Joel Armia

  • 1 568 618
  • 5 050

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
Helkkarin vakuuttava eka erä Armialta! Noilla otteilla ei ole ihan heti putoamassa kokoonpanosta. Oli agressiivinen ja teki paljon pieniä asioita oikein jotka johtivat maalintekotilanteisiin. Sellaisia juttuja jotka ainakin valmentaja huomaa.

Kyllä! Joppe oli huikea kaksinkamppailuissa, todella aggressiivinen ja käytti kokoaan hienosti hyödyksi, tähän kaksinkamppailupelaamiseen kiinnittivät tsn selostajat myös huomiota. Tuolla tavalla kun jatkaa niin peliaikaa siunaantuu varmasti jatkossakin. Nyt vaan niitä laukauksia paikoista!
 

Bakaun Imaami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, NY Rangers
Oli kyllä. 3.18 peliaikaa ja koko ajan hyvin esillä. Yhdellä tauolla kelattiin Armian paria hyvää karvausta ja kiekonriistoa. Harmi, kun oli toisen jälkeen niin puhki, että tyytyi heittämään päätyyn ja meni vaihtoon. Oli pitkä vaihto alla.

Liike ainakin riittää, jos tuolla tavalla vaan jaksaa polkea.
 

MadSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Habs
Toisessa vaihdossa sitten erän ainoa virhe, nimittäin menetti omissa vaarallisen näköisesti kiekon, kun lähti kulmasta hakemaan kiekkoa, eikä ollut ihan niin terävänä kuin olisi tarvinnut. Selvittiin säikähdyksellä.
Tuossakin tilanteessa oli kuitenkin ajatus ihan hyvä, mutta toteutus ei toiminut ihan sataprosenttisesti. Noita nyt tulee väistämättä jokaiselle pelaajalle. Vastustaja sai olemattoman suhaisun aikaseksi nollakulmasta, joten ei siinä sentään mitään vaarallisempaa päässyt käymään.
 

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
Jopella oli hyvä maalipaikka toisen erän puolivälissä. Längeistä yritti mutta jäi patjoihin. Varmasti Jopen mieltä lämmitti kun vaihtoon tullessa Maurice taputteli olkapäätä ja sanoi jotain jonka jälkeen Jopella levisi hymy korviin. Teeppä poika maali vielä tänään!
 

Lätkäjope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Armia #10, Matushkin #43
Kahden erän jälkeen voisin vetää oman johtopäätöksen siitä, että olisi hullua laittaa Peluso tuohon neloseen. Copp & Halischuk pelannut myös hyvät pelit.

Olisi toki Joppe voinut siitä tuhannen taalan paikasta laittaa sisään.. Hyvää peliä kuitenkin. Jäähyt sekoittivat hieman peliaikaa toisessa erässä, mutta esimerkiksi yksi tuplavaihto tuli Armialle, jossa ei montaa sekuntia ehtinyt puuskuttamaan vaihtoaitiossa, kun komennettiin jäälle uudelleen.
 

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Semmosta. Peliaika jäi siihen 9:53. Ihan ok peliä, tuo yksi virhe jäi ainoana negana mieleen. Ja olishan siitä paikasta tietty pitänyt iskeä häkki, sellanen tontti siinä oli. Kolmannessa selvästi pisti jalkaa vielä enemmän liikkeelle, oli varmasti PM mieleen. Yritys oli kovaa, siitä ei jäänyt kiinni.

E: Lisätään nyt vielä, että Rangers oli juuri niin löysä, mitä viime aikaiset tulokset näyttävät. Lunkkakin pudotteli kiekkoja aluksi, loppua kohden oli kentän Rangers-kuningas totutusti.
 

MadSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Habs
Kiekoton pelaaminen, aggressiivinen karvaus ja virheetön sijoittuminen oli varmasti ne tärkeimmät asiat miksi Maurice oli noinkin mielissään. Tuollaisella ilmeellä kun jatkaa, niin sieltä alkaa tulemaan väistämättä niitä tehopisteitäkin ja lisää vastuuta.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Kiekoton pelaaminen, aggressiivinen karvaus ja virheetön sijoittuminen oli varmasti ne tärkeimmät asiat miksi Maurice oli noinkin mielissään. Tuollaisella ilmeellä kun jatkaa, niin sieltä alkaa tulemaan väistämättä niitä tehopisteitäkin ja lisää vastuuta.
Juuri näin, Joppe pelasi läpi ottelun erittäin fiksusti, luki tilanteita hyvin ja siksi oli monesti ensimmäisenä irtokiekossa. Jos tuollaista jätkää ei uskalla peluuttaa niin jo on ihme. En tiedä olisiko Joppe voinut jotenkin pelata paremmin hyökkäyssuuntaan, ehkä. Itse en kuitenkaa erottanut oikeastaan kuin yhden tilanteen minkä olisi voinut (ehkä) pelata fiksummin / paremmin, eli tuon ensimmäisen vaihdon hyökkäyksen.

Tässä vielä vaihto vaihdolta jos jotain kiinnostaa:
1. Erä
1. vaihto
Sai syötön sinisen jälkeen keskustaan väliin ja siitä syntyi muistaakseni nopea 2-1 tilanne. Joppe otti kiekon haltuun ja nopea syöttö kaverille vähän sivummalle, minkä jälkeen tarjosi itse lapaa ohjuria varten. Kaveri laukoi tilanteesta ihan ok paikalta ja Lundqvist torjui vedon. Ihan hyvä suoritus, mutta kun Joppe oli ihan keskellä B-pisteiden välissä( vai oliko vielä turhan kaukana), niin ei muuta kuin ranteet lukkoon ja verkko heilumaan, nyt siirsi vastuun kaverille vähän sivumpaan ja itse odotteli ohjuria tai unelmalättyä takatolpalle. Tuosta kun olisi vetänyt vielä kilpipuolelle, niin jos verkko ei olisi heilunut, niin todennäköisesti olisi tullut erittäin vaarallinen riparin jälkeinen tilanne. Ihan hyvä vaihto, varsinkin ensimmäiseksi.

2. vaihto
Tämä oli tosi nopea tai sitten en huomannut heti Joppea. Vastustajan hyökkäykseen lähdössä Joppe teki hyvin töitä ja peitti tärkeän syöttölinjan. Omiin tultaessa Joppe oli kulmassa ensimmäisenä päätykiekossa, vastustaja riisti kiekon häneltä mailaa nostamalla ja hän kaatui. Tuosta seurannut ripari tuli suoraan Joppelle ja kun hän lähti nostamaan kiekkoa jalalla, niin välittömästi sama perhanaan vastustaja oli taas nostamassa mailaa ja riisti kiekon pois. Winnipeg sai purettua tilanteen ja äijät vaihtoon.

3. vaihto
Joppe kentälle päätykiekon jälkeen. Ajoi hyvin vastustajan iholle ja irrotti hänet kiekosta, kiekko päätyi kuitenkin kulmaan vastustajille. Pari kertaa menivät tuossa vaihdossa päästä päähän ilman mitään mainittavaa.

4. vaihto
Taas sisään päätykiekon jälkeen. Pari hyvää kiekonriistoa(vai onko ne jotain kiekosta irrottamisia kun ei saa kiekkoa itselle?) hyökkäysalueella, mistä ei kuitenkaan saanut itselleen kiekkoa, yksi hyvä veto joukkueelle viivasta. Peli omaan päätyyn ja kulmaan, missä Joppe suojasi hyvin ja rauhallisesti kiekkoa laitaa vasten, luki tilanteen hyvin, nosti kiekon jalalla keskialueelle ja heitti kiekon päätyyn. Ja sitten takaisin vaihtoon. Hyvä vaihto ja vaihdon suorituksiin tartuttiin myös tauon hidastuksissa.

2. Erä
5. vaihto
Kentälle hyökkäyspään aloituksessa. Hyökkäysalueella kävi ottamassa maalin edessä vähän poikkaria ja kulmarallissa pelasi kiekon omille. Omalle alueelle tultaessa purki riparikiekon nopeasti omille. Ja ei muuta kuin vaihtoon.

6. vaihto
Hyvä taklaus ja toinenkin. Taas on joppe maskimiehenä ottamassa poikkaria ja tästä tulleessa irtokiekossa hän on ensimmäisenä. Siitä nopea kääntyminen maalia kohti ja rannari jonka Lundqvist torjui patjalla.

7.vaihto
Nopea vaihto, ei mitään mainittavaa.

8. vaihto
Kentälle Rangersin kavennusmaalin jälkeen. Ei oikeastaan mitään mainittavaa.

9. vaihto
Ja taas maalin jälkeiseen vaihtoon kentälle, tällä kertaa Winnipeg oli heiluttanut verkkoa. Joppe luki hyvin tilanteen omalla alueella kulmassa ja pääsi irtokiekkoon ensimmäisenä. Siitä lätty viivaan pakille, mistä pakki lähetti kiekon maalia kohti suoraan syötöstä. Lundqvist sulki kiekon ja äijät vaihtoon.

10. vaihto
Kentälle päätykiekon jälkeen. Taas oli Joppe kiusaamassa vastustajia hyökkäykseen lähdössä, saaden mailan yhteen syöttöön väliin, mutta kiekko kimposti vastustajille.

3. erä
11. vaihto
Kentälle kiekon ollessa keskialueella. Joppe sai kiekon omalla alueella, luisteli tyhjät pois, käytti kiekkoa Ottilla ja 1 vs 1 tilanteessa laukoi pakin jaloista. Kkiekko kimposi pakin jaloista kulmaan ja sieltä Joppe laukoi uudestaan, mutta laukaus suuntautui yli/ohi. Tuon jälkeen Joppe luisteli tunnollisesti tukemaan puolustusta.

12. vaihto
Kentälle päätykiekon jälkeen. Hyvää painetta karvaamalla ja yksi ok helppo syöttö hyökkäysalueella.

13. vaihto
Kentälle vastustajan tullessa puolustusalueelle. Nosti kiekon jalalla keskialueelle, heitti itselle norsukiekon ja kävi heittämässä vastustajan päädyssä seinälle. Hyvää puolustamista omalla alueella, mm. nosti vastustajan mailaa ratkaisevalla hetkellä maalin edustalla.

14. vaihto
Ja viimeiseksi vaihdoksi Joppe sai ottelun 10 viimeistä sekuntia. Tätä ennen Joppe ehtikin huilailemaan joku 7 minuuttia valmentajan suojellessa johtoasemaa luottaen kokeneempiin kavereihin.

E: Katsoin hidastuksen ja kyllä, Joppe olisi itse saanut laukoa tuossa ensimmäisessä vaihdossa, olisi päässyt laukomaan rauhassa parhaasta kohdasta.
 
Viimeksi muokattu:
Tässä vielä vaihto vaihdolta jos jotain kiinnostaa:

Ansiokas raportti, jossa esiintyy viisi kertaa adverbi "hyvin", kahdeksan kertaa adjektiivi "hyvä" eri taivutusmuodoissaan ja nolla kertaa sana "huono". Tämä jo kertoo en, että nyt puhutaan todella hyvästä jääkiekkoilijasta.

Kivaa oli myös se, että "varmasti Jopen mieltä lämmitti kun vaihtoon tullessa Maurice taputteli olkapäätä ja sanoi jotain jonka jälkeen Jopella levisi hymy korviin". Tämä siis tilanteessa, jossa Maurice tuli käsielein viestiään tehostaen kertomaan, mitä Armian olisi edellisessä vaihdossa pitänyt tehdä toisin.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Ässät
Ansiokas raportti, jossa esiintyy viisi kertaa adverbi "hyvin", kahdeksan kertaa adjektiivi "hyvä" eri taivutusmuodoissaan ja nolla kertaa sana "huono". Kyllähän tämä jo kertoo en, että tässä puhutaan poikkeuksellisen hyvästä jääkiekkoilijasta.

Kivaa oli myös se, että "varmasti Jopen mieltä lämmitti kun vaihtoon tullessa Maurice taputteli olkapäätä ja sanoi jotain jonka jälkeen Jopella levisi hymy korviin". Tämä siis tilanteessa, jossa Maurice tuli käsielein viestiään tehostaen kertomaan, mitä Armian olisi edellisessä vaihdossa pitänyt tehdä toisin.
Osaatko sanoa, mistä tilanteesta oli kyse? Kuulitko mitä Maurice sanoi? Hyvä kun vaihdoit "poikkeuksellisen täydellisestä" tekstin "poikkeuksellisen hyvästä" tekstiksi. Provo olisi muuten ollut turhan ilmeinen, sillä onhan tuolla myös kirjoitettu tuosta Armian yhdestä ja ainoasta selkeästi huonosta vaihdosta, sekä suhtauduttu kriittisesti yhteen hyökkäykseen.

Eihän tuolla kentällä mitään ihmeellistä tapahtunut, vain hyvää perusvarmaa suorittamista.
 
Viimeksi muokattu:

Naimunder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Karhut, Chicago Blackhawks
Jopo veti erittäin hyvän matsin ja itse Maurice kehui häntä kesken ottelun monesti. Taputteli ja antoi ohjeita, mutta Jopesta näkyi hymy ja ymmärrys joka kerta. Myös pelin jälkeiset raportit pelaamisesta oli pelkkää hyvää.
 

Bigmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata & LAK
Jopo veti erittäin hyvän matsin ja itse Maurice kehui häntä kesken ottelun monesti. Taputteli ja antoi ohjeita, mutta Jopesta näkyi hymy ja ymmärrys joka kerta. Myös pelin jälkeiset raportit pelaamisesta oli pelkkää hyvää.

Ei yllätä. Muutenkin Joppesta on välittynyt se, että sopetuminen pohjoisamerikkalaiseen "valmennus"kulttuuriin on tuottanut Kiven ja Rautakallion opastavamman otteen jälkeen vaikeuksia. Kyseessä tuntuisi olevan pelaaja, joka saa parhaan irti itsestään oikeasti valmentavan valmentajan kanssa.
 

Patapata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pori
Sanokaas paremmin tietävät, koska ja mistä näkee, kannattaako lomalaisen herätä huomenna neljältä Jetsin pelin takia?

E: Niin siis kokoonpanot kiinnostaa, muuten Jets ei kyllä nappaa, mutta kommentit Jopen ekasta pelistä oli ihan kivaa luettavaa...
 

J.Ho

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Sanokaas paremmin tietävät, koska ja mistä näkee, kannattaako lomalaisen herätä huomenna neljältä Jetsin pelin takia?

E: Niin siis kokoonpanot kiinnostaa, muuten Jets ei kyllä nappaa, mutta kommentit Jopen ekasta pelistä oli ihan kivaa luettavaa...

NHL:ssähän kokoonpano ilmoitetaan vasta alkulämmön jälkeen, mutta kyllä yleensä aamujäiden jälkeen on suht hyvin selvillä kuka pelaa ja kuka ei. Toki näitä game-time decision -tapauksia tulee aina silloin tällöin.

Winnipegiläsiten toimittajien (esim. Ken Wiebe, Sara Orlesky, Gary Lawless) twitter-tilejä seuraamalla saa aika hyvin tietoa. Ja varmaan #Ässät -kanavallekin tulee infoa.
 

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
Sanokaas paremmin tietävät, koska ja mistä näkee, kannattaako lomalaisen herätä huomenna neljältä Jetsin pelin takia?

E: Niin siis kokoonpanot kiinnostaa, muuten Jets ei kyllä nappaa, mutta kommentit Jopen ekasta pelistä oli ihan kivaa luettavaa...

Jos on pitkä loma niin kannattaa ottaa viaplay sport kuukaudeksi. Maksaa 25€. Eikä tarvi herätä aamu neljältä kun peliä voi kelata 4 tuntia taaksepäin niin ei tarvi katsoa mainoksia tai tappaa aikaa erätaukojen ajan. Riittää siis että herää klo 7.55 ja kirjautuu sisään. Näin itsekkin toimin huomen aamulla.

Niin ja aamujäät on selvillä noin klo 19-20 suomen aikaan. Kyllä Joppe pelaa ellei ole sairastunut.

E: Eilen oli menty treeneissä viime pelin kokoonpanolla, odotetusti.
 
Viimeksi muokattu:

Pratu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jos on pitkä loma niin kannattaa ottaa viaplay sport kuukaudeksi. Maksaa 25€. Eikä tarvi herätä aamu neljältä kun peliä voi kelata 4 tuntia taaksepäin niin ei tarvi katsoa mainoksia tai tappaa aikaa erätaukojen ajan. Riittää siis että herää klo 7.55 ja kirjautuu sisään. Näin itsekkin toimin huomen aamulla.
Jos on Viaplay ja tietokone niin Viaplayn kautta pääsee NHL GameCenteriin, josta pystyy katsomaan minkä tahansa kauden NHL matsin aivan milloin haluaa.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Nimenomaan. Pelaa mikäli ei ole sairaana. Nuo erätauot on tosiaan aamuyöstä yhtä juhlaa :)
Ihan vittumaisimpia on ne matsit joissa ei näytetä edes mainoksia vaan se aneeminen musta ruutu "The game will return after the commercial break" tulee siihen muutamaksi minuutiksi johon sitten nukahtaa, ja puolestaan herää kun sieltä alkaa tulla täyttä tykitystä jostain studiosta heti perään.

Muttamutta, hieno homma taas. Hyvä, että Joppe vakuutti jo Maurin ekassa matsissaan, koutsi selvästi arvostaa duunarimiehiä, ehkä vähän liikaakin toisaalta.
 

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
Jos on Viaplay ja tietokone niin Viaplayn kautta pääsee NHL GameCenteriin, josta pystyy katsomaan minkä tahansa kauden NHL matsin aivan milloin haluaa.

Okei kiitos tiedosta! Luulin että gamecentterissä sama juttu että 4h pystyy kelaamaan taaksepäin. Hieno tietää niin voi välillä töissäkin katsella edellisen yön pelejä.
 

Lätkäjope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Armia #10, Matushkin #43
Ihan vittumaisimpia on ne matsit joissa ei näytetä edes mainoksia vaan se aneeminen musta ruutu "The game will return after the commercial break" tulee siihen muutamaksi minuutiksi johon sitten nukahtaa, ja puolestaan herää kun sieltä alkaa tulla täyttä tykitystä jostain studiosta heti perään.

Muttamutta, hieno homma taas. Hyvä, että Joppe vakuutti jo Maurin ekassa matsissaan, koutsi selvästi arvostaa duunarimiehiä, ehkä vähän liikaakin toisaalta.

Heh, mukava että on kohtalotovereita tässä. Nimittäin oma unirytmi on aika tasan tarkkaan sellainen, että klo 02 alkavien pelien ensimmäisellä erätauolla nukahtaa, kun alkaa musta ruutu pyörimään.

En tiedä onnistuuko tietokoneen kautta siten, että laitat scores OFF, ja se on sitten siellä muistissa kun avaat aamulla GameCenterin. Pleikkarilla kun katsoo, ei mielestäni näy lainkaan tuloksia (en nyt ulkoa muista oliko asia näin, mutta hyvin vahva aavistus), joten sieltä pääsee rauhassa aloittamaan pelin, ilman spoilauksia. Minkäännäköistä sosiaalista mediaa ei kannata avata.
 

MadSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Habs
Se musta ruutu pitäisi kyllä kopsata talteen. Sitten kun ei meinaa saada unen päästä kiinni, niin ei muuta kuin "The game will return after the commercial break" näytölle ja muutaman sekunnin jälkeen vaipuminen syväkoomaan. Voittaa kaiken maailman hengitysharjoitukset ja lampaiden laskemiset 100-0.
 

Lätkäjope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Armia #10, Matushkin #43
Matt Halischukin mietteitä neloskentästä, sekä Joel Armiasta.

Winnipeg Jets Twitterissä: ""I think just trying to bring energy and keeping things simple." Halischuk on the play of his line.https://t.co/N2h9LOHRmC"

On niin vahvat Armia-lasit päässä, mutta sanon silti. Mielestäni tuossa Armia-Copp-Halischuk vitjassa on potentiaalia erittäin paljon tuottaa pisteitä taululle tulevissa peleissä. Toki Jopelle soisi enempi vastuuta ylemmissä ketjuissa, mutta jos peliaika on siellä +10-11min tuolla nelosvitjalla, niin olen ihan tyytyväinen siihenkin.
 

Lätkäjope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Armia #10, Matushkin #43
Paul Mauricen mietteitä tästä: TwistedWave

Jälleen kerran mainitsi, että Armian kädet ovat NHL-tasolla ja oli tyytyväinen Armian intensiteettiin, sekä puolustussuuntaan tekemään työhön. Kuten taisi jo edellisen pelinkin jälkeen useasti mainita, oli erittäin tyytyväinen 4-kentän työmäärään ja odottaa samanlaista tänään Edmontonia vastaan.

Twitteristäkin katosi "Armia on flegu, eurooppa kutsuu" viestit yhtäkkiä. Mistä lie moinen johtuu. Enkä nyt väitä että kutsuisi, mutta teksti-tv sankareille tuli varmaan aikamoisena yllätyksenä, minkälainen pelimies tällä hetkellä oikeasti on kyseessä.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Hyvä jos Suomessa lähinnä hyökkäyssuuntaan pelanneesta Jopesta on saatu ameriikassa koulittua luotettava kahden suunnan hyökkääjä jolla sekä kykyjä että motivaatiota pelata puolustuspään peliä eritoten kiekottomana. Sellaisillä otteilla voi lunastaa ihan vakio paikan NHL-joukkueen kolmoskentästä. Kärkiketjuihin täytyisi sitten suorittaa jo ihan toisella tasolla ja mättää niitä maaleja kun tilaisuus tulee ja siinä sivussa järjestellä niitä paikkoja kavereillekin - a la Barkov.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös