Jatkoajan parhaat letkautukset, läpät ja muut vastaavat kirjoitelmat

  • 3 283 578
  • 7 387

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kysymyksiä moderaattoreille-ketjussa käydään vuorokaudenaikaan sopivaa väsynyttä keskustelua linkkien kuvaamisesta. Leon sai listallaan nauramaan, varmaan väsymyksen syytä sekin:

Kuvailen tässä 99% kaikista linkeistä:

1. Paska musavideo youtubessa
2. Hitler-parodia youtubessa, nauratti vielä tokalla kerralla
3. Joku lortto vähissä kuteissa, jonkun mielestä seksikäs
4. Epäselvä pysäytyskuva epäselvästä taklaustilanteesta
5. Scott Stevensin top-10 taklaukset youtubessa
6. Facepalm

Viides kohta sai nauramaan ääneen, joskin hillitysti, ettei vaimo herää. Liian monta vuotta Jatkoaikaa lukeneena tuo vaan nauratti ja naurattaa vieläkin, koska se nyt vaan on tai ainakin on ollut totta. Luuletteko, että kukaan ei noita enää tosissaan linkitä vertailukohdiksi? Luulette väärin.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Mietinpä vain, kuinka Ketun kanojen mahtoi käydä, kun Kettu "vastasi jotain nopeasti"...
Heh... kiitos kysymästä - oikein mainiosti!

Tosin jossain puolivälissä, kun tekstintuotto lähti jälleen kerran vähän lapasesta, otin kanat hautumaan. Olivat erittäin maukkaita ja mehukkaita. Ainoa hieman häiritsevä tekijä oli, kun Texas Peten Hotter Hot -kastiketta lorahti aavistuksen liikaa kattilaan. Tai ehkä en vain ollut taas tottunut makuun/tulisuuteen, kun viimeksi tuota kastiketta on tullut tehtyä kesällä 2012.
Jollain tavalla arvostan tuota Mr. Foxin pilkuntarkkaa pedanttisuutta sekä asioihin perehtymistä - ainakin näin virtuaalielämässä.
Kiitokset tästäkin!
Siitä taas en ole niinkään varma jaksaisinko tuollaista tyyppiä oikeassa elämässä.
Et jaksaisi! Ei ketään jaksaisi!

Ehkä tästä pikkutarkasta pilkunnussimisesta ja pisteennaimisesta on kehittynyt mulle vuosien varrella sellainen oma "scholli-trolli" Jatkoaika-rooli? Myönnän kyllä, että välillä tulee vedettyä sitä vähän yli. Kyllä mä tiedän, että mä pyrin oikeassakin elämässä tarkkuuteen ja omaan jonkin verran pedanttisia piirteitä. Ehkä täällä Jatkoajassa vain tulee välillä vähän ylilyöntejä?

Nyt kahvit mukiin ja takaisin pihalle nauttimaan ilta-auringon viimeisistä säteistä.
 
K

kiwipilot

Ja mitäs sitten tehdään kun homot saa adoptio-oikeuden ja alkavat kasvattaa homoja lisää? Pahimmassa tapauksessa tässä kuolee koko porukka sukupuuttoon. Sitten kun homoja on enemmän mitä luonnollisesta ihmissuhteesta nauttivia niin saattaapa olla että homo keksii sortaa heteroa kun heteron esi-isä aikanaan pakotti homot pysymään kaapissa. Ja kun homot saa adoptio-oikeuden niin vaaditaan kohta että jokaisessa työpaikassakin pitää olla homo. En edelleenkään ymmärrä mitä tekemistä sillä on tasa-arvon kanssa että mies ja mies voivat adoptoida lapsen kun se ei kerran luonnostaan ole mahdollista.

Kyllä tässä olisi parempi käydä aseisiin ennenkuin homo alkaa vallankumoukseen.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Huikeaa tykitystä tuossa yllä. Andre Wikströmin homosketsi on saanut seuraajansa.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Mr. Foxin hyvä kiteytys porilaisista ja samantien teorian vahvistava "kuitti".

*klips*

Ehkä porilaisillekin avautuu heidän oma idiotisminsa.

Toi järjetön alemmuudentunne ja välitön tarve puolustella itseään, Poria, Ässiä jne. on ainoa asia, jota mä oikeasti opin vihaamaan porilaisissa ja porilaisten luonteenpiirteissä sen neljän vuoden aikana, jonka siellä asuin. Aivan sama mistä asiasta porilaisia tai Poria tai Ässiä kritisoi, niin alkuasukkaiden ensimmäinen vastaus oli aina suu vaahdossa heitetty: "Vittu, sun oo mikään pakko tulla tänne. Painu takaisin sinne Turkuus!"Koppa kaljaa = 25€ veto, että TPS on korkeintaan neljäs runkosarjassa?

Ja vastaus:

Alemmuudentunne? Täytyy kyllä sanoa, etten sitä tunnista itsessäni enkä myöskään muissakaan tuntemassani porilaisissa. Koen, että se on tervettä itseluottamusta, ylpeyttä porilaisuudesta sekä rakkautta omaa kotikaupunkia kohtaan.

Alkuasukkaita ja alkuasukkaita, en yhtään ihmettele saamaasi palautetta kun oma asenteesi on kuvatunkaltainen. Olisit varmaan ollut tyytyväinen kun kaikki olisivat kilvan kehuneet Turkua, tätä suomen rakastetuinta kaupunkia kilpaa ja kertoneet sinulle kuinka he oikeasti haluaisivat asua siellä, kotikaupunkinsa sijaan.

"Ei oo. Ite oot".

Loppuun ns. rasistikortti itseäni puolustaen. Eli on mullakin porilaisia kavereita ja tunnen monta muuta. Juuri tuli käytyäkin kun meikän osittain järkkäämä kiertue osui myös Monttuun.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.

dorka

Jäsen
Istanbul on hyvä kohde niille, jotka tykkää syödä kebabia ja johtuen vahvasta bakteerikannasta seudulla nauttia sen jälkeen ruokamyrkytyksestä loppureissusta. Myös jos tykkää aivan vitun hikisellä ihmismassoja (erittäin karvaisia) pursuavilla basaareilla olla jokaisen helvetin karvakäden ahdisteltavana ja hihasta nyvittävänä, niin ehdottomasti liput varaukseen. Myös jos jotain päätät ostaa, niin ole valmis tinkimään niin helvetisti siitä piraattimatosta siellä 35% lämmintä olevassa messuhallissa, jossa kosteusprosentti huitelee 85% tuntumissa.

Naisen kanssa kannattaa aina lähteä Turkkiin, koska paikalliset ovat hyvin jääviä porukkaa naisten ahdistelun suhteen, eivätkä suinkaan tule vaimollesi tarjoamaan joka perkeleen välissä jotain kukkaa, hattua, tissin puristusta tai tarjousta pillunnuolemisesta.

Jos tykkäät brenkutella ja nauttia hyvästä yöelämästä, niin Istanbul sopii tähän hyvin jälkimmäisen suhteen. Hyviä baareja ja paikkoja on paljon, mutta vain puolessa niistä myydään alkoholia. Myöskin kännipäissäsi on mukava pyöriä hotellille takaisin, kun joku jihadisti vetelee sinut kylmäksi ja varastaa arvoesineet samalla matkaasi, ihan vaan sen takia, kun perkele menit juomaan olutta ja Allah ei katso sitä hyvällä.

Suosittelen jo tässä vaiheessa hakemaan avioeroa, koska ainoat syy minkä takia oikeasti voisin kuvitella vaimosi haluavan Istanbuliin on:

a) vaimosi on seksisuhteessa paikallisen pizzerian pyörittäjän kanssa ja haluaa vähän kokeilla ihan orginellia dööneriä

b) vaimollasi on jo valmiiksi dööner odottelemassa Turkissa

Pitäkäähän hauska reissu ja ostakaa paljon tuliaisia!

Nauroin tälle aivan helvetisti. Loistavaa tekstiä!
 

Värilasiton

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
TPS:n kausiketjusta Laihis heitti ihan ainakin muhun uppoavan hauskan jutun, liittyen tuohon Rauman edustusjoukkueeseen.

Onko muuten kapteenistoa mietitty? Lähdetään nyt sillä oletuksella, että Koivu ei tule (jatkaa amerikassa, lopettaa tai menee Lukkoon), niin mielestäni kapteenisto voisi olla seuraava:
 

JJT

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
JYP-osioon ilmestyi pienen tauon jälkeen yltiöpositiivisuutta edustava viesti, mutta onneksi myös vastapuoli on hereillä:

...
Marko Virtanen on JYPin stephenelop. Toivotaan että KHL:n kaatuessa Jokerit ostavat JYPin liigalisenssin pois kulkemasta.

...

Ei parhaillaan oikein hyvältä näytä JYPin vetovoima. Ehkä Kari Tyni voisi tehdä avoimen kirjeen pelaajille?
 

Setit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Kovasti tulee mieleen MSG:llä näkynyt kyltti "Kurri get a wheelchair" mieleen. Eipä silti, tiukkarupisia jätkiä kaikki tyynni.

Hieman nauratti, on tarina sitten tosi tai ei.
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Savon Detroitin viimeaikaiset höpinät. Hervotonta läpändeerusta! Viesteistä ei voi millään valita parhaita, kaikki silkkaa timanttia.
 

Kaiuni Alen

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, kaikki menestyksekkäät jalkapallojoukkueet
Se on hauskaa, koska se on totta.

Mitä vittua? Onko nyt tosissaan niin, että tällä palstalla melkein jokaisessa ketjussa on vittuilua ja vinkumista? Johtuuko tämä kesästä vai mitä helvettiä?
Keskustelun taso on tällä hetkellä niin monessa ketjussa ihan perseestä, ei sillä etteikö forumihommissa pitäisi ymmärtää aika hyvin että asian vieressä ollaan yhtä paljon tai enemmän kuin asiassa.

Tuntuu että joka puolella menee keskustelu johonkin massapsykoosiin, jossa tarkoitus on teurastaa joku tai jotkut nimimerkit russofiileinä, juntteina, natseina, jokerifaneina, kärppähomoina, kasvissyöjinä, erkuina, isomunaisina, teineinä tai vittu ihan minä vaan.

Kaiken skeidan alle hukkuu ihan helvetin paljon hyvää asiaa. Oikeasti tällä palstalla on takuuvarmasti itseään fiksumpia ja valveutuneimpia kirjoittajia, joita on nyt itse lukenut joku lähemmäs kymmenen vuotta. Itse täältä on saanut ja tulee varmaan jatkossakin saamaan ihan helvetisti infoa, ajattelemisen aihetta, viihdettä ja ihan mitä vaan "bonsua". Kunhan vain kaikki se hyvä olisi helpommin löydettävissä.

Vittu jokaiseen ketjuun pitäisi laittaa käyttöohjeet. Tässä ketjussa se olisi:
-Kirjoita joko siitä mikä sinua vituttaa (vaikkapa helle)

Siihen vastataan:
-Jep minuakin vituttaa helteet, onneksi kohta on talvi
tai
-Itse tykkään helteistä mutta vituttaa että kunnon pärynäjäätelöä ei saa mistään

Ei:
-Vittu että mua vituttaa ne jotka valittaa helteistä kun kerrankin on saatana lämmin tässäkin paskamaassa jossa ei osata mitään muuta kuin hyysätä neekereitä, vaikka meille työttömille voisi maksaa ne samat rahat vaikka kaljoina. Vitun päärynäjäätelöäkään ei tarvii koska se on paskaa ja kaupassa on 300 muutakin jäätelöä, ei ihme että tollainen homoneekeri vinkuu jäätelön perään kun ei ole mestaruutta voitettu kolmeen vuoteen. Hyvää matkaa sinne KHLään vitun Kari Tyni, Teemu mäkin itken Sokean Reetan kanssa. On vain yksi väri ja se on paska ja kiitos vaan teille veteraanit, Nybari, Hjallis ja Spede.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös