Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Jesse Virtanen – uusi raumalainen huippupakki

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana Lone Wanderer, 24.03.2013 klo 01.39.

 1. muti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Virtanen on mielestäni suht halpa vaikka saisi samanverran kuin rannikkotykki. Vai olisiko rannikkotykki sitten vain kallis ja Virtanen normaalihintainen? Joka tapauksessa, Virtanen on mielestäni liigan parhaita pakkeja kokonaisvaltaisesti. Joku pyhä kukkoslassekin jää kauaksi Jessen tasosta.
   
 2. hokkikokki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  No ei Jesse vielä omaa Kukkoslassen pyhää poikkaria, jonka voi jakaa missä pelitilanteessa tahansa ilman tuomiota.
   
 3. muti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Eikä sitä homoniskalenkkiä. Sanotaan että pelin aikana Jesse on joka tasolla kukkoslassea edellä, vihellyksen jälkeen vielä hieman jäljessä
   
 4. Thompson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Arsenal
  Virtanen-Ahonen jatkaa jäätävää dominointiaan Leijonapaidassa. Norjalla ei ollut varmaan kertaakaan kiekkoa hyökkäysalueella, kun Raumo Bros oli kentällä. Lisäksi Ahonen tarjoili nätin syötön Suomen avausmaalissa. Ihan tyhjiin sai Malinen pistää Ahosen tarjoilusta.
   
 5. L4E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauma Luk
  ^^ Ei kolmessa maaottelussa ole parilla kertaakaan soinut omissa. Tekee selvästi edessä pelaavastaan hyökkäysvitjasta paremman mitä onkaan.

  Leijonien paras pakkipari näissä kolmessa matsissa. Ehkä kannattaisi ensikaudella koittaa liigassa tuota paria.
   
 6. Olkku Jäsen

  Tämä jätkä on täyttä timanttia. Täysin virheetöntä suorittamista ja siinä sivussa maaleja ja syöttöjä. Tänään muuten siinä HPKn kanukin läpiajossa ei rikkonut, vaan nojasi kaverin ulos tilanteesta ja kerrankin tuomari oli ajantasalla. Tulee olemaan Lukon tärkein pelaaja kaudelle.
   
 7. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Kyllä. Elintärkeä puolustaja Lukolle, mutta ei vaan vieläkään saa sitä arvostusta muualla Suomessa minkä ansaitsisi. Joku saattaa noissa Ruudun lähetyksissä mainita Virtasen roikkuneen viime keväänä kauan MM-ryhmässä, mutta edelleen suurin huomio lankeaa Niskalalle. En sano että siinä mitään pahaa on, mutta ei kukaan puolustaja Lukossa puolusta yhtä hyvin kuin Virtanen.
   
 8. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Mihin asti Virtasella on sopimus? Raporttien mukaan pelaa sellaisella tasolla, ettei enää ensi kaudella tarvitse Suomessa pelata.
   
 9. carr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Peter Forsberg
  Lainaus:
  Teki vuoden jatkon eli keväällä katkolla.
   
 10. Olkku Jäsen

  Lainaus:
  Ei niin ja on vielä päälle kiekollisesti paras. Nautitaan se hetki kun voidaan. Isommat ympyrät vievät Jessen pitkälle kierrokselle.
   
 11. Durden Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Winnipeg Jets
  Eiköhän Virtanen lähde tämän kauden jälkeen isomman tilipussin perässä maailmalle. Liigassa Lukon pitäisi mätsätä jokainen sopimus, mutta uran kannalta Virtasen lienee parasta lähteä ansaitsemaan eläkerahoja kauden päätteeksi. KHL, Sveitsi tai Ruotsi lienee suuntana.
   
 12. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Pääasia että jos lähtee, niin lähtee ulkomaille.

  Aikoinaan kun Virtanen ensimmäisiä piirtojaan liigajäille veteli, esim. Ilves oli kovasti hänen kimpussaan ja yritti mm. kesken kautta saada häntä kun Lukossa ei peliaikaa tullut alkukauden jälkeen. En nyt tuota kautta varmuudella muista, 2010-11 tai 2011-12 se oli. Onneksi Lukko ei päästänyt.
   
 13. SJK10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sinikeltainen
  Sanomattakin selvää että ulkomaat kutsuu tämän kauden jälkeen Jesseä. Oli jo vähän 50/50 -tilanne täksikin kaudeksi.

  Käy tekemässä sen Niskala-tyyppisen kierroksen ulkomailla ja palaa uran loppuvuosiksi sitten Raumalle.
   
 14. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Nuo selostajat nyt ei tunnu tietävän muutenkaan mitään. Tänäänkin mainitsi, että Vuorella on kolmen vuoden projekti joka tähtää kolmantena vuotena mestaruuteen. Muuten kyllä Suomessa on aika hyvin Virtasen otteet huomioitu ainakin kausiennakoissa. Jopa puoliapinat Rantanen sekä Nyholm taisivat pitää Virtasta parempana kuin Niskala.

  Itsekin pakko vielä ryhtyä kehumaan Virtasta. Onhan tuo tasasen varmaa suorittamista ollut nyt koko ajan. Ei epäselvyyttä siitä, että onko Lukon paras puolustaja. Vielä kun saa lämäristä pelotteen niin puhutaan jo vahvasta kansainvälisestä puolustajasta. Toivottavasti paikat pysyy ehjänä niin päästään nauttimaan otteista vielä tämä kausi Lukossa.
   
 15. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Virtanen tänään 0+2 ja tehopisteillä 3+7=10 Liigan puolustajien pistepörssin kärkeen.
   
 16. Anu Saukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stina Troest
  Taitaa Virtanen olla aika varma valinta marraskuun maajoukkueturneelle. Tai ainakin pitäisi olla, sen verran kova pakki.
   
 17. Olkku Jäsen

  Lainaus:
  Virtanen ja Ahonen EHTlle sata varmasti..
   
 18. carr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Peter Forsberg
  Virtanen kutsuttiin maajoukkueeseen paikkaamaan loukkaantumista.
   
 19. Hagi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Hieno juttu! Virtanen on Lukon selkeä ykköspuolustaja ja ehkä jopa koko Liigan paras pakki. Harvoin Liigan jumbojoukkueesta noustaan maajoukkueeseen, varsinkaan kotiturnaukseen.
   
 20. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  No ainakin oikealle miehelle tuli kutsu.
   
 21. L4E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauma Luk
  Ihan hyvin Jesse taas pärjäsi kyydissä. Oikeastaan ihmetyttää miksei ollut suorissa valinnoissa mukana, kun tuota pakistoa arvioi. Yleensä ekana ylhäällä ja eka omissa ja puolustustehtävätkin tuli hoidettua ihan ok. Edelleen aivan liian aliarvostettu. Marjamäen kommenteissakin vanhat luudat ajaa edelle vaikkeivat noudata edes haluttua pelitapaa. Kait oli jo paineita saada eka voitto :)
   
 22. Dexu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Mikä vittu tota Jesse Virtasta nykyään vaivaa? Helvetin huolimatonta pelaamista jo pitkän aikaaa taas kolahti omiin Todella pahaan aikaan! Vois katsomokomennus tehdä Jessellekin hyvää jollei ei kerran kiinnosta.
   
 23. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Virhe paikattu.
   
 24. Dexu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  No juu onneks paikkas virheensä, mut ei kyl parasta Jesseä olla nähty ihan vähän aikaan. Paljon tulee huolimattomuus virheitä ja aika usein avaukset menee harakoille ja pitkänä päätyyn.
   
 25. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Onneksi Jesse teki sen voittomaalin, muuten hänet olisi jo ammuttu aamunkoitteessa eikä suinkaan syyttä. Olen ihmetellyt lepsua pelaamista jo jonkin aikaa, tänäänkään tuo Tapparan tasoitusmaali ei ollut Jessen ainoa moka pelissä. Kaikenlaista tulee mieleen mutta jääköön kirjoittamatta kun en mistään mitään tiedä, paljon on Jesse kumminkin viime kauden maajoukkuepakista taantunut.

  Toisaalta, lieneekö ulkomailla tämmöisen kauden jälkeen kiinnostuneita? Sopisi kyllä jatkosopimus, pitkä sellainen, Lukon kanssa ja äkkiä sittenkin.