JHT Kalajoki 2017–2018

  • 57 240
  • 137

Naxnax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ehdottomasti JHT/Kärpät
Aika vaisu viikonloppu. Herää kysymys olivatko vastustajat tuon verran parempia, vaiko onko joukkueen tekeminen vähän hukassa tällä hetkellä?? Harjoituskausi on HT:lla ollut varmasti raskas ja toki eihän sen pelin vielä tässä vaiheessa valmista tule ollakkaan, mutta, mutta... Nooh uskon kyllä tähän porukkaan ku mummo pappaan, joten eiköhän voittoja ala paukkumaan kohta!
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
JHT:n kauden alku on luonnollisesti pettymys. Juuri ennen kauden alkua lähes kaikki hehkuttivat Kalajokisia varmaksi sarjan voittajaksi. Neljästä ensimmäisestä pelistä voitto on tullut vain siitä toiseen ääripäähän veikatusta joukkueesta ja JHT sarjataulukossa sijalla 12.

Mutta eiköhän se tuosta lähde, Mestiksen puolellakin hallitseva mestari on aloittanut kautensa aika murheellisesti mutta nousee vielä taatusti. Niin kuin JHT tässä sarjassa. Kajaanissa peli oli maalin peli ja kolmannessa erässä vierailla oli enemmän kuin hyvät saumat kääntää peli itselleen. Eli ei nyt mistään pelillisestä surkeudesta voida puhua kuitenkaan. Ehkä pienoinen ennakkosuosikin paine vain painaa hartioilla, se pitää vain käsitellä pois ja alkaa pelaamaan.
 

Hanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, alasarjat.
Kerättiin autolastillinen (4) kavereita ja lähdettiin Kotkaan katsomaan Titaanit - JHT matsia. Jos (kuvitteellisesti) olisi nähnyt ottelusta koosteen ilman maaleja ja olisi pitänyt arvata voittajan, niin olisimme kaikki vastanneet JHT. Ajoittain pyöritys Titaanien kenttäpäädyssä oli melko hurjaa JHT:n vyöryttäessä hyökkäyksiä kotkalaisten maalin tuntumaan. Titaanit puolusti maalivahtinsa johdolla hyvin ja sai estettyä / peitettyä ison osan laukauksista. Tämän pelin perusteella voisi ennakoida, että on vain ajan kysymys kun kalajokiset onnistuvat myös maalinteossa, sillä peli näytti hyvältä ja vauhdikkaalta. Pientä fiksaamista syöttöpeliin ja maalivahdille parempi päivä, niin homma on siinä ! Kokonaisuutena ottelu oli viihdyttävä ja yleisöystävällinen tapahtuma. Istuimme lähellä Titaanien faniporukkaa ja ottelun jälkeen he tuntuivat olevan helpottuneita kun ottelu päättyi ja taululla pysyivät kuin pysyivätkin numerot 4-3 kotijoukkueen eduksi. Nyt kotkalaisilla taisi olla lainavahvistuksia Mestiksen Ketterästä ja ehkä myös Peliitoista (kertoivat paikalliset) ? Titaanit on joka tapauksessa hyvä joukkue ja veikkaan, että tulevat selviytymään alkusarjasta jatkoon.
 

Naxnax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ehdottomasti JHT/Kärpät
Tässäpä vielä edellispelin tunnelmia maalikoosteen muodossa. JHT - Riemu 07.10.2017 maalikooste - YouTube

Täytyy kyllä yhtyä päävalmentaja Petrellin mietteisiin tuossa lopussa. Vaikka sieltä nyt kentällinen ukkoja puuttuikin ja Gronstrandilla ei ollu paras päivä, niin parempaan pitää kyllä pystyä. Uskon että tämä toimi hyvänä herätyksenä joukkueelle. Tää porukka on ihan heittämällä parempi kun mitä nyt ollaan nähty. Varmasti tuo ennakkosuosikiksi leimaaminen on tuonut jonku näköisen lukon tuohon porukkaan. Pikkuasioista kiinni millon loksahtaa kohilleen. Ehkäpä kokeilisin ite vaihdella vähä ketjujen kokoonpanoja. Rantanen, Runsala, Rajala on ollut mielestäni tasapainoisin hyökkäyskolmikko ja kun sairastupa saadaan tyhjäksi nii kyllähän tämä tästä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Asiasta toiseen, viime perjantain "Vain elämää"-ohkjelmassa oli Cheekillä nahkarotsi jonka selässä oli teksti JHT... hetken kelasin että mit vit... Suomi-sarja jengin fani? Kunnes muistin että sehän tarkoittaa Jare Henrik Tiihonen... Mut sponssia Cheekiltä vois ehkä kysyä...? ;-)
 

Naxnax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ehdottomasti JHT/Kärpät
Asiasta toiseen, viime perjantain "Vain elämää"-ohkjelmassa oli Cheekillä nahkarotsi jonka selässä oli teksti JHT... hetken kelasin että mit vit... Suomi-sarja jengin fani? Kunnes muistin että sehän tarkoittaa Jare Henrik Tiihonen... Mut sponssia Cheekiltä vois ehkä kysyä...? ;-)

Morten, ei kyllä mä luulen että Jare on ihan fani. On siitä varmaan joskus ollu juttuakin, täälläpäin asia on tiedostettu pitkään. SE ON JHT!!! Eiköhän tuo kyseinen herra vielä joskus JHT:n pelipaita päällä esiinny.
 

Naxnax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ehdottomasti JHT/Kärpät
Mielenkiintoinen tilanne JHT:ssa. Ihan järkyttävän paskalla tuurilla menty alkukausi. Ei yhtään peliä ykkösmiehillä. Nyt on jo hetken aikaa menty, että kentällinen puuttuu. Tänään tämäkin ennätys lyödään uusiksi. Poissa Väkeväinen, Alllen, Joki, Määttä pakeista. Hyökkääjistä poissa on Palola, Espo ja Runsala. Eikä yhtään helpota että Rajalan sopimus purettiin. Nyt koetellaan aika paljon! Mielenkiinnolla odotan näiden uusien miesten edesottamuksia. Näistä tarkemmin illan ottelun jälkeen. Jokainen voi miettiä kuinka paljon joukkueen energiaa syö näin massiiviset poissaolot. Nytkin 8 ukkoa.
 

-jaka-

Jäsen
Suosikkijoukkue
taistelevat asennejoukkueet
Osaako joku Kalajoen ringissä kertoa tästä rajalan sopimuksen purusta/potkuista? Onhan toi nyt aika outo homma, mies kuitenkin varmaan paras pelaaja suomisarjassa kun alkaa lämpenemään. Ja nytkin tehokkain Kalajoella. Jotenkin tuntuu, että ei tämä nyt ihan tuulesta temmattu juttukaan ole, sillä itse olen ainakin kuullut paljon hyvää jht:n päävalmentajasta ettei tämä hänen tyhmyyttä ole vaikka siltä tuntuukin.
Ja tämä ennakkosuosikkijoukkue hakee vielä uomiaan ja tulee olemaan huonosta alusta riippumatta varmasti kova kun kausi jatkuu pidemmälle.
 

The Rock

Jäsen
Osaako joku Kalajoen ringissä kertoa tästä rajalan sopimuksen purusta/potkuista?

Kieltämättä todella kova päätös päävalmentaja Petrelliltä, mutta tuskinpa ilman painavia perusteita tällaista liikettä olisi tehty.

Mitä Kotkassa Rajalaa seurasin, niin kaverin posket näyttivät aika leveiltä eli olisiko kesä mennyt sitten lonkkaa vetäessä ja uutta työnantajaa odotellessa? Muutenkin mies tuntui keskittyvään kaikkeen muuhun paitsi itse pelaamiseen, vaikka kyseessä on todistetusti kova tekijä tähän sarjaan, joten olisiko sitten turhautuminen puskenut pintaan, kun ei jalalla pärjännyt edes vähää alusta...
 

daerok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Kalpa Kuopio
Ehdottamasti ainakin mestis tasolla hidas ja kankea, tarkoittaa luistelutaitoa, kohtuullisesti tehoja kuitenkin, toivottavasti ei tule Kajaaniin.
 

Naxnax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ehdottomasti JHT/Kärpät
Eipä tuosta case Rajalasta kummempia tiedetä. Hyvä äijä se on tällä tasolla. Laukaus ja taito on ehdottomasti hänen vahvuuksia. Ilmeisesti valmennus ei saanut hänestä tarpeeksi irti ja todistetusti hän on persoona/taiteilija, jota on todella vaikea valmentaa. Ei miehellä montaa täyttä kautta taida olla missään seurassa.
 

pippurimylly

Jäsen
Suosikkijoukkue
JHT / Boston Bruins
Samat sanat, @Naxnax

Ville Rajala
2011-2012 kiekko-laser/JHT/Hokki
2012-2013 Hokki
2013-2014 KooKoo/Hermes/Hokki
2014-2015 Hermes
2015-2016 Hermes/Sport (Laina)/Hokki
2016-2017 Asplöven
2017-2018 JHT/Hermes?

Kyllähän tuosta voi päätellä että tuo mies ei varmasti ole helpommasta päästä, kuitenkin esim. Kaudella 15-16 tehnyt 26 tehopistettä hermeksen paidassa (32ottelua), uskoisin että Rajalalla ei ole vaikeuksia pelipaikan löytämiselle, puhutaan kuitenkin pelaajasta joka nukuttanut yli pisteen per peli Suomi-sarjassa
 

Asteen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JHT, St.Louis Blues
RV:stä ei mitään tarkkaa tietoa ole, mutta kylillä pyörinyt (jälleen kerran) juorua hänen juomisestaan, että tämä olisi syy potkuille.. Tältä juorulta voin 100% varmuudella katkaista siivet! On käyttäytynyt siviilissä asiallisesti, luultavimmin lapsen saannin johdosta.
Sellaista kuulin, että pelikavereille on alkanut riittään "ylimielinen" olemus niin kentällä, kuin kopissakin.. Onhan hän persoona ja en epäile "ylimielisyyttä" ollenkaan, mutta eikai hän tänne kavereita tullutkaan tekemään, vaan pelaamaan. Okei, ehkä turhan tylysti kiteytetty, mutta enivei..
Hieno homma, että JHT sai kairattua voiton eilen!!! Peli pyöri kyllä suurimman osan pelistä oikeessa päädyssä ja välillä näyttikin jopa hyvältä. Omassa päässä kuitenki AIVAN LIIKAA hasardeja ja maalinteko ontuu.. Nämä asiat kun saa uomiinsa, niin hyvä tulee!!
Saikkulista tyhjäksi, niin JHT on todella kova.
Cama HT!
 

-jaka-

Jäsen
Suosikkijoukkue
taistelevat asennejoukkueet
Kiitos tiedoista! Saapa nähdä miten miehen käy. Kaikkea hyvää hänelle toivon, Kokkolassa ollessaan kyllä pidin hänestä kovin, silloin kun keskittyi olennaiseen. Tsemppiä JHT!
 

Naxnax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ehdottomasti JHT/Kärpät
Tomi "Palle" Gronoff ja Samuli Rahikainen pukevat JHT paitaa päälle viikonlopun otteluihin. Rahikainen on Peliitoista lainalla vain tämän viikonlopun ja Gronoff tekee tieten paluuta HT riveihin. HIENO HOMMA!! Lisäksi Joki, Määttä ja Palola ovat kuntoutuneet pelikuntoon. Paljon on vielä ukkoa sivussa, mutta hieno homma että apua saadaan kun sitä tarvitaan! Tsemit HT:lle vieraspeleihin!
 

The Rock

Jäsen
Gronoffin paluu on todella hieno asia, sillä kyseessä on rautainen pelimies Suomi-sarjaan ja kaiken lisäksi vielä JHT:n seuralegenda, jonka menoa on aina ollut ilo seurata, vaikkei hän omassa suosikkijoukkueessa ole pelannutkaan. Varsinkin ylivoimalle Gronoff tuo varmasti iso lisäavun, joten vastustajien on syytä olla tarkkana, kun #25 liukuu pointille lapa ylhäällä Mustosen poikittaissyöttöä odottamaan.
 

Naxnax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ehdottomasti JHT/Kärpät
JHT:n kurssi on nyt sitten kääntynyt ja peli on näyttänyt huomattavasti paremmalta, mitä alkukaudesta. Selkeästi huomaa, että äijät tekee joukkueen eteen nyt töitä, eikä surffaa päämäärättömästi missä sattuu. Näin se homma toimii! Toipilaat kuntoon niin homma on kiskoillaan. Alla vielä maalikoosteet viime viikonlopun kotipeleistä. Jälkimmäisessä D-kiekko koosteessa muuten Joki-Erkkilältä loistava vanhanliiton persetaklaus!

JHT - Hunters 28.10.2107 maalikooste - YouTube ja
JHT - D-Kiekko 29.10.2017 maalikooste - YouTube

Ensi viikonloppuna vieraskiertue edessä ja henk.koht odotan täyttä pistepottia! CAMA!
 

Naxnax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ehdottomasti JHT/Kärpät
VG62 oli tänään paperia kaikilla osa-alueilla. 1-10 kertonee varsin hyvin sen. Tuto laina Lehtimäki nakkas heti muutaman uunin eka peliin, joka on hieno homma. Nyt näyttää kyllä HT:n meno hyvältä. Hyviä ketjukoostumuksia on alkanut löytyyn ja tehot jakautuneet varsin hyvin jokaiselle kentälle. Huomenna sitten HCIK vastassa. Tiukempi peli varmasti tulossa, mutta uskon vakaasti voittoon. Hyvää nousua sarjataulukossa jo kuudennen perättäisin voiton myötä. Tsemit HT!!
 

Naxnax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ehdottomasti JHT/Kärpät
Jälleen huonoja uutisia pelaaja rintamalta. Iiro Ojala sai eilen sellaisen tällin, että joutuu leikkaukseen. Huonompi homma, sillä Iiron kaltaista periksiantamatonta pelaajaa tarvitaan aina! Jonkun muun on otettava nyt se "ajokoiran" rooli ja annettava pommeja vaihdosta toiseen uupumatta. Melko rikkonainen kausi menossa JHT leirissä, koko ajan vakio 4-8 äijää sivussa.

Iiron loukkaantumisesta tiedotti JHT Kalajoki - Etusivu | Facebook
 

Naxnax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ehdottomasti JHT/Kärpät
Jahas tuli turpaan, mutta tulkoot. Jälkeenpäin huomasin, että myös Ville Heikkilä oli tippunut kokoonpanosta pois loukkaantumisen takia. Onhan meillä vielä muutama pakki. Ei tää voi olla totta. Mitä itse pelistä mainittavaa, niin inkkarit kyllä viimeisteli tehokkaasti. HT loi paikkoja paljon, mutta nyt näin. Nyt vaan keskittyminen käyntiin jo pitkään kotirupeamaan ja takas voittojen tielle. Cama!!
 

Hanson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, alasarjat.
Nyt kun alkusarjasta on pelattu tasan puolet (15/30 ott.) voi tehdä pienen katsauksen JHT:n tilanteeseen. Silmiinpistävää on ollut joukkueen loukkaantumistilanne, kun kokoonpanosta on pahimmillaan puuttunut 9 pelaajaa ja edelleenkin viimeisimmässä ottelussa AIK/Laseria vastaan riveistä puuttui lähes 1/3 pelaajista. Siitä huolimatta tuli 7-3 voitto. Joukkueen pelisuoritukset ovat olleet vaihtelevia siitä osoituksena vaikkapa se, että JHT on voittanut molemmat tämän hetken kärkijoukkueet (Hunters ja Pyry), mutta hävinnyt "heikommilleen" (mm. MuIK Hockey). Nyt kalajokiset ovat kuitenkin hivuttautuneet kuuden joukkoon - viivan yläpuolelle - viimeaikaisten hyvien peliesityksiensä ansiosta. Seuraavat vastustajat ovat taulukossa JHT:n edellä, kun Kalajoelle tulevat peräkkäisinä päivinä Hokki ja FPS. Tärkeitä pisteitä siis tarjolla. Ohessa maalikooste ja valmentajien haastattelut AIK/Laser-ottelun jälkeen. JHT - AIK/Laser HT 08.11.2017 maalikooste - YouTube

Edit. Naxnax olikin näköjään jo laittanut tuon koosteen, mutta nyt se on sitten tuplana.
 

Mänäkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & muut Pohjosen joukkueet
Pakko kommentoida, että aika merkittävä soppari JHT:lle on tuo Laserin mukana alkukauden harjoitellu Holappa (oliko eile 1+4), kyllä Laserin johtoporras saatto eile harmitella :) niin ja oli eilen Laserinki 1/3 joukkueen kärkipelaajista pois. Ja se näkyi kyllä selvästi esim. siinä että kiekollisia äijiä puuttu (mm. sentterit Saarni, Huikari..) Mut ei mitään pois JHT:lta, on kyl sarjan kovimpia joukkueita!
 

Naxnax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ehdottomasti JHT/Kärpät
Pakko kommentoida, että aika merkittävä soppari JHT:lle on tuo Laserin mukana alkukauden harjoitellu Holappa (oliko eile 1+4), kyllä Laserin johtoporras saatto eile harmitella :) niin ja oli eilen Laserinki 1/3 joukkueen kärkipelaajista pois. Ja se näkyi kyllä selvästi esim. siinä että kiekollisia äijiä puuttu (mm. sentterit Saarni, Huikari..) Mut ei mitään pois JHT:lta, on kyl sarjan kovimpia joukkueita!

Hyviä ukkoja oli kyllä Laserinkin ringistä ulkona. Mitä itse Holappaan, niin mielestäni hän on hyvä rauhottaan peliä. Tekee työtä molempiin suuntiin ja ruokkii loistavasti ketju kavereita. Hyvä sentteri siis kaikinpuolin. Ehkäpä laukaus ei ole hänen vahvinta osa-aluetta. Tarkennuksena vielä tuohon loppulainiin, että sarjan paras joukkue! Yhtään pois muilta joukkueilta.
 

Naxnax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ehdottomasti JHT/Kärpät
Hieno peli tänään HT:lta. Joukkueen tekeminen oli kurinalaista ja yhtenäistä. Ehkäpä parhaimpia koti otteluita Hunters pelin kanssa. Hyökkäykset vyöryivät hyvin vastustajan päätyyn ja puollustus pelas erittäin hyvin. Kiekkoa helpolla eteen ja taistelu mentaliteetilla haettiin jokainen irtopala kulmista. Näytti nimittäin Kajaanin poika keposelta, kun herra "fysiikka" Joki ajeli samaan vaihtoon muutaman Hokki pelaajan miettimään syntyjä syviä. Harmittaa vain jos Joki loukkaantu juuri edellisestä loukkaantumisesta toivuttuaan.

Kotijoukkueen onnistujat oli mielestäni tänään, Määttä, Väkeväinen ja hyökkääjistä Palola. Määttä pisti kroppaa likoon joka tilanteessa. Väkeväinen oli perinteisen rauhallinen ja loi tilanteita. Palola taas oli yllättävän fyysinen ja vaarallinen hyökkäys päässä. Risuja ei tuu kenellekkään, koska jokainen hoiti tonttinsa hyvin. Huomenna sitten Fopsi, härkäviikko on aina mukava päättää voittoon, joten pistetään tilaukseen!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös