Jesse Puljujärvi – hymyilevä suomalainen

  • 2 770 817
  • 8 665

Jukisto

Jäsen
Olisiko Danaultin pitänyt ensin käydä katsomassa hidastukset ennen kuin käy Puljujärven kimppuun? Danaultin näkökulmasta taklaus ei ehkä ollut puhdas ja aikaa reagoida on vain sekunteja.

No ehkäpä? Ylipäätään niin saamarin väsyneitä ”reagointeja” tällaiset. Tuomari antaa rangaistuksen jos on tarvis. Ei sitä tarvi lähteä mättämään turpiin.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Oli kyllä komea taklaus, siitä pisteet. Jos Puljujärvi haluaa tehdä pitkän NHL-uran, niin tuommoisia pitää alkaa ihan tomwilsonina jakelemaan.
Puljujärvihän on tällä kaudella alkanut taklaamaan enemmän kuin aiemmin. Viime kaudella tilastoitiin 81 taklausta 65 ottelussa. Tällä kaudella kasassa on jo 86 taklausta ja on joukkueen kärki. Vähän ilkeyttä toki uupuu Oilersin kokoonpanosta muutenkin kun Evander Kane on pelannut vain 14 ottelua ja Kassian kaupattiin kesällä pois.
 

Jack DiBiase

Jäsen
Suosikkijoukkue
WiFi Password: XHeKaJ#72
No ehkäpä? Ylipäätään niin saamarin väsyneitä ”reagointeja” tällaiset. Tuomari antaa rangaistuksen jos on tarvis. Ei sitä tarvi lähteä mättämään turpiin.
Sinun kannattaa ehkä alkaa seuraamaan jotain dartsia. Jääkiekko ei selvästikään ole oma lajisi.

Hyvät suoritukset sekä Danault'ta sekä Jesseltä.
 

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Joo. Itsehän olen jo pari vuotta - tahtomattani - lukenut ketjun nimenä: Jesse Puljujärvi - lymyilevä suomalainen.
Haista nyt... Luin tämän viestin eilen ja tänään selasin NHL osion ja selvästi siellä luki lymyilevä suomalainen :D
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pulju teki maalin! Aina tärkeä 6-0 maali, RNH:n syöttö kulmasta löysi maallle yksinään nousevan Puljun, ja nopea laukaus löysi tiensä takaylänurkkaan varmasti.
Kuten jo sanoitkin, ei ollut tärkeä maali ja tuli vielä pelleilypelissä niin eiköhän NHL tuon vielä toivottavasti jopa poista Puljun tilastoista.

Hyvä että Pulju sai onnistumisen napakalla nostolla!
 

Bianconeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Juventus
En kyllä ymmärrä miksi Pulju ei voisi vetää enempi Nugent-Hopkinsin kanssa? Omaan silmään on näyttäny että Nugetin kanssa klikkaa selvästi eniten ja uskaltaa tehdä erinäisiä "pikkupelejä" kun muiden kanssa tuntuu ainut ratkaisu olla lämästä kiekko ränniin.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Oles

Imagined

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jesse Puljujärvi, Jari Viuhkola, Kärpät
Puljujärvi on pelannut kyllä heikosti viime ajat. Ei ole mun mielestä ansainnut enempää, kuin kolmos-neloskentän minuutit. Alamäki alkoi suurinpiirtein niinä aikoina kun antoi sen haastattelun missä oli aika lyödyn oloinen. Pystyy paljon parempaan
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Toki Päällikkö Jokinen pelasti Keenanin myötäavustuksella ja potkimisella myös ihan itse sen oman uransa kunnolla lentoon, olemalla jäällä tuosta eteenpäin sellainen 30-40 maalin ja jopa 90 tehopisteen liigan kärkipään sentteri ja kapteeni.

Niiihin edellytyksiin päästäkseen on Puljulla tekemistä ja minun silmissä jopa tekemätön paikka pelinsä ja pelityylinsä osalta, että pystyisi samanlaiseen uransa nousukiitoon nostamiseen mitä OJ aikanaan.

Parasta toivotaan tietenkin Puljun osalta mutta OJ pelaajaprofiililtaan ja ihan taidoiltaan oli paljon tavallaan NHL-sopivampi niin fyysisesti, pelillisesti kuin ennen kaikkea henkisestikin ottamaan ne isot askeleet eteenpäin silloin, kun tuo nousunsa tähtiin kunnolla alkoi.
 
Viimeksi muokattu:

Hukkakaato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна / Jokerit 1992-2013 / Jokerit 2023-
Niin ja onhan OJ luonteeltaan (ainakin näin kotisohvalta tulkiten) täysin erilainen kuin Pulju. Jokisella ei tainnut koskaan jäädä itsevarmuudesta kiinni, vaikka toki heikko alku NHL:ssä sitä saattoi syödäkin. Lempinimi "Päällikkö", sikarijuhlat nuorten kullan jälkeen yms. kertovat omaa tarinaansa.

Pulju taas vaikuttaa paljon herkemmältä, ja takaiskut saattavat heittää junan pahemmin raiteiltaan kuin jonkun muun tapauksessa. Sellaisella luonteella on hiukan eri tilanne lähteä kusipäisesti raivaamaan polkua ylöspäin kun ympäristö on sellainen missä fanit, lehdistö ja ehkä osa jengikavereistakin haluaa syödä sut elävältä.
 

arska07

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Kärpät, Patrik Laine
Nuo Olli Jokisen kommentit oli kyllä hyviä. NHL ei vain ole mikään pelaajan kehitys sarjataso sikäli. Kyllä joo, aikaiset varaukset saavat enemmän vapauksia ja heitä peluutetaan kärkiketjuissa. Tästä hyvänä esimerkkinä Jack Hughes joka oli aivan lapanen pari ekaa kauttaan. Erona Puljuun oli toki se, että Jackistä näki useassa pelissä väläyksiä siitä mikä pelaaja hän tulee olemaan. Minusta treidi johonkin lottery-joukkueeseen saattaisi olla Puljulle kova sana. Sais peliaikaa ja ennen kaikkea pääsisi pelaamaan ylivoimaa. Jessen ura junnaa tällä hetkellä paikallaan todella pahasti. Uus ympäristö antais ehkä uuden tuulen hänelle.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Oles

Kaarne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Barcelona
Virkistävää kommentointia Olli Jokiselta. Päälikkö saa minulta sulan hattuun. Kokee varmasti vahvasti Puljun tilanteen Edmontonissa, kun muistelee oman uransa alkua NHL:ssä. Päällikkö sentään pääsi yrittämään aluksi useammassa organisaatiossa ennen Mike Keenania. Puljusta Edmonton ei vaan halua päästää irti. Kuitenkin joka päivä, joka viikko, joka vuosi Edmontonissa syö Puljun mahdollista tulevaa onnistumista NHL:ssä. Jesse tarvitsisi surkeasti uuden alun jossain muualla kuin Edmontonissa. Väitän, että ostajia on, mutta Edmonton ei vain halua myydä. Ei epäonnistuneesta rekrytoinnissa voi saada huippu hintaa. Tämä pitäisi nyt Edmontonin ymmärtää. Löytyykö Jesselle uudessa organisaatiossa Mike Keenania on varsin epätodennäköistä - joskin erittäin toivottavaa. Edmontonissa Jesse PuljujärvI ei valitettavasti tule onnistumaan nähtyä paremmin.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Jesse tarvitsisi surkeasti uuden alun jossain muualla kuin Edmontonissa. Väitän, että ostajia on, mutta Edmonton ei vain halua myydä.
Varmasti on neuvotteluja käyty, mutta mulla on sellainen kuva, että Edmonton haluaa Jessestä paremman vastineen mitä ostajat ovat halukkaita tarjoamaan. Se lienee selvää, että tie tuossa organisaatiossa on jo tukossa.
 

Weagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Red Rockers
IS ottanut Jay Woodcroftin haastatteluun
Woodcroft kommentoi hyökkääjänsä tilannetta Ilta-Sanomille Las Vegasissa.
– Hän tekee kovaa töitä ja teki meille ison maalin viime ottelussa, Woodcroft linjaa.
Puljujärvi teki 6–0-osuman, kun Oilers löi San Jose Sharksin peräti 7–1. Maali on hänelle tämän kalenterivuoden ainoa.
Woodcroft siis tarkoittaa numeerisesti isoa maalia. Muussa tapauksessahan kyse olisi suorasta vittuilusta.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ja mun on vielä pakko lisätä, että Mike Keenan ja se kouluista kovin oli Olli Jokiselle just mitä Päällikkö silloin tarvitsi herätäkseen, ja vaatii pelaajalta todella kovaa henkistä sietokykyä ryhtyäkseen hommaan oikealla asenteella. Siinä ei voi mieltänsä paljon pahoittaa ja OJ:ta henkilökohtaisesti tuntematta onhan hän just sellainen tyyppi joka osaa ns. suodattaa ja syödä sen paskan ja painaa vaan itsekseen hymähtäen hommia kahta kovemmin.

Puljulle se koodinimi Mike Keenan ei välttämättä olisi nousun vaan lopun alku.

Olli Jokinen otti oikein sen kouluista kovimman ja rumasti sanottuna vittumaisimman ja kivisen tien joka piti käydä karistaakseen menneen ja noustaakseen tähtiin, mä vähän pelkään että vastaavan kaltainen koulutie olisi Puljujärvelle liian pitkä ja kivinen.

Toki se olisi hienoa, että Puljulle se oma Mike Keenaninsa olisi ihmisenä ja valmentajana joku Keenanin koulukunnan täysi vastakohta, mutta pääseekö sillä sitten riittäviin tuloksiin ja ottaako kukaan kiltimmän ja pehmeämmän linjan mies vastaavia silmätikkuja, kuin mitä Keenan teki Päällikölle.

Mutta joo, nää on näitä ja hauskahan se olisi kun Pulju yhtäkkiä kokisi sen jonkun herättävän hetken ja saisi kovan työn kautta homman lentoon, kasvaisi kuvainnollisesti sen 5 cm niin fyysisesti kuin henkisesti, fyysisesti lähinnä kiekollisen pelityylinsä ja tehokkuuden osalta eikä nyt nykyistä enempää ajella ja myllytellä tarvitse.
 

Freewind

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Itse uskon että trade deadlinella Jesse kaupataan, jos näyttää että Oilers on menossa pudotuspeleihin. Oilers tarvitsee kipeästi puolustukseen apuja ja Puljujärvestä vapautuva 3 miljoonaa auttaa siinä. Paljon puhutaan siitä että Jesse haluaa pelata tunnollisesti siten miten valmentajat tahtoo, mutta samalla tuhoaa oman pelinsä välttelemällä virheitä viimeiseen asti.
 

riimu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Avs, Preds, Leijonat
En oikein ymmärrä, millä perusteella Jesse saisi ylivoimavastuuta muissakaan organisaatioissa?
Uusi seura, uusi pelisysteemi, uudet joukkuekaverit ja vähemmän paineita. Jos luistin kulkee rennommin ja meininki hyvä, niin luulisi sitä nousevan ketjuhierarkiassa eteenpäin. Tuoreimpana nyt voi miettiä Tolvasen herraa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös