Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Jesperi Kotkaniemi – porilainen suurlupaus

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana Zeta03, 09.06.2017 klo 19.46.

 1. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Avataan nyt pojalle oma ketjunsa kun 3v jatkosopimus varmistus. Luotin tässä Ässiin, että sopimus saadaan kyllä tehtyä ja eikä tarvinnut pettyä. 3v on passelin pituinen soppari, kaiken mennessä putkeen saattaa lähteä rapakon taakse kesken sopimuskauden mutta rahaahan tuo Ässille tietää.

  Jesperin EP pelaajakortti

  Kotkaniemellä on hyvä mitat 188cm/86kg ja tuohon kun saa luistelun tarvittavaan kuntoon niin mahdollisuuksia on vaikka kuinka pitkälle. Siellä on Armiaa ja Haulaa näyttämässä pojulle suuntaviivoja...

  Niin ja hän on toisen polven Liigakiekkoilija. Isukki Mikael pelasi Ässissä viidellä liigakaudella.
   
 2. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
 3. Fernando Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  los serranos
  Lainaus:
  Ihan fantasiajuttuja nämä vuoden päähän menevät ennustelut tai tunnustelut. Suuntaa-antavia jos sitäkään. Ja löytyyhän noita itseä lämmittäviä listauksia sun muita kun jaksaa vain hakea.
   
 4. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Ei nuo mitään vuoden päähän tarkoitettuja ennustuksia ole, vaan sen hetken tilanteita.
   
 5. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Joku tuntematon pienempi scottaus konsulttipulju listaa Kotkaniemen tällä hetkellä 2018 draftin sijalle 5. (Linkki twiittiin)
   
 6. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Kiekkoareena tehnyt ennakkoa ensi kesän draftin suomalaisista, linkki.

  "Kotkaniemi on lupaavin suomalainen keskushyökkääjä sitten Aleksander Barkovin. Isokokoinen porilainen on hyvin kokonaisvaltainen kiekkoilija. Hän on erittäin taitava ja älykäs, osaa hyödyntää ulottuvuuttaan ja on luotettava myös puolustussuuntaan.

  Fysiikassa on vielä tekemistä, mutta Kotkaniemellä on silti mahdollisuus ottaa Ässien liigajoukkueesta hyvää roolia jo tällä kaudella. Kotkaniemi varattaneen ensimmäisellä kierroksella, eikä top-10-varauskaan ole poissuljettu."
   
 7. Chickendinner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oksettavat ja flegmaattiset omat kasvatit
  Viimeksi muokattu: 02.08.2017 klo 21.32
 8. MadSpade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Habs
  Jesperi Kotkaniemi. Ässät. Jääkiekko. - Satakunnan Kansa

  –Onhan hän täysin poikkeuksellinen pelaaja. Hänellä on kykyjä tehdä pelissä sellaisia pieniä oivalluksia, joihin muut eivät ehkä kykene, kehaisee pataluotsi Jyrki Aho.

  –Samalla nuorella miehellä on tietenkin sellaisiakin juttuja, joita pystyy tekemään vielä paljon paremmin. Mutta potentiaali on huikea, hän lisää.

   
 9. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Kotka iskee ekassa Liigapelissään heti väkisin maalin! Ei huono juttu yhtään, tästä se homma lähtee käyntiin. Hienoa!
   
 10. Fernando Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  los serranos
  Nätti oli vaikka muutaman sipaisun maali vaatikin, näköjään tahtoi siinä tehdä sen maalin.
   
 11. Arnold Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM2013
  Fanipaitojen hyperpainatus käyntiin nyt!
   
 12. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FBT Karhut ja Nicefutis
  Aattelin että en tähän ketjuun kirjoita kertaakaan, mutta sen verran voin todeta että poika on tunnettu ihan pienestä lempinimellä Jepu, ihan niinkuin pari kertaa kentällä huudettiinkin.
   
 13. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Mikähän tähän mahtaa olla syynä? Veikkaan, että tähän ketjuun tulee kauden aikana vielä aika reippaasti viestejä...
   
 14. MadSpade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Habs
  Mediahuomio oletettavasti nousee sellaisella rytinällä, että tämä ketju alkaa vihdoinkin saamaan huomiota. Kesällä tuli jo mainittua, että menee varmaan hetki ennen kuin Porissakin yleisesti ymmärretään millainen talentti meillä on käsissä.
   
  Viimeksi muokattu: 13.09.2017 klo 20.55
 15. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Kotka on kunnossa: 3 peliä ja 2+3=5. Siinä on muille tulokkaille ihmettelemistä!
   
 16. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Kolmeen peliin 2+3!! Siinä alkaa olla Barkov-juniorit paperia.. joko vuoden tulokkaan pystin voi viedä kaiverrukseen?
   
 17. Nigi Jäsen

  Lainaus:
  Eiköhän sitä ole pelin jälkeen suu vaahdossa jo laitettu kuntoon.
   
 18. jamppa1919 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ♠Ässät♠
  Heitin ennen kauden alkua että Jebu tekee tällä kaudella ehkä jopa 30 pistettä. Näyttää siltä heti että erehdyin :D. En ole hetkeen huutanut niin kuin tuossa Jebun tämän illan maalissa. Vittu mikä laukaus!
   
 19. angnus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Tekee todella hyvää itseluottamukselle, kun tulee näin huikeita onnistumisia! Kiinnostus nousee muuallakin koko ajan, nyt jäitä hattuun, ettei mene pää sekaisin...
   
 20. Arnold Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM2013
  Parempi liigapelaaja kuin "niitte äijä"!

  Hienoa, kun porilainen junnu pärjää pääsarjassa. Ei onnistuisi raumalaiselta!
   
 21. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. KaMa.
  Lainaus:
  Kesällä tuli jo mainittua, että pidetäään nyt niistä hevosten suitsista kiinni kunnei ole pelannut yhtään miesten peliä. Nyt voi todeta että vähän saa jo lähteä laukalle.

  Tapahtuu vähän vaihteittain, ryppäittäin. Mutta se kyky, taito, itseluottamus kun pitää kiekkoa ahtaassa tilassa, pää pystyssä, pysäyttää ajan. Tai kuten Appelgrenin 5-2 maalissa osti aikaa, liuku vasenta laitaa ja heitti lätyn Varttiselle takakulmalle. Paljon hyviä asioita.
   
 22. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Toivottavasti saa pelata täyden kauden ilman loukkaantumisia niin meillä on jälleen yksi top10, ehkä jopa top5 varaus. Tällaisia miehen kokoisia taitavia kavereita ei kasva ihan joka oksalla.
   
 23. MadSpade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Habs
  Lainaus:
  Fysiikan keskeneräisyys rajoittaa toistaiseksi joitakin osa-alueita. Siitä tuo vaiheittainen suorittaminen. Voisin kuvitella, että kauden viimeisellä kolmanneksella nähdään jo tasaisempaa suorittamista.
   
 24. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Tosiaan nyt täytyy vetää ihan käsijarrua päälle, lähinnä läpällä tuossa itsekin vuoden tulokas juttua heitin. Mutta kun ei kukaan varmasti aivan tällaisia murskajia odottanut Kotkaniemen esittävän.. lähinnä se suuri kysymys kuuluu, kauanko hän jaksaa pelata tuolla tasolla. 17-vuotias ei kuitenkaan ole fysiikaltaan mikään 27-vuotias, vaan täysi raakile..

  Tämä kausihan ei ole kokonaisuutena mikään massiivinen tulokkaiden kausi, vaan kyllä tuosta lähtökohtainen tulokkaiden TOP-3 on aika helposti todettavissa: Kotkaniemi, Palmu, Tanus. Ja näillä kahdella muulla on useiden vuosien fyysinen etumatka Kotkaan nähden, heidän kohdallaan ei ole enää kyse siitä etteivätkö he jaksaisi vetää koko kautta liigan vaatimalla tasolla, kuten 17-vuotiaan kohdalla vielä on. Etenkin on selvää, että Palmu tulee tekemään aivan hirmuiset tehot, joten siinä on hyvää kirittäjää myös Jesperille..
   
 25. Quethas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Suomen maajoukkueet, Tampere United
  Tämänkin kaverin rahkeiden riittävyydestä moni oli vielä kesällä huolissaan. No, kyllähän ne rahkeet riittävät, vaikka fyysisesti Kotkaniemi onkin vielä aika poika.

  Kuten jo aiemmin keväällä totesin, Kotkaniemi on sen tason talentti, että hän kyllä sen pelipaikan nappaa vaikka puoliväkisin. Niinhän tässä on käymässä. Työmoraali, peliäly, taidot ja ratkaisukyky riittävät heittämällä Liigassa vaikka tulosyksikköön, ja poika pelaa ikäisekseen hämmentävän kypsää peliä.

  Vielä kun fysiikassa Kotkaniemi jatkaa kehittymistään, voidaan alkaa odottaa hyvää suorittamista vaihdosta toiseen. Mutta kyllä nämä väläytyksetkin näyttävät jo tulosta tuovat.