Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Jesse Virtanen – uusi raumalainen huippupakki

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana Lone Wanderer, 24.03.2013 klo 01.39.

 1. Lone Wanderer Jäsen

  Pitänyt avata Jesselle ketju jo aikaisemmin, mutta jotenkin jäänyt. Tämänpäiväinen kolmen pisteen ilta ja muutama pleijarikalja kuitenkin innoitti. Katsoin jo ekassa narripelissä Hartwallilla, että ei saatana, ekoja pleijareita pelaava Virtanen on ainoa pakki, kuka osaa tuoda sen kiekon vastustajan alueelle. Kaverilla eka kokonainen liigakausi menossa, mutta uskomatonta kylmäpäisyyttä silti. Väittäisin jopa, että Lukon paras pakki tällä hetkellä!
  Kiinnitin ekan kerran Jesseen huomiota jo pari vuotta sitten U20 kisoissa, jossa oli ajoittain valovuoden edellä jopa ikäluokkansa timanttia Sami Vatasta. Kovasti Uraman aikana toivoin näyttöpaikkoja Jesselle, mutta tilalle hankittiin Robareja ja Björkejä. Tälläkin kaudella tiellä oli alkukaudesta muuan Ryan Caldwell, mutta harvoilla näyttöpaikoillaan Jesse osoitti olevansa tätäkin seppää edellä. Niinpä nyt Caldwell kiekkoilee Saksan kaljaliigoissa ja me saamme nauttia Jessen otteista. Toivottavasti vielä pitkään tämänkin kauden jälkeen.
   
 2. Ihmiskuula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Rauhassa nyt kyllä Vatanen on kuitenkin se timantti, Virtanen on todella lupaava, luistelu on nättiä syötöt napsuu lapaan.

  Omissa todella kevyt, äijät hukkuu. Yleisestiti hiukan pehmeä kaveri, kyllä tosta hyvä tulee mut parempi ku Vatanen, älä ny viitti..
   
 3. Lone Wanderer Jäsen

  Lainaus:
  Höppänä. Tarkoitin noiden kisojen aikana, kun Vatasella ei kulkenut. En usko, että Jesse tulee ikinä edes pelaamaan AHL:ssä, mutta mulle riittää kun on Lukon paras pakki, jota mielestäni tällä hetkellä on.

  EDIT: Ja lähinnä nuo kisat otin esille siksi, että jo silloin ihmettelin, miksi tuon tason kaveri ei Lukkoon mahdu, vaan siellä pelaa näitä Uraman löytöjä edellä. Nyt mahtuu ja hyvä niin.
   
 4. Reilander Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko ja sen häijyt haittalevyt
  Lainaus:
  Pyh, Bobi Orrikin on paperia!
  Ei vaan, inan lisää papua keskivartaloon, niin tämä Virtanen rupeaa olemaan kova luu kummassakin päässä.
  Lämäämän tarttis kans opetella...
   
 5. Durden Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Winnipeg Jets
  Virtanen on minusta vähän samassa kehitysvaiheessa kuin Niskala oli 2000-luvun alussa, kaveri puhkuu intoa ja uskaltaa yrittää, kuljettaa kiekkoa jalalla, laukoo kun paikka on ja tukee hyökkääjiä. Kesällä hieman papua lisää ja onnistumisia alle, ja sitten 10 maalia rikki.
   
 6. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Mites tämän huippupakin sopparitilanne? Jatkoajan pelaajalistasta näyttäisi loppuvan tähän kevääseen, onko jatko Lukossa jo varmaa vai katseleeko poika näyttöpaikkaa jostain toisesta joukkueesta?
   
 7. -RTK- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ainoat sinikeltaiset
  Lainaus:
  Vaffat huhut kertovat jatkosopimuksesta Lukon kanssa.

  e. Vai onko se jopa julkaistu jo?
   
  Viimeksi muokattu: 24.03.2013 klo 11.50
 8. Strongbow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko Rauma
  Lainaus:
  Kahden vuoden jatkosopimus.
   
 9. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Hyvä vahvistus, tämä tieto takaa sen että Virtanen pääsee näyttämään mihin hänestä liigapakkina on.
   
 10. RL1936 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Raumam Boja
  Tästä kaverista on kevään mittaan kehittynyt kelpo puolustaja. Mielestäni pleijareissa nähty hyvää kiekollista peliä. Loistavia avauksia ja muutamia hienoja harhautuksia. Puolustuspäässä kehittymisen varaa on paljon, mutta siitä Dufvalle pointsit, että on uskaltanut(joutunut) nostaa junnuja kokoonpanoon.

  Taso riittää hyvin ainakin Lukon avaukseen, mielellään jonkun Nestorin pariksi opettelemaan(Nummelinin kanssa?). Ehkä ensi kaudella lopullinen läpimurto?
   
 11. Hagi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Sen verran kommenttia, että Virtanen täyttää elokuussa 22-vuotta. Eli ei ole enää juniori. Tuossa iässä ei enää opetella liigatasolle, kyllä Jessen näen ensi kaudella 20 min. pelaavana Top4-pakkina. Ihan missä liigajoukkueessa tahansa.
  Yleisesti voi sanoa, että nykypäivän SM-liigassa juniorina voi pitää mielestäni 16-19 vuotiaita kavereita.
   
 12. senilix Jäsen

  Läpilyönti olisi tapahtunut jo aikaisemmin, jos Urama olisi luottanut ja ottanut kokoonpanoon.
  Mutta tänne hankittiin Robareja ja Björkejä.

  Saas nähdä, miten Dufva ensi syksynä....

  Siellä on myös kaksi vuotta nuorempi Tommila, jaloistaan, käsistään ja päästään samanveroinen, Viirlas on vähän eri tyyppinen.

  Peliaikaa?
   
 13. RL1936 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Raumam Boja
  Lainaus:
  Jep. Ajattelin lähinnä että voisi kyllä ottaa oppia esim. Nummelinista avauspelin yms. suhteen, ei siis ihan oppipoikasopimusta.

  Harmi, että Uraman aikana poika ei päässyt pelaamaan vakituisesti vaikka hyviä otteita oli esittänyt.
   
 14. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Mitäs mieltä olette Virtasen kauden ensimmäisestä pelistä? Minusta näytti hiukan siltä että pelituntuman puute vaivasi. Se on ihan luonnollista kun näin pitkä huili on takana ja kyllä se siitä alkaa sujumaan.
   
 15. Becksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Kyllä kyllä, oli todella epävarma ja taisipa aiheuttaa Ilvekselle läpiajonkin. Näillä otteilla ei todellakaan mitään kiveenhakattua kokoonpanopaikkaa ole luvassa.
   
 16. Rommeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Pale Knuckles - EASHL
  Selvästi näki, että pelituntuma on vielä hakusessa. Itse asiassa suurin osa Ilveksen maalipaikoista taisi tulla Virtasen virheistä. Lisää pelejä alle, niin hyvä tulee.
   
 17. Walrus21 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Virheiden sävyttämä startti Virtaselta, mutta eiköhän varmuus löydy pikku hiljaa pelituntuman parantuessa. Näkisin Virtasen kuitenkin välttämättömänä osana pakistoa, koska Nummelinin lisäksi kiekollista osaamista ei juurikaan löydy. Toivottavasti Dufva uskaltaa peluuttaa Virtasta, jotta saadaan Numpan lisäksi toinenkin yv-pakki pelivireeseen.
   
 18. hjalmar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Juutinrauman Lukko ja Unajan Urheilijat.
  Lainaus:
  Minusta hyvä aloitus Virtaselta. Pärjäsi yhtä hyvin kuin Genematti ensimmäisessään. Mutta onhan Tikkanenkin yv-pakki vai mitä?

  Kaiken kaikkiaan Lukon pakistossa on varaa mistä valita. Kaikille ei nimittäin riitä pelipaikkaa joka matsiin. Jaatinenkin pestattiin, mikä oli aivan oikein. Mutta reserviä pitää olla ettei sota yhteen mieheen kaadu. Yhtäkkiä jollakin on ylvartalovamma ja toisella alavartalovamma. Sen takia on pakko hyväksyä, että eivät siellä kaikki aina pelaa.
   
 19. Lone Wanderer Jäsen

  Aika paljon tuli virheitä kyllä, mikä johtui ehkä pelituntuman puutteesta, mutta toisaalta oli Nummelinin lisäksi ainoa pakki, joka sai annettua hyviä avaussyöttöjä omien lapaan. Lisäksi pelasi Tikkaselle makean paikan, mutta Harrilta hajosi maila. Huoltaja voisi muuten seuraavaan peliin pistää jotkut titaanimailat Tikkaselle. Tuntuvat menevän aina tärkeissä paikoissa paskaksi :)
   
 20. Repolainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Liikaa niitä avaussyöttöjä meni ihan harakoille ja lopussa Koiviston polveen mistä vastustaja pääsi läpi. Muutenkin pelaamattomuus näkyi kun mies tai kiekko oli hukassa. Honkaheimo jos pelaisi tuollaisen ottelun niin serverit tukkeutuisivat. Seuraavassa pelissä on pakko parantaa reilusti.
   
 21. Dishier Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Virtasen kohdalla tosiaan huomasi, että kyseessä oli hänen ensimmäinen pelinsä tällä kaudella. Hänhän ei pelannut edes yhtään harjoituspeliä, joten pieni haparointi oli ymmärrettävää.

  Jesse tuo kuitenkin pakistoon kiekollista osaamista ja juuri sitä Lukon puolustuksesta hieman uupuu. Joka tapauksessa oi mukava nähdä Virtanen taas Lukon puolustuksessa.

  Yleisesti ottaen Lukolta hyvä viikko takana. Otteluita on pystytty jopa hallitsemaan ja muutenkin pelaaminen on ollut tiiviin näköistä. Tästä kiitokset sekä pelaajille että valmennukselle.
   
 22. Bakaun Imaami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, Vegas Golden Knights
  Lainaus:
  Juu filttiin vaan. Ihan paska. Ei mitään hyvää kun avaussyöttökin meni Koiviston polveen. Virheitä tuli paljon ja oli Lukon paskin pakki. Tai oli siellä Honkaheimokin. Ei mitään asiaa pelaavaan kokoonpanoon.

  Vai?

  Virtanen pelasi alkupuolen pelistä täysin virheettömästi. Virheet alkoivat oikeastaan vasta toisen erän loppupuolella. Mikä kertoo juurikin pelituntuman ja pelikunnon puutteesta. Ja milläköhän nuo korjataan? Treeneissä vai peleissä?

  Virtanen pelasi hyvän ekan pelin. Muutama matsi alle ja tää jätkä on Numpan jälkeen meidän tärkein pakki. Tosin Numppa ei ole esittänyt mitään hattutemppunsa jälkeen.
   
 23. Akke P. Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Näin täällä kirjoitettaisiin monien toimesta eilisen pelin esityksellä, jos kyse olisi "jostain saunakaverista"...


  Eilinen peli oli Jesseltä varsin hapuileva, mutta tauko peleistä aiheuttaa aina tuonkaltaisia oireita. Kyllä hänestä se kakkosparin kiekollinen pakki pitää kauden aikana Lukolle moutoutua.
   
 24. Andji Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, New Jersey Devils
  Lainaus:
  Se. Oli. Virtasen. Kauden. Eka. Peli.

  Noi saatanan "saunakaverit" ovat saaneet 15 pelin ajan harjoitella keskenään. Ihan hienoa, ettei Virtasta ihan täysin dumata yhden pelin perusteella. Tai vitustako sitä tietää mitä RD ajattelee. Voihan se olla, että seuraavat 14 peliä (tällä kertaa terveenä) menee Jessellä taas katsomossa, ettei vain tulisi virheitä.

  Akke P:lle vielä, että joo, huomasin, että mainitsit tuosta pelituntumasta viestissäsi. Lainasin vain tuon alkupätkän, koska tämä minun viestini on kaikille Virtasen tuomitsijoille ja niille, jotka eivät noita "saunakaveruuksia" näe tai halua nähdä.
   
 25. muti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Kyllähän Virtanen oli selvästi Numpan jälkeen paras avaamaan peliä syötöllä, juu veti Koiviston polveen avauksen, mutta onhan Numppakin lähes samanlaisia mokia tehnyt sillointällöin. Se vain kuuluu tuohon kiekollisen puolustajan arkeen että virheet näkyvät kentältä katsomoon vähän selvemmin kuin puolustavan puolustajan virheet. Mutta jos Numppa joutuisi saikulle, ei Tikkanenkaan täyttäisi Numpan roolia lähellekkään, Virtanen olisi varmaan lähimpänä täyttämään tuon ruudun (vaikkei kukaan pysty sitä ruutua kunnolla täyttämään). Muutenkin Virtasen, Numpan ja Tikkasen mukanaolo tuo pakistoon aika paljon kiekollista taitoa, jolloin suurimman murhekryynin eli kontrolloidut hyökkäykset pitäisi olla helpompi toteuttaa. Ja kuten joku totesi, ei (lähes) yhtään virhettä pelin alkupuolella.