Joel Armia

  • 1 567 224
  • 5 050

Ronikki73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Tuli pitkästä aikaa katottua joku muu kun CHI matsi, lähinnä näitten suomijunnujen takia, ja hyvän pelin pelas tämä herra... Jos jatkaa noita otteita niin eiköhän sitä tule näytön paikkaa ylemmistäkin ketjuista...
 

Quethas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Suomen maajoukkueet, Tampere United
Pohjois-Amerikan mediasta on tullut sellaista viestiä, että Bryan Littlen loukkaantuminen olisi sekoittanut Jetsin ylivoimakoostumuksia ja samalla Armia olisi nostettu Jetsin kakkosylivoimaan. Samassa ylivoimakoostumuksessa pelaa myös joku nevöhööd-kaveri nimeltä Patrik Laine.

Kyllä tässä on vahvasti sellainen tuntuma, että tällä kaudella Armia saa mahdollisuuden murtautua lopullisesti NHL:ään.
 

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
Pohjois-Amerikan mediasta on tullut sellaista viestiä, että Bryan Littlen loukkaantuminen olisi sekoittanut Jetsin ylivoimakoostumuksia ja samalla Armia olisi nostettu Jetsin kakkosylivoimaan. Samassa ylivoimakoostumuksessa pelaa myös joku nevöhööd-kaveri nimeltä Patrik Laine.

Tätä vähän odotinkin ja salaa toivoin. Hieno homma Armian kannalta. Littlen loukkaantumisesta on vaikea tykätä, hieno pelaaja. Toivottavasti Armia nousee myös tasakentällisin pelatessa ylemmäs. Perreault on Jopelle sopivin sentteri. Se nähtiin jo viime kaudella.
 

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
Jaaha, vitut :D
Treeni koostumus:
Laine-Scheifele-Wheeler, Connor-Perreault-Stafford, Matthias-Burmistrov-Ehlers, Tanev-Lowry-Armia

Mutta hienoa jos Armia tosiaan kakkosylivoimassa, se on jo jotain. Ehlersiä käy sääliksi tuossa ketjussa, mutta Laine saa supermahdollisuuden!

Mitä pahaa olisi ollut Ehlers-Burmistrov-Armia ketjussa? Sitä mietin..?
 
Viimeksi muokattu:

Sökö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Saattaa olla semmoinenkin tilanne, että tuo nelonen oli vaan niin toimiva omiin, ettei Maurice "uskalla" sitä lähteä rikkomaan. Pelin tuoksinassa sitten tuo kolmonen saattaa muuttaa muotoaan tarpeen vaatiessa, todennäköisimmin juuri nelosen pelaajien kanssa. Toki olisi varmaan ihan hauskaa katsottavaa Tanev-Ehlers kaksikko samassa kentässä, ei ainakaan vauhtia puuttuisi. Mutta näin meikäläisittäin parempi olisi kyllä Staffordin ja Armian paikkojen vaihto tietysti...
Ei silti, jos tosiaan Joppe on kakkosylivoimassa ja alivoimilla mukana, niin nelosen pelipaikka voi olla ihan hyväkin jaksamisen kannalta. Paitti jos tulee niin siisti peli, ettei erikoistilanteita pal näy.
 

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
Brian Munz Twitterissä: "Based on early line rushes at @NHLJets pregame skate, looks like Thorburn & Stuart will play. Armia & Chiarot out.@TSN1290Radio @TSNHockey"

Mahtaako Winnipeg sittenkää olla oikea paikka Jopelle. Ihan sama kuinka hyvin vedät edelliset pelit, niin silti löytää itsensä katsomosta...

Treenit vedetty siten että Joppe nelosen laidassa ja kakkosylivoimassa joten pahoin pelkään että joko loukkaantunut tai kipeä. Toivottavasti vain kipeä.
 

MadSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Habs
Juuri kun kerkesi miettimään, että komia yö vielä tulossa kun Jetsin matsi. Herkkua masun täydeltä. No se siitä sitten. Vielä kerkeis suunnitelmista poiketen hakea mäyräkoiran ja sitten PK:hon kittaamaan kaksinkäsin rommikolaa.

E: Armia täysin pelikuntoinen. Maurice haluaa vain antaa jämäpelaajillekin peliaikaa, koska ei kuulemma antanut tarpeeksi viime kaudella. Huikea palkinto jo harjoituskauden alusta saakka tehdystä kovasta duunista. Tätä lisää.
 
Viimeksi muokattu:

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
Maurice vahvisti viime yön pelin jälkeen että Thorburn ja Stuart nousivat kokoonpanoon koska haluaa että kaikilla pelaajilla jotka ovat ylhäällä on alusta alkaen pelituntuma kohdillaan ja että viime kaudella osa pelaajista joutui liian kauan olemaan pelaamatta. Eli Armia oli vain rotaation uhri. Toivottavasti pelaa taas seuraavassa pelissä. Hieman erikoinen liike kyllä Mauricelta. Mitä höytyä oli tuoda Thorburn kokoonpanoon pelaamaan 5 minuuttia? No ehti Thorburn tappelemaan ja ottamaan idioottimaisen jäähyn sekä saamaan miinuksen tilastoihinsa. Hf boardilla tuntuu porukka olevan raivoissaan Armian katsomokomennuksesta. Osa porukasta on osannut ottaa vähän rauhallisemmin ja todennut että tässä puhutaan nelosketjun laiturin paikasta. Mikä on totta.

Armian katsomokomennuksesta outoa tekee silti se että esim. Armia itse totesi NHL:n sivuilla ennen kauden alkua olleessa haastattelussa että tykkää pelata Mauricen alaisuudessa koska peliaikaa saa niin paljon kuin ansaitsee. Tämä on mennyt ihan perseelleen Jopen kohdalla viime viikkoina. Viimeisessä harjoituspelissä oli joukkueen ehkä paras pelaaja millä mittarilla tahansa. Corsi tilastotkin olivat selvästi parhaat ja tekihän mies joukkueensa ainoa maalinkin. Tämän pelin jälkeen hänet siirrettiin palkinnoksi nelosen laitaan. No pelasi kuitenkin todella hyvin siinä nelosenlaidassakin ja loistavaa alivoimaa siinä samalla. Seuraavaksi peliksi katsomoon. Ilmeisesti Armian ei kannata ainakaan hattutemppua tehdä kun pääsee takaisin kokoonpanoon koska se tietänee vähintää AHL-komennusta tällä logiikalla. :D No, mutta jos ja kun kyseessä on normikierrätystä niin Armian pitäisi palata kokoonpanoon seuraavaan peliin ja jonkun muun vuoro istua poppariosastolla. Todennäköisesti se on Tanev tai Connor.
 
Viimeksi muokattu:

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
. Corsi tilastotkin olivat selvästi parhaat

Yksi haitta puoli näissä uusissa tilastoissa on se, että moni ei osaa käyttää noita tilastoita oikein. Corsi on erittäin huono ottelukohtainen tilasto ja Corsi vaatii suuren otoskokon. Vähintää semmoisen 20 peliä.

Maurice saa aiheestakin kyllä paskaa niskaansa. Scoreburnilla ja Lowryllä on pakko olla jotain raskauttavaa materiaalia miehestä.
 

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
Maurice saa aiheestakin kyllä paskaa niskaansa. Scoreburnilla ja Lowryllä on pakko olla jotain raskauttavaa materiaalia miehestä.

Kyllä! Kaiken tämän sekoilun kruunaa tämän päivän treenit jotka parhaillaan menossa. Thorburn taas treeneissä ketjujen ulkopuolella ja Armia nostettu kolmosen laitaan Burmin ja Connorin kaveriksi. Matthias tiputettu neloseen (minne kuuluukin). Laine jatkaa ykkösessä ja kakkonen muodossa Ehlers-MattyP-Stafford. Oikeastaan nyt on tämän päivän treeneissä vihdoin sellaiset ketjut koossa mille voi näyttää peukkua. Burmi luonnollisesti ulos kokoonpanosta kun Little palaa ja Lowryn voi vaihtaa Coppiin niin näyttää jo tosi hyvältä.

Eiköhän Armia pelaa siis tuossa kolmosessa Bruinsia vastaan ylihuomenna?
 
Viimeksi muokattu:

MadSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Habs
Kova savotta Armialla edessä puolustussuuntaan. Pelin ulkopuolella viilettävä Connor ja sitten tämä kuuluisa venäläinen musta-aukko. Olishan tuossa ollut vaikka Lowry edes marginaalisesti parempi vaihtoehto keskelle, ettei tarvitsis aivan jokaista vaihtoa juosta omissa. Matthias sentään oikeassa osoitteessa.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Tuli vaihteeks väijyttyä yhtä peliä ja paria suomalaista koko ottelun Bruins@Jets. Puhetta ja näyttöjäkin Armian tasonnostosta on ollut, mutta sanosin että paras NHL-pelinsä minkä oon nähnyt, siitä huolimatta ettei pisteille päässytkään.

Jääaika 14:22, alivoimalla 2:58, tokasta erästä alkaen ylivoimaakin 1:58. 4 laukausta maalia kohti. Taikamaila, käärmeenkieli, miten vaan, mutta kolmisen kappaletta puhtaita kiekonriistoja kovan työmäärän ja ulottuvuuden kautta. Näistä loi pari maalipaikkaa.

Ihan viimistä silausta vaille jäi palkinto: kiekonriisto päädyssä, oli oikeestaan 2vs0 Raskin edessä, mutta syöttö maalin kulmalta tais osua Raskin mailaan. Toinen tilanne: Alivoimalla 3vs1 hyökkäys, Armia toi oikeeta laitaa, epäonnistu ohittamaan heittäytyvän Bruins-pakin syötöllään. Ei jäänyt kuitenkaan murehtimaan tuota, vaan paino perään, nappas kiekon pois maalin takana, kiepautti itsensä maalin suulle ja löi vielä ripariakin kolmen vastustajan keskeltä. Yhen päätypelin jälkeen löys takamiehen vapaana b-pisteen yläkaarelta, mutta pakin veto ohi. Pelin loppupuolella pääs vielä sohimaan Raskin antamaa riparia.

Alivoimalla varmaa suorittamista, tuo onkin Jets-erikoistilannepelin tukiranka koska yv on paineistuksesta huolimatta todella tehotonta. Ylivoimalle päästyään Armian paikka oli seisoa Raskin edessä häiritsemässä.

Jopa TSN-selostaja sanoivat pelin loppuminuuteilla, jotta Armia pitäs palkita koska on ollut tänään niin hyvä. Porilais-Ässäläisittäin tähän pitäis varmaan alkaa maalailla piruja seinille, mutta jos kuta kuinkin kykenee säilyttämään tuon aktiivisuuden, työmäärän, energiatason, ei kukaan valmentaja maailmassa pullauta ulos. Sen sijaan, voidaan alkaa odottelemaan niitä palkintoja tehojenkin muodossa.

Se viimenen silaus, silti. Armialla on taidot, muttei ehkä se maailman paras visio. Tän illan kaltaisella esityksellä ja työmäärällä niitä onnistumisia alkaa tippua väkisinkin.
 

jalapeeno

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Komppaan edellistä viestiä. Armia valittiin ottelun "kolmostähdeksi". Oli todella vahvaa tekemistä häneltä läpi koko ottelun. Saa nähdä palkitseeko valmentaja jossain vaiheessa paikalla ykkös- tai kakkosketjussa?
 

Lätkäjope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Armia #10, Matushkin #43
"Vuosi ja Eurooppaan" - huutelijat kaikkoaa kyllä näillä otteilla aika tehokkaasti foorumeilta. Myönnetään etten ole vielä peliä nähnyt, mutta se on tässä aamun ohjelmassa nyt seuraavaksi.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Joppe oli kyllä aika huikea, vaikka tosiaan se palkinto jäi saamatta. Tuntuu silti vähän siltä, että hän hukkaa tuolla duunimäärällä sen aiemmin (jo muutamia vuosia sitten) nähdyn herkkyyden tehdä maaleja. Ei vaan ole terävimmillään silloin kun se paikka tulee. Väittäisin että Laineessa on kuitenkin paljon samaa kuin Armiassa nuorena, toki Laine menee kehityksessä selvästi edellä. Laineen pelissä näkyy lähestulkoon ne kaikki samat puutteet mitä Armian pelissä NHL-uran alussa. Laine saa statuksellaan silti edes kunnollisen paikan näyttää ja käyttää niitä vahvuuksiaan isossa roolissa. Joppe sai aikanaan kyllä ruoskaa olemalla "pelkkä viimeistelijä", nopsaan on ajat muuttuneet tämän kaltaisen asennoitumisen suhteen.

Noh takaisin vielä WPG-BOS, kyllähän se kiekko edelleen tottelee Jopen mailaa ja kädet toimii, vähän onnistumisia tehojen muodossa ja itseluottamusta siihen hommaan niin hyvä kausi edessä. Fysiikka alkaa olla aika rautainen noihin kaukaloihin ja hölmöt ratkaisut karsittu kokonaan pois. Ylivoiman maskimiehen rooli oli hauska nähdä, se vaihto kun Chara oli jäähyllä ei Jopen tarvinnut siirtyä mihinkään Raskin edestä;)
 

MadSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Habs
Tuntuu silti vähän siltä, että hän hukkaa tuolla duunimäärällä sen aiemmin (jo muutamia vuosia sitten) nähdyn herkkyyden tehdä maaleja. Ei vaan ole terävimmillään silloin kun se paikka tulee.
Mielestäni Armiaa pelaa tällä hetkellä vajaallakin itseluottamuksella niin saakelin hyvin, että mitä tapahtuukaan kun saa onnistumisia alle. Ei Armiakaan vielä niin vanha ja kokenut ole tuolla tasolla, etteikö kannattaisi pitää malttia hänenkin hyökkäyspelinsä kanssa. Mitä tulee puolustuspelaamiseen, niin onhan tuo kehitys ollut ihan käsittämätöntä. Poimii lähes huvikseen kiekkoja vastustajalta :P
 

Oto Hascak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mikäs vekkuli tämä Burmistrov oikein on? Kaverista ei oikein tunnuta tykkäävän tuolla Jetsin fani osioissa, onkos siihen jotakin spesiaalia syytä? Entäs sitten tämä Connor?
 

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Mikäs vekkuli tämä Burmistrov oikein on? Kaverista ei oikein tunnuta tykkäävän tuolla Jetsin fani osioissa, onkos siihen jotakin spesiaalia syytä? Entäs sitten tämä Connor?
Itselle ainakin jää aina Burmista sellainen löysän pelaajan kuva. Taitaa jäädä ikuseksi lupaukseksi rapakon takana, kun nuoremmat hoitavat paljon paremmin tämän kaverin tontin. Connor taas alkoi viime vuosina dominoimaan junnu- ja yliopistosarjoja. Terävä pää, terävät kädet. Käyttökelpoinen missä vaan jäällä.

Ajattelin tässä väijyä yön matsin, jos vain hereillä pysyy. Voi sitten jotain syvällisempää laittaa.

Kahvia kahvia.... ;)
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Uskon että tänään Joppen ilta, tulee viemään huomion muualle kaikesta tästä Laine-Matthews hypestä.

Laine kun repii hattutempun niin vaikea siinä on Armian paremmaksi pistää. Laittakaas joku pelin nähnyt analyysia Armian pelistä miten meni?
 

Malmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sympatiat: DIF
Laine kun repii hattutempun niin vaikea siinä on Armian paremmaksi pistää. Laittakaas joku pelin nähnyt analyysia Armian pelistä miten meni?

Mielestäni tällä kertaa todella heikko matsi Armialta. Vaarallisia kiekonmenetyksiä tuli muutama. Ensimmäisessä tapauksessa lähti lähes kohtalokkain seurauksin kynäämään paikassa, jossa kiekkoa ei saisi missään nimessä menettää. Toisella kertaa antoi huonon syötön omalla puolustusalueella, josta vastustaja meinasi rokottaa. Oli myös mielestäni hieman kuistilla sijoittumisen suhteen tuossa Kadrin (?) maalissa.

Kiekonriistoissa Armia on kyllä ollut loistava näkemissäni otteluissa. Oiskohan Jopesta kehittymässä sellainen 2/3 kentän kahden suunnan hyökkääjä?
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Jostain luin, että Armialla oli yksi hyvä maalipaikkakin mutta laukoi suoraan maalivahdin logoon?
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Mielestäni tällä kertaa todella heikko matsi Armialta. Vaarallisia kiekonmenetyksiä tuli muutama. Ensimmäisessä tapauksessa lähti lähes kohtalokkain seurauksin kynäämään paikassa, jossa kiekkoa ei saisi missään nimessä menettää. Toisella kertaa antoi huonon syötön omalla puolustusalueella, josta vastustaja meinasi rokottaa. Oli myös mielestäni hieman kuistilla sijoittumisen suhteen tuossa Kadrin (?) maalissa.

Kiekonriistoissa Armia on kyllä ollut loistava näkemissäni otteluissa. Oiskohan Jopesta kehittymässä sellainen 2/3 kentän kahden suunnan hyökkääjä?

Samaa mieltä, pettymykseksi jäi viime yön peli Armian osalta, epätasaisuus edelleen riesana? Näytti liikekin olevan alusta saakka kovin tahmeaa aiempiin matseihin nähden. Loppua kohden meni puskemiseksi kun mikään ei sujunut, alkoi tehdä niitä juttuja mitä on juurikin kitketty pois pelistä. Toki joukkue oli useamman maalin tappiolla niin tiedä sitten saako silloin ottaa tietoisia riskejä.

Kadrin maalista en tiedä, Joppe taisi olla 0-3 maalin jälkeen aloittajana ja siitä kahdeksan sekuntia ja oman maalin edessä ukko vapaana, sanoisin että pakit jossain muualla missä pitäisi olla. alivoimaa kun pelasivat edelleen. Mutta joo, "työjuhta" ja tyytyminen valmentajan työkaluksi milloin mihinkin on se rooli tällä hetkellä, hyvin sekin sujuu ja on joukkueelle tärkeää tekemistä.

Laineen esitys kyllä jaksaa mykistää, on se vaan hyvä siinä mitä osaa tehdä parhaiten! Ei mikään kummoinen peli ja sitten painaa hatun, paljon laukoo mutta niissä huippupaikoissa on kyllä saatanan nopea ja tehokas. Maaliruisku jos mikä. Teki varmasti mannaa parin vaisumman pelin jälkeen ja jaksaa taas painaa selkä kyyryssä seuraavat pelit. Armialle toivoisi myös sen maalin, miksei sellaisen ketjunkin missä palaset loksahtaisivat hieman paremmin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös