Joensuun jäähallin saneeraus

  • 81 213
  • 420

MiKa77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joensuun Kiekko-Pojat, PeTo
Itse uskoisin että PKS jatkaa.
Voi olla että voisi olla vaikka jokin vakuutusyhtiö. Niitä on nyt joissain halleissa.
No, eiköhän tämäkin selviä ajallaan :)
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Lava

Lava

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Itse uskoisin että PKS jatkaa.
Niin aika harvalla on sellaisia euroja lähteä nokittamaan ainakaan tarjouskilpaan PKS:ää vastaan, jos he sen nimen haluavat.

Niin ja eihän sen välttämättä tarvitse edes paikallinen yritys olla, kun viereisellä Joman stadionillakin on esimerkiksi Bolt sponssina, mikä on lähtöisin muualta.
 
Viimeksi muokattu:

mainio

Jäsen
Niin ja eihän sen välttämättä tarvitse edes paikallinen yritys olla, kun viereisellä Joman stadionillakin on esimerkiksi Bolt sponssina, mikä on lähtöisin muualta.
Yhteys Joensuuhun löytyy, kun yksi Boltin perustajista ja mm. yrityksen markkinointia johtava Timo Hakkarainen on kotoisin Joensuusta. Oli mukana aiemmin Karelian Hurmoksen hallituksessa.
 

Martzi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joensuun Kiekkopojat
Tänään tuli lenkkeilyä jäähallin kulmilla. On näkyy jo pohjoispäädyn lisäkatsomoiden tasanteet asennettu. Siitä se etenee. Kyllä tästä tulee hieno sitten kun se valmistuu!
 

Liitteet

  • 972C287B-0C53-4E92-8FA4-850CDFF49991.jpeg
    972C287B-0C53-4E92-8FA4-850CDFF49991.jpeg
    1,4 MB · kertaa luettu: 249
Suosikkijoukkue
Juniori Jokipojat, JoKP, Anaheim Ducks
Tästä on tulossa haastattelu jäähallin suhteen lähiviikkoina.
Rakentajat ja kaupungin edustajat kertovat siinä tarkemmin miltä valmistumisen aikataulut näyttävät ja miten homma on edennyt ja etenee yms. Tämä kaikki tulossa viikolla 12-13
Hiihtolomien jälkeen kokoustavat asian tiimoilta, niin sieltä sitten pitäisi tulla kaupungilta tietoa ja tiedotettakin siitä, missä mennään. Tässä on nyt rempan aikana kuullut kaikenlaista juttua eri tahoilta ja eri paikoista, monenlaisia skenaarioita, niin hyviä kuin huonompiakin, joten välillä tässä on jo alkanut epäillä, tietääkö lopulta kukaan, missä aikataulun suhteen mennään. No nyt ihan viime aikoina on ainakin joitain asioita alkanut hahmottumaan itsellekin, mutta ei niistä kehtaa sen enempiä kirjoitella, sillä sen tässä hallirempan aikana on ainakin oppinut, ettei mistään asioista voi olla etukäteen varma ja tuleeko ne sitten kuitenkaan pitämään paikkansa.

Itse tulee pyörittyä hallilla arkisin lähes päivittäin, niin välillä tulee tunne, että hitaasti kyllä hommat etenevät, mutta toki, jos työmaata näkisi harvemmin, niin tunne voisi olla ihan päinvastainen. No nyt tuskin enää tarvitsee ainakaan pakkasen takia taukoja pitää, niitäkin riitti kuitenkin ihan jonkin verran. Ei muuta kuin kevättä ja kesää kohti.
 

Motti-Masa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP, PeTo
On jotain edistystä. Yläkäytävälle tulee tuollaiset ikkunat.
 

Liitteet

  • 20240302_120347.jpg
    20240302_120347.jpg
    177,5 KB · kertaa luettu: 254
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
JoKP
Etenee.

Pirun hyvältä kyllä näyttää havainnekuvat. Erityisesti tykkään brändin värisistä penkeistä.

Ei muuta kun sormet ristiin, että valmistuu aikataulussa. Niin paljon tuossa on varmasti vielä muuttujia, että en ihmettelisi, jos alkukaudesta lähdettäisiin vähän "kevyemmällä" joukkueella. Kauden aikana sitten tehtäisiin lisähankintoja, kun ensimmäisen kotipelin päivämäärä uudessa hallissa alkaa olla varma.
 

Lava

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Joo tuo kuulostaa hyvältä, että jos aikataulu pitää, niin ei tarvitse enää säästää joukkueen rakentamisessa. Jos halli valmistuu loppu vuoteen mennessä, niin selvästi seuran toiveissa olisi päästä pelaan siellä jo vähän ennen tätä, eli ilmeisesti syksyn puolella?
 
Suosikkijoukkue
Juniori Jokipojat, JoKP, Anaheim Ducks
Karjalaisen jutussa on paljon asiaa halliremppaan liittyen, tässä osalainauksia kiekkoon liittyvästä osuudesta.

Joensuun Kiekko-Poikien manageri Jaakko Lipponen näkee, että Mestis-pelien aloitus joulukuun alussa uudessa Mehtimäen jäähallissa olisi seuralle vielä hyvä ajankohta.

– Silloin pystyisimme kasaamaan sellaisen normaalin pelaajabudjetin, mihin Joensuussa on totuttu. Olisimme tyytyväisiä, koska tuo aikataulu ei vaikuttaisi yhteistyökumppanuuksiin ja sopimuksiin, Lipponen arvioi.

Tällä kaudella JoKP joutui pienentämään radikaalisti pelaajabudjettiaan, koska joukkue pelasi koko kauden Outokummussa pienillä yleisömäärillä.

Lipposen mukaan JoKP on valmis aloittamaan Mestis-pelit uusitussa Mehtimäen jäähallissa, vaikka se ei olisi vielä täysin valmis.

– Emme tarvitse vielä oheisharjoittelutiloja tai pukuhuoneita. Kaukalo, katsomo, mainosledit, mediakuutio, muutama kioski ja muutama ovi riittävät alkuvaiheessa, Lipponen luonnehtii.

– Liiton kanssa on puhuttu, että voisimme pelata samalla tavalla 2–3 ottelua muualla Pohjois-Karjalassa. Syksyn otteluohjelma olisi vieraspainotteinen, ja lisäksi olisi ottelut esimerkiksi Lieksassa ja Outokummussa.

JoKP on odottanut tietoa ja varmuutta uuteen jäähalliin pääsyn ajankohdasta, jotta seura pääsisi myymään ensi kautta.

– Tavoitteena oli aloittaa ensi kauden myynti tammikuun alussa, mutta nyt se on alkamassa vasta maaliskuun lopussa. Toisaalta uuden hallin myyntiaika jatkuu nyt saman verran eli pari kuukautta syksyllä, Lipponen tuumaa.

Joensuun kaupunki on kilpailuttanut uuden jäähallin nimenmyynnin. Nimen pääsee myymään Juniori Jokipojat, joka yhteistyössä Kiekko-Poikien kanssa tekee viisivuotisen sopimuksen tulevan jäähallin sponsorin kanssa.
 

MiKa77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joensuun Kiekko-Pojat, PeTo
Käytiin Motti-Masan kanssa pyöräilemässä mehtimäellä ja tehtiin katselmus.
Kyllä upealta näyttää ja muutama kuukausi ja voi sanoa että yksi suomen hienoimmista halleista. Jossain oli maininta että suomen moderneista halleista sijalla 5.
No, meille se on paljon enemmän kuin hienot puitteet ;)
 

Liitteet

  • 334a4744-8285-4679-9dcf-cf32fe40cdf5.jpeg
    334a4744-8285-4679-9dcf-cf32fe40cdf5.jpeg
    36 KB · kertaa luettu: 137

MiKa77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joensuun Kiekko-Pojat, PeTo
Ja vielä laulurinteen puolelta
 

Liitteet

  • 8b9d07ca-ad51-42f9-9fe0-78eb24d9bda1.jpeg
    8b9d07ca-ad51-42f9-9fe0-78eb24d9bda1.jpeg
    94,6 KB · kertaa luettu: 156
(1)
  • Tykkää
Reactions: Lava
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös