Jeff Scissons HIFK:hon

  • 16 455
  • 139

Ettan

Jäsen
Suosikkijoukkue
H.I.F.K
$

Ainakaan rahaa ei mene huikeita määriä , kun aija on Canuksin palkkalistoilla ja
HIFK maksaa " vaan " vuokraa aijästä.

" päivän IS "
 

redcougar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liigan Svedut
Malttia..

Odottakaa nyt ennen Jeffin teilaamista että näette hänen pelaavan. Penaa voitte mun puolesta haukkua ihan rauhassa vielä.

Miten on, pelaako Jeff jo TPS pelissä?
 

Punalippu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Pentin pojat (kukkuu-osasto)
Re: $

Viestin lähetti Ettan
Ainakaan rahaa ei mene huikeita määriä , kun aija on Canuksin palkkalistoilla ja
HIFK maksaa " vaan " vuokraa aijästä.

" päivän IS "


-Johtuskohan siitä että IFK:lla ei ole paljoakaan käyttää rahaa pelaajiin enää tällä kaudella, johtuen näistä Matikaisen pelaajajärjestylyistä, hankinnoista etc. Voi vittu että on naurettavaa touhua, vieläköhän maksetaan palkaa Ackerströmille JA Borsatolle (kiitos Ika, melkein Matikaisen veroinen pelle)
 

Ettan

Jäsen
Suosikkijoukkue
H.I.F.K
punalippu - voipi olla

mene ja tiedä kun ei ole jengin rahaston hoitaja .. todennäköisesti massit
on aika vähissä.
 

Carlos

Jäsen
Ainakin radio Suomi sanoi Jeffin ja Sepon pelaavan jo tänään. Voin kertoa kaikille toivorikkaille, että ei kannata toivoa liikoja. Mies on todella Hifk:n tasoinen pelaaja, divariin vois juuri ja juuri mahtua. Ihmettelen todella mitä hemmettiä se Matikainen meinaa, uskooko se todella jos kaveria ei ole peluutettu yli kuukauteen että homma in kiinni näyttöpaikan puutteesta???

Ei kukaan voi olla noin tyhmä, ei edes Pena... näköjään sittenkin voi... ainoa positiivinen asia on Sepon paluu. Nuoruusvuosien suosikkipelaaja palaa, vaikka pelaisi kuinka päin helvettiä tahansa, menen katsomaan innolla. :D
 

Jusu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joopajoo..voi Pena..ois kiva päästä hetkeks Penan kaaliin ja katsoo et mitä helvettii siel tapahtuu.. Ei kai tarvii ees muistuttaa mitä tapahtu viimekaudella kun eräs herra Caloun tuli hifkiin noin kuukauden pelitauon jälkeen..ja nyt tulee 0+0 mies kokeilemaan siiipiään.. Voi vaan kuvitella missä kunnossa äijä on kun kanukkien kunto yleensäkään näin syksyisin ei mikään juhlinnan arvonen oo..

Ja liikkuvuutta äijä sitten muka tuo... ja vaikka toiskin niin mitä helvettiä hifki liikkuvuudella tekee kun on jo kaks ketjullista junnuja..käsiähän hifki tarvii..no ehkä Pena ajatteli et Sepossahan käsiä on parikin äijän edestä.. Vaikuttaa todella paniikkiratkasulta..noh, toivottavast ees Juki on on kunnossa..
 

Jermu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mitä tahansa Pena tekee, niin tuntuu olevan aina helvetin väärin. Ok, eiköhän kaikki odottele todellisia vahvistuksia, joilla onkin jo aika kiire, mutta turha niitä enää sokkona ostaa. Tämän Schissonsin ottaminen koeajalle ei ole mistään pois, eiköhän tuo kuitenkin lisää tsemppiä joukkueeseen. Seppo tulee näyttämään mallia miten luistellaan vaihtoon nopeasti, mutta kuitenkin hauska nähdä Juki kentällä.
 

takatolppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Jermu
Ok, eiköhän kaikki odottele todellisia vahvistuksia, joilla onkin jo aika kiire, mutta turha niitä enää sokkona ostaa.

Ei ole Scissonsia sokkona ostettu... tämähän on Pentin kuukauden mittaisen maailmankiertueen saalis. Teemanahan Matikaisella oli, että pitää nähdä pelaajat livenä eikä pelkästään hienoja tilastoja. Sinänsä aika hauskaa, että loppujenlopuksi (vai vieläkö etsintä jatkuu?) hankitaan kuukauden pelaamatta ollut kaveri jonka tehot on 0+0 eli ei hienoja tilastoja eikä Pena ole myöskään voinut kaveria nähdä in action...
 

Skoda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Matikaisen uudet vaatteet

Milläköhän perusteella tämä Scissons on hankittu jos hän ei kerran ole pelannut kuukauteen? Taitaa olla sitten jo pitkän ajan skouttauksen tulos, koska edelliset pelit ovat jostain syyskuulta. Se lupaisi ehkä hiukan parempaa. Tai sitten kukaan ei yksinkertaisesti ole nähnyt hänen pelaavan. Se ei lupaa hyvää.

Matikainen tosiaan puhui moneen otteeseen (SportFM), että mitään jämämiehiä ei oteta vaan todellisia vahvistuksia haetaan. Kyllähän Matikainen on tehnyt itsestään ihmeellisen pellen jo muidenkin kuin omien kannattajiensa silmissä. HIFK-kannattajien puolesta täytyy vain toivoa, että sama mies ei pääse rakentamaan ensi kaudenkin joukkuetta, jota parhaillaan toki jo tehdään. Tuskinpa kurssi voi tästä paljon kääntyä.

Hämeenlinnan harjoitusturnauksen perusteella esim. Podkonicky näytti kyllä todelliselta pelimieheltä. Ihmetellä sopii miksi hänestä ei saatu enempää irti ja miksi juuri hänet pistettiin pois vaikka parempaa olisi odottanut monelta muultakin? Ei Mälkiäkään peliesityksiin ole täysin syytön.

Nyt vaikuttaisi siltä, että saatte ykkössentterin, joka laukoo kerran lähes joka toisessa ottelussa.

"Pohjois-Amerikasta Suomeen matkalla oleva hyökkääjä Jeff Scissons nähdään kaukalossa vasta lauantaina TPS:ä vastaan. Äijän on vielä ennen näytille tuloaan hoidettava työlupa kondikseen ja se edellyttää käyntiä Ruotsin puolella. Sanoo Koff.net"

Eikös sitä työlupaa olisi voinut anoa jo sieltä kotomaasta?
 
Viimeksi muokattu:

Pihvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, ÄTPPOMK, Everton FC, Canucks
Uuuh mama!

Pentti, your work is done!

Näin sitä pitää! Miehen on syytä on hyvä, ei tähti, vaan hyvä (Shearer). Sen verran kauan on jauhettu, ettei paniikkiratkaisuja tehdä ja että ostetaan vasta, kun ollaan varmoja pelaajan taidoista. Tilastoista miehen hyvyyttä ei näe, joten on syytä olettaa että Pentin scoutit (tai jopa Mestari itse) ovat taas tehneet rautaista tutkimustyötä.

Toivon, että Scisseli vain mikä perkele se oli, onnistuu. Kysymuksessä ei varmasti ole mikään messias, mutta pelot Joe Frederickista heräävät henkiin..

Ei varmaan pelaa vielä tänään?
 

PIHLIS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo BLUES, Kärpät
VERTAILUA....

Tässä on sitten Espoon suuren lupauksen Murphyn saldo menneiltä ajoilta:

1997-98 Colgate University NCAA 35 8 19 27 38
1998-99 Colgate University NCAA 34 3 23 26 26
1999-00 Colgate University NCAA 35 10 19 29 26
2000-01 Colgate University NCAA 34 7 22 29 34

Ainakin on pelannut samaa sarjaa. :D :D
 

trivekku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, IFK
Viestin lähetti pykli
Edit: Jeff oli WCHA:n "student/athlete of the year" 1999-2000 elikkäs opiskelutkin sujuivat; nippelitietona tämmöinen ...

--- pykli

Sisänsä järkevää, onhan jotain uran jälkeen mahdollisuuksia päästä töihinkin, kun on koulutusta. Farmi/liiga palkoilla kun ei loppuelämää olla oloneuvoksena. Liian monella pelaajalla taitaa olla yhden kortin varassa.

Miten muuten kommukoidaan Z:n kanssa, jollei mies osaa englantia, eikä halua opetellakaan. Tosin Marek on pelaajana sitä tasoa, että tod.näköisesti ehtii tienata taaloja uransa varrella, ettei tarvitse osatakkaan.
 

BigRedKoff

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt se varmistu!

Kun Matikaisesta tuli TJ, muistelin kauhulla et kyseessähän on sama mies joka tullessaan IFK:n valmentajaksi ajoi "uusilla opeillaan" seuran syöksykierteeseen jonka oikominen kesti kymmenen vuotta. Mut silloin aattelin et se oli vaan vahinko. Väärä mies väärässä paikassa. Mut nyt oon varma et itseasiassa sillä on jonkinlainen "sisäinen missio" tuhota IFK ja se suostu TJ:ksi ainoastaan saattaakseen kesken jääneen työnsä loppuun.

No, ei pidä tuomita Jeff:iä etukäteen, mut kyllä aika kornilta tuntuu et tän kaiken odottelun ja hehkuttelun jälkeen saadaan vahvistus joka paperilla on vissiin koko liigan ulkomaalaisista heikoin.
 

redcougar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liigan Svedut
Try-outin kesto

Yritin lukea threadistä tuota asiaa mut ei ottanut simmuun.. eli onko kesto vuoden loppuun, kaksi viikkoa, toistaiseksi? Jos jollain on tietoa olisi kiva tietää..
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
"Scissons, 25, liittyy helsinkiläisjoukkueeseen testisopimuksella."
-netti-IL

"Pohjois-Amerikasta Suomeen matkalla oleva hyökkääjä Jeff Scissons nähdään kaukalossa vasta lauantaina TPS:ä vastaan. "
"Äijän on vielä ennen näytille tuloaan"
-UK. www.koff.net

Eli näytillä on, ei noilla näytöillä voi koko vuoden diiliä tehdä. Se olisi jo liikaa.
 

seetre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ingvar Hirdwall
Positiivista jeffin hankkimisessa on mielestäni se että jos hän osottautuu pelimieheks on IFK:oolla hyvät saumat tehdä jatkodiili hänen kanssaan. Ei varmaan Vancouver ihan heti halu häntä omaan ryhmään
 

takatolppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Scissonsin koeaika on vuoden loppuun, kertoo Ilta-Sanomat. Minä puolestani haluaisin tietää, että vieläköhän Matikaisella on uusia vahvistuksia kiikarissa, kun ulkomaalais-kiintiössä kuitenkin olis tilaa esim. pisteitä tekevälle hyökkääjälle...
 

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
-Ehdokkaita on paljon ja tutkimme kaikki vaihtoehdot tarkkaan ennenkuin teemme mitään siirtoja joukkueessa, Matikainen viestittää.

Näinhän herra viestitti jokin aika sitten. Vittu mikä paskan jauhaja. Matikainen käy kiertämässä Eurooppaa ja sitten vetää hanurista esiin Scissonin. Tosiaan äijää on varmasti scoutattu tosi tarkasti ennen kuin on hankittu. Noin kovaa paskan puhujaa saa harvoin etsiä. Mitäköhän Pentti on organisaation muille jäsenille taas sanonut kanukista. Mälkiä ihmettelee huonoja tehopisteitä. Tähän Pentti vaan tokaisee älä niitä pisteitä katso, hänellähän on hyvä liike. Jönni puolestaan on mykkänä vaan vieressä.
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Viestin lähetti ruoska

Jönni puolestaan on mykkänä vaan vieressä.

Noh noh, todistettavasti Jönni puhui sunnuntain tv-matsissa.
 

Punalippu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Pentin pojat (kukkuu-osasto)
Saattaahan siellä lompakon pohjalla yhteen huppuvahvistukseen tällä kaudella olla varaa. Mutta yksi idiotismi olisi tuhlata rahat yhteen huippuun, joka ei tätä venettä pelasta, tarvittais min. kaksi hyvää ylkköstason hyökkääjää ja siihen ei ole nähtävästi varaa tällä kaudella koska tämä toimitusjohtajan titteliä kantava sirkuspelle on käyttäynyt rahat johonkin ihan muuhun. Joka vuosihan ei pelaajabudjettia voi ylittää parilla millillä. Voi itkun vittu mistä näitä marakatteja Hifkiin riittää?Joku kirous tms. Just kun päästiin Lehkosesta eroon ilmestyy tää huru-ukko kuvioihin:mad:
 

Carlos

Jäsen
Re: Nyt se varmistu!

Viestin lähetti BigRedKoff

No, ei pidä tuomita Jeff:iä etukäteen, mut kyllä aika kornilta tuntuu et tän kaiken odottelun ja hehkuttelun jälkeen saadaan vahvistus joka paperilla on vissiin koko liigan ulkomaalaisista heikoin.

Taitaa äijä paperilla olla koko liigan huonoin, kotimaiset mukaanlukien. Kyllä tämä touhu nyt alkaa pikkuhiljaa riittämään... Olisko todella niin että Hifkiin ei saada edes AHL-pelaajia, täytyy mennä vielä alemmas? Missä mahtaa olla vika?

Ihan jännä että Schaefer pelasi viime kaudella Vancouverin kakkos-kentässä (siis NHL:ssä), ja ollut vahvistus TPS:ään, vaikkei mikään sateentekijä.

Miten joku voi kuvitella että mies joka viime kaudella pelasi AHL:ssä surkein tehopistein ja ollu tämän kauden viltissä, voisi tuoda mitään hyvää Hifkiin??? Ei taatusti vahvista joukkuetta, ainoa mitä voi tehdä on tuoda pukukoppiin Kanadalaista henkeä. En ymmärrä, en todellakaan ymmärrä.... en ymmärrä sitten millään... Mutta JOS Pena olisi onnistunut löytämään kyvyn jota kukaan muu ei ole sattunut huomaamaan, nostan hattua ja pyydän anteeksi. Mikähän agenttitoimisto mahtaa kaupata tätä Jeffiä? Olisko 3goals? Jos ne on huomannu että tämä Pena ostaa ihan kenet vaan kun vähän kehutaan. Sinne vaan kaikki paskat, ketä kukaan ei huoli.

Parempi ilman kuin Hillman, sanon ma...
 

Skoda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Joukkueenjohto/valmentaja

Ei pitäisi laittaa lusikkaa tähän soppaan, mutta hiukan samoista teemoista on oman joukkueen suhteen keskusteltu.

Kun joukkue on täynnä nuoria ja kokemattomia pelaajia, jää valmentajalle aika auvoisat oltavat. Syyttävät sormet osoittavat enimmäkseen sinne johtoon päin, jossa homma on alulle laitettu (nuorennusleikkaus). Lisäksi joukkueen kokeneemmat pelaajat saavat aika paljon lokaa niskaansa, koska heidän pitäisi tietysti nostaa tasoaan reippaasti paikatakseen joukkueen puutteet. Valmentaja ja nuoret sällit saavatkin olla aika rauhassa.

Tosiasiassa valmentajalla varmaan on mahdollisuus vaikuttaa joukkueen peliesityksiin sekä nykyisessä HIFKssa että Lukossa, vaikka käsissä ei toki mitään huippujoukkuetta olekaan. Ainakin Raumalla pelaajavalinnat on pääosin tehnyt Lehkonen, ei Santala. Tämä Santalan hankkima Hreus on sitten poikkeus, mutta täyttää kuitenkin pääpiirteessä nuo ykkössentterille asetettavat toiveet. Kaikki muut pelaajat ovat Lehkosen valitsemia/haluamia.

Luulisi myös Mälkiällä olevan vaikutusvaltaa uusien hankintojen suhteen. Kaipa hän nyt sentään kertoo minkälaista tyyppiä joukkueeseen kaivataan vai Matikainenko joukkueen rakentamisesta yksin vastaa? Jotenkin tuo nyt hankittu kaveri ei oikein tunnu siihen koloon sopivan mikä HIFKssa pelillisesti on. Ihmetyttää siis Mälkiän rooli koko joukkueessa. Voisitte hiukan valaista sitä.

Miten onnistuneita hankintoja Ilves teki Mälkiän valmennuskaudella?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös