Ilmoitukset

Nimimerkki BlackWolf on viikon ajan poissa muonavahvuudesta kirjoitettuaan henkilökohtaisen hyökkäyksen "Liigan yleisömäärät kaudella 2018-2019"-ketjuun.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin g0447u on saanut pysyvän pelikiellon. Olimme huomauttaneet häntä sekä heikosta sisällöstä että huonosta kieliasusta, ja edellisyön todennäköisesti humalatilassa kirjoitetut turhat viestit olivat meille viimeinen pisara.

Sulje ilmoitus

Nimimerkit Huikko ja KooJii_#1 kirjoittivat hyvän maun vastaisen viestin, ja tämän vuoksi he ovat seuraavan viikon ajan kokoonpanon ulkopuolella.

Nimimerkkiä Ippenator ei puolestaan nimetä pelaavaan kokoonpanoon seuraavan kahden viikon aikana offtopicin ja itsemoderoinnin vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti päätökseemme.

Sulje ilmoitus

Torstain otteluseuranta tuotti lukuisia pelikieltoja.

Nimimerkit Mensonge ja Eric Rooslind saivat viikon pelikiellon henkilökohtaisista hyökkäyksistään.

Nimimerkki Tifosi puolestaan sai viikon pelikiellon mauttomasta ja hyvän maun vastaisesta viestistä.

Nimimerkki Roger Moore huilaa viikon ajan provosointiensa ja turhailujensa vuoksi.

Lisäksi nimimerkki Äksönn kuittasi itselleen viikon pelikiellon provosoituaan Mika Pyörälän loukkaantumisella sekä otteluseurannassa että otteluketjussa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Päätykiekko opettelee seuraavat kolme kuukautta käytöstapoja katsomon puolella, sillä hänen antinsa Pelicans-osiossa oli silkkaa flametusta ja pään aukomista. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Katajanokan spanieli saa miettiä seuraavan viikon ajan, pitäisikö myös otteluseurannassa kirjoittaa asiallisesti.

Nimimerkki Mike on saanut viikon pelikiellon hyvän maun vastaisesta viestistä SKA Pietari - Jokerit -ketjussa.

Nimimerkki Finlandi_36 hakee seuraavan viikon ajan sisältöä viesteihinsä vaihtopenkiltä.

Nimimerkin Fernando viime aikojen tuotanto on ollut silkkaa provosointia ja pään aukomista, viimeisimpänä esimerkkinä hänen viestinsä Jesse Puljujärven ketjuun. Mittavan rikehistorian vuoksi palkitsimme hänet urakastaan kuukauden huilitauolla.

Sulje ilmoitus

Jere Lehtinen – Suomen maajoukkueen uusi GM

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana wunderveba, 09.05.2014 klo 22.44.

 1. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Muuten samaa mieltä siitä, että pahalta ja skandaalinkäryiseltä näyttää, mutta Summas-erotusta ei MM-kisapohdinnassa tarvita koska ei Summasen aikanakaan menestytty. Summasen luotsaamista MM-kisoista tuli floppi Suomen pudottua puolivälierissä.

  Summasen luotsaama World Cup -turnauskin meni skandaalinkäryisesti. Joukkue eteni lähinnä Summasesta ja tämän sekoilusta huolimatta finaaliin, jossa tuli sitten turpaan eikä mitään jäänyt tuostakaan käteen paitsi sekava tilanne maajoukkueeseen ja Summasen ansaitut potkut.

  Summasen johdolla ei ole sittemminkään menestyksen makuun juuri päästy, skandaalien ja ongelmien makuun kylläkin. Tuoreimpana näyttönä Mestis-valmennuskeikka, joka johti rikostuomioon pedofiilihuutelusta. Siviilipuolellakin on ohikulkijoiden pahoinpitelyä viime syksyltä.

  Marjamäkeä ei tule ikävä kun hänen kautensa MM-kisojen jälkeen päättyy, mutta eipä tule kyllä Summastakaan ikävä. Maajoukkueeseen voisi vaihteeksi ottaa jonkun valmentajan, joka ei ole ylianalyyttisesti maalipaikkoja laskeva teoreetikko mutta ei myöskään vihanhallintaongelmista kärsivä ongelmatapaus, eikä myöskään mikään Putinin oligarkkien käskyläinen joka rakentaa maajoukkueen kustannuksella ryssäliigajoukkuetta.

  Karri Kiveä voisi kokeilla.
   
 2. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  Lainaus:
  Jonkinlainen toimintatapa tosiaan pitää luoda, että milloin pelaajasta tietää, onko maajoukkueen käytettävissä vai ei. Tuo Ahon istuskelu Raksilassa vitutti, "en vieläkään tiedä" suunnilleen höpisi. Vittu mitä paskaa. Mitäpä jos Marjamäki olisi mies ja tietäisi sen verran, että sanoisi Aholle että kiitos mutta ei tällä kertaa. Helpottaisi muitakin pelaajia, kun tietäisivät, onko yksi paikka täytettynä vai ei. Tulee ihan Pentti Matikaista ikävä. The day has come.

  Mistä vetoa, kun Ahosta tuli puhetta, että Marjamäki on Ahon perhetuttu ja "antaa pojalle aikaa miettiä". No jo nyt on prkl! Onko Sebu hidasälyinen, oliko sillä aivotärähdys ja ÄO laskenut? Puljujärvenkin pitäisi olla jo kiltisti maajoukkueen matkassa, mutta Kärppä-konnektio jälleen kerran, on kieltäydytty ja Marjamäki on ollut että mä ymmärrän, mutta tule ensi syksynä KHL:ään jos tulee ongelmia, tai viimeistään keväällä.
   
 3. scholl Jäsen

  Pena teki oikein, kun sanoi Teemulle ei 1992. Ensin ei halunnut, sitten halusikin, kun joukkue oli jo valittu. Se oli aivan oikein ja kun mitalikin saavutettiin, niin vähensi varmasti halua kieltäytyä. Seuraavat vuodet Suomessa oli sellainen lätkäbuumi, että kukaan ei halunnut kieltäytyä ja jäädä ilman mitalia.

  Minä en olisi Puljujärveä edes valinnut. Hänen pitää nyt kehittää pelaamistaan. Mies ei ole valmis änäriin kunnolla, eikä myöskään varmaankaan mm-kisoihin. Ottaisin paljon mieluummin mukaan niitä ns. kuumia pelaajia. Juhiksen valinta viime keväänä oli järkyttävä esimerkki perseilystä. Hintz oli loistavassa vireessä, häntä ei valittu. Sen sijaan kisoihin otettiin Puljujärvi, jolla oli alla katastrofikausi ja itseluottamus mennyt sekä Juhis, joka oli ollut ihan kuutamolla. Jos jollain on apina selässä, niin ei se ketsuppipullo aukea arvokisoissakaan.

  Harmi, että Vegas pelaa nyt niin loistavasti. Haula on esimerkki sellaisesta pelaajasta, jota joukkue tarvitsisi eli tyyppi, jolla on henkilökohtaisesti todella onnistunut kausi takana. Tosin sinulle McPheen fanina tuo Vegasin menestys on hyvä asia.

  Marjamäki on muuten Hervannasta. Valmentanut siellä jossain pommisuojassa sijaitsevassa jäähallissa. Sitten kun spåra alkaa kulkea Hervantaan, teen sinne maakuntamatkan vähän samaan tapaan kuin tein ensimmäisen kerran retken Kallioon vuonna 2005.
   
 4. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Mä oon luullut, että Kärppä-konnektiolla tarkoitetaan sitä kun entisiä ja nykyisiä kärppäläisiä tuodaan maajoukkueeseen vanhoilla näytöillä, mutta että tätäkin? Entinen kärppäläinen kieltäytyy maajoukkueesta, niin sekin on Kärppä-konnektiota. Varmaan laitetaan Ristolaisen kieltäytyminen saman konnektion nimiin. Kuitenkin pelannut Kärppiä vastaan muutaman kerran urallaan.
   
 5. scholl Jäsen

  Lainaus:
  Mä olen taas luullut, että mesenaatti on sellainen, joka laittaa omia rahojaan tukeakseen urheilua tai taidetta. Nyt toimittajat käyttävät Kärppien urheilutoimenjohtajasta titteliä mesenaatti. Oulussa kaikki on vähän erilaisempaa.
   
 6. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  Lainaus:
  Hyi helvetti, en voi suositella Hervantaa, siellähän vain tapetaan kiinalaisia naisia ja käytetään huumeita. Itse en harrasta kumpaakaan, joten Hervanta jää minulta väliin.

  Haulaa maajoukkue olisi tarvinnut, mutta näyttää siltä, että Vegas menee vielä pitkälle, tuskin kuitenkaan finaaliin.

  Eikö GM Lehtinen ja valmentaja Marjamäki saa sen vertaa pelaajiin ryhtiä, että saataisiin edes tietää, tuleeko Teuvo keskikaistan kuningas Teräväinen kisoihin.

  Vegas on kuin Suomi ennen: ylijäämäpelaajista koottiin tulosta tekevä joukkue. Nyt Suomella on sitten huippupelaajia, joilta odotetaan maajoukkueleirin ekana päivänä viivojen välistä luistelua, ei ole ymmärretty, että Crosbya ei voi käskeä, hän tekee muutenkin. Huippupelaaja ei pidä siitä, että häntä pidetään idioottina. Nämä ovat ihan yksinkertaisia asioita.

  Marjamäki ja kumppanit ovat vielä tuossa luuseri-ideologiassa, "me ollaan altavastaajia", mikä on täyttä paskaa. No, nyt ollaan altavastaajia, kun voittajat jättivät tulematta. Voittaja kaipaa voittajan seuraa, eikä voi sietää luuseria läheisyydessään ja Marjamäki jos kuka on luuseri. Siis asenne: voittajan asenne, vai luuserin asenne. Marjamäki on voittaja ainoastaan itsepetoksessa, että hyvin menee, melkein jo laukaistiin kohti maalia ja Junttila oli vaihdossa katollaan vain kolmesti. Lehtisestä ei näytä olevan mihinkään. NEXT!
   
 7. Draco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Lainaus:
  Tulkaa tänne vaan tervetuloa, istun parasta aikaa täällä Hervannassa. Sanotaanko, että ei täällä keskimäärin enempää tapeta kiinalaisia naisia, kuin missään muuallakaan maailmassa. Nykyään tämä taitaa jopa olla takavuosien mainettaan parempi paikka. Paljon täällä toki on maahanmuuttajia ja ulkomaalaisia ylipäätään, näkeekö sen sitten hyvänä vai huonona. Koskaan ei ole uhkailtu tai mitään ja olen täällä aika paljon aikaa elämäni varrella viettänyt eri yhteyksissä. Nyt tänä talvena multa pöllittiin tosin niiden kovien pakkasien aikaan yhdet hyvät rukkaset. Siinä kävi mielessä, että jollain mutiaisella varmaan näppejä paleli, kun oli pitkästä aikaa sellainen kunnon talvi.

  Mutta eipä nuo kommentit nyt muuten hetkauttaneet olivat huumorilla tai ei. Mutta älkää nyt helvetti pilatko Hervannan mainetta, oli se sitten mikä tahansa, liittämällä Marjamäki Hervantaan! Olkoon hän sitten täältä lähtöisin, niin kukaan ei sitä täällä tiedä tällä hetkellä ja jos tietääkin, niin ei ole tietävänsä. Tuo 16 kerrosta maanalla sijaitseva halli, jossa itsekin olen aikanaan ensimmäisiä seurajoukkueessa tehtyjä luistimenpiirtoja jäähän vetänyt jo 25 vuotta sitten, on ihan liian hyvä puite Marjamäelle valmentaa. Hän saisi valmentaa jossain Enontekiöllä ulkojäällä.
   
 8. Aleksandros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Lainaus:
  No joo, kieltämättä tuo menestys pisteiden valossa oli hieman parempaa kuin muistelin. En kyllä noista EHT-kokonaistaulukoista hirveästi perusta (koska joukkueet pelaavat milloin milläkin rosterilla, milloin mitenkin innostuen), vaan enemmän kiinnostaa itse peli, miltä se näyttää ja mitä se lupailee kunkin kevään MM-kisoja ajatellen. Minusta Suomi pelasi huonoa (ehkä huono on liian vahva sana, varmaan oikea olisi juuri joku tyydyttävä/kohtalainen) hokia erityisesti siinä mielessä, että oma hyökkäyspeli oli koko Kojon kauden hyvin vaatimatonta. Ehkä sitä oli tottunut liian hyvään erityisesti Jukka Jalosen parhaiden päivien osalta.

  Mutta joo, sinänsä hyvä huomautus, että ei se tuloksellisesti niin kehnoa ollut. Olkoonkin, että lähinnä pelitapaa ja sen puutteellisuutta kritisoin.
   
 9. Aleksandros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Lainaus:
  No minä kyllä muistan, että esim. Selänne, Saku Koivu, Timonen, Salo, Lydman ja Numminen eivät olleet juurikaan mukana Kurrin aikakaudella, vaikka jokaisella oli mahdollisuuksia tulla mukaan. Sen enempää ketään syyllistämättä.

  Kaikki kunnia etenkin Päällikölle, kiskoi kyllä uransa aikana aika monet MM-kisat.
   
 10. Rene Saari Jäsen

  Eipä tuo Ristolaisen pelaaminen siltä näytä, etteikö ”harjoituspelit” huonoa tekisi.
  Voisi jopa oppia puolustamaankin.
  Punttisalilla se on vaikeampaa, tai nyt vaikka golf-kentällä.
   
 11. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, KuPS, sympatiat Kalevan Pallo
  Lainaus:
  Eihän Teppo Numminen juuri MM-kisoissa esiintynyt muutenkaan. NHL-uransa aikana pelasi kisoissa -91, -96 ja -97. Näistä kaksi oli kotikisoja, ja näissä -96 kisoissa pelasi yhden ottelun. Tuli kyllä yhden pelin takia kisoihin eli propsit siitä, kai sitä hallitsevan maailmanmestarin kelkkaan oli helppo hypätä.

  Yhdet kisat Nummiselta löytyy myös 80-luvulta, eli 1987 kun pelasi vielä Tapparassa. Mutta ei tuota Teppo Winnipeg tosiaan kovin usein MM-kisoihin jaksanut NHL-kauden jälkeen vaivautua, ja tosiaan Kurrin aikakaudella ei kertaakaan.

  Päällikkkö-Olli tuli kyllä erittäin hanakasti aina kisoihin mukaan, käytännössä aina. 2007 näytti olevan sellainen vuosi kun ei NHL:n runkosarjan jälkeen enää mukaan tullut, mutta seuraavana vuonna oli jälleen mukana. 2009 kisat jäi väliin (ainoa kevät kun pelasi pudotuspelejä) ja 2010 lopettikin sitten maajoukkueuransa hetkeksi kun ilmeisesti Jalosen jutut ei niin napanneet. 2014 palasi vielä Erkan joukkueeseen sekä olympialaisiin että MM-kisoihin.
   
 12. Aleksandros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Lainaus:
  Joo ei ollut tarkoitus nimenomaan Kurria syyllistää, vaan osoittaa, että ei hänen kaudellaan meno sen kummempaa ollut kuin nytkään. Eli ei Lehtisessä minusta sen enempää tai vähempää ole vikaa kuin Kurrissakaan.
   
 13. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, LA Kings, Manchester United
  Lainaus:
  Tuolloinkin 2007 joutui leikkaukseen kauden jälkeen. Eli ihan pätevä syy jäädä pois kisoista. Kovalla prosentilla kyllä OJ Leijonia urallaan edusti. Mikä laittakin vähän ihmettelemään sitä paskan määrää, mitä hän niskaansa on läpi uransa saanut. Enemmänkin edustuksia olisi varmasti tullut, jos Jalonen ei olisi ollut puikoissa. Piti ihan tarkistaa, vuosina 1997-2008 OJ jätti ainostaan juuri nuo 2007 kisat välistä ja sen lisäksi 2001 ei ollut mukana. Siihen päälle Olympialaiset ja World Cup, joissa esiintyi aina edukseen. Välillä meinaa vähän unohtua se, miten lojaali leijonille Chief lopulta oli. 2006 Riikan kisoihinkin lähti loukkaantuneena mukaan. Sorry offtopic, mutta mukava näitä vanhoja muistella.