Jeremy Roenick

  • 17 832
  • 67

Xtrmntr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, JYP
Eräs kuumimmista vapaista agenteista on ilmoittanut siirtyvänsä pois Phoenixista. Mediassa liikkuneisiin huhuihin saatiin selvyyttä äskettäin, kun Coyotesin toimitusjohtaja Cliff Fletcher ilmoitti antavansa kolmelle seuralle luvan neuvotella Roenickin kanssa. Nämä seurat ovat Fletcherin antaman tiedotteen mukaan Philadelphia Flyers, Dallas Stars ja Detroit Red Wings. Roenick vaatii ilmeisesti viiden vuoden ja noin 40 miljoonan dollarin sopimusta. Roenick on herättänyt myös kiinnostusta Bostonin, San Josen, Washingtonin ja Chicagon organisaatioissa.

Tällä hetkellä näyttää vahvimmin siltä, että Roenick siirtyy joko Dallasiin tai Philadelphiaan. Itse en panisi lainkaan pahitteeksi, jos JR siirtyisi Phillyyn. JR on todella monipuolinen ja loistava pelimies, joka vahvistaisi joukkuetta kuin joukkuetta. Flyers on kaavaillut Roenickista tutkaparia John LeClairille kakkosketjuun. Tämän jälkeen Philadelphiassa nähtäisiinkin liigan kallein kakkosketju.. Roenick on Philadelphiassa pelaavan Rick Tocchetin parhaimpia ystäviä, mutta riittääkö se siirtoon. Omalta kohdaltani voin toivoa vain parasta, sillä tuontasoisia pelimiehiä ei kasva joka oksalla. Valitettavasti myös kaikki liigan toimitusjohtajat ovat samaa mieltä.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Jeremy Roenick haipaidassa ei olisi myöskään mikään huono homma. Täten Sharkissa olisi kaksi loistosentteriä ja pari puolustavampaa sentteriä. Damphousse-Rone kaksikko ykköseen ja kakkoseen, ja Marleau/Strum ja Ricci kolmoseen ja neloseen. No okei, totta kai Ronesta pitäisi antaa jotain vaihtotavaraa, jolloin jompi kumpi Marleau tai Strum lieneisivät lähdössä + jotain muuta kauppatavaraa mukaan. Itse näkisin Marleaun vielä Sharkseissa jatkossakin, sillä hän ja Friesen ovat/olivat olleet suosikeitani siitä asti, kun ensi kertaa pelasivat haipaidassa.

No eiköhän silti tämä Roenick San Joseen ole vähän samantapainen huhu kuin tuo Sakic. Toivotaan silti parasta. Jos San Jose saisi rakenettua jo ensi kaudeksi kovan joukkueen.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
käsitinkö nyt siis oikein, että marleaukin lasketaan puolustavaksi sentteriksi? :)

veikkaisin, että JR lähtee johonkin muualle kuin sharkseihin, vaikka lombo onkin miestä aina havitellut. ei taida nimittäin raha tai juurikin nuo paikat kokoonpanossa riittää, marleaun kauppaamisella ei juurikaan rahaa säästetä (palkka oli viime kaudella piirun alle miljoona dollaria), ja sturm on liian yleiskäyttöinen, lisäksi vielä helvetin hyvä alivoimapelaaja. veikkaisin, että pikkuhiljaa marleauta siirretään laidalle mihin mies kyvyiltään sopii loistavasti, ja sturm hoitaa "kakkosketjun" sentterin puuhat. toki lombardi on sen verran kettu mieheksi, ettei siitä ota koskaan oikein kunnolla selkoa, kunnes vasta sitten kun asiat ovat tapahtuneet...
 

kipe#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM-liigaJengit + MestisJengit + SuomisarjaJengit
chicago

Jossain vaiheessa oli Hawkien sivuilla semmosta juttua että jeremy ois menossa takas sinne ... en tiedä sitte, kun en oo niin paljo perehtyny. Kyllä se ainakin tois porukkaa katsomoon nähdä jeremy pelaamassa kotonaan. En tiedä sitte onko chicago saanu lupaa neuvotella sopimuksesta, ja en tiedä on niillä niin paljo rahaakaan ostaa Jeremyä.
 

Rocco

Jäsen
Roenick on vapaa agentti

Arnold: Roenick on vapaa agentti eli J.R. saa tehdä sopimuksen minne vaan ilman kompensaatiota. Eli jos J.R. Sharkseihin tulee, Sharksien ei tarvi luopua kenestäkään vaihdossa.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
kunnon spekulaatiota

jossain vaiheessahan oli puhetta, että sharks olis kiinnostunut hankkimaan ozon takasin carolinasta. tästä herää mielenkiintoinen yhtälö:

1) sharks hankkii roenickin.
2) sharks kauppaa marleaun, toskalan ja varausoikeuden carolinaan vaihdossa ozoon
3) sharks voittaa stanleycupin (hiihii:))
 

Phillyflu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hawks, Rangers
No Way Roenick!

Ei kiitos Roenickia Sharkseihin. Se on nykyään semmonen saatanan valittaja ja pukukoppicancer. Graves osaa panna laatan pussiin ja on loistava nimenomaan joukkuepelaaja. Joten hän riittäköön. Sitäpaitsi senttereissä on muutenkin kohtalaisesti syvyyttä.

Mutta, Ozon voisi tuoda takasin koska taitaa Suterista virta ruveta loppumaan. Ja ajattele kun Ozo pääsisi ravitsemaan Temeä quarter backina. Pariksi ehä Rats tai Marchemnt nimittäin puolustaa se ei osaa tai viitsi pätkääkään.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
sharkseilla on yksi ongelma sentteriosastolla, ja se on marleau. mies ei jostain syystä oikein tunnu haluavan pelata laidalla, mutta kun alotukset ei suju ei sitten millään. sturm osaa alottaa paremmin, mutta pelaa usein laidalla. enpä sitten osaa sanoa, mikä on kuvion nimi, mutta kakkosketjun sentterin tulisi ensi kaudella osata aloittaa jotta kasvusuhdanne jatkuisi.

graves on laita, joten sen takia sentteri on tarpeen. tai sitten vaan pitää tapahtua erikoista kehitystä marleau-sturm osastolla.
 

ipaz

Jäsen
Blackhawks voisi hyvinkin olla Roenickin uusi seura. Mies on edelleen suosittu kaupungissa ja fyysisempää linjaa hakeva Hawks saisi miehestä hyvän johtohahmon joukkueesen. Nuoruudenystävänsä Tony Amonten kanssa J.R. saisi pahaa jälkeä aikaan hyökkäyspäässä.

Toinen varteenotettava on Boston. Mies on kotoisin kaupungista ja Jason Allisonin tulevaisuus Bean Towinssa ei ole kirkossa kuulutettu. Toisi asennetta ja voittamisen meininkiä Bruinsiin. Saattaa kuitenkin olla liian kallis Mike O'Connelille eikä Bruinsin tilanne rakenteilla olevana seurana ehkä kiinnosta J.R.ää.

Sitten on tietenkin NYR ja Dallas, jotka ovat kaikkien tähtien perässä. Näissä joukkueissa ei rahasta ole pulaa.

Philadelphia voisi olla muuten hyvä vaihtoehto, mutta Eric Lindrosin tulevasta myynnistä saatavat korvaukset tekevät Roenickin hankkimisen (lähes) turhaksi.

Kunnollinen ykkössentteri puuttuu monelta NHL:n joukkueelta. Roenick mennee kuitenkin seuraan jolla on selvät mahdollisuudet voittaa Stanley Cup. San Jose Sharks on niistä yksi.
 

Xtrmntr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, JYP
Huhut pitivät sitten kerrankin paikkaansa. Roenick teki viisivuotisen sopimuksen, jonka kokonaisarvo on 37.5 miljoonaa dollaria. Mielenkiintoista siirrossa on se, että Roenick ei edes ole vielä vapaa agentti. Phoenixin antaman erikoisluvan ansiosta Flyers sai neuvoteltua diilin jo ennen heinäkuun 1. päivää. Tämä on herättänyt katkeruutta muissa toimitusjohtajissa, ja mm. Washingtonin GM George McPhee kritisoi sopimusta ankarasti. Joka tapauksessa Roenick on nyt Flyersin mies.

Siirto vaikuttaa kaikin puolin erinomaiselta Flyersin kannalta. Nyt joukkueella on koossa ainakin kaksi hyökkäävää ketjua, ja muutenkin Flyersin hyökkäyspää näyttää hyvältä. Roenick tullee pelaamaan kakkosketjussa John LeClairin kanssa. Kaupan jälkeen Flyersilla on viisi keskushyökkääjää (Primeau, Roenick, Dopita, Langkow, Manderville +Lindros), ja huhut vievät ainakin Langkowta muihin maisemiin vaihdossa puolustajaan tai laituriin.

Roenick halusi omien sanojensa mukaan tulla ehdottomasti Flyersiin. Muut seurat olisivat tarjonneet varmasti saman verran palkkaa, joten ehkäpä mies puhuu totta. Motivaatio pitäisi siis olla ainakin kunnossa. Roenick pitäisi sopeutua joukkueeseen mainiosti, sillä hän on todella taitava ja ennenkaikkea powerforward. Nyt Flyersilla on taas pitkästä aikaa kaksi todella kovaa ja taitavaa sentteriä joukkueessa.

Roenickin kauppa tarkoittaa melko varmasti sitä, että Flyers ei ala taistelemaan Rob Blakesta. Harmi sinänsä, sillä joukkue kaipaa ehdottomasti vahvistusta puolustuspäähän. Vapailla markkinoilla on kuitenkin muitakin kohtuullisen hyviä puolustajia, joita Clarke tavoittelee varmasti. Lisäksi Lindrosia yritetään kaupata vaihdossa puolustajaan ja/tai laituriin. Joka tapauksessa kauppa vahvisti Flyersia mielestäni merkittävästi ja tilanne alkaa näyttää jo todella lupaavalta ensi kautta ajatellen.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Xtrmntr:lle

Mitäs luulet,ketä olis ne mahdolliset pakit jotka vois tulla kysymykseen uusina Flyers-pelaajina?
 

Xtrmntr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, JYP
Re: Xtrmntr:lle

Viestin lähetti mixu
Mitäs luulet,ketä olis ne mahdolliset pakit jotka vois tulla kysymykseen uusina Flyers-pelaajina?

Flyers tarvitsee periaatteessa ainakin yhden, mutta mieluiten kaksi uutta vahvistusta peräpäähän. Hieman hankala sanoa keitä nämä pelurit ovat, mutta vapailla markkinoilla on vielä muutama mielenkiintoinen nimi. Kingsin Mathieu Schneider on pelaaja, jolle tullaan luultavimmin tarjoamaan sopimusta. Palkka asettuisi luultavasti neljän miljoonan dollarin tasolle, joka on mielestäni liikaa Schneiderin tasoiselle kaverille. Hän vahvistaisi silti puolustusta mukavasti. Bostonin kokenut Eric Weinrich saattaisi olla myös eräs vaihtoehto. Philadelphian on huhuttu olevan kiinnostunut myös Ottawan Jason Yorkista, joka olisikin ihan hyvä vahvistus kolmospakkipariin.

Uusimmat nimet siirtohuhuissa ovat ollet Penguinsin Bob Boughner ja Devilsin Sean O´Donnell. Kumpikin on kokeneita puolustavia puolustajia, mutta tällä hetkellä Phillyn suurin tarve kohdistuu nimenomaan peliätekevään pakkiin. Paras vaihtoehto olisi hankkia kokenut peruspakki (O´Donnell, Boughner, Weinrich?) sekä kiekollinen pakki (Schneider?). Bobby Clarke yrittää luultavasti kaupata Daymond Langkowta ja Brian Boucheria, sillä tällä hetkellä Flyersissa on viisi hyvää keskushyökkääjää. Lisäksi Eric Lindros-kaupasta olisi saatavilla vielä koviakin vahvistuksia, mutta sen varaan ei voi oikein laskea, ainakaan Clarken puheiden perusteella.

Eräs spekuloitu vaihtoehto on ollut Boucherin, Langkown ja varausoikeuden kauppaaminen johonkin tasokkaaseen puolustajaan. Lisäksi esim. Justin Williams voi olla kaupan puolustajaa etsittäessä. Lindrosista Clarke yrittää saada vaihdossa puolustajan ja oikean laiturin.

Tällä hetkellä on vielä tosiaan hankala sanoa, mitä kesän aikana tapahtuu, mutta tilanne näyttää todella hyvältä. Muuten joukkue alkaa olemaan jo koossa, mutta yksi oikea laita ja pari puolustajaa on hakusessa. Kauppatavaraa ja rahaa pitäisi organisaatiossa olla sen verran, että vahvistukset saadaan tavalla tai toisella. Ja vielähän voi unelmoida Rob Blakesta puolustuspään liiderinä, mutta se jäänee kuitenkin haaveeksi.
 

Musta87

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jotenkin muistelisin Clarken sanoneen ettei Boucheria kaupata. Vaikka miehen luottettavuus näin seuran kannattajanakin alkaa olla melko lailla nollassa niin en oikein usko että Briania oltaisiin vaihtelemassa. Ouellet & co. on kuitenkin sen verran kokemattomia ja Cechmanekilla on kaikki toisen kauden kiroukset (joihin tietenkään kukaan ei usko;) ) edessään. Toinen kenen vaihtamiseen en usko on Justin Williams. En myöskään toivo tuota kauppaa. Clarken tuntien ei Justinista saisi oikeantasoista korvausta kuitenkaan. Parhaimmillaan voisi olla "gagne2"! Nyt odotellaan vain mielenkiinnolla mitä erkki-kauppa tuo tullessaan....
 

Xtrmntr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, JYP
Brian Boucher on kaupan "oikeaa korvausta" vastaan. Boosh on ilmoittanut julkisesti olevansa tyytymätön kakkosmaalivahdin rooliin, johon hän on jämähtänyt Cechmanekin tultua seuraan. Mediassa on liikkunut sitkeästi huhu, jonka mukaan Atlanta olisi todella kiinnostunut miehestä. Boucher on itse sanonut haluavansa siirtoa, jos ykkösmaalivahdin paikkaa ei aukene Philadelphiasta. Flyers ja Bobby Clarke odottanevat kuitenkin kauden alkua ennen päätösten tekemistä suuntaan tai toiseen. Boucher on kuitenkin kovan luokan lupaus, joten hänen kauppaamisensa saattaa osoittautua virheeksi. Cechmanek oli tosin viime kaudella loistava, enkä usko pelivireen häipyvän yhtään mihinkään. Lisäksi organisaatiossa on Maxime Oullet sekä Antero Niittymäki ja tämän vuoden draftissa Flyers varasi kaksi lupaavaa maalivahtia (Bernd Bruckler ja Roman Malek), joten maalivahteja alkaa olemaan jo liikaa. Tosin kenenkään edellämainituista ei odoteta valtaavan paikkaa kokoonpanosta vielä tänä vuonna, sillä Flyers haluaa peluuttaa Oulletia vielä farmissa tai junioreissa. Potentiaalia miehellä olisi jo varmasti nytkin kakkosmaalivahdiksi, mutta se ei liene järkevää pelaajan kehityksen kannalta.

Uskoisin myös Justin Williamsin olevan kaupan, sillä ensimmäinen kausi oli hyvästä alusta huolimatta jonkin sortin pettymys. Williams on kuitenkin vielä sen verran nuori kaveri, että tässä vaiheessa ei minun mielestä kannattaisi tehdä hätiköityjä päätöksiä eli pitäisin miehen organisaatiossa. Kuitenkin viime kauden tulokaslaitureista Ruslan Fedotenko pelasti selvästi paremman kauden kuin Williams. Seuraavalla kaudella Williamsilla voi olla jopa vaikeuksia mahtua pelaavaan kokoonpanoon, sillä Roenickin ja Dopitan sekä mahdolliset muut hankinnat ovat vahvistaneet hyökkäyspäätä oleellisesti. Jo viime kauden lopulla ja pudotuspeleissä Williams istui penkin jatkona eikä se ole nuorelle pelaajalle oikea paikka. Williams saattaa joutua hakemaan vauhtia jopa farmista (tai junioreista) tai sitten vaihto tapahtuu johonkin muuhun seuraan. Kahdesta ensimmäisestä ketjusta pelipaikkaa ei kuitenkaan luultavasti aukene ja kolmos- sekä nelosketjuissa tarvitaan erityylisiä pelaajia.

Daymond Langkown tilanne on myös mielenkiintoinen. Hänen sopimuksensa loppui viime kauteen ja Flyers on tarjonnut uutta. Langkow ei hyväksynyt kuitenkaan sopimusta, koska palkka oli ilmeisesti liian pieni. Nyt Flyersilla on viisi NHL-kaliberin keskushyökkääjää ja Langkown siirtyminen pois on kaikkein todennäköisempää. Vaihtoehtona voi olla myös siirto oikeaan laitaan, sillä hän pelasi Tampassa Chris Grattonin ketjussa kyseistä paikkaa. Samalla Flyersin ongelma oikeiden laitureiden suhteen ratkeaisi ainakin osittain.
 

mikkoz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Eiks Scheider pelannut aikoinaan habseissa dusardäänin kanssa parina, joten ainakin pelaaja rinki on tuttua.

Toivotaan että se erkki myytäs, tilanne ärsyttää kohtalaisesti. Vaikka erkin vaatimukset kovia ovat, kyllä se clarke aika kollo ja huono pisnesmies on, ja sammakoita tulee suusta vaikka bob ei käsitykseni mukaan ns frog olekkaan.

Kummastuttaa vähän Dopitan hankinta siinä mielessä että, ns taitavat tsekit tarvii yleensä suurin roolin joukkueessa siis (väh. 2 ketjuun) että pelit rupeavat kulkemaan. Jos joukkueessa on jo Primeau ja Roenick ykkös senttereinä näyttäs jiri joutuvan kolmos ketjuun. Tosin en tiedä onko dopita pelannut/voidaanko siirtää laitaan. Onhan se tietysti hyvä jos joku loukkaantuu että laatusenttereitä riittää.
 

Musta87

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
No nyt Langkow sitten matkasi Phoenixiin kahta myöhemmin määrättävää varausvuoroa vastaan. Syy kauppaan lienee ilmeinen - Primeau, Roenick, Dopita jne jne....=sentteritilanne. Toivottavasti saadaan jotain hyötyä noista varausvuoroista.
 

Bomber

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nhl:BuffaloSabres
herää kysymys...

oisko Lankowin siirrolla ja kauppahinnan pienuudella mitään tekemistä Roenick-kaupan kanssa ;)

onpa taidettu käydä pieniä neuvotteluja jo ennen kaupankäyntiajan alkua.
 

Xtrmntr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, JYP
Langkow siirtyi tosiaan odotetusti ja suuntana oli siis Phoenix. Flyers ehti "kaupata" jo Langkown Coloradoon, mutta Phoenix latasi paremmat varausvuorot pöytään, joten lopulliseksi osoitteeksi tuli Phoenix. Korvauksena oli JOKO St. Louisin 1. kierroksen varaus vuonna 2002 ja Phoenixin 2. kierroksen varaus vuonna 2003 TAI Phoenixin 2. kierroksen varaus vuonna 2002 ja 1. kierroksen varaus vuonna 2003. Minun mielestä korvaus Langkowsta oli ihan kohtuullinen, sillä onnistuneella draftauksella on mahdollisuus saada kaksi kovaa pelimiestä. Toisaalta Philadelphialla on nyt käytössä yhdeksän varausoiketta neljällä ensimmäisellä kierroksella ensi vuoden draftissa, joten lienee ilmeistä, että Clarke käyttää muutaman vuoron pelaajakaupoissa vielä tämän kauden aikana.

Flyers ja Clarke näyttää tavoittelevan tosissaan Cuppia ensi vuonna, joten kauppoja on vielä varmasti luvassa. Puolustus kaipaa kipeästi vahvistusta, joten kyseiset varausvuorot saattavat lähteä kiertoon hyvinkin pian. UFA-markkinoiden puolustajista ovat häipyneet jo kaikki kovemmatt nimet Eric Weinrichia ja Jason Yorkia lukuunottamatta, joten vahvistuksia saatetaan joutua etsimään kauppojen kautta. York on tosin ollut vahvasti huhuissa myös Philadelphiaan, joten miehen kohtalo selviää varsin pian. Langkown siirto oli odotettu ja pakotettu, ja korvaus miehestä oli ihan mukava. Phoenix saa Langkowsta hyvän keskushyökkäjän kakkosketjuun (?), mutta tosissaan Cuppia tavoittelevassa joukkueessa Langkown tasoinen peluri ei kuulu kahteen ensimmäiseen ketjuun.

EDIT: Kieltämättä minullakin tuli mieleeni tuo yllämainittu Roenick-yhteys. En usko kuitenkaan siihen, sillä JR sai neuvotella myös Detroitin ja Dallasin kanssa. Mutta näistä kulissien takaisista asioista ei saa koskaan selvyyttä.
 

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Re: Re: Xtrmntr:lle

Viestin lähetti Xtrmntr



Uusimmat nimet siirtohuhuissa ovat ollet Penguinsin Bob Boughner ja Devilsin Sean O´Donnell. Kumpikin on kokeneita puolustavia puolustajia, mutta tällä hetkellä Phillyn suurin tarve kohdistuu nimenomaan peliätekevään pakkiin. Paras vaihtoehto olisi hankkia kokenut peruspakki (O´Donnell, Boughner, Weinrich?) sekä kiekollinen pakki (Schneider?).

Weinrich on Phillyyn hankittu.
 

Xtrmntr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, JYP
Weinrich oli todella tervetullut vahvistus Flyersin puolustukseen, tosin kallis sellainen. Bobby Clarkella taisi tulla pienimuotoinen paniikki puolustajien hankinnassa, kun Lindrosia ei ole saatu vieläkään (yllätys!) kaupattua. No joka tapauksessa Weinrich on juuri sellainen kaveri, jota Phillyn puolustukseen on kaivattukin. Palkka oli tosin todella kova, mutta nykyisin UFA-markkinat käyvätkin ylikuumina ja jokaisella pitää maksaa ylihintaa. Weinrichin tulon myötä Phillyssa on viisi NHL-tason pakkia, joten vielä yhtä kaivataan. Weinrich on kokenut ja varmaotteinen pakki, joka ei saa paniikkikohtausta omalla alueella kiekon saatuaan. Tarvittaessa pystyy pelaamaan myös kakkosylivoimaa ja on hyvä johtohahmo nuorille pelaajille. Eli kaikin puolin onnistunut hankinta ainakin tässä vaiheessa. Oma ehdotukseni pakkipareiksi nykyisestä kokoonpanosta on seuraava:

Desjardins - Therien (pelasivat hyvin yhteen jo viime kaudella Bill Barberin tultua joukkueen valmentajaksi, Therien tasapainottaa hvyänä puolustavana puolustajana Desjardinsin voimattomuutta puolustuspäässä)

McGillis - Weinrich (vahva pakkipari ainakin paperilla, kaksi todella hyvää jokapaikan höylää)

Richardson - Delmore (kokenut puolustava puolustaja ja nuori hasardipakki, McAllister voi paikata Delmorea kovissa peleissä)

Eli muuten näyttää hyvältä, mutta Andy Delmore olisi saatava ulos kokoonpanosta. Uskoisin, että myös Clarke tietää tämän.

Myös hyökkäyspää alkaa näyttämään jo melko hyvältä, Barber voisi peluuttaa joukkuettaan esimerkiksi seuraavalla kokoonpanolla:

Gagne - Primeau - Recchi (loistava ketju koko viime kauden)

LeClair - Roenick - Williams (JR hankittiin nimenomaan LeClairin ketjukaveriksi, täydennetään kova kaksikko pehmeällä, mutta taitavalla nuorukaisella)

Fedotenko - Dopita - Tocchet (vahva kolmosketju, kaikki vahvoja ja isokokoisia, jokainen pystyy ratkaisuihin)

Ranheim - Manderville - Fedoruk (checking-line, Fedoruk korvaa Hullin viime kauden koostumuksesta)

Ja maalissa Cechmanek - Boucher

Joukkueeseen tulee varmasti muutoksia vielä kauden aikana, mutta hyvältä näyttää jo tässä vaiheessa. Jos vain Lindros-saga loppuisi, niin sekin häiriötekijä olisi poissa ja lisäksi Flyers saisi varmasti pari nuorta vahvistusta. Phillylla on myös käytössään ensi kesälle todella paljon korkeita varausvuoroja, joita voidaan käyttää syöttinä kauden aikana tapahtuvissa kaupoissa.
 

Amerikanihme

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vegas Golden Knights, TPS, Florida Gators
Aikaa kaukaa haettu ketju, mutta en nyt hetimmiten muutakaan sopivaa löytänyt. Jos tätä keskustelua käydään jossain muussa ketjussa, niin saa yhdistää. Jeremy Roenickille siis kakkua tämän USA Today -artikkelin mukaan. Tuskin JR nyt itselleen ja omille sanomisilleen paljon mahtaa, mutta nykyaikana ei noin vain voi julkisesti kommentoida tai kakkua tulee. Toivottavasti hän pääsee pannasta kuitenkin mahdollisimman pian, sillä aikamoinen iloläiskä hän on urheilutoimitusten muuten kovin kuivantuntuisissa kokoonpanoissa.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Äh, en nyt pidä noita minään erityisen hirveitä kommentteina. Riippuu aika paljon siitä, mitä mieltä Tappen, Sharp ja Carter tuosta miettivät. En ollut edes törmännyt mihinkään artikkeleihin tästä ennen kuin luin uutisen.
 

Labomba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Nyt on jo niin naurettavaksi mennyt koko homma, jos tuon haastattelun kuunteli niin huomaa heti että JR ei tarkoittanut kommenteillaan mitään pahaa. Ylisti työkavereitaan ja kertoi tarinan jossa oli vitsaillut kolmen kimpalla ystävänsä ja vaimonsa kanssa? Aikamoinen lumihiutale saa olla että noista pahoittaa mielensä.
 

hulkster19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals, SaiPa
Nyt on jo niin naurettavaksi mennyt koko homma, jos tuon haastattelun kuunteli niin huomaa heti että JR ei tarkoittanut kommenteillaan mitään pahaa. Ylisti työkavereitaan ja kertoi tarinan jossa oli vitsaillut kolmen kimpalla ystävänsä ja vaimonsa kanssa? Aikamoinen lumihiutale saa olla että noista pahoittaa mielensä.
Niin, vitsaili toki myös itse lähetyksessä asiasta. Minkä luulisit reaktion omalla työpaikallasi olevan, jos heittäisit julkisesti kaikelle kansalle läppää naispuolisen työkaverin panemisesta yhtä aikaa vaimosi kanssa? Tuskin HR-osasto siitä ainakaan innostuisi, vaikka hyvää tarkoittaisitkin.

Samasta lähetyksessä oli laukonut tällaistakin:
"...Small little pool and I'm swimming with my wife and Kathryn and they've got their bikinis on and look pfff f***ing smokin right? Ya know, ass and boobs everywhere it's great, great... btw if you're gonna go with two blondes go someplace in the summer where the pool is at."

Ei tosiaan mitään maailman hirveimpiä kommentteja, mutta melkoisen seksististä tavaraa, varsinkin kun ko. ohjelmaosiossa oli ilmeisesti tarkoitus keskustella naisten vaikeuksista luoda uraa miesvaltaisella alalla.

Uskoisin, että tämä jäädytys jää varoitukseksi ja Roenick pääsee palaamaan töihin (olettaen, ettei Tappenilla ole mitään kommentteja vastaan; Tuskin, jos ovat niin hyviä kavereita kuin juttu antaa olettaa), mutta seuraavaa vastaavaa ei enää hyvällä katsota.
 

Fat Cat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tuskinpa Roenick tuollaista laukoisi, ellei tämä olisi jossain määrin normaalia hänen ja Tappenin välillä. Nyt vaan pääsi ilmoille julkisesti ja sehän ei tekopyhässä jenkkilässä passaa. Tappen on myös pyörinyt noissa piireissä niin pitkään, että on varmasti joutunut kuulemaan todella paljon pahempaa settiä kulissien takana.

Tai voihan olla että tämä oli nyt pahempaa henkistä väkivaltaa, en vaan itse usko siihen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös