Jatkoajan parhaat letkautukset, läpät ja muut vastaavat kirjoitelmat

  • 3 281 882
  • 7 387

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jalkapallo - Yleinen keskustelu-ketjussa väännettiin eilen siitä menikö Ballon d'Or oikeaan osoitteeseen. VilleLeino kävi vaahtoamassa Messistään jotain asiattomuuksia kyseisessä ketjussa, ja nimimerkki Jeffrey löi melkoisen kunnarin tuon lapsellisen Messi-hehkutuksen ja samanaikaisen vielä lapsellisemman Rolle-dissauksen jälkimainingeissa:

Messi on kiistatta maailman paras jalkapalloilija yhdeltä ominausuudeltaan. Nimittäin veronkierrossa Messi on täysin ohittamaton. Järjestelee myös jatkuvasti loistavia tilaisuuksia kavereilleen. Taattua Etelä-Amerikan laatua.

Aika osuva, tämä pelikavereille paikkojen järjestely myös aspekti jota ei sovi unohtaa. Hörähdin tälle muutamaan otteeseen.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Laitapuolen Hyökkääjä heittäytyy runolliseksi ja teksti on kyllä visuaalisesti kauneinta mitä olen toviin lukenut:

Samaan aikaan joku neiti sivelee vaimonsa pimpelooraa - paljaaksi ajeltua tota kai, ettei suuhun vaan pääse eksymään ällöä häpykarvaa - siinä toivossa, että pääsisi lempimään tuota voitelujärjestelmällä varustettua, herkkää rakkaudenaukkoa illan päätteeksi. Korvaan supistaan rakkauden tunnustuksia, jotka saisivat siirappisuudessaan Tommy Tabermaninkin kääntymään haudassaan, samalla kun hyväillään tuota siroa naisvartaloa hellällä otteella rakasteluun valmistautuessa. Melko homoa touhua.

Rakkaudenaukko, tuo sana tulee muistaa!
 

Hiker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jalkapallo, jääkiekko, yleisurheilu
Onneksi kirjoitit suoraan tähän ketjuun.

Onneksi!

Yllättävän pienellä byrokratialla tällaistakin ketjua ylläpidetään. Tännehän voi kuka tahansa kirjoittaa tai linkittää sellaista, mikä ei ole yhtään hauskaa. Monilla käyttämilläni kansainvälisillä keskustelupalstoilla tämä homma toimisi paljon paremmin. #SuomiOnRikki
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Kiusallisia tilanteita arkielämässä -ketjusta:

Kaverin tuttu oli Outokummun uimahallissa saunassa, jossa oli ollut myös samaan aikaan pari eläkeikäistä miestä lauteilla. Olivat jutelleet harrastuksistaan ja toinen näistä herroista intoutui kertomaan voimistelu-urastaan niin innostuneena, että päätti heittää molemmat jalat niskansa taakse ikään kuin osoituksena notkeudesta vielä vanhoillakin päivillä. Kun jalat oli niskan takana, vatsalihas antoi hivenen periksi ja anuksesta luiskahti pökäle lauteelle. Oli ollut kiusallinen tilanne saunojille.

Mietin tuossa, että jos moinen olisi käynyt Pisin Kääpiö 186:n tarinan naishenkilölle, niin kuinka pahasti hän sitten olisi romahtanut jos pierusta tulee jo itku.

Eijjumalauta!
 

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
Ei olla Kuopiossa kovin varmoja pelaajien myynnistä, ainakaan nimimerkki Zorban mielestä.
Onko Kuopiossa mitään hajuja ketkä pelaajista olisivat mahdollisesti lähtökuopissa Mashurin? lisäksi. Tietää vähän seurailla otteita tänään kentällä. Omasta nipusta kiinnostaa uunituore ruotsinboika.

KalPan tämän illan kokoonpano tuosta näkökulmasta:

Myynnissä - Myynnissä - EiTaatustiKelpaaKellekään
VMP - VMP - KoskematonKapanen
Junnu - KoskematonKinnunen - EiKelpaaKellekään
Junnu - JokuVitunRiekkinenVoisiKelvataJollekin? - YlipalkattuHyrrä

Korkeintaan vuokralle, pitkä sopimus - Junnu
Floppi pitkällä nousevalla sopimuksella... - Junnu
Liigan Huonoin - Junnu

Imuri
(Vielä pahempi imuri)
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Ei olla Kuopiossa kovin varmoja pelaajien myynnistä, ainakaan nimimerkki Zorban mielestä.
Nimim. Savon Detroit kertoo samassa ketjussa jo etukäteen, mikä on "kupletin juoni" ko. ottelussa:
Ensiksi: onnittelut porin ässille SM-hopeasta 2014! Maistuu varmasti kuitenkin himmeämpikin mitali mestaruuden jatkoksi.
Jaa, että mistäkö on kysymys?
Vastaus: The Papu-Plan! Velhovalmentaja U.D.G. Laukkanen on tahallisesti valmentanut KalPan viimeiseksi, sillä tänä iltana aloitetaan ennennäkemätön nousu 14. sijalta play-offseihin 9.sijalle ja suomen mestariksi! Operaation kruunaa aloittamalla voittaminen hallitsevasta mestarista ja komeasti kotihallissa.
Kun ässät on kaadettu KalPa marssii 16 ottelun voittoputkella suoraan halki offsien häviämättä suoraan mestariksi: Samassa imussa myös ässät löytää uudelleen inspiraation ja seuraa offsien 10.sijalta KalPaa loppuotteluun asti, missä KalPalle mestaruus voitoin 4-3 äärimmäisen niukasti. Pekka Virta myhäilee melkein tyytyväisenä kravattiaan oikaisten että nyt ei puutu kuin se kulta häneltä enää, tulihan tästä sittenkin ihan hyvä kausi. Porissa on toiset hopeajuhlat joihin matkustaa osa kuopiostakin koska toriparkki on liian kallis juhlille ja seura säästää pronssivuoden tapaa juhlakuluissa.

Illan ottelu siis suuren spektaakkelin alkusoitto, 4-3 jatkoajalla ratkaisee Pavlikovski joka on paraikaa piilossa yleisövessassa eikä tsekissä.

Carambaa! Kiekko jäähän!!
Pavlikovskille peukku!
 

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
Nimim. Savon Detroit kertoo samassa ketjussa jo etukäteen, mikä on "kupletin juoni" ko. ottelussa:

Pavlikovskille peukku!
Meinasin siihen jo kommentoidakkin että hopea on se mihin tuolla joukkueella tällä kaudella pystyy. Aina ei voi voittaa, ei edes joka kausi.
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuolla SM-liiga in English 2-ketjussa nimimerkki FASlapsi (sorry, jos nimi tuli kirjoitettua väärin) kertoo erittäin vivahteikkain sanoin ja kielikuvin Turun jääkiekkoilun tämänhetkisestä tilanteesta. Suosittelen tutustumaan.
 
Viimeksi muokattu:

Melko Huono

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Putosin kyllä totaalisesti tuolle kysymykselle. Osu ja uppos. Kaikki jotka on käyny parin päivän sisällä lukemassa vitutus-ketjua tietää mistä on kyse.

Nyt on menossa viides päivä vatsataudissa. Kahtena viime yönä olen nukkunut vain muutaman silmällisen, koska mahaan koskee niin saatanasti. Mistään leikkilääkkeistäkään ei ole tietenkään mitään hyötyä. Tulkaa joku lyömään minua morfiinipiikillä perseeseen. Kyllä vituttaa.

Minkä merkkinen läppäri sulla on???
 

Stigu

Jäsen
Käyttäjänimetön nousi kertaheitolla omalla listallani The Äijäksi tällä heitolla Naisasiat-ketjussa. Olen kade!

Onko muuten F kaukana A:sta aakkosissa?

Naisjutuista sen verran, että pieni ongelma on se, että tuo yksi nainen saa orgasmeja liian nopeasti. Se on aina valmis. Sitten kun sitä panee, niin 20-30 sekuntia ja se saa. Sitä värinää sitten tovi ja ehkä puolen minsan päästä taas uudelleen, kun olotila on sen verran tasoittunut. Ja taas se 20-30 sekuntia ja se saa. Joskus on varmaan mennyt allekin tuon 20 sekunnin. Koeta siinä sitten itse lämmetä, kun homma pitää aina keskeyttää. Kerran laskin, että montako kertaa se sai. 23 kertaa. Pano kesti alle tunnin. Ei ole helppoa. Lisäksi hän on menossa tissienpienennysleikkaukseen. Siis nainen on noin 160 cm pitkä, painaa 55-60 kg ja tissit on kaukana A:sta oleva aakkonen.
 

Kaiuni Alen

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, kaikki menestyksekkäät jalkapallojoukkueet
Olihan tuo Joe Plopin heitto aika muikea.

Ehkä olen vain väsynyt, mutta Kalikankoston kommentti KalPa-osiossa jonkun toisen kirjoittajan heitosta, että Laukkanen ei saisi edes Blackhawkseja menestymään Liigassa aiheutti pienet naurunkullikkaiset:

Mitä posketonta tuossa Laukkanen / Chicago väitteessä on? Itse sanoisin, että se on ihan 50/50. Käyppä Bob pyörimässä viikko Laukkasen kaverina niin huomaat ettet osaa sitoa edes kengännauhojasi enää:)

Heheh...
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Benicion yksirivinen...

Tässä linkki kyseiseen viestiin ja tässä vielä kokonaisuudessaan Vanha Lenin viesti, johon benicio vastasi. Se mikä mua nauratti, oli Cemetery Gatesin vastaus tuossa benicion viestissä esiintyvään harmitteluun kuivasta ilmasta:

benicio kirjoitti:
Vituttaa kuiva ilma. Pitkään jatkuneet pakkaset on aiheuttanut sen, että koko äijä on ihan korppu ja raaVituttaa. Kai pitäisi rasvata, mutta vituttaa sekin.

Kaitsulle terveisiä.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Juu, jostain syystä tuosta tuli mieleen napakympin kaitsu. Vituttaisihan se varmasti Kaitsua rasvailla asioiden nykytila huomioiden.

Edit: häh, ei se ookkaan kuollut.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös