Jesse Puljujärvi – hymyilevä suomalainen

  • 2 769 119
  • 8 665

P Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avoimen liigan karsinnat, Marcin Kolusz
Hieno juttu Jesselle! Paluu NHL:ään on totta.

Ja nyt sitten kaikki te Puljujärven NHL-uran jo kuopanneet vain rohkeasti taas ilmoittautumaan tähän ketjuun. En jaksa nyt lainata kaikkia niitä viestejä, mutta tunnistatte kyllä itsenne.
Sen verran kova suoritus Puljujärveltä ja agentilta, että ilmoittaudun mielelläni! Capfriendly.com on merkinnyt sopimuksen statukseksi "unconfirmed", mutta sen mukaan tosiaan on yksisuuntainen diili.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
"ei tule saamaan NHL sopparia enää mistään." "Maitojunalla Kärpppiin" jne jne. Nämä taisi tulla useammankin suusta

Itse uskoin NHL soppariin ja niin uskoi Jesse itsekkin. Kunnianhimo. Isot leikkaukset takana. Silti halu pelata maailman parhaassa sarjassa, parhaita vastaan. Kova ja pitkä työ, tryoutin kautta esille ja 2v diili käteen. Ei jäänyt surkuttelemaan kohtaloaan. Ei lähtenyt helpointa reittiä takaisin. Ei mennyt aidan alta vaan sen läpi.

EI voi muuta kuin hattua nostaa.

Ja sit vaan toivotaan, että pystyy kunnossa ja pitkää uraa.
 

Siivu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Ilves
Is it time!

Loistava uutinen, joka ei taatusti toteutunut isojen operaatioiden jälkeen ihan pikkuduunilla. Ei voi toivoa kuin kaikkea hyvää! Eikun kieltä nenään ja Crosbyn rinnalle!
 

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
Kova temppu! Kaikenlaisia taitoja voi opettaa, mutta motivaatiota ei. Todella kovissa liemissä on Pulju uinut jo tähän mennessä. Jos paikat kestävät, voi olla aika kova mentori junnuille tasolla kuin tasolla siellä noin 30 v. veteraanina.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Kyllä Jesselle pitää nostaa hattua. 95% pelaajista olisi pelannut jo pitkään Euroopassa ottamassa helpompia rahoja kotiin. Mutta Pulju on määrätietoisesti laittanut itsensä kuntoon. Nyt sormet ja varpaat ristiin, että mies ottaa paikkansa onnistuneesti pelaavasta kokoonpanosta!

Tsemppiä Pulju!
 
Viimeksi muokattu:

Gostisbehere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia City of Brotherly Love
Tässähän on mahdollisuus että Jesse tekee tällä enemmän maaleja kuin Pate.
Nostetaan hattua kun jaksoi vaikeimman kautta kavuta takaisin ylös. Ei ottanut sitä helpointa reittiä
 

Aake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit vuodesta 1983, HJK
Hieno homma Jesselle. Täytyy nostaa hattua miehen asenteelle ja siitä, että on kaikessa hiljaisuudessa tehnyt voitavansa ja painanut nöyrästi töitä kuntoutuksessa. Luulisi että kaveri on nyt myös henkisesti niin valmis kuin vain voi olla uuteen yritykseen. Yhdensuuntainen soppari kevääseen 25 kertoo että Pittsburgh näkee potentiaalia ja että joku muukin olisi voinut napata Jessen kesällä.

Pittsburgh on siinä mielessä hyvä paikka että siellä on aidosti tarvetta nuorelle (nuorehkolle) ennakkoluulottomasti painavalle kaverille. Runko on vanhentunut ja liikettä ja innokkuutta tarvittaisiin oikeastaan kaikille pelipaikoille - varsinkin tulevina vuosina. Jos Jesse pystyy esittämään hyvää, liikkuvaa peruspeliä ja välillä tekaisemaan vähän pisteitä niin tuolta voisi ihan hyvin saada vähän pidemmän jatkon. Toivotaan että paikat kestävät ja että taso riittää.
 

Oles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Leijonat
Hienoa Jesse! Olen yllättynyt, että hän sai kahden vuoden sopimuksen (tai oikeastaan puolentoista kauden sopimuksen). Tosi hienoa, että tuo sopimus antaa vähän työrauhaa ettei heti kauden jälkeen tarvitse taas ihmetellä, että tuleeko uutta NHL-sopimusta. Toivottavasti lonkat kestävät.
 

Animal

Jäsen
Toivottavasti ei tule mitään takapakkeja toipumisessa ja mies saa vakiinnutettua paikkansa NHL-tasolla. Tämä on todellinen uusi alku Puljujärvelle, mitä se ei sitten lopulta aikoinaan ollut, kun kaupattiin Hurricanesiin. Aikaa Jessellä vielä on, sillä moni jenkkien yliopistoputken läpi pelannut pelaa ensimmäisen kautensa NHL:ssa vasta joskus 23-vuotiaana ja pystyy siitä huolimatta (tai jopa siitä syystä) pelaamaan huikean uran parrasvaloissa.

Tämä Puljun paluu parrasvaloihin on hyvinkin kiinnostavaa seurattavaa ja oikeastaan tuo leikkauksen vaatinut "lonkkavika" selittää hyvinkin paljon miksei loppuaikoina Oilersissa ja myöhemmin Hurricanesissa oikein enää lähtenyt. Ei varmasti ainoa syy, mutta sellainen syy, joka on vaikuttanut peliesityksiin sekä fyysisesti, että psyykkisesti.

Oma pohdintansa on sitten se, että olisiko tähän(kin) asiaan Puljun kohdalla voitu kiinnittää jotain huomiota etukäteen, eikä vasta siinä vaiheessa kun lonkat ovat siinä kunnossa, että koko ura on vaakalaudalla. Tästä en syytä Jesseä, vaan hänen ympärillään olleita ihmisiä aivan nuoruusvuosista saakka.
 

Goljat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, PattU
On kyllä huippujuttu, että Jesse saa vielä kunnon mahdollisuuden. Tässähän pitää ottaa Penguins sit seurantaan, milloin voisi olettaa Jessen pelaavan?
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa

Vikings

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
"ei tule saamaan NHL sopparia enää mistään." "Maitojunalla Kärpppiin" jne jne. Nämä taisi tulla useammankin suusta

Itse uskoin NHL soppariin ja niin uskoi Jesse itsekkin. Kunnianhimo. Isot leikkaukset takana. Silti halu pelata maailman parhaassa sarjassa, parhaita vastaan. Kova ja pitkä työ, tryoutin kautta esille ja 2v diili käteen. Ei jäänyt surkuttelemaan kohtaloaan. Ei lähtenyt helpointa reittiä takaisin. Ei mennyt aidan alta vaan sen läpi.

EI voi muuta kuin hattua nostaa.

Ja sit vaan toivotaan, että pystyy kunnossa ja pitkää uraa.
Sama…usko oli, että NHL soppari tulee, mutta lonkat oli se ainut kysymysmerkki ja että vedetäänkö kuntoutus varmasti loppuun saakka eikä hätäillä. Nyt on ainakin Pingujen fysiikkapuoli käytössä ja varmasti suurennuslasilla seurataan kuntoutumista edelleen, koska on tuplalonkkaleikkaus ja tavallaan koekaniinina samalla.

On varmasti järjetön määrä kuntoutustunteja takana. Pingujen palstalta lueskelin AHL pelien osalta että oli ainoita pelaajia joilla plusmiinus pitkältä plussa puolella eli samaa roolia jatkossakin sitten. Tasaisen varmaa peliä…sateentekijään tulossarakkeessa ei odota muut kuin teksti-tv analyytikot
 

peikko#13

Jäsen
Voiko viikko enää ihanammin alkaa!

Toivotaan että avaruuslonkat nyt kestävät, niin pääse Pulju-veli katsastamaan mihin rahkeet lopulta riittävät. Harmittavasti Carolinalla ei ollut mahdollista odottaa ja ihmetellä kuntoutumista, mutta Pittsburgh on passeli välietappi laittaa itsensä tikkiin sekä imeä kaikki mahdollinen oppi ja viisaus aikakautemme suurimmalta. Vanhaan voi aina palata. Ja kyllähän Kärppämiestä pukee mustakeltaiset vermeet mainiosti.

Palstan ja oman elämänsä ankeuttajilla harvat hiukset sen kuin varisevat entistä harvalukuisemmaksi. Sellaista se vaan on kun kohtalon ivallinen kopukka koputtelee kaljua! Kukkuluuruu, onko siellä ketään kotona? Oli tai ei, niin Pulju se vaan porskuttaa!
 

MHPeg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Allekirjoittaneen jengi ui syvässä paskassa, mutta onneksi näitä oikeasti hyvän mielen tuovia uutisia tulee. Harvoin tunnen sympatiaa näin kovasti, mutta toivon Jesselle kaikkea hyvää ja ennenkaikkea onnistumisia. Paineet ovat varmasti kovaa luokkaa, mutta nyt vain hymy entistä leveämmälle ja verkot tötterölle. Go Jesse!
 

greatLeo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Spurs
Ai saakeli, tulipas hyvä mieli tästä uutisesta ja tästä videosta. Jesse pistää toimittajien ristitulessa englantia niinku ei mitään, 2 vuoden NHL-sopimus takataskussa, ja kertoilee että voi nyt pelata ilman kipuja. Aivan mainio homma!

Hyvä Jesse! Is it time!
Ihmettelin ensin että kuka toimittajista hihittelee videon lopussa, mutta siellähän oli joku Penguinsin joukkuekaveri seuraamassa haastattelua ja sanojensa mukaan "vain ihailemassa". Vaikuttaa että Pulju on pääsemässä jengiin hyvin sisään kun tulee jo pientä koppijäynää! Btw, silmiinpistävän moni Öljyn fani oli Tuben puolella käynyt toivottamassa kaikkea hyvää Biisonikuninkaalle jatkoon.

Minimisoppari farmin kautta tuossa vaiheessa kertoo olennaisen - Jesselle on nälkää ja nöyryyttä, ja töitä on paiskittu. Toivottavasti paikat kestävät ja JP löytää oman paikkansa Pingviinien kokoonpanosta. Harvempi voi muuten sanoa pelanneensa samassa joukkueessa (ja ketjussa?) sekä McDavidin että Crosbyn kanssa...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös