@#_6 nojoo, mun täytyy nyt myöntää asenteellisuuteni meksikolaista ruokakulttuuria kohtaan. Pidän sitä aivan silkkana paskana, mikä on varmaan ihan silkkaa shittiä minulta, mutta saa ollakin. Cantina West on ainoa suomalainen ja yksi neljästä meksikolaisesta ravintolasta jossa olen käynyt. CW:ssä sain hyvän hevosannoksen, muualla pelkkää tulisuudella pilattua skeidaa.
Toisaalta mun suussa on tavallista enemmän makuhermoja, joten voimakkaat ja varsinkin voimakkaan happamat maut on mulle liikaa. Pidän sitä kehitysvammana. Kahvi, chili, tumma suklaa ja etikkasilakat yms. eivät ole mulle vaihtoehto.
Ps. Villihanhi on tosiaan Malminkartanossa ja Malminkartano Helsingissä. Ei mikään hääppöinen paikka, pizza plus kalja toimii. Red Onion eli tuttavallisemmin Dondo on sen sijaan Vantaalla. Se on ruokakulttuurille sama kuin asfaltti-ihottuma on reisi-iholle. Siis kännissä ei tunnu ihan niin pahalle.