Joel Armia

  • 1 566 571
  • 5 050

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
Jokanen peli, jonka menettää kyllä huonontaa mahdollisuutta onnistua jos / kun se tilaisuus sitten tulee. Pian kolme viikkoa ilman kunnon lätkäpeliä? Toivottavasti saa sitten tuon kolme viikkoa myös aikaa näyttää, koska tuolla pelituntumalla hyppäys Moosesta NHL:n puolelle on aika kova. Todella kova itseasiassa. Päätön koohottaja koohottaa jenkkilässä ihan millä tasolla vain, mutta kiekollinen pelaaja voi olla aika hukassa, kun isketään toiseen NHL-peliinsä koko uransa aikana kolmen viikon pelitauon jälkeen.

Toivotaan jälleen sitä parasta, mutta myös kritisoijat varmasti ymmärtävät, että Armian ennakkoasetelmat ekaan Jetsin peliin heikkenevät viikko viikolta. Itse en ainakaan mihinkään kovin kaksiseen onnistumiseen usko ekassa pelissä, jossei saa Moosessa paria peliä väliin ottaa ns. "tatsia".
 

MadSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Habs
Sepäs oli järkevä kolmen viikon visiitti. Eipä siinä sitten mitään jos Maurice luottaa enemmän thorburneihinsa. Kaikki tavallaan.
 

Lätkäjope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Armia #10, Matushkin #43
Minun puolesta koko Jetsien organisaatio voi suksia vittuun. En edes kuse siihen suuntaa enää. Naurettavaa alistamista pitää Joppea 3 viikkoa pressiboxissa, kun kaikenmaailman pelusot ja muut puukädet riehuu nelosessa 3-6min jääajoilla.

Varmaa ihan helvetin upeeta päästä takaisin AHL:ään, kun ykkösveskari jäi ylös ja yhdessäkään pelissä ei ole toivoa näyttää kunnolla osaamistaan, kun ympärillä viilettää suomisarjalaisia. Manitoban 3 viimeisintä peliä tullut turpaan, yhteismaalein 20-3.

Toivottavasti laittavat johonkin Buffy / Ladd tms treidiin Armian kaupanpäälle, ja joku ei niin kaavoihinsa kangistunut NHL päävalmentaja antaa Armialle mahdollisuuden, ennen kuin Eurooppa kutsuu.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Kaveri sai parissa viikossa katsella NHL-otteluita huippupaikoilta ja tienasi samalla about 150-200% koko kauden palkkansa verran rahaa. Vaikka valittamisen aihettakin tällä kertaa poikkeuksellisesti jopa on, niin ei tuo nyt niin huono tilanne loppupeleissä ole. Kauden jälkeen jos kysytään niin Armialle varmaan toi kolmen viikon treenivisiitti sopi enemmän kuin hyvin.
 

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
Siis olihan se nyt päivän selvää että jos olet pelaamatta 3 viikkoa niin eihän sua kylmiltään voi NHL:n heittää! Toivotaan että tässä on ajatuksena se että ottaa pari matsia alle ja sitten pääsee pukemaan Jets paidaan peliin. Eihän tässä enää edes ollut mielestäni sellaista vaihtoehtoa olemassa että Joppe olisi laitettu kehiin, se mahdollisuus meni mielestäni viime viikonloppuna ohi.
 

MadSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Habs
Toivotaan että tässä on ajatuksena se että ottaa pari matsia alle ja sitten pääsee pukemaan Jets paidaan peliin.
No tuo olisi erittäin loogista. Katsotaan mitä tapahtuu. Armia pelasi todella hyvän pelin viime yönä. +2 ja jälleen alivoiman takuumiehiä. Ylivoimaa Moose ei päässyt pelaamaan lainkaan.
 

Blade80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata
Tuli eilen katseltua Moosen peli ihan Armian otteita seuratakseen ja vielä kun alkoi melko hyvään aikaan.

Pelasi AV:ta ja kakkos YV:ssä, sai vastuuta jatkoajalla ja laukoi rankkareissa.

Peruspelaaminen 5vs5 vaikutti ihan hyvältä, ei mitenkään loistanut, mutta kiekon käsittely on todella sulavan näköistä, samoin luistelu. Vähän yksin puskemiseksi välillä meni, mutta toisaalta usein sumppuun ajaessaan kiekko päätyyn tai kohti maaliin. Aiemmin muistaakseni ongelmia oli, että ei luopunut näissäkään tilanteissa kiekosta, jolloin menettäessään kiekon vastustaja pääsi nopeasti kääntämään pelin?

Siellä taisi ilmeisesti Raffl loukkaantua ja hiukan laiturit kiersivät. Petanin ja Kosmachukin kanssa ei oikein yhteispeli toiminut, juurikin siitä syystä, että syöttöpeliä ei juurikaan ollut puolin eikä toisin.

Mihin itse kiinnitin huomiota oli, se miten helposti Armia pääsi pelaajasta eroon kaksin kamppailu tilanteissa, varsinkin omasta päästä Armia useamman kerran jätti iholla olleen vastustajan aika helposti taakseen, ensin harhauttamalla ja sitten luistelemalla.
Jatkoilla Armian taidot ja luistelu vielä korostui ja pystyi luomaan Cormierille pari maalipaikkaa.

Vetopaikoille hän ei itse oikein kunnolla päässyt ja ehkä yksi sellainen paikka YV:llä jossa pääsi kunnolla ranteella ampumaan. Muutamat vedot tulivat heti sinisen jälkeen kun veti kiekon päätyyn maalivahdin kautta. Muutoinkin tuo 2:s YV oli varsin surkea, kuviota ei saatu oikeastaan ollenkaan aikaiseksi.
Joskin ykkös YV:tä vastaan tuli muutamiakin 2vs1 hyökkäyksia joista sitten Admiralsin johtomaalikin tuli.

Takakarvausta en juurikaan nähnyt, toki muutaman kerran ajoi miehen kiinni ilman tarvetta sille. Yhdessä AV vaihdossa osoitti sellaista taistelua, että sellasta vaan lisää, niin eiköhän se paikka ylhäällä aukene.

Toisaalta edelleen Armialla on ongelmia ja en tiedä onko ongelma tilanteiden tunnistamisessa, vai ihan vaan siitä, että tietynlainen rentous puuttuu tekemisestä ja ehkä ajattelee liikaa tekemisiään, varsinkin kun tilanne on tällä hetkellä sellainen ku se on. Taidot riittävät kyllä, samoin luistelu ja laukaus.

En siis tiedä miten on aiemmin pelannut Moosen riveissä, viimeksi katsonut Rochesterin koko pelin.

Sarokselle kävi pieni lapsus Moosen 3-3 tasoituksessa, muuten pelasi kelpo pelin.
 

Lätkäjope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Armia #10, Matushkin #43
Armia
Armia2

Hyvin jaksoi tulla jalalla Fialan ohi vaikka oli juuri ennen sitä spurtannut omaan päähän.

Katsoin itse puolitoista erää, eikä harmikseni kyllä ollut Armia hirveän vakuuttava tällä kertaa. Toki nuo molemmat jotka linkitit oli upeita suorituksia, mutta muuten vaikutti todella hitaalla jalalla olevan. En tiedä näyttääkö se kuvaruudun takaa vain hitaalta kun iso mies polkee, vai mistä kiikasti.
 

Esteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️
Voi jee. Ei tullut peliä ylhäällä.

Olen samoilla linjoilla @Steegilin kanssa, että tuollainen komen viikon treeni edustusjoukkueen kanssa tekee tosi hyvää. Siinä näkee missä muut menevät, missä on muiden taitotaso ja tunnistaa omat puutteensa, joita voi kehittää. Moosen sisäisessä nokkimisjärjestyksessä Joppe on nyt aivan Kingi. Eihän siellä montaakaan pelaajaa ole, joilla joskus olisi mahdollisuus päästä edes treenaamaan äijien mukana, saati jotka joskus voisivat pelata änärissä.
 

MadSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Habs
tuollainen komen viikon treeni edustusjoukkueen kanssa tekee tosi hyvää. Siinä näkee missä muut menevät, missä on muiden taitotaso ja tunnistaa omat puutteensa, joita voi kehittää.
Kyllä vain. Tekee todella hyvää Armialle nähdä läheltä Wheelerin ja muiden jokapäiväistä duunia. Mutta kuten yllä mainittu, niin saattaa tulla kutsu takaisin ylös hyvinkin nopeasti.
 

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
Adam Lowry lähettiin pari tuntia sitten alas Mooseen. Mahtaisko todella tapahtua se mitä ennakkoin eli Joppe lähetettiin ensin pelaamaan pari peliä alas ja sitten pääsee ylhäällä pelaamaan? Moosella peli ensi yönä ja Lowry ja Armia pelannee kummatkin siinä?

E: Maurice sanoi että päätös tehdään huomenna aamulla kuka nostetaan tilalle, mutta Lowry ei ole ainakaan heti pääsemässä takaisin ylös. Eli Armia tai Petan pelaa Rangersia vastaan (tod.näk). Olisi jopa pienoinen pyllistys Armialle mikäli ylös nouseva pelaaja olisi joku toinen kuin hän. Keskustelupalstoillakin todettiin että Armia se on koska Mauricelle on tärkeää että ylös pääsevä pelaaja on hänelle tuttu ja on ehtinyt harjoittelemaan joukkueen kanssa.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Ässät
Manitoba voitti viime yönä San Antion lukemin 5-1. San Antonion ainoasta maalista vastasi Mikko Rantanen, Joppe kirjautti itsellensä ottelussa yhden laukauksen.
 

Lätkäjope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Armia #10, Matushkin #43
Moose voitti 5-1, Armia 0+0, 1 laukaus ja +-0...

Olisi ollut otollinen paikka iskeä tehoja tuohon, mutta ei nyt kieltämättä hyvältä näytä. Eiköhän sieltä joku Cormier tai Halischuk nosteta suoraan pelaavaan kokoonpanoon huomista Rangers peliä varten.. Oliko vielä muistaakseni niin, että 19-27 päivä joulukuuta on rosterit ns lukossa, jolloin pelaajaa ei pysty lähettämään alas, tai vastaavasti nostamaan ylös.
 

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
Moose voitti 5-1, Armia 0+0, 1 laukaus ja +-0...

Olisi ollut otollinen paikka iskeä tehoja tuohon, mutta ei nyt kieltämättä hyvältä näytä.

Olisi ja olisi. Tuskin se vaikuttaa kuitenkaan päätökseen kuka nousee ylös. Pelkästään kun koosteenkin katsoo niin Armia pelasi hyvin. Koosteesta näkee hyvin myös kuinka tilastot ei aina kerro kaikkea. Esim. Petan teki tehot 1+1 ja kun katsoo miten nuo tehot tuli niin olisi voinut yhtä hyvin kirjautua samat tehot Armialle. Petanin maalihan tuli kun Petan ja Armia oli nopeassa vastaisku hyökkäyksessä. Armia ajaa täysillä maalille ja lapa jäässä, Petan heittää laidasta syötön Armialle, vastustajan pakki laittaa mailan väliin ja ohjaa kiekon omaa verkkoon. Maalissa olivat siis Petan ja Armia kummatkin vahvasti mukana mutta Armia jäi pisteittä. Petanin syöttöpiste tuli ylivoimalla syöttöketjusta jonka aloitti Armia. Valitettavasti 3. syöttöpisteitä ei jaeta. Riparistahan tuokin maali tuli eli jos olisi mennyt suoraan niin Joppe olisi merkkauttanut syöttöpisteen. Pointti tässä on se että paremmalla tuurilla Joppe olisi kirjauttanut nuo tehot 1+1, mutta tuskin sillä siis on väliä tässä kohtaan mihinkään suuntaan. Tilastoscouttauksella tuo 0+0 näyttää toki karulta 5-1 voitossa.

Toki varmasti olisi Jopellekin mukevampaa jos pisteitä olisi tässä vaiheessa kautta enemmän ja olisihan se ihan suotavaa että verkko heiluisi useammin kun kaveri kuitenkin on profiloitunut maalintekijäksi. No, katsotaan mitä ilta tuo tullessaan, minä usko vahvasti siihen että Joppe roudaa tänään kamansa Jets pukukoppiin. Se on joko Joppe tai Petan. Lipon ja Raffl ovat telakalla ja laituria kaivataan ylhäällä.
 

Lätkäjope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Armia #10, Matushkin #43
Olisi ja olisi. Tuskin se vaikuttaa kuitenkaan päätökseen kuka nousee ylös. Pelkästään kun koosteenkin katsoo niin Armia pelasi hyvin. Koosteesta näkee hyvin myös kuinka tilastot ei aina kerro kaikkea. Esim. Petan teki tehot 1+1 ja kun katsoo miten nuo tehot tuli niin olisi voinut yhtä hyvin kirjautua samat tehot Armialle. Petanin maalihan tuli kun Petan ja Armia oli nopeassa vastaisku hyökkäyksessä. Armia ajaa täysillä maalille ja lapa jäässä, Petan heittää laidasta syötön Armialle, vastustajan pakki laittaa mailan väliin ja ohjaa kiekon omaa verkkoon. Maalissa olivat siis Petan ja Armia kummatkin vahvasti mukana mutta Armia jäi pisteittä. Petanin syöttöpiste tuli ylivoimalla syöttöketjusta jonka aloitti Armia. Valitettavasti 3. syöttöpisteitä ei jaeta. Riparistahan tuokin maali tuli eli jos olisi mennyt suoraan niin Joppe olisi merkkauttanut syöttöpisteen. Pointti tässä on se että paremmalla tuurilla Joppe olisi kirjauttanut nuo tehot 1+1, mutta tuskin sillä siis on väliä tässä kohtaan mihinkään suuntaan. Tilastoscouttauksella tuo 0+0 näyttää toki karulta 5-1 voitossa.

Toki varmasti olisi Jopellekin mukevampaa jos pisteitä olisi tässä vaiheessa kautta enemmän ja olisihan se ihan suotavaa että verkko heiluisi useammin kun kaveri kuitenkin on profiloitunut maalintekijäksi. No, katsotaan mitä ilta tuo tullessaan, minä usko vahvasti siihen että Joppe roudaa tänään kamansa Jets pukukoppiin. Se on joko Joppe tai Petan. Lipon ja Raffl ovat telakalla ja laituria kaivataan ylhäällä.

Ok, hyvä että meni nappiin kuitenkin. Itseltä jäi tämä peli välistä ja tein nimenomaan tilasto/HFBoards scouttauksen. Noh, sormet ja varpaat ristiin että se kutsu käy ja mies on huomenna tositoimissa!
 

MadSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Habs
Hyvä peli jälleen Armialta, vaikka ei tehoille päässytkään. Lowryn kanssa yhteispeli toimi mainiosti. Kosmachuk tosin oli tuossa ketjussa todellinen riippakivi. Kun olisi tilaisuus rakentaa jotain, niin lauotaan silmät kiinni jostain nollakulmasta. Rantanenkin näkyi kentällä pariin otteeseen, mutta odotin noilla tehoilla hieman erilaista esitystä.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Hyvä peli jälleen Armialta, vaikka ei tehoille päässytkään. Lowryn kanssa yhteispeli toimi mainiosti. Kosmachuk tosin oli tuossa ketjussa todellinen riippakivi. Kun olisi tilaisuus rakentaa jotain, niin lauotaan silmät kiinni jostain nollakulmasta. Rantanenkin näkyi kentällä pariin otteeseen, mutta odotin noilla tehoilla hieman erilaista esitystä.
Hienoa, eiköhän pää teesit ylhäällä harjoitellessa ole juuri perusasioiden parantaminen ja sitä kautta auttaa joukkuetta voittamaan. Ilmeisen onnistunut yö tällä saralla.
 

MadSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Habs
Hienoa, eiköhän pää teesit ylhäällä harjoitellessa ole juuri perusasioiden parantaminen ja sitä kautta auttaa joukkuetta voittamaan. Ilmeisen onnistunut yö tällä saralla.
Näinhän se on. Eilen ne "tehot" tuli omaan pään pelistä. Oli meinaa taas melkoisen vakuuttavaa työskentelyä alivoimalla. Osaa lukea ja ennakoida vastustajan peliä loistavasti. En edes muista koska on viimeksi kolissut omissa Armian ollessa jäällä alivoimalla. Onkohan kertaakaan tällä kaudella.
 

Jan Koller

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät ♠, Carolina Hurricanes
IS kertoo että Armia on kutsuttu takaisin ylös. Nyt kaiken järjen mukaan myös tarjottaisiin paikka pelaavaan kokoonpanoon.

Edit. Vai liittyykö tämä tuohon mainittuun rosterien lukituksen...
 

Lätkäjope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Armia #10, Matushkin #43
IS kertoo että Armia on kutsuttu takaisin ylös. Nyt kaiken järjen mukaan myös tarjottaisiin paikka pelaavaan kokoonpanoon.

Edit. Vai liittyykö tämä tuohon mainittuun rosterien lukituksen...

Kaiken järjen mukaan tämä nyt tarkoittaisi sitten peliaikaakin. Toivottavasti pudottavat Thorburnin neloseen, Armia sitten Ehlersin ja Burmistrovin kanssa kolmoseen. Burmistrov ja Ehlers pelannut aivan päin vihkoa viime ajat myös, joten siinä voisi olla sopiva piristysruiske jos herrat alkaisivat hyvin pelailemaan yhteen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös