Jatkoajan parhaat letkautukset, läpät ja muut vastaavat kirjoitelmat

  • 3 283 375
  • 7 387
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine

godspeed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Heikki Silvennoinen, Ali Leiniö
Johan nyt, laiskasti kirjoittamiseen suhtautuvasta palstapersoonasta tehdään jo kaikenkarvaista monilahjakasta taiteilijaa.
 

Jaws

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, San Jose Sharks, Slovakia, Baltimore Ravens
Itse tällaisena perus prinssidanieltukkaisena hesalaisena hipsterinä taas olen sitä mieltä, että tifoilussa kannattaisi omien juurien kunnioittamisen sijaan alkaa ironisesti apinoimaan muiden juuria. Kyllä siinä varmasti menisi kouvolalaisten macarena-tanssit väärille raiteille, kun nordiksella vedettäisiin esiin ennen ottelun alkua liekkitifo, jonka keskellä lukisi:''hifkin tähti ja kilpi on miun tribaalitatuointi''.

Boldaus minun.

Levotonta jo ajatuksen tasolla!
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
YLE Urheilun Pohjois-Kor... eikun Pohjois-Espoon toimitus pistää parastaan - @Syöttöpiste ketjussa Surkeaa urheiluruutu!
Onkohan Yle Urheilun toimituksessa vallalla pohjoiskorealainen tapa uutisoida ja asiaa on valvomassa espoolaisia toimittajia?

Ei nyt sentään vielä mene ihan näin tuo uutisointi:

"Suuri ja mahtava espoolainen jääkiekkoseura Blues jatkaa suvereenia voittokulkuaan maakunnan vääräuskoisia fasisteja vastaan. Kim Hir Schovitsin johtamat nerokkaat pelaajat voittivat suuressa hurmoksessa rakkaan johtajansa innoittamana JYPin eilen 9-0 ja ovat vain voiton päässä playoff-sarjan katkaisusta. Bluesin joukkue tulee marssimaan nerokkaan kapteeninsa innoittamina tänäkin vuonna mestaruuteen asti"
Kim Hir Schovits :D :D :D
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mielestäni ihan hauska viesti sen aiemman hölmöilyn jälkeen.

Joo, ei tää oo niin vakavaa. Pidin taannoista kommenttia Vahalahden loukkaantumisesta tyylittömänä ja turhana, toki siihen saadut alatyyliset vastaukset olivat vieläkin tyylittömämpiä ja turhempia. Tuo tän päivän kommentti oli hauska nimenomaan aiempaan kommenttiin peilaten. En ole otteluseurantaketjua tänään avannut tuota täällä ollutta linkkiä lukuun ottamatta, mutta osaan kuvitella, että mieliä on varmasti pahoitettu.
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
@kalkkifredi summaa kiitettävästi Hanoi Rocksin johtokaksikon tilanteen.


"Ei siitäkään pitkä aika ole kun Michael Monroe oli se Hanoin hörhö pirivieteri siinä hitaalla käyvän ylimielisen feikkimustalaisen vierellä. Nyt se on meijjän Maikkeli, joka tekee omilla ehdoillaan hyvää rokkia, jollaista soittamalla voi hyvin peitellä Nickelback-kusetusta keskellä Radio Rockin soittolistavapaata iltapäivää."

Linkki vie ko. viestiin.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
@Arsi Haakana Pelicans-osion Marko Jantusen toilailut -ketjussa:
Lätkäkeskustelu on suurimmilta osilta pelkkää hissuttelua, eikä uskalleta sanoa asioita suoraan.
- - -
Erään surkean ottelun jälkeen Jarna totesi Voiman studiossa: "Jos sulla ei ole sydäntä pelata Pelicansille, niin voit samantien lähteä v**uun täältä".
Hissuttelu ja asioiden suoraan sanomisen pointti on ainakin todistettu - täysin riippumatta siitä, että ketä juuri tällä kerralla on sensuroinut. Lisäilikö Jantunen omaan kommenttiinsa jotain tähtiä asiantuntijan roolissa? Sensuroiko Radio Voiman studioväki jotenkin Jantusen kommentteja ennen lähetystä? Vai... sensuroiko Arsi Haakana Jantusen kommentteja ennen Jatkoaikaan kirjoittamistaan?

Pelkkää hissuttelua ja housuunpaskomista yhtä kaikki!
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
@kahden suunnan sentteri iskee täydellisen pesäpallolyönnin suoraan takakentälle @MrMacmanaman :n antamasta syötöstä:

Lisäksi toimittajalta odottaisi vähän parempaa Suomea kuin tämä kappale:

"Pelaajien lisäksi Sport kiinnitti tiimiinsä kaksi uutta valmentajaa. Sportin peräsimessä jatkava Petri Karjalainen saa avukseen Sami Tervosen. Maalivahtivalmennuksen ottaa hoitaakseen Aki Näykki. Hän toimii myös joukkueenjohtajana. Valmennustiimissä jatkaa fysiikkavalmentaja Harri Yrttiaho."

Kuinka meni oma suomi noin niin kuin omasta mielestä? (hymiö)
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kaunis esimerkki Rauma - Pori menttaliteetista La 4.4.2015 Lukko - Tappara -ketjusta.

Nimimerkki Irtolapa paheksuu Ässäfanien osallistumista keskusteluun:

Tapparan ja Lukon ottelufoorumi pysyy asiallisena ja hyvänä. Hyvä että olette meitä vastaan, ettei tarvitse lukea Porilaisten väsyttävää provoilua. Toki ne yrittävät itseään tännekin tunkea.. valitettavasti. Mutta hienoa ja pitkää vääntöä Tapparan ja Lukon sarja, näyttää tähän kevääseen taas tuovan.

Puoli vuorokautta kuluu ja nimimerkki Ihmiskuula purkaa paineitaan baari-illan päätteeksi kommentoimalla Domi28 viestiä:

Valitettavasti Grönmanin "viisaudet" ovat itsestäänselvyyksiä.
Lähes yhtä huonoja kommentteja kuin Jutin aikoinaan maaotteluissa.
Muutoinkin kommentaattorien pitäisi olla puolueettomia ja lisäksi osata avata taktista puolta meille junteille.
Oskun puolivillainen kliseiden viljely ei palvele ketään.
Peleistä lyhyesti: molemmat kotivoitot ovat olleet täysin ansaittuja.
Hieno sarja jo nyt näin sivustakatsojan näkökulmasta. Toki Tapparan voittoa toivotaan....

Kausi ohi.

Kestity navetan remonttiin. Domi 28 on gyllä hiano nimi The real Olli_Lindholm ei ollu tarpeeksi urpo?
.
.
.
 

Minor

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tässä @Savon Detroit :n maalailussa Buffalo Sabres -ketjuun on sitä jotain:

Etelävaltioitten kuumassa tropiikin yössä, mustien miesten laulaessa puuvillapelloilla nyt vapaina miehinä keriessä pensaita ja "Hän-joka-on maissipellon takana- mummo istuu kutomassa puuvillasukkaa kuistilla. Puolikuu valaisee Carolinan taivaan ja jäähallin katto sinertää mukavasti, on huhtikuinen yö ja vieraita Buffalosta asti: Mummo murahtaa ja menee avaamaan Viasatin, polvi ei kestä hallille mennä. Pellolta loistaa jo mädänneen linnunpelättimen Halloween-kurpitsapää joka muistuttaa yhä enemmän anoppini ilmettä, kun tämä sai vaseliinia 80-vuotislahjaksi.

Viimeinen virke vaseliinia lahjaksi saaneen anopin ilmeestä tipautti tuolilta.. Oikeastaan koko postaus #750 ansaitsee maininnan.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Hyvät naiset ja herrat, valtavan pitkä viesti, mutta siitä huolimatta yksi parhaista teksteistä KOSKAAN Jatkoajan keskustelupalstalla by @ernestipotsi :

Olen nähnyt useamman tapauksen kuinka nuoresta varsasta kasvaa läpimätä poliitikko.

Poliitikoilla on usein hyvin samanlaiset taustat. Kaikki alkaa lapsuudesta ja ylihuolehtivista vanhemmista. Vanhemmat junailevat heidän pienelle Pasi-Eemelille omat polkunsa. Pasi-Eemelin isä ja äiti ovat juuri niitä tapauksia koulujen vanhempainilloissa jotka valittavat luokkaretkien järjestämisistä tai jotka jääkiekkojoukkueen vanhempaintapaamisissa tuovat itseään esille ja vaativat luistelutaidottomalle Pasi-Eemelille lisää peliaikaa ykkösketjusta. Valmentaja on hyvää pataa Pasi-Eemelin vanhempien kanssa, joten peliaikaa järjestyy. Pasi-Eemelistä tulee joukkueen kapteeni.

Ala-asteella Pasi-Eemeli on opettajan luotto-oppilas ja ainoa joka ei tappele välitunnilla. Hän tulee toimeen niin kiusattujen kuin luokan kovistenkin kanssa. Yläasteella Pasi-Eemeli liittyy oppilaskunnan hallitukseen, ja peruskoulun viimeisellä luokalla hänet äänestetään oppilaskunnan hallituksen puheenjohtajaksi. Pasi-Eemeli noudattaa vanhempiensa toiveita ja hakee lukioon. Hän myös pääsee sinne hyvin arvosanoin. Lukiossa Pasi-Eemeli kaveeraa yhteiskuntaopin opettajan kanssa ja käy kaikki kyseisen oppiaineen kurssit.

16-vuotiaana hän katsoo vanhempiensa kanssa kaikki vaalitentit, vaalivalvojaiset, tekee vaalikoneet yms. Lukion toisena vuonna hän menettää neitsyytensä Nelli-Jeminalle, joka on lumoutunut Pasi-Eemelin aikuismaisuudesta ja "fiksuudesta". Lukioikäisenä Pasi-Eemeli kokeilee ensi kertaa vahvoja aineita ja osallistuu puolue X:n nuoriso-osaston tapaamisiin. Ei helvetti. Samoihin aikoihin jääkiekkoharrastus on loppunut ja korvattu rippileirin isostoiminnalla, Amnestyn feissaroinnilla, kerhon vetämisellä tai muulla vastaavalla järjestöhomoilulla.

Pasi-Eemeli menee nettiin. Facebookissa hänellä on tuhat kaveria, Twitterissä 2000 seuraajaa ja Instagramissa hän poseeraa julkkisten (useimmiten poliitikkojen) kanssa tekopirteä ärsyttävä hymy naamallan. Yhden kesän hän jaksaa tehdä töitä apupojan kahvinkeittäjänä. Tämä on lähimpänä oikeaa duunia mitä Pasi-Eemeli tulee koskaan tekemään.

Pasi-Eemeli hakee yliopistoon ja pääsee sisään. Hän tietysti liittyy yliopiston ylioppilaskuntaan sekä kaikkiin mahdollisiin, osuuskuntiin, ainejärjestöihin ja vapaa-ajan kerhoihin joiden tarkoitus on lähinnä pönkittää vetäjiensä omaa egoa. Pasi-Eemeli kirjoittaa artikkelin Ylioppilaslehteen jostain tyhjänpäiväisestä parannusehdotuksesta. Yliopistossa Pasi-Eemelille tapahtuu jotain peruuttamatonta. Hän asettuu ensi kertaa ehdolle kunnallisvaaleissa ja pääsee läpi. Opiskeluaikana hän käy läpi vielä yhdet eduskuntavaalit, joissa hän ei vielä pääse läpi, mutta on tekemässä arvokasta (tirsk) vaalityötä puolueen konkaripoliitikoille.

Neljän vuoden aikana Pasi-Eemeli on oppinut kaveeraamaan puoluejohdon kanssa ja hänestä tehdään oman vaalipiirinsä nuorisomannekiini. Uutta voimaa (samaa paskaa) eduskuntaan! Pasi-Eemeli pääsee televisioon, radioon ja hänestä painetaan vaalimainoksia R-kioskin roskiksiin. Pasi-Eemeli kiertää pikkutakki päällä naama hymyssä vanhoja piirejä yliopistosta järjestöihin. Ota kahvia, saat pinssin, kynän, USB-tikun ja Pasi-Eemeli -kondomeja. Pane äänesi Pasi-Eemelille!

Pasi-Eemeli valitaan eduskuntaan. Ensimmäisellä kaudellaan hän kiertää maakuntia, erityisesti omaa vaalipiiriään varmistaen paikkaansa seuraavalle kaudelle. Toisella kaudellaan hänen puolueensa ponnistaa oppositiosta hallitukseen. Pasi-Eemelin kondomit ovat loppuneet ja hän saa perheenlisäystä Nelli-Jeminan kanssa. Sympaattisena perheenisänä Pasi-Eemelistä kuoriutuu vastuuntuntoinen poliitikko ja hänestä tehdään joku pikkuministeri. Hallituskausi ei mene ihan putkeen ja seuraavien vaalien jälkeen ollaan taas oppositiossa. Mutta koska Pasi-Eemelillä on karismaa, on hän tässä välissä Europarlamenttivaalien ääniharava. Brysselissä hän on muutaman vuoden ja sieltä käsin hänet valitaan puolueensa puheenjohtajaksi reilu vuosi ennen seuraavia eduskuntavaaleja. Suomi on saatava kuntoon, vain työllä voimme menestyä, kyllä kansa tietää ja verotusta oikeudenmukaiseksi. Lässyn lässyn lää. No, tämä uppoaa kansaan ja Pasi-Eemelin kannatus gallupeissa nousee kohisten. Viikko ennen vaaleja hänen puolueensa johtaa kyselyitä eikä näinollen tarvitse ottaa kantaa mihinkään. Pasi-Eemeli voi kaikessa rauhassa tekonauraa vaalitenttitoimittajan vitseille.

Pasi-Eemeli on pääministeri. Hän ja hänen kannattajansa korostavat kuinka hän on niin erilainen kuin edeltäjänsä. No, neljä vuotta taas menee eikä mikään muutu. Paitsi puolueen kannatus joka valuu kohti seuraavan kauden oppositiota. Pettynyt Pasi-Eemeli ilmoittaa puoli vuotta ennen kauden päättymistä siirtymisestään pois puolueen puheenjohtajan paikalta. Pasi-Eemeli saa suhteillaan 30 000e/kk työpaikan jostain turhanpäiväisestä virastosta. Yhden vaalikauden hän on siellä "töissä". Tämän jälkeen hallitusbingo näyttää jälleen suosiolliselta Pasi-Eemelin edustamalle puolueelle ja Pasi-Eemeli kaivetaan naftaliinista ääniharavaksi. Pasi-Eemeli on ja pysyy siellä hamaan tappiin asti.
Loistavaa kerrontaa, joka sisältää paljon todenmukaisia elementtejä liittyen politiikkaan ja siihen mukaan lähteviin henkilöihin. Tuollaisiahan nuo poliitikkojen urapolut melkoisen usein ovat, jos puhutaan henkilöstä, joka on ollut nuoresta pojasta/tytöstä lähtien mukana päätöksenteossa ja siinä raadollisessa maailmassa, mitä nykyaikainen eduskuntatyö vaatii.

Tässähän olisi ihan oman saagansa paikka; Pasi-Eemelin nuoruusvuodet, Pasi-Eemeli kuntapoliitikkona, Pasi-Eemelin eduskuntaura alkaa jne. Eli siis, ehdottoman loistava viesti, jonka arvostan todella korkealle sen puhuttelevan ja mielenkiintoisen kirjoitusasun takia. Aina ei tarvitse heittää hassua läppää saadakseen porukan hyvälle tuulelle, joskus riittää napakasti tehty satiiri. Tosin tämähän on monelle komedian ystävälle itsestäänselvyys.
 
Apulais-GM analysoi NHL-puolen draft-ketjussa nimimerkin Snagari lottoennakkoa erittäin osuvasti:

Uskon ja myös toivon NHL:n järjestävän McDavidin Torontoon tai Arizonaan.

Olikos se Bettman juutalainen, kyllä, Googlesta tarkistin. Varmaan monet seurojen omistajaportaisiin kuuluvat ovat myös juutalaisia, joten voihan olla, että siellä ostetaan ja myydään lottopalloja. Tiedä vaikka olisivat vapaamuurareita myös ja skientologeja ja liittyneet Zeitgeist-liikkeeseen. Joku bilderbergiläinen saattaa myös olla mukana arvontaa suhmuroimassa.

Jos nimimerkillä Snagari olisi suosituksia tuolla käyttäjien keskinäisiä vetoja käsittelevässä ketjussa, ehdottaisin hänelle pientä vetoa siitä, meneekö ykkösvaraus Torontoon tai Arizonaan.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Vaalien tulosseurannasta:
Persujen hallitusprojektina voisi olla vaikka Bordellit lailliseksi Suomeen. Saksa saa noin 15 miljardia vuodessa verotuloja kyseisestä ammatinharjoitamisesta. Suomen asukaslukuun verrattuna täällä voisi tulla 2 miljardin verotulot. Nussitaan Suomi velattomaksi.
Poliitikot etunenässä. Tosin laskuvirhe tässä laskelmassa on, ei tulisi kuin miljardi.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Vaalien tulosseurannasta:

Poliitikot etunenässä. Tosin laskuvirhe tässä laskelmassa on, ei tulisi kuin miljardi.
Saisikohan pienituloiset KELAsta panolappuja? Tai jos perustulo maksettaisiin valtion bordelleissa. Siinä pantaisiin kyllä tosiaan talouden pyörät liikkeelle.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Saisikohan pienituloiset KELAsta panolappuja? Tai jos perustulo maksettaisiin valtion bordelleissa. Siinä pantaisiin kyllä tosiaan talouden pyörät liikkeelle.
Mä oon täällä ennenkin sanonut että mun mielestä valtion tai kunnan kannattaisi maksaa mielenterveysongelmista kärsiville kerran kuussa risteily Tallinnaan. Vähän kuppia ja tissiä jne. Kela korvaisi vaikka halvimman hostellin mukaan jne. ja itse sitten maksaisi erotuksen jos jotain luksusta kaipailee.

Vähenis varmasti kaikki jonot puolella. Jätkät olis reissun jälkeen kaks viikkoa virne naamalla ja sitten seuraavat kaks viikkoa ne virne naamalla odottelis seuraavaa reissua.

Parasta siinä on se jännitys kun ei tiedä avaako oven 18v pystytissi vaiko 45v kurppanaama. Ja rehellisesti sanottuna mulla on ikävä sitäkin kun sen jälkeen lähestulkoon jossain lumihangessa yrität pestä munia ja toistelet perkelettä. Niin ja eihän suurin osa jätkistä edes tiedä millaista se on kun sä oot se kingi. Ei missään roolileikeissä pääse lähellekään vastaavaan. Huonointa maksullisissa taas on se, ettei sen jälkeen normiseksi tavismuijan kanssa tunnu miltään...
 

Nick Neim

Jäsen
Mä oon täällä ennenkin sanonut että mun mielestä valtion tai kunnan kannattaisi maksaa mielenterveysongelmista kärsiville kerran kuussa risteily Tallinnaan. Vähän kuppia ja tissiä jne. Kela korvaisi vaikka halvimman hostellin mukaan jne. ja itse sitten maksaisi erotuksen jos jotain luksusta kaipailee.

Vähenis varmasti kaikki jonot puolella. Jätkät olis reissun jälkeen kaks viikkoa virne naamalla ja sitten seuraavat kaks viikkoa ne virne naamalla odottelis seuraavaa reissua.

Eli nykyisen viinarallin sijasta ihan oikeaa ja kunnon pillurallia? Ei mitään torinkulmalla leikkimisiä?
 

regularflex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
@haunted shores sai aikaan spontaanin naurunreaktion eroa-armeijasta.fi ketjussa vastaamalla KiVin kysymykseen.

Tätäkö varten esi-isämme taistelivat?

Tämä on validi kysymys.

Onkohan se nyt niin, että tällä hetkellä vallalla joksenkiin senlainen käsitys, että meillä suomalaisilla on kahta geneettistä perimää, eli toisten esi-isät tulevat jostain kaukaa idästä ja toisten sitten jostain Espanja/Ranska -alueelta? En ole asiaan perehtynyt lainkaan, joten tämä on mutua ja lähteenäkin taisi olla Ilta-Sanomat tai jokin muu yhtä vakuuttava tieteellinen julkaisu muutaman vuoden takaa.

No, yhtä kaikki. Itsekin rupesin miettimään, että ihan oikeastiko tätä varten esi-isämme taistelivat. Munasillaan kirmaillut mongolialainen hemmo hakkaamassa kivellä jotain amurintiikeriä ja vastaavasti kiharat hulmuten villihevosten perässä pitkin Ranskan rantoja kiitänyt alfauros. Ja mitä siitä saivat palkinnoksi. Eroa-armeijasta.fi sivuston? Ei jumalauta kyllä ole tämä se Suomi jonka minä tunnen.

Elän kuplassa.
 
Nimimerkin erku letkautus KHL:n tulevaisuutta käsittelevässä ketjussa sai nauramaan ääneen:

Siinä missä NHL:ää ja Liigaa ohjaa ensisijaisesti bisnes, KHL:ssä taas urheilu on keskiössä.

Sehän tekee kyllä sarjasta selvästi urheilullisemman, kun ei tarvitse rahoittaa seuran toimintaa joillain pääsylippu- ja fanituotetuloilla.
 
K

kiwipilot

Hyvä haku RäpyläRepeltä:

Mikä täällä niin paljon lyhennelty VVM on?

Vihreiden takapiru ja taustavoima Ville-Veikko Mastomäki. Ilmeisesti vetelee oikeasti naruista ko. puolueessa. Hänellä on kuulemma myös erittäin hieno nahkasalkku, jonka kansanedustajat muita puolueita myöten haluaisivat varastaa itselleen. Varsinkin hallituspuolueiden henkilöt, osoittaakseen herruutensa.

Ville-Veikko Mastomäki | Vihreät - De Gröna

Kiitos. Itse yritin googlettaa, mutta ei osunut tuo jannu silmään.

Jollakin leikkaa. Ja jollain ei.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös