Jesperi Kotkaniemi – porilainen suurlupaus

  • 430 846
  • 1 978

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Kotkaniemi pääsi hiljentämään Centre Bellin ratkaisemalla voiton rankkarikisassa. Puolilämäri yläkulmaan, buuaava vanha kotiyleisö ja valinta ottelun ykköstähdeksi, varmasti maistui.

Lähtipä kuti melko napakasti, siinä mallia monelle nuorelle Ässäjunnulle, että kutia pitää treenata lankulta.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Ennen wanhaan harvalla pelaajalla se lämärikään oli mikään muulinpotku. Nyt komposiittimailojen aikakaudella liki joka jannu saa rannariinkin tautia taakse. Tärkeämpää on reenata sitä osumatarkkuutta ettei ne kudit mee pitkin seiniä. Ja yv peliin roolitukset kuntoon s.e. kaikki tietävät ja osaavat oman roolinsa on se sitten pelintekijä, viivapommittaja tai maskimies.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Kotkaniemi on alkanut nyt näyttämään ihan täysiveriseltä NHL-pelaajalta, joskin on vielä raakile potentiaalin suhteen. Tykkään pelissä siitä, että mies myös taklaa.

Voi laskea yhden käden sormin suomalaiset NHL-pelaajat, jotka aktiivisesti antavat painavia taklauksia.

Viime ajat vetänyt hienolla tasolla, ja toivotaan että se jatkuu kevääseen, kuten edelliskeväänä Montrealin kanssa oli isossa roolissa.
 

1stApril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jepusta oli juttua Satakunnan Kansassa. Alkukausi oli hankala. Loka- marraskuussa tuli yhteensä vain viisi pistettä. Nyt maaliskuussa on tullut tehot 3+8. Jepu on parantuneiden otteidensa myötä tehnyt jo nyt uransa yhden kauden piste-ja maaliennätyksensä 14+22=36. Pisteistä on tullut kotipeleissä peräti 12+12. Torstaina Tampaa vastaan tuli myös kauden isoin peliaika 20.56.

Isä Mikael on parhaillaan käymässä kylässä, samoin isovanhemmat. Pääsiäisenä tulevat kyläilemään vielä äiti, veli Kasper ja Minnesotassa kiekkoileva ja opiskeleva naisystävä Nelli Laitinen. Ei tarvitse ainakan yksin viettää aikaa kämpillä.

Edit. Typoja
 
Viimeksi muokattu:

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Jos Jepu joutuu jatkossa Puljun kanssa pelaamaan niin siinä on hankala tehoilla. Puljuhan ei osu maaliin oikein mistään.
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jos Jepu joutuu jatkossa Puljun kanssa pelaamaan niin siinä on hankala tehoilla. Puljuhan ei osu maaliin oikein mistään.
Juu, ei ainakaan ketjukaveristaan saa apuja pisteiden tekoon.
Puljujärven NHL-ura on taputeltu tämän kauden jälkeen.
 

Salama85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kyllä Puljusta pelaaja Carolinassa voitaisiin tehdä NHL:ään, jos vain itsellä motivaatio riittää alempien kenttien kautta lähteä sitä uraansa rakentamaan. Öljymiehissä oli koko uransa hieman sivuraiteilla ja taisi itse mukaanlukien sortua olettamaan liikaa.

Muutaman pätkän nähnyt Canesin paidassa ja kyllä siellä yritystä on ja paikoillekin päässyt, mutta ei ole osunut paikoista sisään. Melko usein ajautuu pelin ulkopuolelle, mikä hieman ongelma ja kielii ehkä hieman myös pelipäästä. Nuori kaveri kuitenkin vielä.

Ettei menisi puhumiseksi ottopojasta porilaisten (syntymäpaikan perusteella) nhl-joukkueessa, on mainittava, että Jesperi on lunastamassa niitä odotuksia hyvää tahtia, mitä Canes häneen varmasti sopimuksenkin myötä asettanut. Uran parhaat pisteet jo kasassa ja muutenkin pelannut erittäinkin kokonaisvaltaista peliä. Ei luista pisteet mielessä yhtään mm. puolustusvelvoitteista, pelaa ajoittain melko fyysisesti ja rakentaa peliä hyvin. Parin vuoden sisällä sopimus on halpa ja Montrealin miehet repivät tukkaa päästänsä. Alkaa olemaan mitat täyttävä kakkossentteri NHL:n kärkijoukkueissa ja se on jo itsessään kova saavutus, vaikka ei otsikoissa paljoa varsinkaan Suomessa heilu. Takana yli 300 runkosarjan matsia ja playoffsit päälle ja mm. Stanley Cupin finaalit. Ikää kuitenkin vasta tulossa 23-vuotta.
 

Zauli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät ja Red Wings
Joo aika samanlaiset avut kuin Armialla.

Kyllähän Armialla kädet ja kuti reilusti paremmat kuin Puljulla. Puljulla paremmat jalat.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
No tarkemmin ku miettii nii kyllä, mutta aika samalta urapolulta alkaa vaikuttaa mikäli puljua kiinnostaa alaketjut

Hyvin paljon mahdollista. Tuntuu, että Armialla oli vahvempi kyky rytmittää, pysähtyä, nähdä kenttää ja syöttää. En sitten tiedä onko pelin evoluutio sitten muuttanut vahvuuksien painopisteitä.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Armialle on MM-kultaa ja Puljulla vain junnumitaleita. Voi hyvin olla, että Armian ura jää näistä herroista kovemmaksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös