Jatkoajan parhaat letkautukset, läpät ja muut vastaavat kirjoitelmat

  • 3 282 924
  • 7 387

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Seuraava viesti yhdistettynä nimimerkkiin ei naurattanut, mutta pisti hymyn huulille. Kiitos Ylähirsi, piristit päivääni.

Loistavaa Ruotsi, en olisi kestänyt jos Venäjä oli päässyt finaaliin.

Tämä siis nuorten MM-kisojen otteluseurannassa. Korjasin viestiä sen verran, että sanoista tuli kokonaisia.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
-Kantor- tiivistää hyvin Axborin kootut letkautukset.

Jatkoajan keskustelupalsta - Yksittäisen viestin lukeminen - Mika Partanen HIFK


Enkä laita tätä edes millään pahalla kumpaakaan kirjoittajaa kohtaan, vaan enemmänkin noissa naurattaa tämä HIFK:n tiedotuspolitiikka

Kyllä hörähdin tuolle viimeisen kohdan totaaliavautumiselle, esihistorialliset pulunpaskat. Selkeästi AN:llä on palanut vati lopussa oikein kunnolla, olisko taustalla joku 8-1 anaaliryöpytys ilmalassa tjsp =)
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Olikos täällä optimismi-ketjua? No, koska sarkasmitutkani päästi savut ulos, pistän tänne:

Kerho on nyt niin kovassa kunnossa, että huonollakin pelillä päästään pisteille. Liigan vaikeimmin varsinaisella peliajalla voitettava joukkue.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Elämä on kovaa. Ei riitä edes että on oikeassa; sitä vittuillaan. Mängimies kouluttaa Andymoog vaikka jälkimmäisellä on tuttuja Jenkeissä!
Jenkeissä asuvan tutun mukaan lakko on ohi. Tosin missään virallisessa tahossa tätä ei näytetä vielä vahvistettavan. Toivotaan että tuttu on oikeassa ja saadaan oikeakin sarja jo käyntiin ja Kingsien viiri kattoon. Tämä olisi kyllä paras uudenvuoden uutinen!
Laitoin yllä olevan viestin uudenvuodenaattona ja sain aika paljon shittiä. Kuinkas sitten kävikään, DROP THE PUCK!

Joko jollain on tietoja mistä saa mahdollisimman hyvät kanavapaketit jne vai striimaillaanko juhannukseen saakka...
Mun kaveri sanoi jo kesällä että änäri alkaa viimeistään tammikuun 19. pvä ja sille naurettiin - päin naamaa!

Kanavapaketeista kannattaa rohkeasti kysyä suoraan kaveriltasi, joka on aina askeleen edellä kaikkia. Kaikkia paitsi mun kaveria.
 

Dale Cooper

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Mother Nature Hockey
Stigulta kerrassaan huikea vuoropuhelu-viesti (koskee siis Corey Elkinsin signaus/mitäikinätoimistollatapahtuukaan -casea)

Veikkaan, että Coreyn sainaus on edennyt jotenkin näin:

Tom: Kori?
Corey: Yes Corey on the phone
Tom: This is Tom "The Caravan Cruises" of Finland! Are you ykköskori guy?
Corey: uuh.. I'm Corey Elkins. You are Tom Cruise!? Gorgeous!
Tom: Cut the bullshit. I do not know any George S. We need you to play!! From here watches!
Corey : Okey, so you watch from there when I play? What's the play? Mission impossible four?
Tom: Yesyesyes.This is mission impossible four me. Here. And Now. I give you Big Money.
Corey : How big?
Tom: I cannot tell. We do not inform about unfinish business. You are american. That means you are unfinish. Sorry. But you come here. I pick you up in my Zeitgukel, so you do not miss any games there and you can play in two leagues at the same time. Done deal.
Corey : Zeitgukel?????? Is this a joke?
Tom: Do NOT talk to me about Jokerit!!


020202: 020202, miten voin auttaa?
Tom: Yhdistätkö mut YLE uutisiin, pitäisi ilmoittaa yhdestä isosta kalasta.

It's funny because it's true.
 
Näppäimistöni sai kirjaimellisesti kyytiä tuon viestin luettuani.
Ihan uteliaisuuttani tahtoisin tietää, kyydititkö itse näppäimistöäsi vai tilasitko sille esim. taksin? Näppäimistön kyydittäminen kuuluu kyllä ihmisten erikoisiin tapohin, paitsi jos on tulossa Gigantista kotiin. Erikoista olisi toki myös, jos joku antaisi näppäimistölleen "kyytiä".
 

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ihan uteliaisuuttani tahtoisin tietää, kyydititkö itse näppäimistöäsi vai tilasitko sille esim. taksin? Näppäimistön kyydittäminen kuuluu kyllä ihmisten erikoisiin tapohin, paitsi jos on tulossa Gigantista kotiin. Erikoista olisi toki myös, jos joku antaisi näppäimistölleen "kyytiä".
Arvasin, että tähän tartutaan, mutta tartutaan sitten, kun minäkin tartuin letkautukseen.

Näppäimistö sai kyytiä ihan syljen erityksen muodossa. Oli pitänyt heittää, että nyt lensi syljet näppäimistölle, mutta se ei olisi kuulostanut hyvältä.
 

Anonymous

Jäsen
Mun piti saada yksi paketti Barcelonasta. Se lähti 2.1 UPS:n standardilla. En ajatellut, että sillä on väliä, että tulee standardilla kun ei ollut kiire. Trackingissä luki, että 8.1 by end of business day olisi delivery. Ajattelin, että käy, no problem, mutta ihmettelin, kun se oli jo 3.1 ollut Frankfurtissa eli vajaa päivä sen jälkeen, kun lähetettiin Hospitalet de Llobregatin UPS:n pisteestä eteenpäin. Ajattelin, että saattaa tulla siis nopeammin. Kuitenkin sitten 4.1 se olikin Köpiksen tuntumassa Tanskassa skannattu. Tämän jälkeen se katosi muutamaksi päiväksi, mutta 8.1 skannattiin tulleeksi klo 3 yöllä ja klo 7.36 se oli skannattu lähteneeksi auton kyydissä toimitukseen. Niinpä jäin himaan venailee, että se tulee. Ei kuulunut mitään, jolloin ip katsoin sitten uudelleen trackingia ja luki klo 12: the address is in a remote area and deliveries are not made daily. Uusi toimitus ma 14.1 by end of business day. Siis mikä hemmetin haja-asutusalue, kun täältä heittää vaikka kivellä Stockmannille ja miksi menisi 6 päivää taas lisää. Otin yhteyttä UPS:iin tuohtuneena, jolloin minulle kerrottiin, että heillä oli niin paljon paketteja, joten päättivät antaa sen Itellan kuljetettavaksi. Sitä ei toki suoraan kerrottu aluksi, vaan ajateltiin, että haja-asutusalueskeida menee minulle läpi. Sain Itellan trackingnumeron ja siellä luki vain: Lähetyksestä on vastaanotettu ennakkoilmoitus sähköisesti EDI-sanomana. Eikä mitään muuta. Laitoin UPS:lle sähköpostia, että tulen ilmoittamaan lähettäjälle, etteivät käytä enää ikinä UPS:ää, koska toimitukset kestävät huomattavasti kauemmin kuin peruspostin kautta ja kaiken lisäksi se menee lopulta postiin kuitenkin. Menin nukkumaan jotain klo 2, eikä ollut mitenkään Itellalla homma edennyt, vaikka edellisaamuna se lähti jo klo 7.36 UPS:n auton kyydissä. Itella oli siis jemmannut sen paketin jonnekin lähes vuorokaudeksi ilman scannausta.

Tänä aamuna sitten heräsin siihen, että joku on ovella joskus puol ysiltä. Heräsin siis, heitin vähän juomalasista yöpöydältä vettä naamalle, jotta näen jotain, laitoin valon, pukeuduin nopeasti ja menin ovelle, eikä siellä ollut ketään. Tyyppi oli liuennut, mutta jätti lapun, että paketti on postissa 9.1 15->. No kuinkas ollakaan, ei siis treenikamoja mukaan ja aikaisemmin liikkeelle, että ehdin käydä siellä postissa ja se lappu mukaan. Kun pääsin postille niin ensinnäkin parkkipaikat olivat lähialueella kiven alla ja sitten kun pääsin postin sisään niin siellä oli varmaan 20 ihmisen jono. Kaikkea mahdollista viheltäjää, eikä riittävästi asiakaspalveluhenkilökuntaa. Venasin varmaan reilusti yli 20 minuuttia kunnes lopulta sain sen paketin. Sitten ajoin himaan ja kun tulin tänne ja avasin paketin niin huomasin, että olivat lähettäneet väärän tuotteen. Siis voiko paremmin kaikki mennä, mitä tulee asiakas ja asiakaspalveluhenkilökunta välisessä vuorovaikutuksessa.

Tunnen myötämielisyyttä tilannetta kohtaan.

Kyseessä oli schollin lähettämä viesti Laadukasta asiakaspalvelua -ketjussa
 

V-man

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Ihan uteliaisuuttani tahtoisin tietää, kyydititkö itse näppäimistöäsi vai tilasitko sille esim. taksin? Näppäimistön kyydittäminen kuuluu kyllä ihmisten erikoisiin tapohin, paitsi jos on tulossa Gigantista kotiin. Erikoista olisi toki myös, jos joku antaisi näppäimistölleen "kyytiä".

Hmmm... Kumpikohan teistä nyt on sitten se pilkunnussija? Kaveri joka antaa näppäimistölle "kyytiä" vai kaveri joka näsäilee siitä? Äänestän että kumpikin... omalla tavallaan :)
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Suurena sarkasmin ystävänä minua vielä näin kolmenkin päivän jälkeen välillä huvituttaa Carloksen vastaus nimimerkille Moderaattorit. Carlos on nöyrä ja oppivainen! Linkki.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Kiitos. Oli jäänyt täysin huomaamatta. Otsikon arvoinen viesti! :D

Viesti lienee jo valittu Kuukauden Viestiksi. Esimerkillistä asiassapysymistä ja kunnon jääkiekkokeskustelua. Pohjois-Korean hallitus kiittää.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Tuntuu vähän omituiselta, että täysin kotijoukkueen hallussa olleesta pelistä ensimmäisenä mutistaan jotain joistain tilanteista, joissa olisi voinut joltain teiniltä taas kerran puhjeta finni poskesta.

Olihan tuossa kieltämättä paljon tilanteita, joissa olisi voinut käyttää tuota kohtuuttoman kova peli -pykälää ja pistää pelaajia pihalle.

Esimerkiksi melkein pelin alussa Rinkinen tuli taklaamaan, Tapparan pelaaja väisti kääntämällä osittain selkää. Tuossa voi olla pelaajan ura katkolla, jos tulee rehellisesti taklaamaan ja taklattava pelaaja lähtee väistämään. Onneksi Rinkinen ei loukkaantunut vakavasti.

Toinen todella törkeä tilanne oli se, josta Tapparan ensimmäinen maali syntyi. Mäntylä luisteli todella kovaa vauhtia kohti vierasjoukkueen maalivahtia. Jos Mäntylä olisi törmännyt maalivahtiin tuossa tilanteessa, olisi voinut tulla todella pahaa jälkeä. Onneksi kuitenkaan Ore ei loukkaantunut vakavasti.

Tulee myös mieleen tilanne, jossa Barkovin maila kävi laukauksen saattoliikkeen jälkeen päätason yläpuolella. Huonolla tuurilla Jalvanti olisi ollut lähempänä Barkovia, jolloin maila olisi voinut osua päähän. Näistä voi tulla tosi pahaa jälkeä, varsinkin mailan liikkeen ollessa noinkin kova. Onneksi kuitenkaan Jalvanti ei loukkaantunut vakavasti.

Kokonaisuutena oli kyllä taas sellaisia pelejä, jotka olisi voinut jättää katsomatta. Ei tästä paljoa kerrottavaa jäänyt, eteenpäin vaan katsetta.

Tämä todella loistava viesti voi joko olla ironiaa tai tosimielellä kirjoitettu. Niin tai näin, mielestäni ansaitsee paikkansa tässä ketjussa.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Musta Nuoli pistää takatolpilta tyhjiin fiftyeightin oivaltavasta esityöstä:
Hennassa on siis samaa kuin muissakin pornotähdissä. Hyvän näköinen, seksikäs ja ihan vitun tyhmä.
Allekirjoitan muuten joka sanan, paitsi että Virkkunen ei ole hyvän näköinen eikä erityisen seksikäs.
Erityisesti-sanan olisin tosin itse jättänyt tuosta ehdottomasti pois.
 

_Kuusyks

Jäsen
Suosikkijoukkue
SKA Pietari, Afinogenov #61, (Blues & Jokerit)
Erityisesti-sanan olisin tosin itse jättänyt tuosta ehdottomasti pois.

Eiköhän tuossa tarkoituksella vältetty maailman vanhimman vitsin kierrättämistä, joten tuo "erityisesti" -sana pelasti viestin pointin aika hyvin.

Syön tässä baijerilaista aamupalaa, eli makkaraa ja kaljaa. Tosin jätin sen makkaran pois. Höhö.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Eiköhän tuossa tarkoituksella vältetty maailman vanhimman vitsin kierrättämistä, joten tuo "erityisesti" -sana pelasti viestin pointin aika hyvin.
Hyvä pointti. En viitannutkaan tuolla virkkeellä Mustan Nuolen heiton nokkelaan sanamuotoon, vaan ministeri Virkkusen itsessäni herättämien seksuaalissävytteisten ajatusten määrään, joka on yhtä korkea kuin EK:n näkemyksen mukainen palkankorotustaso.
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Olin tuota samaa tulossa laittamaan. Ei saatana, novellet kaatui näppäimistölle, biitti purskahti näytölle ja silmälasit putos lattialle. Hyvä scholl!
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Olin tuota samaa tulossa laittamaan. Ei saatana, novellet kaatui näppäimistölle, biitti purskahti näytölle ja silmälasit putos lattialle. Hyvä scholl!

Kehiksen sisäpuolinen läppändeerus on jotain uskomattoman upeaa. Ei vaan kykene ymmärtämään mitä hauskaa tuossa oli. Tosin huumorintajuni on suhteellisen paskaa eli kannattaa antaa olla.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kyllä se minusta oli schollilta mainio veto. Olin melko varma että kis kis hän lähtee tuohon aika ilmiselvään tanssiin, mutta mitä vielä. Ei tuohon pystynyt mitään enää vastaamaan, olin aseeton.
 

pakki3000

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Kehiksen sisäpuolinen läppändeerus on jotain uskomattoman upeaa. Ei vaan kykene ymmärtämään mitä hauskaa tuossa oli. Tosin huumorintajuni on suhteellisen paskaa eli kannattaa antaa olla.

Tähän vahva sama. Pidän myös Aku Hirviniemen huumorista, joten se ilmeisesti todistaa huonon huumorintajun..

Minä olen jo tatuoinut otsaani "SaiPa - Suomen mestari 2012-2038", uskon nimittäin vakaasti että tästä kaudesta lähtee tommonen 26 vuoden dynastia liikkeelle. Sen verran ylivoimaisesti tässä sarjakärjessä porskutellaan vaikka lähes kaikilla muilla ryhmillä on NHL-miehet rivissä että eihän tälle voi loppua nähdä, miettikää miten karmaisevan yksipuoliseksi tämä SM-liiga muuttuu jos NHL alkaa ja kaikki hätäavut luikkivat omiin seuroihinsa? Ei jumalauta me ollaan kuninkaita!!! KUNINKAITA KUULETTEKO!!

Nyt puhutaan jo uudesta jäähallista, samantien vois laittaa semmosen 25000-paikkaisen rakenteille ja laittaa paperit vetämään että siirrytään pois tämmösestä rupu-SM-liigasta enemmän omatasoisia joukkueita vastaan pelaamaan. KHL ois liian itsestäänselvä vaihtoehto, ennemmin näen että nyt lähdetään lyömään ensimmäistä eurooppalaista NHL-joukkuetta tulille. Lappeenranta Saimaas Balls vaan nimeksi ja sitten Stanley Cuppeja keräilemään.

Liigajoukkueiden voimasuhteiden ketjussa alkukaudesta kirjoitettu viesti saa hieman hymyä naamalle oman joukkueen kyntäessä :D
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös