puolelle, mutta jotenkin kaikesta - eikä valmennuksesta vähiten - paistaa hetkittäin sellainen väkisin itsensä hillitsemisen ja/tai turhautumisen tuntu. Joku valtataistelu tai muu ristiveto kulisseissa/joukkueessa menossa? Ei suoraan sanoen kauheasti yllättäisi, muutamankin aiemman tiedon valossa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös