Jesse Joensuu

  • 479 645
  • 2 167

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Joensuun kausi alkoi vaikeasti, vaihdot venyi ja peli oli heikkoa. Kuitenkin mitä pidemmälle eteni, sitä enemmän kapteeni otti roolia myös kentällä.

Yksi mieleenpainuvimmista kausista yhden tietyn Ässäpelaajan osalta.

Jumalauta kun se välittyy ja tarttuu kun yksi menee peräsuoli pitkänä hullun kiilto silmissä oman kasvattiseuransa puolesta. Kun antaa kaikkensa, se riittää.

Loistava haastatteluissa, ehkä jopa liigan paras. Suora, rehellinen ja tyylikäs.

Top3 JJ hetket tällä kaudella itselle:

Voittomaali Saipan verkkoon. Kelaa hyvän vauhdin, maalin takana Maalahti puhtaalla KOVALLA taklauksella pois tilanteesta, oma ruho parkkiin maalintekopaikkaan. Syöttö lapaan, kiekko yläpeltiin ja voittomaali syntynyt.
En tule tuota maalia unohtamaan ikinä. Nykyjääkiekkoon harvinaisen tyylikäs maali Jesseltä.

Sääliplayoffeissa sarjan avausmaali. Spontaani huuto pääsi katsomossa: KUKA MUU MUKA!

Voittomaali sääliplayoffeissa. Kuten kauteen sopi, kapteeni naulasi sarjan Ässille. Aloitti ja lopetti. Taas kerran spontaanisti, KUKA MUU MUKA!

Kiitos Jesse Joensuu kaudesta 2022/2023.
 

RedPower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät // Habs // Carolina Hurricanes
Nyt kun ollemme saaneet seurata pudotuspelejä ja eri joukkueiden vahvuuksia myös henkiseltä puolelta,niin ei voi muuta kuin korostaa Jessen johtamistaitoja.

Jesse on juurikin sellainen mitä olen toivonut Ässien kapteenilta vuosien varrella monissa eri tilanteissa .Hän on karismaattinen,vahva,taistelija,tekee myös pisteitä ja yksi erittäin tärkeä ominaisuus mitä eivät jotkut kapteenimme eivät ole osaanneet hyödyntää eikä karismaa ehkä ollut tarpeeksi,työskentely pelin aikana tuomareiden kanssa.

Meidän kapteeni on ollut kaudella todella, KAPTEENI joka tekee kentällä niitä voittavia asiota mitä ei aina nähdä suoraan HÄNEN omina pisteinään,mutta kylläkin joukkueen pisteinä.

Väitän, jos Jesse olisi ollut tänä keväänä Ilveksen kapteeni,niin tämä joukkue olisi ollut pelaamassa finaalissa ja hän olisi osannut ruoskata Ilveksen finaaliin,onneksemme Jesse ei ollut siellä, vaan meidän kapteenina.

Rentoudu Jesse kesä ja kerää voimia seuraavaan steppiin.
 

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Jos asiaa lähestyy idealistisen urheilun kulmasta niin tietenkin Liiga pitää aukaista. Bisnes kulmasta ei (välttämättä). Liigaseuran kulurakenne ja Mestiksen tulot on yhtäkuin varma konkurssi. Ja sekä Liiga että sen seurat ovat ennenkaikkea liikeyrityksiä.
 

Naurava Sika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ylen sivuilla ruoditaan Hifkin pian julki tulevia tähtihankintoja.

Samassa jutussa käytetään esimerkkinä myös meidän omaa Jesse Joensuutamme.


IFK:lta on viime kausien ajan puuttunut oma lassekukkonen tai jessejoensuu. Pukukopin johtaja, joka ei katsele hartioiden luhistumista vaikeina aikoina. Voimahahmo, joka näyttää esimerkillään, mitä kaikkea menestyminen vaatii.

Yhden tällaisen pelaajan merkitys voi koko seuran kannalta olla käänteentekevä. Siitä loistavan esimerkin antoi viime kaudella Poriin palannut Ässien kapteeni Jesse Joensuu.

Ilman johtaja Joensuuta Ässissä etsittäisiin yhä uuden nousun alkulähdettä.
Olen sataprosenttisesti samaa mieltä. Viime kauden aikana tuntui, että täällä Ässäkannattajienkin keskuudessa on yllättävän monta kirjoittajaa, jotka eivät ymmärrä alkuunkaan miten tärkeä mies Jesse joukkueelle ja seuralle on.

Toivottavasti hekin alkavat nähdä asioita oikein.
 

1stApril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jesse oli Suomi Areenalla keskustelussa, jossa aiheena oli johtaminen. Hänelle tärkeää on oppia tuntemaan joukkuekaverit, millaisia ihmisiä kukin on. Näin hän pystyy paremmin huomioimaan kunkin pelaajan tarpeet. Otti esimerkkinä kokeneet (varmaan takoitti JMJ, Talaja ja itse) ja Hämeenahon. Joensuulle itselleen on Ässät se tärkein, mutta Lennillä on lisäksi esimerkiksi NHL- haaveet, jotka ohjaavat tekemistä.
Kopissa on kännykkäkielto ja siihen nuoretkin oppivat.
Esiintyminen oli kaikkinensa totutun jämäkkää Jesseä.
 

Jalat1990

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste

Top3 kapteenit, 1pallin ottaa ansaitusti Joensuu. Hienoja sanoja!
Joo olis lähteny podcast roskiin samantien jollei Jesse olis ollut #1. Kun oikeasti vertaillaan, ei Liigassa ole vastaavaa kapteenia.
 

Meripoikk

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Joensuulla on ikänsä puolesta hyvinkin vielä pelivuosia jäljellä. Kuitenkin enemmän pelivuosia takana kuin edessä: Onko tietoa / valistuneita arvauksia, kiinnostaako miestä valmennushommat uran jälkeen? Isänsä taitaa olla pitkän linjan valmentaja ja pojan voisi kuvitella pärjäävän noissakin hommissa.
 
Terkkuja Kanta-Hämeestä. Ässät voitti ja HPK:n Petteri Nikkilällä oli asiaa pelin jälkeen:

Kerhon kokeneemmalta kaartilta nähtiin Nikkilän, Juuso Hietasen ja Antti Pihlströmin johdolla paljon intensiteettiä, kuten taklauksia, aggressiivisia karvauksia ja linjoja rohkeasti murtavia syöttöjä.

– Pitäisi sen lähteä jo ensimmäisestä erästä. Mutta joskus se on tuollaista, Nikkilä mietti.

Toisaalta harjoituspelit ovat vielä harjoituspelejä.

– Mutta kyllä (Ässien Jesse) Joensuulta lähtee sata pinnaa, niin pitäisi meilläkin lähteä.

 

Janiz80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Jesse on suuri johtaja sekä kapteenien kapteeni!
Suuri johtaja. Sitä Jesse todella on. Onhan tuo tekeminen vähän tuskaisen näköistä välillä. Toisaalta siltähän se näyttää niillä, jotka sinne kaikkensa jättää. Jesse on yksi vakuuttavimmista tyypeistä, joiden kanssa olen ikinä päässyt keskustelemaan. Vankkumaton, sananmukainen johtaja, jonka puheesta ostaa joka sanan ilman pienintäkään kyseenalaistamista. Kerta kaikkiaan hieno mies, ja paras mahdollinen kapteeni Porin Ässille.
 

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Jesse ainoa +1 hyökkääjä tänään. Ylivoimalla maskissa ja lopussa toi tärkeä rymistely, jolla saatiin tilanne ylipäätään.

Kyllä se pelillisestikin vielä puksuttaa.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jesse ainoa +1 hyökkääjä tänään. Ylivoimalla maskissa ja lopussa toi tärkeä rymistely, jolla saatiin tilanne ylipäätään.

Kyllä se pelillisestikin vielä puksuttaa.

Kunhan vaan toiselle laidalle joku muu kuin Vanhatalo.

Jessen lopun rymistely oli taas seksiä.
 

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
Jesse kerkesi kerran tekemään laidan vieressä peliä edistävän taklauksen ja saman tien tehtiin maali. Saisi unohtaa ne myöhästyneet taklaukset niin pystyisi paremmin auttamaan joukkuetta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös