Siirappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Tampabay Lightning, Kotiteollisuus
Mööffi on ollut ilmeisesti kaikkea muutakuin pelkäsimme :). Viisipeliä ja 3+2 ei missään nimessä huonosti. Tuskin tahti tuosta kauheasti hiipuu Tähtisen kanssa varmasti yksi pelätyimpiä tutkapareja liigassa eikä myöskään saa unohtaa Mikko Luovin osuutta tässä kentässä. Murphylle saisi jo marraskuussa ruveta sorvaamaan sopparia pariksi seuraavaksi kaudeksikin. Näillä otteilla mitä ollaan nähty Joe on varmasti yksi parhaita ulkomaalaisia mitä Raumalla on pelannut.
 
Kotiteollisuus ruleeeeez!!

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Sittemmin ovat nämä Mööppin pelit menneet päin prinkkalaa ihan totaalisesti. Kun nyt esim. näitä kahta viimeksi pelattua kotipeliä katsoo niin aika toivottomalta näyttää. Ihan tulee Michal Hreus mieleen, joka oli kahden tai kolmen hyvän pelin jälkeen ihan tattis.

Samat vinkeet on Murphyllakin. Mies ei osaa, uskalla tai pysty tekemään kiekon kanssa muuta kuin lyömään sen siniviivalta päätyyn, ihan samalla tavalla kuin kaudella 1998-99 Lukossa pelannut Marko Mäkinen (josta sittemmin on tullut pelaaja Tapparassa).

En tiedä sitten onko Murphyn täydellinen kuvasta katoaminen laitettava rapakunnon, jonkun salassa pidetyn vamman tai jonkun muun seikan piikkiin, mutta ei tämä mies ole Lukon tarvitsema maalintekijä, ei todellakaan.

Kuinka kauan Joelle annetaan aikaa, ennen kuin Joelle sanotaan hei?
 
Lihava ei ole kenkään ihminen, vain toinen on laihempi toista.

Walton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Joe-poika on todella väsynyt pelitahtiin, tauko tekisi hänelle todella hyvää. En usko että on syytä huolestua mistään Hreus-syndroomasta. Ilmeisesti harjoittelu on täällä hieman kovempaa, kovan pelitahdin lisäksi verrattuna siihen mihin hän on rapakon takana tottunut. Valitettavasti tuo huili tauko tullee Joelle vasta loka-marraskuun vaihteessa. Lisää Murphyn väsymyksestä täällä:Uudenrauman otteluraportti
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Tuo tietenkin lienee yksi syy vaisuuteen että hän ei ole tottunut harjoittelemaan kahdesti päivässä. Sitä en tosiaan huomioinut kun edelle kirjoitin mietteitäni.

Peleistä se väsyminen ei voi olla kiinni, eihän täällä samanlaista ruljanssia ole kuin AHL:ssä.
 
Lihava ei ole kenkään ihminen, vain toinen on laihempi toista.

TiDo28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman lukko,Toronto Maple Leafs
mutta...

Olkoon vaan väsynyt harjoittelusta mutta luulisi silti "ammattilaisen" jaksavan vähän paremmin.Tietysti rapakon takana vasta kausi olisi alkamassa eikä niitä väsyttäviä harjoituksiakaan olisi niin kovin usein.

Tiedä sitten jos kerran kaveri on väsynyt niin pitäisikö kaverin peliminuutteja pudottaa joksikin aikaa ja esim. vaihtaa paikkoja "duracel-pupu" Hagelbergin kanssa päittäin vai onko vaan parempi,että antaa Joe pojan seurata harjoituksia sivusta ja keskittyä vaan pelaamiseen.Jyp pelikin on jo lauantaina mutta sitten on vasta keskiviikkona seuraava peli,että on aikaa huilata pari päivää,riittäisikö parin päivän lepo pelin kohentamiseksi?

Itse kyllä odottaisin enemmän kuntopohjaa "ammattilaiselta"/vahvistukselta.Eikös nyt olekin ollut vaan yhdet jääreenit/päivä härkäviikkojen aikana?
 
Ihan kuin pehmopornoa katselisi!-Heikki Kauhanen,kysyttäessä nykyjääkiekosta.

JZZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
<krapulavitutus>

En nyt haluaisi maalata piruja seinille, mutta jotenkin alkaa tuntumaan, että tää on jo nähty aika moneen kertaan esim Cipollan jne muodossa. Ostetaan "kovat pisteet" tehnyt kanukki tuurilla, ja kun se floppaa, todetaan vaan ettei se ole "parhaassa kunnossa" tai se "kärsii loukkaantumisesta" tai "väsymyksestä" tai "koti-ikävästä".

Sinä päivänä kun seurajohto (ihan minkä joukkueen vaan) tunnustaa ostaneensa sian säkissä, ja saaneensa säkillisen paskaa, niin ihmettelen. Selityksiä riittää kyllä.

Nykykunnossaan Murphy kuuluisi korkeintaan neloskenttään, ja jos kerran "väsymys" on noin pahanlaatuinen, ni eiköhän pitäis sijoittaa se vaikka parvelle pariksi viikoksi lepäilemään. Saukkonenhan vois järjestää sille vaikka "parhaat paikat". Miettikääpä sitä.

</krapulavitutus>
 
Piraattiryhmäläiset ovat erilaisia - Siinä missä Ultrat ovat onnellisia jakaessaan sämpylän keskenään, on Piraateilla varaa ostaa kaikille omat.

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Eiköhän ammattimies tiedä mikä hänen keholleen on parasta ja mikä mahdollista. Murphya pitäisi nyt kuunnella, ja antaa miehelle sellainenkin mahdollisuus ettei osallistuisi niin hirveästi treeneihin. Siellä missä hän on pelannut, on totuttu harjoittelemaan vähemmän ja pelaamaan enemmän. Ei siinä ole mitään järkeä, että Murphy juoksutetaan täällä harjoituksissa puhki, ja pelissä ei ole enää paljoa annettavaa. Sitten kun pelissä ei ole paljoa annettavaa, mies pistetään pihalle. Hän menee jonnekin muualle, paremmassa kunnossa kuin koskaan (hurjan harjoittelun vuoksi) ja alkaa tehdä tulosta. Nyt kun miehiä on sairastupa tulvillaan, Murphya ei varmasti lähetetä pois. Jos Joe itse on sitä mieltä että harjoittelee liikaa, kokeillaan sitten niin että mies itse päättää kuinka usein harjoituksiin voi osallistua. Onhan tässä nyt aikaa kokeilla kun vaihtoehtoja ei ole.

Kyllä se sieltä vielä tulee, mutta toivottavasti nopeasti...alkaa todella harmittamaan kun jatkuvasti pelit ovat selkeätä hallintaa mutta maaleja ei saada mistään. Pakit runnovat jonkun karmean lihamuurin läpi tasoituksen pari sekuntia ennen loppua ja pisteitä "ropisee".

Koivistolle nyt enemmän aikaa, tähtisen viereen vaan polkemaan. Jos on pakko laidalle heittää joku muu kuin Murphy, olkoon se sitten Viinanen. Murphy voi kyllä pelata hetken kolmosessakin, ja palautua.
 
"We're an empire now, and when we act, we create our own reality." - Karl Rove

"It is my job to make meaning of 9/11." - Philip Zelikow

Boris

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiigaEura
Cipolla: 29 ottelua, 4+1, -6.
Murphy: 14 ottelua, 3+6, -2. Koko liigan pistepörssissä sija 23. Edellä Lukosta Hancock ja Saarela. Tasaisen vauhdin taulukon mukaan tekee siis pinnat 12+24.

Ja kuten jo tuolla jossain muualla manitsin: Ottelun parhaat otteet tulevat juuri silloin, kun niitä tarvitaan. Murphy on maaleillaan ja syötöillään pelannut Lukolle käytännössä kolme sarjapistettä.

Älkää nyt sentään Cipollaa ja Murphyä ruvetko vertailemaan.
 
"Venäjä on enemmän uhka kuin mahdollisuus" - Alexander Stubb

Retired

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens
Ihan samaa mieltä Pooriksen kanssa siitä että Cipollaa ja Murphyä ei kannata ruveta vertailemaan. Cipollahan oli Ikan hankkima "kahden suunnan sentteri", joka ei ollut varmaan maalia tehnytkään ennen Lukkoon tuloa.

Murphyhän on Hancockin kaverin joka tuli hänen suosittelemana. Ikalla ei ollut minkäänlaista tietoa Murphystä ennenkun hän saapui Raumalle. Murphy on tehny ihan mukavat pisteet farmisarjoissa.
 
Olen varautunut jokaiseen päivään, huomiseenkin. Matti Nykänen

Walton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Viestin lähetti Retired
Murphyhän on Hancockin kaverin joka tuli hänen suosittelemana.
Murphy on Hancockin ja Porkan scouttaama pelaaja. Käsittääkseni Tonto on tehnyt pohjatyön ja sen jälkeen saatu Quinnilta lisätietoa kaverista. Porkka on muuten scoutannut kaksi pelaajaa Lukkoon(Hancockin kokonaan ja Murphyn osittain), eikä ollenkaan hullummalla onnistumisprosentilla. Uskon että varsinkin Hancockin kohdalla hinta-laatusuhde oli todella kohdallaan. Pitäisikö Porkkaa käyttää enemmänkin hyödyksi uusia pelaajia katsastettaessa?
 

Wamba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Odotuksia on niin monenlaisia

Puheet maalintekijästä olivat jo etukäteen liioiteltuja. Mietin asiaa jo kesällä Sinikeltaisella areenalla. Murphy näyttää etukäteen kohtuullisen odotetun kaltaiselta, ei miltään maalinsylkijältä. Paperit eivät ole täysin turhia.

Olen varsin tyytyväinen hänen hankintaansa ja panokseensa, vaikka otteluruuhkassa selvästi alkoi luistin jo painaa.
Oikeastaan tässä vaiheessa voi sanoa, että Murphy on pelannut jopa hieman paremmin kuin olen odottanut. Vähäiset ongelmat ennen kautta juuri, kun mies olisi pitänyt saada kuntoon ja ajettua pelien kautta joukkueeseen, eivät luvanneet, että edes nykyinen alkukauden vauhti olisi ollut todennäköinen. Siksi alkukauteen on syytä olla tyytyväinen. On edelleen hyvä ajatus saada ulkomaalaisvahvistukset mahdollisimman pian ennen kautta Suomeen ja integroitumaan joukkueeseen. Murphy ja Hancock ovat kummatkin tästä malliesimerkkejä.


Vähän Lukon pelistä Murphyn suhteen

Joukkuepelissä pitää aina myös arvioida pelaajan mahdollisuuksia hänelle tarjotun tuen kautta. Murphyn ketjun hajoaminen Luovin loukkaantumisen myötä ja uuden hakeminen on sotkenut peliä. Porkan loukkaantuminen ei myöskään parantanut joukkueen ylivoima tai puolustuspeliä, jossa tällä hetkellä etenkin hyökkäyksen kannalta Lukolla on runsaasti haettavaa. Huolimatta kahdesta keskiviikon ylivoimamaalista.

Lehkosen peliajatus voisi toimia teoriassa, mutta käytäntö näyttää johtavan lähinnä näyttävää, joskin tehottomaan, prässiin ja sähellykseen. Pienillä muutoksilla lähinnä karvauksen porrastamisessa uskoisin pelisysteemillä olevan mahdollisuus paljon parempiin ja kokonaisuudessaan oivallisiin tuloksiin.

Ässät sai maalihanat auki Jyväskylässä tänään. Toivottavasti Lukko hyödyntää JYPin maalivahtien tämän hetken ailahtelun ja alkaa vihdoin myös laittamaan kiekkoa maaliin. Miksei vaikka Murphyn näyttäessä tietä.


Murphyn ominaisuuksista

Murphy on vahva, kun väännetään tosissaan. Ei pelkää ja pystyy ajamaan maalille. Samalla tavalla kuin muutkin Lukon pelaajat hän kaipaa terävyyttä maalin edessä. Siinä ei pitäisi enää arpoa ja ihmetellä vaan rankaista. Joka mies Lukossa osaa tehdä maalin, nyt pitää vain alkaa tehdä niitä eikä pohtia. 10% vauhdista pois ja ne paukut terävyyteen. Viimeinen kynnys ylitetään vain tahdolla. Näin myös Murphyn tapauksessa. Otteluiden loput ja tiukat väännöt antaisivat odottaa, että samalla tahdolla Murphy voisi myös ottelun keskellä tehdä tulosta.

Tasaisella vauhdilla Murphy tekee 36 pistettä. On varsin mahdollista, että vauhti kiihtyy, jos hän vain pysyy ehjänä. Yksittäiset ottelut vaikuttavat tällä hetkellä vielä liikaa tilastoihin, mutta reilusti yli 30 pisteen vauhdissa hän on joka tapauksessa. Mies on selkeä vahvistus Lukolle ja hyvä hankinta. Mutta Lukolta puuttuu edelleen maalintekijä, kun Saarelaa ei enää siinä roolissa peluuteta. Olisiko Saarelasta vielä siihen, on mielenkiintoinen kysymys. Niin tai näin sekä Saarela, Hancock että Murphy ovat huippusuoritusvauhdissa eli täysissä mahdollisuuksissa ylittää 40 pistettä.

Aina voisi mennä paremmin, kokonaisuuteen on syytä olla varsin tyytyväinen.

W
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy