Jatkoajan parhaat letkautukset, läpät ja muut vastaavat kirjoitelmat

  • 3 283 786
  • 7 387

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Pe 9.10.2015 Sport - KooKoo | Jatkoajan keskustelupalsta

Aika usein valitetaan siitä ettei porukkaa kiinnosta otteluseurantaketjujen availu... Vaasassa todetaan tämän olevan paskapuhetta. Hieno kollaasi, kieli poskessa tehtynä jne. Tässä on otteluseurantaa niiden tylsien tiistaipelienkin edestä!

Hatunnostot.
 
Aunt Wang tiivisti Vain Elämää -ketjussa hyvin musabisneksen logiikan.
Ehkä sitten julkisuuskuvan kannalta oli parempi, että sympaattinen hassuttelija meni ohjelmaan Jaren kaltaisen jäyhän sijasta. Hyvin hoidettu kuitenkin, siinä missä yleinen mielipide JVG:sta oli varttuneemman väestön parissa jotain "nuuskasta ja lätkästä räppäävät hulttiot", niin nyt 40-vuotiaat äipät ostavatkin lapsilleen uudet albumit kun ne joskus ilmestyvät ja siihen päälle vielä tykkäilevät VilleGallen päivityksistä sosiaalisessa mediassa. Nappiin meni.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
@JamMaster listasi @Kirjoittelija n tulotasoa ja hieman muutakin. On kyllä monitahoinen hahmo.
Pakolaispolitiikka ja turvapaikan hakijat (irrotettu monikulttuurisuus-ketjusta) | sivu 353 | Jatkoajan keskustelupalsta
Teet kahta duunia, et ole nettomaksaja, kilpailet humamujen kanssa pienipalkkaisista töistä, pidät itseäsi paskaduunarina ja suojatyöläisenä 238000€ vuosiansioilla. Saanen onnitella sinua.

E. Linkin takaa löytyy viesti jossa mukana johtopäätökseen johtaneet lainaukset Kirjoittelijalta.
 
E. Linkin takaa löytyy viesti jossa mukana johtopäätökseen johtaneet lainaukset Kirjoittelijalta.

Jos se nyt sulta sattui menemään ohi, niin minä en ole missään vaiheessa väittänyt, että tienaisin itse 238 000 euroa vuodessa. Nimimerkin ultrar järjettömänä pitämien juttujen kirjoittajan Jari Tervon tulot sen sijaan olivat viime vuonna 238 000.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki

Baldrick

Jäsen

Klose16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Deutsche Nationalmannschaft
Urheiluministeri:
Kuvapankki ei muuten taatusti täytä kokoomuksen sääntöjä. Sieltähän puuttuu kokonaan kuva, jossa henkilö roikottaa pikkutakkia rennosti olkapäällä.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Säännöt:

1. Esitän kysymyksen valitsemanani ajankohtana.
2. Ensimmäinen ketjussa tarpeeksi oikeaksi huomaamani vastaus voittaa pisteen.
3. Vastauksen täytyy löytyä vastaajan päästä, siis ilman googlettelua, kaverilta kyselyä tms. apukeinoja.
4. Helpotan kysymystä tarvittaessa lisävihjeillä poikkeustilanteissa.
5. Parhaille vastaajille tarjolla kunniaa pistetaulukossa.

Kysymys #1: Missä esiintyy Super Victor?

Kysymys #2: Minkä yhtyeen käyttämä kulkuväline tunnettiin myös nimellä "The Starship"?

Kysymys #3: Kuka toista pelaajaa sormeenkin purrut voitti Stanley Cupin tulokaskaudellaan?

Kysymykset #1 ja #2 yhä auki, eikä niitä tulla helpottamaan vaikka lätkäpalstalla ollaankin.

Laitetaan seuraava inspiraatioksi vähän eri elämänalueelta.

Kysymys #4: Kenen taiteilijan teos on nimeltään Nousevat ja laskeutuvat?

En osaa sanoa.

Tipahdin.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Liigan kurinpitopäätökset -ketjusta:
Harvinaisen hyvin on myös Tuomas Nyholm taas pihalla, kun selittää poikittaisesta mailasta Tyrväisen tilanteessa, jota ei siis edes ollut. Tyrväinen veti ihan puhtaasti olkapäällä päähän, mailan kanssa sillä ei ollut mitään tekemistä. Menee ainakin itseltä aina maku näihin IS:n juttuihin, jos on asiavirheitä.

Tarkoittanet kyynärpäällä?

#Kujalla
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
"Kasaa oma Liiga-joukkue" -ketjussa on muutamia mainitsemisen arvoisia rostereita:
Semir BenAmour - Jonne Virtanen - Antti Tyrväinen
Jani Tuppurainen - Siim Liivik - Josh Gratton
Toni Hyvärinen - Arttu Luttinen - Teemu Nurmi
Markus Jokinen - Mikael Kuronen - Micke Åsten

Tapio Sammalkangas - Markus Kankaanperä
Matt Generous - Juuso Riikola
Ben Blood - Tuukka Mäntylä

Teemu Lassila
Petri Koskinen
Patrik Tuokkola-Seppo Repomies-Ville Viljakainen
Steve McThomas-Erno Kapanen-Jori-Pekka Turku
Gudni Bergsson-Esa Esa Esa-John Jackson
Kaarlo Maaninka-Mona Karita-Seksiunelmia Vinttihuoneissa
Ernst Von Tööbel

Harri Ruukuttaja-Joni Lumi
Otakar Jagr-Jaromir Janecky
Timo Mikkonen-Stephen Haukattaa
Jorma Kortesuo

Justus Penninen
Antti Perniö

Tossa mun jengi, lähin vähän sekottaa kokemusta ja nuoruutta ja kunnon jarruketju ja pakkien kätisyys ja toimiva maalivahti-tandemi ja ylivoimakoostumus ja budjetti ei riitä ja keksin kaikki nimet päästäni ja eihän näitä kai kukaan lue ja play-off kokemusta ja tuttuja parivaljakoita ja erikoistilannepelaaminen ja jalat käy ja pää kestää ja voittamisen kulttuuri.
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Tapahtui tänään raitiovaunussa. Kaksi nuorehkoa jätkää vittuili tästä Mikael Gabrielista, joka on vissiin joku laulaja. Ei siinä vittuilussa mitään, mutta nämä kaksi nuorehkoa jätkää olivat nähdäkseni juuri jonkun Mikael Gabrielin fanien oloisia, toisella oli punertava parta ja toinenkin oli ärsyttävä. Maastokuvioinen reppu oli partajätkällä ja "musavehkeitä" mukana. Siis ei mitään soittimia vaan tietokone tai semmoinen, kenties DJ-asioita. Salettiin punavihreitä. Keskustelivat myös karaokesta, miten ei löytynyt hyvää biisiä, muuten olisi vetänyt. Vanhoina hyvinä aikoina olisin vittuillut niille. Nyt olin hiljaa. Mieli teki karjua.

Minulla samassa tilanteessa, todistaessani nuorison rappeutumista, olisi tehnyt mieli kiljua.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Huhhuh. HCH:n jouluspesiaali, "Christmas Time Go!", on heittämällä eeppisen lähtötaiteen kirkkainta kruununjalokiviosastoa kylmät väreet -osaston dramaattisine loppunousuineen:
Oletteko kokeneet, unia väkivaltaisia? Vai olivatko ne unelmia?

Kerran matkatessamme karhusaarelle, painoimme koko matkan keskikäytävällä. Ilman paitaa, hikisenä kuolaten ja se symboloi meille viivaa punaista.

Joskus joku, oli piirrellyt niitä seinään. Huomioimme tämän, kun heräsimme verisenä lattialta ja nojauduimme tutkimuksessamme mystiseen viettelyyn.

Syvän mietiskelyn tuntomerkit ja unohduimme siihen vuosisadoiksi. Jaoimme ajan kanssa partahylkeiden, kylki kyljessä ja muisto ajaa edelleen tekoihin hulluihin.

Olemme yksi, mielipuolista ja rituaaleista hurjimmista. Käyttää sitä luovasti, käyttää hyväkseen taikaa ja ottaa vastaan antautujat, uhrautujat.

Siemenistä tuntemattomista, versoo tarinat kauneimmat ja koskaan emme ole kokeneet pelastuvamme. Edes kannella kalastusaluksen ja merellä Barentsin, kun hylkeet soittivat huuliharppujaan.

Ilmaan tupsahti tuoksuja ja korvissa soi, Deep Throatin Soundtrack.Ilmaisimme itseämme, spektaakkelin omaisesti ja harhaviettistä nöyristelyä välttäen.

"Mind if I smoke while you're eating?", vatsaa sateessa ja pakkasessa. Lumihangessa ja joku on pyöritellyt ukkoja, ne vietävät valloittavat vielä maailman.

Pimeydessä jättiläisiä ja olimme kuulleet tarinoita sotureista pohjoisen, hopea-aarteista sekä naisjumalista. Lomassa ryöstöretkien sekä teurastuksen, istui olkapäällä ajattelijoista suurin.

Keskeltä tuntemuksien kirjon, välähdyksiä elämästä ja muinoin joulupukitkin, kolkon harmaita ryysyläisiä. Kertoivat tarinoita sodasta ja metsä elätti, nuo pullon henkeen hukkuneet ja kartalta kadonneet sankarit.

Luminen jylhyys ja sekin piiskasi, loi hiljaisuuden ikuisen ja painosti tekoihin hulluihin. Rankaa varteen metsätien ja teurasjätteitä kouruun, kuunnelkaamme sähinää ja naalit taistelelemassa annoksistaan.

Kaupungeissa kaukaisissa majaili petoja tyylikkäitä, vilkkuvia valoja sekä menohaluja. Idea kukki yksinkertaisena ja aina tappiin, seuraavana päivänä tuuletellen boksiin.

Bongailun ilot sekä surut ja aistimme viettelypotentiaalin kosketuksen, Fronts napsinut aktiivisesti ja nostalgia humaltuu hurjasti, se taputtaa käsiään.

Kultahippujen leijaillessa, sydämen rummuttaessa ja katseiden kohdatessa. Nuori karjupoika, niin leikkisänä ja vihaisena, kun viimein purraan.

Hei, pärähti soimaan Fear ja nyt raikaa joulun iskusävelmä, railakas syttyy tuulelle. Halkoo sähisten ja kattauksessa hihat, ranteet sekä kypärä ja kuka helvetin hölmö pitää visiiriä raikkaasti leuassa?

North Bay vastaan Knights ja jääteatterissa villi sessio, runollisen ryskyvällä otteella. Myyttinen O, hetken sykki sekä velloi ja oli kotoisaa kuin lähtösaagoissa.

Tunnelman tulkit sinkoilivat, hetki hytkyi yllämme huolella ja jokin liikahti sisällä. Olimme yksin, ulvonta kaikui Frans Joosefin maasta ja ei ole siellä susia, on vain piinattuja sieluja.

Pohdiskelut filosofiset, rakastaja Durasin ja hyytävä tunnelma. Öisessä ulkoilmassa ja lenkkeilemme synkän siimeksen poluilla, kun oksat raapivat naamaa ja mieli halajaa henkilökohtaista lähtemistä.

Muistijäljet sekä esiintymiset, NOJHL ja tärinät sekä värinät. Kylmyyden kangistamana, hylättynä sekä orpona, HCH vihon viimeisestä luukusta.

Elementeiltään, niin elementeiltään ja surraan, surraan yhdessä. Sinä ymmärrät minua, Simone. Intohimoisesti, vaikka maailmassa ei olisi mitään hyvää.
 
Viimeksi muokattu:

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Eihän tuossa ollut taaskaan mitään helvetin järkeä, mutta tuli jotenkin kummasti Casablanca ja se sateinen kohtaus lopusta mieleen. Sinä ymmärrät minua, Simone. Intohimoisesti, vaikka maailmassa ei olisi mitään hyvää. Kaunis. Herkkä. Kyynel silmäkulmasta ja valot salista.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Pääni sisäinen apina vaihtoi lautaset pianoon ja alkoi itkeä.
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Tässä hieno avautuminen, diggaan:

Olisihan se pitänyt arvata, että joku oman elämänsä Alanyan sankari takertuu maantieteeseen. Euroopan rantakohteella tarkoitin kohteita, joissa alempien tuloluokkien suomalaiset ja britit käyvät halvoilla pakettimatkoilla dokaamassa. Kaikki eivät toki sijaitse Euroopassa, vaan näihin kuuluvat myös ALANYA ja muut Turkin kohteet, joitain Pohjois-Afrikan paikkoja ja Kanarian saaret. Jos Pekko ei ole vielä nussinut pilkkua kuoliaaksi, niin selvennetään samantien, että tiedän Kanarian saarten kuuluvan Espanjalle, mutta maantieteellisesti Afrikkaan. Olisi varmaankin pitänyt puhua Euroopan ja sen lähialueiden rantakohteista.
Kyllähän meno on näissä paikoissa junttimaisempaa kuin vaikkapa Tahitilla.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Pyrskähdyksen aiheutti nimimerkin Ilman sukkia viesti joululahjaketjussa. Puhelimella en suorita linkkausta tahi lainausta, kun netti tuntuu kaatuvan joka kerta.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös