Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Jesse Virtanen – uusi raumalainen huippupakki

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana Lone Wanderer, 24.03.2013 klo 01.39.

 1. Jyty Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  käyttää lehväslukkoa logonaan.
  Lainaus:
  Noh, jos muistellaan eilistä Bluesin toista maalia, niin aika kaukana Jesse oli työpaikaltaan. Pelasi kyllä paljon ennen sitä hetkeä, kun oli ylivoimaa, joten voi olla että oli hieman hapoilla siinä kohtaa.

  Loistava pakki yhtä kaikki ja kehittyy kokoajan, kun saa isoa ruutua hoidettavakseen.
   
 2. Fordél Jäsen

  Virtasen hienot otteet eivät sikäli yllätä, että kaveri jäi aikalailla ainoanana mieleen Lukon materiaalista pari kolme vuotta sitten Lahdessa harkkaturnauksessa. Otteista ja olemuksesta näki, että potentiaalia on paljon ainakin hyväksi kiekolliseksi pakiksi. Hienoa nähdä, että peli on mennyt koko ajan eteenpäin molemmissa päissä kenttää. Ehdottomasti Lukon on varmistettava, että mikäli ura jatkuu ensi kaudella Liigassa, seuran pitää olla Lukko. Itse varmistaisin Virtasena kuitenkin kehittymisen kovemmassa sarjassa, mutta niin, että pääsee pelaamaan.
   
 3. Raju Erkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Jokerit, Vegas Golden knights
  Jesse Virtanen on menossa Tapparaan ensikaudeksi. En tiedä onko sopimus jo, mutta todennäköisesti Tappara on uusi osoite.
   
 4. Sisäliitin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Tässähän ei olisi taas mitään järkeä
   
 5. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Lainaus:
  Ei mitään järkeä todellakaan Jessenkään kannalta, ellei toimistolla ole tehty sitten jotain "haist v***u" tarjousta.

  On niitä muitakin syitä, esim. aikanaan Toni Koivisto siirtyi Lukosta Tampereelle, kun tyttöystävä opiskeli siellä.
   
 6. Rommeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Pale Knuckles - EASHL
  Lainaus:
  Oliko tälle jotakin lähdettä olemassa?
   
 7. Thompson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Arsenal
  En tiedä mitä järkeä Virtasen olisi mennä johonkin Tapparaan, koska Lukossakin saisi jakaa Niskalan kanssa kärkipakin paikan. Virtanen on itsekin sanonut, että mielellään pelaa pienemmässä roolissa ja nousee sieltä pikkuhiljaa isompaan rooliin - nyt on menossa se The kausi ja hyvin on alkanut. Joten miksi nyt yht'äkkiä haluisi johonkin isompaan kaupunkiin? Virtanen olisi jo pari vuotta sitten lähtenyt johonkin Turkuun tai Tampereelle jos isommat valot kiinnostaisi kuten Setästä.

  Jos Virtanen pelaa ensi kaudella Liigaa jossain muualla kuin Lukon paidassa niin toimisto voi haistaa pitkän vitun.

  Koko huhu on jotain vaasalaisen vittuilua. Siitä lähdetään, että Virtanen jatkaa Raumalla seuravat kaksi vuotta ja saa lähteä NHL:ään jos haluaa. Siinäkin tapauksessa Lukko saa kivat massit.
   
 8. Hagi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Viime kaudellahan Virtanen kommentoi Länsi-Suomessa, että haluaisi jo isompaan rooliin, mutta tyytyy vielä kohtaloonsa.

  Änäriin asti ei Jessen rahkeet tule riittämään, se on oma mielipide. KHL-taso on mahdollinen, jos kehitys vielä jatkuu.

  Oikeastaan ainoa syy mikä itselle tulee mieleen, on Tapparan kuuluisa fysiikkavalmennus, joka lienee parasta Suomessa. Sitä kautta ovat Palolat ja kumppanit saaneet luisteluun terävyyttä ja kestävyyttä, sekä kaksinkamppailuvoimaa.
   
 9. Raju Erkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Jokerit, Vegas Golden knights
  Lainaus:
  Siis tuo huhu on kaiketi lähtenyt alunperin liikkeelle Tapparan foorumilta.
   
 10. Raju Erkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Jokerit, Vegas Golden knights
  Lainaus:
  Ja vielä itseäni lainaten tuo sama kaveri kertoi samalla vielä monta muutakin ensikautta koskevaa huhua. Mm. Henrik Koivisto Jukureihin, Piitulainen HPK:hon ym.
   
 11. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Henrik Koivisto takaisin Dufvan alaisuuteen.... Ok. Piitulainen Hämeenlinnaan sen sijaan kuulostaa ihan uskottavalta.

  No, huhut on huhuja, osa toteutuu, osa ei, jne.

  Toivottavasti kuitenkin Virtanen on Liigassa pelatessaan aina Lukon pelaajia.
   
 12. Jalasvaara Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS ja WSH Capitals
  Menisi varmaan johonkin toiseen ketjuun paremmin, mutta todettakoon noihin huhuihin liittyen, että ilmeisesti Tepsi on tehnyt/tekemässä tarjousta Virtaselle. Tosin tämä nyt tuskin ketään edes yllättää, mutta Vahan jatkon jälkeen turkulaisilla saattaa olla vähän katkeruutta Rauman suuntaan...
   
 13. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  En yhtään ihmettelisi, jos TPS näin meinaa tehdä. Sitten se on rahasta vaan kiinni ja jos Lukko kuvittelee saavansa Virtasen pidettyä sopuhinnalla, niin vituiksi menee. Lukon johdossa on kyllä ollut kautta ajan näitä "arseilijoita", jotka luulevat että oma kasvatti jatkaa, kun sille vaan antaa x-vuoden lapun kouraan jollain indeksikorotuksella. Tuolla tavalla voi toimia joidenkin honkaheimojen ja tommiloiden kanssa, mutta ei virtasten.
   
 14. Thompson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Arsenal
  Pitihän se arvata, että huhut ovat peräisin Tapparan foorumilta. Samainen kaveri vielä tehnyt tunnukset sinne samana päivänä, kun noita huhuja viljeli.

  Olihan siinä jotakin ihan loogisia huhuja ja katsottu vain ensi vuoden free agent listoja. Mutta Henrik Koiviston siirtyminen Dufvan alaisuuteen olisi perin kummallista. Dufvahan penkitti Koiviston jokaisessa pelissä ja pisti lopuksi pihalle.

  Moni Liigaseura tulee todennäköisesti tarjoamaan sopimusta Virtaselle eli Lukon pitää olla nyt hereillä. Kuten yllä on mainittu niin Lukko tulee todennäköisesti tarjoamaan jotain naurettavaa sopparia omalle kasvatille, mutta muualta tulevalle tungetaan heti 100k käteen.
   
 15. carr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Peter Forsberg
  Aivan. Niinhän se on, että jos Virtanen tekee sopimuksen muualle niin syy on toimiston. Se ei mitenkään ole mahdollista, että pelaaja haluaa muualle. Onhan esim. Tampereelle enemmän kahviloita ja parempia ravintoloita.
   
 16. TwentyThree Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Ja kun vielä otetaan huomioon, että Lukko pelaa omassa päästä miestä eikä aluetta niin Jesse pelasi tilanteen niin kuin pitääkin.

  Olisi ansainnut esityksillään jo viime kaudella enemmän vastuuta, mutta hienoa, nyt sitä vastuuta tulee ja mies kiittää loistavilla otteilla.
   
 17. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Tämä on ihan selvä asia että TPS koettaa hankkia Virtasta. Kuten luultavasti koettaa hankkia myös Toni Koivistoa ja Zapolskia (sekä kaikkia muitakin Lukosta vapautuvia pelaajia).

  Nuo kaksi jälkimmäistä eivät ole mitään muuta kuin omaa päätelmääni, eivät siis edes huhuja eikä niistä kannata sellaista tehdäkään, mutta kyllähän se on Vahalahden ja Nummelinin tulosta saakka ollut päivänselvää että TPS koettaa siirtomarkkinoilla nokittaa Lukkoa niin paljon kuin pystyy, ja nyt tietysti vielä varmaan enemmän kun Vahalahti jäi pysyvästi Raumalle.
   
 18. Jyty Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  käyttää lehväslukkoa logonaan.
  Lainaus:
  Toki juu joukkue pelaa, mutta mielestäni tuossa tilanteessa Jessen homma ei ollut juosta Hirson perässä pitkin kulmia ja siniviivaa. Asplundin mies Hirso oli, väittäisin.
   
 19. Okkul Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko ja maajoukkueet
  Tuskin Virtasen agentti haluaa vielä sopimusta mihinkään kun Virtasen arvo nousee viikko viikolta, Virtasella peli ja otteet paranee niin ottaa rauhassa tarjouksia vastaan seuroilta ja nostattaan hintaa, näin se oikea markkina arvo löytyy jonka Lukkokin joutuu maksamaan mikäli haluaa Virtasen pitää...
   
 20. Lone Wanderer Jäsen

  No tuskinpa pelaa tällä menolla Liigassa edes ensi kaudella. Eiköhän KHL kutsu, eli nautitaan herran otteista nyt kun vielä voidaan.
   
 21. TwentyThree Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Kun joukkue pelaa puolustusalueella miestä niin silloin sitä omaa miestä seurataan. Miksi Hirso olisi Asplundin mies?
   
 22. carr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Peter Forsberg
  Sanokaas viisaammat onko se oma mies sovittu vai miten se määritellään? Poikkeuksia tietenkin on mutta noin pääsääntöisesti.
   
 23. Jyty Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  käyttää lehväslukkoa logonaan.
  Lainaus:
  Ei se seuraaminen ole ihan noin yksiselitteistä. Tuossahan kävisi helposti niin, että vastustaja juoksuttaa Lukon molemmat pakit siniviivalle. Ei niitä tilanteita Lukon puolustusalueella sentään nähdä. Vai onko näkynyt kuinka usein?
  Lainaus:
  Sentterille kuuluu sentteri. Pakit ottavat oman puolen laiturinsa ja vastaavasti laitureille oman puolen pakki. Tuota näkyy ehkä eniten, mutta tosiaan variaatioitakin on.
   
 24. TwentyThree Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Teoriassa tuo on mahdollista ja hetkittäin niitä on nähty, mutta yksikään joukkue ei halua tilannetta jossa molemmat pakit nostavat samanaikaisesti ja tästä johtuen todella harvinaista.


  Lainaus:
  Tuo on aluepuolustusta ja Lukko ei noin pelaa eikä merkkaa noin.Pelipaikoilla ei ole sen jälkeen enään mitään merkitystä kun puolustusalueen puolustuspeli on alkanut, toki miestä saa vaihtaa ja pitääkin mikäli ajetaan blokkeihin.

  Lainaus:
  Pakeille tulee yleensä kaksi vastustajan ylintä pelaajaa mikäli eivät ylitä sinistä laidan vieressä lähellä toisiaan joilloin toinen tulee alimmalle hyökkääjälle. Alin hyökkääjä voi olla myös laituri riippuen siitä miten trapin kärki on kiertänyt tai karvaus pelattu.
   
 25. psychodad Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Hal Gill