Joel Armia

  • 1 575 246
  • 5 061

Wäinö#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks, Red Wings, Griffins
Nämä NHL:n pääsyvaatimukset riippuvat todella paljon organisaatiosta ja valmentajasta. Hyvässä organisaatiossa roolituksia mietitään todella paljon ja pelaajien vahvuuksista ja heikkouksista pyritään saamaan mahdollisimaan hyvä kuva. Ja toki jos NHL-pelaaja laitetaan väärään rooliin AHL:ssä, niin tuskin tulokset kovin kummoisia on. Winnipeg ei liene tässä suhteessa ihan kärkiorganisaatioita. Voisi kuvitella, että Armia olisi ihan käyttökelpoinen pelaaja esim. kolmosketjussakin, jos vain kokonaisvaltainen peli on kohtuullisella tasolla, mutta eipä sitä oikein tiedä muuta kuin kokeilemalla. Tilastojen vaikutusta on kuitenkin turha vähätellä, kun puhutaan NHL:stä ja etenkin jos organisaation toiminta ei ole niin suunnitelmallista kuten Winnipegissa vaikuttaa olevan. Kun AHL:ssä lyödään kovat numerot tauluun, niin silloin mikään organisaatio ei jätä näyttöpaikkaa antamatta ja samalla se on hyvä käyntikortti muillekin joukkueille. Tällä hetkellä nuo Jopen lukemat ei vain yksinkertaisesti ole sitä tasoa, että näyttöpaikka olisi "pakko" antaa. Mutta eiköhän niitä loukkaantumisia tule jossain vaiheessa sen verran, että Armiakin pääsee kokeilemaan. Joskus se uran urkeneminen voi vaan olla todella pienestä kiinni ja Armiakin on tällä kaudella vähän sellaisella vedenjakajalla, kun taitaa pelata sopparinsa viimeistä vuotta. Jossain niitä näyttöjä olisi nyt annettava jatkoa ajatellen.
 
Viimeksi muokattu:

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Nämä NHL:n pääsyvaatimukset riippuvat todella paljon organisaatiosta ja valmentajasta. Hyvässä organisaatiossa roolituksia mietitään todella paljon ja pelaajien vahvuuksista ja heikkouksista pyritään samaan mahdollisimaan hyvä kuva. Ja toki jos NHL-pelaaja laitetaan väärään rooliin AHL:ssä, niin tuskin tulokset kovin kummoisia on. Winnipeg ei liene tässä suhteessa ihan kärkiorganisaatioita. Voisi kuvitella, että Armia olisi ihan käyttökelpoinen pelaaja esim. kolmosketjussakin, jos vain kokonaisvaltainen peli on kohtuullisella tasolla, mutta eipä sitä oikein tiedä muuta kuin kokeilemalla. Tilastojen vaikutusta on kuitenkin turha vähätellä, kun puhutaan NHL:stä ja etenkin jos organisaation toiminta ei ole niin suunnitelmallista kuten Winnipegissa vaikuttaa olevan. Kun AHL:ssä lyödään kovat numerot tauluun, niin silloin mikään organisaatio ei jätä näyttöpaikkaa antamatta ja samalla se on hyvä käyntikortti muillekin joukkueille. Tällä hetkellä nuo Jopen lukemat ei vain yksinkertaisesti ole sitä tasoa, että näyttöpaikka olisi "pakko" antaa. Mutta eiköhän niitä loukkaantumisia tule jossain vaiheessa sen verran, että Armiakin pääsee kokeilemaan. Joskus se uran urkeneminen voi vaan olla todella pienestä kiinni ja Armiakin on tällä kaudella vähän sellaisella vedenjakajalla, kun taitaa pelata sopparinsa viimeistä vuotta. Jossain niitä näyttöjä olisi nyt annettava jatkoa ajatellen.
Allekirjoitan tekstin täysin. Riippuu organisaatiosta tosiaan kuinka vaikeaa on päästä sisään, mitä joukkue tarvitsee ja kuinka herkästi antavat näyttöpaikan. Joppe on juurikin vedenjakajalla, ja kuten sanoit, häntä ei ole ollut pakko nostaa vielä noilla näytöillä ylös.
 

R1kuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
On kyllä herkkä aihe tämä Armia täällä. Hieno pelaaja ja hieno persoona. Lisäksi henkilökohtainen tuttavani, joten en todellakaan ole täällä dissaamassa häntä. Pyrin olemaan vain realisti asian suhteen.

No nyt tuli osaamista stagelle, kerrohan R1kuma, mikä on se "Änäri taso", josta me muut emme tiedä mitään, Ainakaan suuri osa ei näytä tietävän.
En toki tarkoittanut kyseenalaistaa juuri sinun tai kenenkään muunkaan tietyn hlön asiantuntemusta. Kokemuksieni perusteella vain olen päätynyt siihen mielikuvaan, että Suomessa iso osa jääkiekkoa seuraavista ei täysin ymmärrä, miten kova sarja NHL todella on. Ja mitä sinne pääseminen vaatii niin henkisesti, fyysisesti kuin pelillisestikin. Sattumalla ja onnellakin on osuteensa asiaan. Toki, kuten kaikessa muussakin, voi jonkun osa-alueen puutteita korvata erinomaisuudella toisessa. Ja toki NHL:ään on päästy hieman vajaavaisimmillakin kyvyillä, mutta yleistyksestä kommentissani olikin kyse. En usko edes sinun olevan kovin eri mieltä yleistyksestäni, jos oikein asiaa mietit. Joka tapauksessa tämä on vain pienen ihmisen henkilökohtainen mielipide, joten ei nyt sen isompaa numeroa asiasta tehdä.

Siinä tapauksessa olet seurannut väärää pelaajaa, oikein paikan päällä.
Tämä selvä.

NHL:n "todellisista pääsyvaatimuksista" sen verran, että jokaisessa NHL-joukkueessa on vakiokokoonpanossa pelaajia, jotka olisivat pelkkiä rivimiehiä myös AHL:ssä.
Miten tämä tarkalleen ottaen liittyy mihinkään tässä keskustelussa? On päivän selvää, että tietynlaiset pelaajat ovat rivimiehiä sarjatasosta riippumatta. Näillä rivimiehillä kuitenkin luultavimmin on avuja nelosketjun rooliin, joita AHL:n kärkipelaajilla ei välttämättä ole. Ja aivan varmasti AHL:stä löytyy pelaajia, joiden paikka olisi NHL:ssä jonkun NHL:ssä pelaavan sijaan ja päinvastoin. Valintoihin vain vaikuttavat kaiken lisäksi myös henkilökemiat, aikaisemmat kokemukset yms. Ei valmentajien ja organisaatioiden valinnat aina ole järjellisesti selitettävissä.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Jos verrataan Armiaa esim. Detroitissa pelaavaan Teemu Pulkkiseen, niin lähtökohtaisesti Detroitin rosteriin murtautumisen pitäisi olla selkeästi vaikeampi rasti kuin Buffalon tai Winnipegin kokoonpanoon. Pulkkinen sai heti ensimmäisellä kaudellaan lyhyen kolmen pelin stintin ylhäällä mutta ei esittänyt sen aikana yhtään mitään. Sen sijaan AHL:n puolella tuli heti 59 pisteen kausi ja päälle vielä pleijarit piste per peli tahdilla. Toisella kaudella, pitkälti AHL-näyttöjen nojalla olikin jo puoli kautta vaikka rooli ei ollut kovin suuri. TOinen puoli kaudesta meni taas AHL:ssa ja yli piste per peli tahdilla. Mutta jos AHL:nkään puolella ei synny kuin 0.3 - 0.5 pistettä per peli, niin ei niillä näytöillä ainkanaa NHL:n kärkiketjuihin ansaita paikkaa ellei sitten pelaa kuin Leksa Komarov.
Voi hyvin olla että Mauricen ja McCambridgen silmissä Armian taso ei vain yksinkertaisesti riitä. Ei olisi ensimmäinen kerta kun GM tekee treidejä, joiden seurauksena organisaatioon tulee pelaajia, joista koutsi ei ole niinkään innostunut tai joille koutsi ei näe mitään käyttöä.
 

MadSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Habs
Miten tämä tarkalleen ottaen liittyy mihinkään tässä keskustelussa?
Siten että esim. Jetsin kahdessa alemmassa ketjussa pelaa tällä hetkellä 3-4 pelaajaa, jotka eivät ole kokonaisvaltaisesti Armian tasolla. Se että olet Armian henkilökohtainen tuttava ja olet nähnyt häneltä kaikki kuusi ottelua tällä kaudella, ei tee sinusta mitään Jarmo Kekäläistä.
 

R1kuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Se että olet Armian henkilökohtainen tuttava ja olet nähnyt häneltä kaikki kuusi ottelua tällä kaudella, ei tee sinusta mitään Jarmo Kekäläistä.
Ja sinusta Kekäläisen tekee?

Minä olen esittänyt mielipiteitäni, enkä mitään absoluuttisia totuuksia. Toki uskallan väittää olevani ihan kohtuullisesti perillä Armian tilanteesta ja tekemisistä, vaikka en Kekäläinen olekkaan.
 
Viimeksi muokattu:

MadSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Habs
Ja sinusta Kekäläisen tekee?
No sanotaanko, että olen myös realisti, nähnyt 90% Armian otteluista rapakon takana ja näkemäni perusteella Armia on tänä päivänä valmis pelaaja top9 rooliin NHL:ssä. Mutta mitäpä sitä "makuasioista" väittelemään. Toivottavasti saa jo keskiviikosta lähtien edes pari peliä ylhäällä. Sen jälkeen ei tarvitse enää väitellä.
 

R1kuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
...näkemäni perusteella Armia on tänä päivänä valmis pelaaja top9 rooliin NHL:ssä.
Olen todella iloinen, jos olet oikeassa! Loppujen lopuksi on pienistä yksittäisistä asioista Armian kohdalla kiinni, ja kaiken natsatessa miksipä ei. Huomasin jälkikäteen kyllä hieman käristäen keskustelun aloittaneeni.

Lainaan vielä kokonaisuudessaan hyvästä kirjoituksesta edellä pienen pätkän johon ajatukseni tiivistyy:
Tällä hetkellä nuo Jopen lukemat ei vain yksinkertaisesti ole sitä tasoa, että näyttöpaikka olisi "pakko" antaa. Mutta eiköhän niitä loukkaantumisia tule jossain vaiheessa sen verran, että Armiakin pääsee kokeilemaan. Joskus se uran urkeneminen voi vaan olla todella pienestä kiinni...


Toivottavasti saa jo keskiviikosta lähtien edes pari peliä ylhäällä.
Toivon todella, että saa tilaisuuden näyttää. Ja vieläpä tuossa top9 roolissa pääsisi näyttöjä antamaan.
 

MadSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Habs
Lainaan vielä kokonaisuudessaan hyvästä kirjoituksesta edellä pienen pätkän johon ajatukseni tiivistyy:
No asiat ei kuitenkaan ole aivan noin mustavalkoisia kun puhutaan tehopisteistä. Moosen tasohan on yleisesti suorastaan surkea ja Armia on melkoisen riippuvainen siitä luovasta ketjukaverista. Eikä se mene joukkuelajissa ihan niin, että "helppo nousta esille ja takoa pinnoja jos ketjukaverit eivät ole sarjan parhaimmasta päästä", kuten joku viisas kerkesi jo aiemmin mainitsemaan.


Loppujen lopuksi on pienistä yksittäisistä asioista Armian kohdalla kiinni, ja kaiken natsatessa miksipä ei. Huomasin jälkikäteen kyllä hieman käristäen keskustelun aloittaneeni.
Nimenomaan, pienestä on kiinni. Onhan se epätasaisuus siellä edelleen, mutta kokoajan entistä pienempänä riesana. Kieltämättä välillä hieman turhauttaa, kun yhden erän tekee justiinsa mitä haluaa ja toisen erän saattaa olla taas hieman passiivisempi. Alivoimalla ei ole koskaan ollut tuota ongelmaa, vaan on kokoajan sähäkkä herhiläinen ja helvetinmoinen riesa vastustajalle.
 
Viimeksi muokattu:

R1kuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
No asiat ei kuitenkaan ole aivan noin mustavalkoisia kun puhutaan tehopisteistä. Moosen tasohan on yleisesti suorastaan surkea ja Armia on melkoisen riippuvainen siitä luovasta ketjukaverista.
Eivät tietenkään, mutta tehokkaasti pelaamalla pystyy "pakottamaan" seuraa antamaan sen näytön paikan. Ja Armia nimenomaan vaatii sopivat ketjukaverit ja niiden puute kyllä on vaikeuttanut asioita entisestään.

Kieltämättä välillä hieman turhauttaa, kun yhden erän tekee justiinsa mitä haluaa ja toisen erän saattaa olla taas hieman passiivisempi.
Näinpä. Onnistua pitää tilaisuuden koittaessa. On karua touhua kyllä, että teet jokapäiväistä työtä jonkin asian eteen ja kaikki saattaa olla kiinni muutamasta pelistä, muutamista vaihdoista tai jopa yksittäisistä ratkaisuista pelin sisällä. Kuten sanoin aiemmin, sattumalla ja onnella on huomattava rooli näissä asioissa.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Jos Armia nyt sattuisi pääsemään pelaavaan kokoonpanoon jossain vaiheessa, niin ainoa tapa varmistaa se paikka ja kiivetä ylempiin kenttiin, on pistää laattaa vastustajan verkkoon. Jos ei maaleja tule, niin takana on kyllä kavereita kärkkymässä omaa näyttöpaikkaansa. Detroitissa Helm syrjäytti Pulkkisen kakkosketjusta kun Pulkkisen maalihanat on päässeet kuivahtamaan. Verrytelkööt niitä nyt sitten nelosessa pienemmällä peliajalla
 

Lätkäjope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Armia #10, Matushkin #43
Blake Wheeler ei osallistunut Jetsien harjoituksiin tänään.

Armia treenasi yhdessä Laddin ja Littlen kanssa.

Koutsi oli sanonut "He's fine" kun Wheeleristä oli kysytty. Siinä olisikin Jopelle kohtuu kiva paikka päästä pelaamaan. Ei voi ainakaan väittää, etteikö olisi tarpeeksi hyvää mahdollisuutta.

EDIT: Kyseessä kuulemma "huoltopäivä" Wheelerillä ja palaa jäälle huomenna. Taas saa jännittää onko Joppe rosterissa.
 

Fonzie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Tove
Mielestäni Pulkkinen ilmoitettiin loukkaantuneeksi eilisen Panthers pelin aikana.

Tähän ketjuun vain lisäisin, Armian kyvyt ja taidot riittävät NHL:n 1-2 kenttään. Nyt tarvittaisiin vain ripaus onnea ja pari onnistumista. Jos hän saa flow-tilan päälle siinä kohtaa kun hänelle mahdollisuus annetaan ylhäällä, hän tulee jäämään sinne pysyvästi.
Aina ei pelkät taidot riitä, sen todistaa monen suomalaisen kohtalo historiasta. Joillekin taas ei vain sovi rapakon takainen pelityyli, mutta Armian kohdalla ei ole siitäkään kiinni.
Antti Raanta dropattiin viime kaudella pois Ahl:ään tai kolmosveskaksi. Eikä siinä ollut kyse siitä etteikö hän ollut tarpeeksi hyvä, sen jokainen tietää viimeistään nyt. Sama on Jopen kohdalla vaikka ei hän niin hyvä olekaan vielä jos Raantaan verrataan. Mutta, ripaus onnea ja se on siinä..
 

Stern

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tänään taas Scratchissa, mutta ei pelaavassa kokoonpanossa.

Ehkä Joel nostettiin vaan tienaamaan vähän korkeampaa liksaa "palkintona" hyvästä duunista farmissa.

Muistaakseni ainakin Rynnäksen kanssa tehtiin näin aika ajoin, vaikka ilmeisesti peliaikaa ei ollutkaan tiedossa.
 

MadSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Habs
Ehkä Joel nostettiin vaan tienaamaan vähän korkeampaa liksaa "palkintona" hyvästä duunista farmissa.
En jaksa uskoa tuollaiseen. Ennemmin tuo on rangaistus tuossa vaiheessa uraa, katsoa sivusta kun muut pelaa. + Moosen tilanne.

Mauricella on pakko olla joku suunnitelma Armialle. Oliskohan huolellinen sisäänajo menossa tjms.
 

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
Mauricella on pakko olla joku suunnitelma Armialle. Oliskohan huolellinen sisäänajo menossa tjms.

Ehkä Maurice tosiaan opettelee Joppea treenien kautta ennen kuin päästää irti. Tiesin jo maanantainen ettei Joppe tässä kohtaa ainakaan pelaa kun Maurice kertoi lehdistölle että nyt oli 2 peräkkäistä treenipäivää ensimmäistä kertaa sitten syyskuun. Viikonloppuna olisi 2 peräkkäistä peliä. Mahtaisko siellä Joppe päästä irti?
 

MadSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Habs
Viikonloppuna olisi 2 peräkkäistä peliä. Mahtaisko siellä Joppe päästä irti?
Kaiken lisäksi v-lopun pelit alkaa molemmat siedettävään aikaan. LA 22:00, SU 24:00. Uskoisin Ehlersin saavan pian lepovuoron. Tekisi muutenkin pojalle hyvää katsoa peli tai kaksi toisesta perspektiivistä.
 

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
Uskoisin Ehlersin saavan pian lepovuoron. Tekisi muutenkin pojalle hyvää katsoa peli tai kaksi toisesta perspektiivistä.

Ehlers siinä on varmasti liipasimella kun mietitään kenen paikalle Armiaa voisi sovittaa. Ehlers on muutenkin pahasti hiipunut vahvan alkukauden jälkeen. Niin on silti koko Jets, mutta etenkin Ehlersin ja Lowryn pelin taso on pudonnut eniten. Toisaalta näkisin mieluiten Armian juuri kolmosessa Ehlersin ja Burmin kanssa.
 

Surprise Me

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gus Polinski - Polka king of the midwest
Olen pohtinut pääni puhki, miksi Ässien organisaatio "epäonnistuu" superjunnujen kanssa. Case Armia ja Joensuu. Mutta miksi taas Antti Raanta lunasti paikan NHL:ssä vaikka maalivahdilla on vaikeampaa lunastaa paikka kokoonpanosta. Uskon että syy löytyy henkilökohtaisesta valmennuksesta. Joensuu ja Armia teki harjoituksista suurimman osan joukkueen mukana ja siellä keskityttiin 90% viisikkoharjoituksiin sekä yli- ja alivoimapeliin. Vain marginaalinen osa ajasta käytettiin yksilön kehittämiseen. Hyvänä esimerkkinä käytän Joensuun kulmikasta luistelutekniikkaa johon hän joutui hankkimaan valmentajan ja opetteli luistelemaan uudelleen. Miksi Haula pääsi NHL:ään ja Armia ei? Tehtiinkö Haulasta Amerikan reissun alussa enemmän NHL:n näköinen pelaaja ja taas Joppe lähti niillä avuilla, joilla pärjää ehkä Euroopassa?
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Olen pohtinut pääni puhki, miksi Ässien organisaatio "epäonnistuu" superjunnujen kanssa. Case Armia ja Joensuu. Mutta miksi taas Antti Raanta lunasti paikan NHL:ssä vaikka maalivahdilla on vaikeampaa lunastaa paikka kokoonpanosta. Uskon että syy löytyy henkilökohtaisesta valmennuksesta. Joensuu ja Armia teki harjoituksista suurimman osan joukkueen mukana ja siellä keskityttiin 90% viisikkoharjoituksiin sekä yli- ja alivoimapeliin. Vain marginaalinen osa ajasta käytettiin yksilön kehittämiseen. Hyvänä esimerkkinä käytän Joensuun kulmikasta luistelutekniikkaa johon hän joutui hankkimaan valmentajan ja opetteli luistelemaan uudelleen. Miksi Haula pääsi NHL:ään ja Armia ei? Tehtiinkö Haulasta Amerikan reissun alussa enemmän NHL:n näköinen pelaaja ja taas Joppe lähti niillä avuilla, joilla pärjää ehkä Euroopassa?

Veskarit on aina ihan oma lukunsa. Raanta vain on ollut oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Ja esim. Rinnehän ei ollut yhtään mitään lähtiessään Suomesta. Kärppien ja Bäckströmin varamies.
Armia ei ole kyennyt P-Amerikassa esittämään mitään sellaista, joiden nojalla paikka ns. tuloksen teko kentällisissä olisi hänen. Ja taas vastaavasti ominaisuudet ja takaraivoon iskostunut pelitapa eivät palvele nelosketjun grinderin roolia alkuunkaan. Ehkäpä olet ihan oikeassa siinä, että Haulasta tehtiin USHL:ssa ja yliopistosarjassa NHL:n näköinen pelaaja.
 

Surprise Me

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gus Polinski - Polka king of the midwest
Veskarit on aina ihan oma lukunsa. Raanta vain on ollut oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Ja esim. Rinnehän ei ollut yhtään mitään lähtiessään Suomesta. Kärppien ja Bäckströmin varamies.
Armia ei ole kyennyt P-Amerikassa esittämään mitään sellaista, joiden nojalla paikka ns. tuloksen teko kentällisissä olisi hänen. Ja taas vastaavasti ominaisuudet ja takaraivoon iskostunut pelitapa eivät palvele nelosketjun grinderin roolia alkuunkaan. Ehkäpä olet ihan oikeassa siinä, että Haulasta tehtiin USHL:ssa ja yliopistosarjassa NHL:n näköinen pelaaja.
Niin, käytin Haulaa esimerkkinä juuri siksi, että olisiko Armiasta ja Joensuusta tullut NHL:n vakiokokoonpanon pelaajia, jos harjoittelussa olisi keskitytty oikeisiin asioihin ja kehitetty heikkouksia. Suomalaiset NHL-maalivahdit juuri nauttivat tästä henkilökohtaisesta valmennuksesta jolloin valmentaja saa keskittyä yksilöön eikä harjoittelu orientoidu pelkkään joukkueeseen. Olen vieläkin sitä mieltä, että jätetään ostamatta 1-2 "Jake Hansenia" ja hommataan siitä säästyneillä rahoilla valmentaja, joka keskittyy 15-18 vuotiaiden yksilövalmentamiseen.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Olen vieläkin sitä mieltä, että jätetään ostamatta 1-2 "Jake Hansenia" ja hommataan siitä säästyneillä rahoilla valmentaja, joka keskittyy 15-18 vuotiaiden yksilövalmentamiseen.

Näinhän Suomessa toimitaankin. Jääkiekkoliittohan on julistanut jo 15 vuotta, että parhaat valmentajat ohjaavat E, D ja C ikäisiä junioreita, eikä siellä keskitytä voittamiseen vaan yksilön valmentamiseen. Samaten on sanottu, että tuon ikäisten junioreiden pitää vielä urheilla monipuolisesti ja hoitaa koulu kunnolla, niiden kuuden jääharjoitepäivän viikossa ohella, joissa hiotaan emoseuran pelitapaa ja pikkusen huonommat purevat tuppea treeneissäkin.
 

Tiiviste

Jäsen
Suosikkijoukkue
Coyotes, Isles, Flyers, Ässät
Olen tässä itsekin pohtinut mahdollisuutta treidata Armia muualle. Yksi vaihtoehto olisi nyt vaikka New York Islanders. Islandersin pakki Travis Hamonic on pyytänyt siirtoa länsi-Kanadan jengeihin ja Winnipegiä pidetään todennäköisimpänä vaihtoehtona. Olen miettinyt jos vaikkapa Armia olisi yksi palanen tulevaa treidiä. Sinänsä tuo voisi olla Islandersille aika harmiton kokeilu, kun heillä on pelaavassa miehistössä muutenkin puutetta ratkaisijoista.

Tottakai sekä Ässien että Islandersin fanina tuo olisi itselle varsin houkutteleva ajatus.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös