Jere Karalahti – uran jälkeinen aika

  • 869 255
  • 3 398

444

Jäsen
Otsikossa puhutaan tammikuusta 2020 ja itse jutussa ”tämän vuoden tammikuusta”. No ei kai se vielä marraskuussa voi olla selvää, mitä vuotta eletään.
 

Petri1981

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, NFL, NBA, Valioliiga, UCL
35 päiväsakkoa, eli 910 euroa maksettavaa Jerelle. Tuon perusteella miehen tulot eivät kyllä ole päätähuimaavat.
 

puuntakaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ipa Ipandeerus
On muuten tosi kovan äijän merkki uhkailla, että joku toinen tulee vetämään turpaan. Muutenkin Jerenä jättäisin uhkailut ja tappelut väliin, kun ei itse pärjää kuin deekuille ja videopelaajille. Voi sattua omaan nenään aika pahasti.
 

SOF1969

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KKV
Voi olla että Netrauta on laskenut että heidän asiakkaansa ovat sen verran huigeita äijiä että Jeren tälläinen julkisuus on ihan ok, mutta joku firma voisi pitää tätä hieman negatiivisena. Mutta eiköhän siellä olla tiedetty jo mitä on tulossa kun aloittivat operoimaan.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
35 päiväsakkoa, eli 910 euroa maksettavaa Jerelle. Tuon perusteella miehen tulot eivät kyllä ole päätähuimaavat.
Kyllä tuolla yhden päivän rallit Tapulissa vetäisi. Voisi tarjota vähän kavereillekin.
 

Mojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buli
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Tämän sodan "kenraalit" Karalahti ja Turtiainen, ei ehtisi eikä jaksaisi kännäämiseltä ja puuskutukselta sotia.

Toisaalta eivätpä olisi ensimmäiset kännäävät ja puuskuttavat sotaherrat.

Siinä voittajien hengessä chapeau and have a great colonialism day !!
 

Simolainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Länsirannikko
Eli ÄIJjÄ veti vähän samalla rohkeella meiningillä niinkun kaukalossakin. Takaapäin poikkaria, takaapäin päähän, takaa huitomisia, tökkimistä ja pökkimistä, mutta kun piti oikeesti alkaa hippasille, niin luikki pakoon. Ja huusi äitiä ikkunaan. Tai motskaripoikia. Vai montako oikeeta myllyä Äijjän uralta löytyy?
 

WarWas

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÅIFK. Kaikki Fin maajoukkueet. 99+
Mitä vähän katoin niin en kyl nähnyt yhtään lyöntiä The ÄIJJÄLTÄ, viimeisessä pätkässä näytti kuin olisi kännihorjahduksen takia käsi heilahtanut maailman paskimmaksi vartalolyönniksi. Mutta onse ÄIJJÄ, ihmetteln miksei pienen änäriuran aikana haastanut vaikka Laraqueta kun on vaan niinq...vittu...ÄIJJÄ.
Miettikää, Jesperi Kotkaniemi on kovempi hanskaamaan kuin tämä ÄIJJÄ, tai ainakin on todisteita siitä.
Onko tässä ÄIJJÄN kovin suoritus tuolla alalla?

 
Viimeksi muokattu:

Mojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buli
Mutta onse ÄIJJÄ, ihmetteln miksei pienen änäriuran aikana haastanut vaikka Laraqueta kun on vaan niinq...vittu...ÄIJJÄ.
Eipä toi liigassakaan osannut muuta kovuutta näyttää kuin poikkaria selkään. Taklaukset olivat järjestään kädet ylhäällä suoritettuja ja myllyjäkin vältteli parhaansa mukaan.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo

LiiAaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Ihan mikkihiirihän toi ÄIJÄ on tossa. Apuja kyllä tarvitsisikin.

Olikos tämä se hyvä illallinen ja "pari punaviiniä" Levin reissu? Eikös Jere näin itse joskus kertonut asian menneen? Ehkä tuossa oli "Äijjien" kanssa otettu se kolmaskin viini, koska Jeren meininki ja kunto näyttää ko. videolla olevan aika kaukana parista otetusta viinistä illallisella.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Ihan mikkihiirihän toi ÄIJÄ on tossa. Apuja kyllä tarvitsisikin.

Huvitti. Pahempia kahinoita näkee joka viikko keskikaljakuppiloissa puolen yön jälkeen. Odotin edes jotain osumia mutta ei lähelläkään.
 

Wenzel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelikanat
Ihan mikkihiirihän toi ÄIJÄ on tossa. Apuja kyllä tarvitsisikin.

Kyllä taas Tapulin ÄIJJÄÄ tässä kohdellaan kaltoin. Selvästi vain vähän tasapaino tuossa liukkaalla heittää parin punaviinilasillisen jälkeen, Jergus meinaa kaaduta ja ottaa vaistonvaraisesti portsarista tukea niin heti on kaksi Lapin miestä jo hutkimassa Tapulin kundia kanveesiin ja raudoittamassakin kaiken lisäksi. Eihän se nyt ihmekään ole, että pari uhkausta tulee heitettyä, kun noin epäreilusti maailma kohtelee Jergusta. Varmaan oikeusjärjestelmänkin perään laitettu liivijengi, kun täysin viatonta Tapulin kundia näin törkeästi ja perusteettomasti tässä sakotetaan.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Vai sota käynnistymässä... Eikö se Nanna oikeasti laita Jereä kuriin ja mitähän hänen päiväkotilaistensa vanhemmat ajattelevat tästäkin tempauksesta? Sen nyt vielä tavallaan ymmärrän, ettei usko rokotteisiin, mutta maailmanlopun visiot ovat jo sitten jotain ihan muuta.

Netrauta on kohta HELVETIN rautakauppa, kun Jere ja Ano kokoavat joukot Juvalle. Esikunta Tapuliin.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Jaa Itävallastako se Pihonkin profetoima kolmas maailmansota alkaakin vaikka piti olla lännen ja "Kiina-Venäjän" välillä? Toki alkoihan ensimmäinenkin Balkanilta, mutta hankala nähdä syitä sille miksi länsi ja "Kiina-Venäjä" aloittaisivat millään vivuilla sodan keskenään Itävallan koronarajoitemiekkareiden (tai edes Moskovan yli 30 vuotta sitten tapahtuneiden komukkapuolueen ikivaltaa vastustaneiden miekkareiden minkä kuvaa levittelevät) takia.
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Ei se taida tämä pariskunnan toinen osapuolikaan mikään varsinainen ruudinkeksijä olla.

Jo se että on mennyt sanomaan "tahdon" Jerguksen kanssa pitäisi antaa vahvan vihjeen asiasta.
 

Fancy Jasper

Jäsen
Suosikkijoukkue
IceHearts
Kuinka typerä voi ihminen olla. Ilmeisesti yläraja ei ole tullut Karalahdenkaan kohdalla vastaan. Tässäkin Levin häröilyssä olisi Karalahden kannattanut sopia keskenään portsarien kanssa. Hattu kouraan ja pokelle tonni niin olisi välttynyt ilman julkisuushaittaa. Turhaan näitä käräjien kautta kierrätämään, kun sovintomenettelykin on käytössä. Fiksuinta tietysti olisi lopettaa häröily kokonaan.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös