Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Joel Armia – Ässien uusi superlupaus

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana Zeta03, 10.10.2010 klo 23.33.

 1. Lätkäjope Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Armia #10, Matushkin #43
  Ykkösketjuun tekemään tulosta, tai kolmoseen pelaamaan AV:ta ja riistämään kiekkoja. Melko ihanteellinen mies valmentajalle. Armiasta on ja tulee olemaan paljon iloa vielä NHL:ssä, erilaisissa rooleissa. Todella monipuolinen pelaaja.
   
 2. Patafani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Miten oli Suomella varaa jättää Joppe pois World Cupista. Kaiken maailman Salomäet olivat Jopen edellä taistellussa viimeisistä paikoista.
   
 3. tomukku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Maajoukkue
  Armian pelillinen olemus on hyvä. Hän voisi vaan luottaa itseensä vieläkin enemmän. Todella upea pelaaja, hienoa miten myös omaksunut kahden suunnan pelin noin huipputasoisesti ja kädet sekä hyökkäyspään taidot nyt ovat huippuluokkaa,

  Tuo alivoimamaali on aika hyvä kuva Armiasta kokonaisuudessaan: hyvä sijoittuminen, karvaus, kiekonriisto, hyvää luistelua, pehmeät varmat kädet ja kertakaikkisen hyvä harhautusäly.

  Armiaa olisi kaikki syyt peluuttaa ylivoimalla.
   
 4. Oto Hascak Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
 5. jamppa1919 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ♠Ässät♠
  Jopella tosiaan täysin ohipeli tuo viimeöinen. Puolusti löysemmin kuin aiemmin ja tekeminen oli muutenkin vaisua. Katseli kahta takaisku maalia suht aitiopaikalta ja sai palkinnoksi siirron nelosketjuun kesken toisen erän. Onneksi Joppe sai tuon munkkimaalin niin pelasti hänen iltaansa varmasti. Eiköhän seuraavassa pelissä taas pelaa tutulla paikalla kolmosen laidassa.
   
 6. Oto Hascak Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Olikos toinen läheltä katsottu av- maali, siinä missä oli sellainen löysä purkuyritys? Mikäs se toinen oli?
   
 7. jamppa1919 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ♠Ässät♠
  Lainaus:
  Kyllä oli ja toinen oli Wildin 2-1 johto maali. Wild sai kunnon pyörityksen aikaan kun hyökkäyksen päätteeksi Armia sai kiekon ja heittää pelin ensimmäisen lerppukiekkonsa suoraan Wild-pakille, tämän jälkeen armoton pyöritys omissa ja Joppe saa vielä toisen mahdollisuuden purkkaa kiekko omista mutta ei onnistu siinäkään. Lopputuloksena takaisku maali. Ei sitä kiekkoa saanut Matthiaskaan purettua eikä Byfuglien mutta etenkin Armian eka purkupaikka oli sellainen että olisi pitänyt saada omista pois.

  Jotenkin oli kokonaisuudessaan löysää pelaamista Armialta, ei ole juuri tällä kaudella vastaavaa nähty, oliko sitten viikon pelitauko syynä vai mikä, mutta tuollaisiin välipäiviin ei ole varaa jos ja kun aikoo pitää paikkansa kolmosessa. Onhan Ehlers ja kumppanit joutuneet myös tällä kaudella pelaamaan nelosessa löysän puolustuspelin ansiosta ja vielä useamman pelin. Lainekin joutunut jopa penkin päähän välillä että ei olisi ihme jos Maurice tiputtaisi Jopen seuraavassa pelissä heti alkuun nelosen laitaan.
   
 8. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Mitä ihmettä? Onko Ässissä (varsinkin Jukurit-pelissä) riehunut luulotauti tarttunut jopa rapakon toisella puolella pelaaviinkin?
   
 9. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Nonniin, Winnipeg putsasi vähän väylää Joppen edeltä kaupatessaan Staffordin. Stafford on juuri se kaveri, joka on on pelannut mein Joppen YV tontilla. Eli nyt on Jopella paikka ottaa seuraava steppi kiinni vielä isompaan rooliin.
   
 10. Kärmes1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
 11. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  Eikös Joppen viime maali ollut vähän samanlainen? Siis rannari kohtuu läheltä, vaikkakin vähän kauempaa maalista. Joppen vahvuushan on ollut toi nopea rannari, joka lähtee lyhyellä liikkeellä napakasti vaikka melkein suoraan ylöspäin. Monestihan Joppe on hakenut vähän turhan vaikeeta ja siirtänyt vastuuta ja mun mielestä se on iso syy miksi tuloksellisuus on ollut niin heikkoa, kuin mitä nähty. Toivottavasti Joppe alkais taas viljelemään näitä snipuranteita enemmänkin.
   
 12. Oto Hascak Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
 13. Pori67s Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ude&Parru
 14. Kärmes1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Voi veljet! Olipa mahtava yksilösuoritus taas Joppelta! Olisi kyllä hieno nähdä näitä otteita mm-kisoissa.
   
 15. Kärmes1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Olisipa mahtava nähdä Joppe kevään mm-kisoissa. Oma fantasiavitjani olisi Laine-Barkov-Armia. Siinä löytyisi kaikki elementit kansainväliseen menestykseen.
   
 16. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  Jep, Barkovin molemmille puolille laituri, joka ei mielellään anna sitä helppoa lyhyttä syöttöä sentterille. Unelma tilanne kertakaikkiaan.
   
 17. Kärmes1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Hahhah! Ai saatana löytyihän sieltä perus Porilaista positiivisuutta tähänkin aamun ja todellista asiantuntijuutta! Juu aivan tuhoon tuomittu yhdistelmä, eikä mitään saisi aikaan. Oliko tuossa sun viestissä joku keskustelun ydin vai valuiko vaan kusta päästä näppäimistölle? Heitä parempi esitys ja perustele.
   
 18. mikkelson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Tuossa maalissa näkyi sitä vanhaa tuttua Armiaa. Useampi vastustaja nippuun ja kiekko yläpeltiin. Mahtavaa!
   
 19. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  Vain perusporilainen pystyy olemaan ymmärtämättä tekstini pointtia ja kääntämään asian piikitteleväksi kuittailuksi. En ajatellut tähän asiaa sen enempää perustella, kun offtopiciksihan se menee.

  Kirjoitukseni ydinhän näin rautalangasta oli se, että Laine ja Joppe molemmat viihtyvät erittäin paljon kiekossa ja luottavat lähinnä siihen, että saavat taidollaan luotua hyviä maalipaikkoja. He eivät perusta peliään siihen, että rakennetaan tilanne muutamalla pienellä syötöllä, mikä taas ulosmittaisi maagisen Barkovin ominaisuudet parhaiten. Paten laittaminen Barkovin viereen roolia rohmuamaan on kyseenalaista, mutta että näitä rohmuja laitettaisiin molemmille puolelle Barkovia? Järjen käyttö on sallittu. Aho taas on pelaajatyyppinä ns. nöyrä pelaaja, joka lukee kokoajan ketjukavereitaan ja tukee heidän pelaamistaan. Siksi Aho on Joppen paikalle selkeästi parempi ratkaisu.

  Joppen laittaisin pelaamaan Rantasen Mikkon kanssa. Ja kun jätkien keskelle laitetaan Filppula, joka viihtyy hyvin puolustavammassakin roolissa, eikä ole missään olosuhteissa hyökkäyssuntaan Barkovin kaltainen ase, niin ei haittaa vaikka Mikkokin tykkää pitää paljon kiekkoa.

  Jos olisit winnipegin koutsi, kumman laittaisit ennemmin Paten ja Scheifflen viereen, Joppen vai Ehlerssin?

  Ja toki myös Pate ja Barkovi söisi roolia Joppelta ja Leijonien takia olisi tärkeää, että Joppe saisi ulosmittattua tehoja myös hyökkäyspäässä. Ainakin omat odotukseni Joppen osalta on, että me nähdään jäällä ihan eri kaveri, kuin Jetsin Super safety Joppe.
   
  Viimeksi muokattu: 29.03.2017 klo 12.02
 20. Adam89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pohjois-Savolaiset joukkueet, Patrik Laine
  NHL on varmaan muuttanut Armiaa pelaajana (kehittänyt), ja pelaa hyvin 2 suuntaan kisoissakin. Uskon silti itsekin, että varmaan vähän enemmän pääsee ottamaan hyökkäysroolia siellä. Joka tapauksessa on hienoa saada joppe kisoihin, jos näin käy. Hyvin on mielessä Armian viimeinen vuosi ässissä.. Jo silloin alkoi kuvitella miestä jossain vaiheessa kovana vahvistuksena maajoukkuerinkeihin.
   
 21. Konsta Kepuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, #8, Athletic Bilbao, Millwall FC, Saints
  Oli letkeän reipas suoritus Jopelta. Välillä pomppi kiekko vähän sinne sun tänne mutta mukana pysyi kuitenkin ja lopuksi tarkka laukaus ylämummoon.

  Olen tuon Winnipegin sivujen koosteen varassa mutta kyllä siitäkin näki että kyseessä oli kahden kesälomaa odottelevan joukkueen leppoisa läpsyttely. Tuossa Armian kuljetuksessa oli ensin kaksi selkeää paikkaa (NJD #28 Severson ja #21 Palmieri) ajaa mies pystyyn avojäällä ja lopuksi vielä Taylor Hallillakin #9 oli vielä paikka kolata Armia katolleen maalin edessä. Jos pelissä olisi hampaat irvessä tapeltu viimeisestä playoff-paikasta niin Jopen purjehdus olisi kyllä päättynyt hyvissä ajoin ennen verkon heilumista. Mitään pois Jopelta ottamatta.
   
 22. Vellihousu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Kovin on kapea näkemys sekä Laineen että Armian pelaamisesta. Molemmat ovat mielestäni mainettaan monipuolisempia ja uskoakseni vain nauttisivat jos ei tarvitsisikaan olla niin paljon kiekossa. Lisäksi olen myös ihan omin silmin nähnyt heidän molempien pelaavan pieniin syöttöihin perustuvaa taidokasta syöttöpeliä, joskin enemmän leveämmässä kaukalossa kuin kapeassa. Paitsi kaukalosta, riippuu lyhytsyöttöpeli myös siitä, että on riittävän taitavia kavereita joiden kanssa pelata yhteen. Barkov nyt on ainakin lähtökohtaisesti riittävän taitava ja ainakin minun käsitykseni mukaan myös puolustussuuntaan osaava.

  Ei sillä, että tuollaiseen ketjuun uskoisin koska Tami ja Mertsihän nuo päättää eikä mikään valmentaja.
   
 23. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  No enhän minä nyt mitään kokonaista pelaajaprofiilia tähän lähtenytkään kirjoittamaan. Enkä missään nimeessä väitä kavereita yksipuolisiksi, vaikka toinkin vain yhden luontaisen pelitavallisen asian heiltä esille. Onko siis niin, että mielestäsi havaintoni kavereista ovat vääriä, ja että jätkät heittävät helpon syötön ja antavat pelin virrata luontevasti ennemmin kuin itse luovat omat virtauksensa? Ainakin world cupissa ja mm-kisoissa jäin monta kertaa harmittelemaan, kun Barkov tarjosi Patelle paikkaa helppoon syöttöön, mutta Pate veti ennemmin muutamat veivit ja haki parempaa paikkaa. Tuo auttamatta hidasti ketjun peliä.

  Toki jos olet nähnyt neljä vuotta sitten Joppen pelaavan myös piensyöttöpeiiä, niin sehän muuttaakin kaiken.

  Tässä pari porilaisen vastarannan kiiskin kirjoitusta ajalta, kun Joppe pelasi viimeistä kauttaan isossa kaukalossa.


  Lainaus:
  Lainaus:
  Lainaus:
  Lainaus:
   
 24. Vellihousu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Nostit esiin "vain" yhden luontaisen pelitavallisen asian, mutta kuitenkin katsot että tämä yksi asia estää tiettyjä pelaajia pelaamasta samassa ketjussa? Joku ei nyt ihan täsmää.

  Nämä eivät ole muutenkaan mitään joko tai kysymyksiä jos pelaajat ovat yksilöinä riittävän hyviä, heidän keskinäinen kemiansa toimii ja heillä on tukenaan pelisysteemi joka tukee pelaamista. Sinun logiikallasi Lainetta ja Armiaa ei kannattaisi peluuttaa yhdenkään hyvän sentterin kanssa, varsinkaan jos pelin virtaaminen on niin pyhä ja kaiken ylle menevä asia.

  Ja ainakin Laineen ja Barkovin yhteispelistä on parempiakin esimerkkejä kuin päin persettä mennyt World Cup.

  Lainaus:
  Läpy läpy, jaksoit oikein selata vanhoja viestejäni ja etsiä sieltä ne joiden uskot vahvistavan omaa oikeassa olemistasi. Tuollaiseen järjenlentoon ei moni pystykään.

  Eihän tuollaisilla sitaateilla ole mitään painoa tässä, kai tajuat sen itsekin? Tämän päivän Armia ei edes ole se pelaaja josta tuolloin kirjoitin, minkä lisäksi keskustelupalstalla pitäisi huomioida se, mihin viestiin ja asiayhteyteen lainattu viesti on alkujaan kirjoitettu.

  Eli kannattaisiko nyt vain miettiä sitä omaa porilaisuuttasi eikä suotta esiintyä tyhmempänä kuin on.
   
 25. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  Ja taas alkoi vääntäminen, kääntäminen, vääristely ja sanojen suuhun pistäminen. Ja kaikkia vaan sen takia, ettei halua muuttaa ihan vain erimielisyyttään heittämäänsä hölmöä mielipidettä. Sori mutta mää en jaksa leikkiä sun kanssa...

  Ei se Laineen ja Barkovin pelaaminen järin hääppöseltä näyttänyt MM-kisoissakaan. Molemmilla jäi paljon paukkuja piippuun. En sitten tiedä, missä sää oot nähnyt heiltä jotain säkenöivää yhteispeliä.

  Ja hei, en ole niin kiinnostunut sinun höpinöistäsi, että olisin lähtenyt viestejäsi selailemaan. Kävin ihan mielenkiinnosta lukemassa Joppen ketjua Liigavuosilta ja otin noit nostot sinun jutuistasi, koska naurattaa niin vietävästi tuo sinun pakko olla erimieltä filosofia. Voin kertoa, että ei sieltä ketjusta löytynyt kyllä mitään viitteitä, että Joppe olisi isossa kaukalossa pelannut piensyöttelypeliä, vaikka niin väititkin. Lähinnä siellä toistui fraasit, tykkää pitää kiekkoa, saa sitä lainata muillekin, joskus voisi tehdä sen helpommankin vaihtoehdon....