Jatkoajan parhaat letkautukset, läpät ja muut vastaavat kirjoitelmat

  • 3 282 750
  • 7 387

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Samaa paska joka ketju täynnä. Todellista letkauttelua, juu.
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Pitäisikö itkeä vai nauraa -ketjussa on meneillään Sampio vs. TQoFE osa X. Virittäytykää taajuudella ja varatkaa pientä napostelemista siihen koneen ääreen.

Show peruttu. Ottakaahan popcornit pois mikrosta ja laittakaa dipit takaisin kylmään. Olen pahoillani.

Höh, mutta popparit on kyllä hyvä ottaa muutenkin pois mikrosta.

Dippaako joku popcorneja?

Kai joku niinkin tekee.

Ajattelin, että porkkanatikut voitte pitää, ne ovat terveellisiä.

Kiitti. Olen porkkanoille allerginen.

Onhan popcornitkin terveellisiä. Varsin paljonkin sitä esim. sipseihin tai maissilastuihin verrattuna.

Saat poikkeusluvan dipata popcornia.

Kaikki muut syövät porkkanatikkuja.

Minä en suostu dippaamaan popcorneja enkä syömään porkkanatikkuja.

Menen nukkumaan.


Äks vitun Dee. Olette kuin yhtä suurta lestaperhettä. Kummeli on perheen pää, joka ohjastaa lapsia että mitä pitää tehdä(napata popparit messiin). TQoFE on perheen täti joka kärsii menkkakivuista eikä voi sietää kohtalotoveriaan setä sampiota. Lunatico on perheen riiviö joka kuuntelee saatanallista hiphoppia salaa muulta perheeltä. HJL on perheen kuoropoika joka kuuntelee Janosta toisin kuin badass veljensä. Tinkezione on perheen besserwisser isoisä, "Abe Simpson", jonka höpinät sivutetaan porkkanoilla.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Eli ensin tulet vinkumaan turhasta ja sitten yrität kääntää homman vitsiksi. Selvä.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Sitku Suomeen tulee vallankumous niin tää sakki ammutaan ekana. Tai heti konsulttien jälkeen.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Hah, näin Lukko-HPK pelin jälkeisenä päivänä tämä nauratti huomattavasti. Ilmeisesti oli jonkinlainen asia yhteys kyllä Hespelerin hehkuttamaan seksiin.

Löytyy tuolta pakko kirjoittaa-ketjusta.

PHP:
Hän käytti vartaloaan ikään kuin pimppinä.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Tiedän ja ymmärrän, että vituttaa, harmittaa, ärsyttää, ketuttaa ja paskattaa kun hommat ei suju, mutta koittakaa nyt vittu rauhoittua ja jättää nuo itkupotkuraivarit pois. Tai purkakaa ne jonnekin muualle.

Tämä viesti esitettiin Jokeriosion vitutusketjussa.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
teeveemiehen sarkastisuus SaiPa mediassa -ketjussa on kyllä hersyvää:

Tahdon rakastella Ari-Pekka Seliniä, koska hänen aikanaan luotu voittamisen kulttuuri kukoistaa SaiPassa vielä hänen lähtönsä jälkeenkin. Jos SaiPa voittaa mestaruuden ja HPK jää pisteen päähän säälipleijareista niin vuoden valmentajan titteli pitäisi antaa oikeasti Selinille eikä suinkaan Tirkkosen Peksille.

Tai ainakin oletan, että tuo on sarkasmia!
 

Kummeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals
Tilasin Soneran kautta tuon Sm-liiga kausikortin ja mainoksissa mainittiin, että sillä näkee runkosarjan otteluiden lisäksi playoffseja välieriin asti (muut kuin Nelonen Pron matsit). Nyt tilausvahvistuksessa kuitenkin lukee, että Sm-liigan kausikortin palvelu loppuu runkosarjan lopussa. Onko muilla kokemuksia tuosta Soneran liigapaketista ja pitäisikö tuosta olla huolissaan?

Huomasivat varmaan sun suosikkiseuran SM-liigassa kun tekivät sopimuspapereita. Eli loppuu luonnollisesti runkosarjan lopussa.

Väsynyttä mutta hauskaa. :)
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
WTC aiheena taas.

Ilmeisesti oli tosiaankin niin että kaksoistorneissa ei ollut kovinkaan kuuma ja ihmiset hyppivät alas ihan huvikseen. Tai sitten oli pirun kuuma, mutta sillä lailla sopivasti että teräs ei menettänyt normaalia jäykkyyttään. Toisaalta, joskus on väitetty että sieltä tuli sulaa terästä virtana alas. Räjähdys taas tapahtui äänettä ja ilman paineaaltoa, paitsi yhden talon kellarissa missä ääniä kuultiin. Räjähteet olivat äänettömiä, ilman paineaaltoa ja hyvin piilotettuja. Sen lisäksi ne sulattivat terästä niin paljon että sitä valui talon keskiosista ulkoreunoilla ja aina ulos saakka.

Ehkä salaliiton hienoin yksityiskohta kuitenkin oli että WTC 7 rakennus piti räjäyttää samalla ja kun joku unohti kaapata viidennen koneen niin se piti räjäyttää niille sijoilleen ilman hyvää syytä. Kohteet olivat kaikille niin tutut ja symbooliset WTC:n kaksoistornit, Pentagon, Capitol/White House ja tarunhohtoinen WTC 7 rakennus.

Salaliittolaisilla oli kyky asentaa koko WTC 7 talo salaa täyteen räjähteitä, kuulemma siksi että talossa sijainneet tiedostot piti hävittää. Heille ei olisi esim. onnistunut sytyttää tulipaloja noihin kerroksiin ja tuhota todisteet siten, ainoa vaihtoehto oli räjähdepurku ja ilman että taloon lennätettiin mitään lentokonetta tai edes laitettu kellariin autopommia selitykseksi. Tosin tämänkin voi aina puolustella siteeramalla Goebbelsia suuresta valheesta.

Salaliiton motiivinahan oli hyökätä Afghanistaniin ja ottaa sen mineraalivarat haltuun ja kakkosvaiheessa Irakin öljyvarat. Molemmat operaatiothan meni putkeen ihan hyvin, Afghanistanin kaivosteollisuus kukoistaa ja Irak on nyt länsimaiden mukava ja helppo investointikohde. Täytyy sanoa että pirun fiksua porukkaa salaliiton takana sen teknisessä toteuttamisessa, varsinkin ottaen huomioon että taloustieteen ja peliteorian luennot jäivät yliopistolla kokonaan sisäistämättä. Varsinkin Silversteinin Larrylta ja vakuutusyhtiöiden omistajilta.
 

#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Hyvinkään Tahko, Pasi Nurminen
''Jokeri-pelaaja kehoitti seuran kannattajia potkimaan hampaat kurkkuun satunnaiselta vastaantulevalta pyöräilijältä! Mukana Ville Peltosen järkyttyneet kommentit tuoreeltaan''.

Jotenkin tuohon tapaan?

Tämä siis Jokeriosion vitutusketjussa, koskien Steve Mosekselta pöllittyä pyörää...
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Mul on tästä asti aikaa.

497 vuotta siitä (ok, ok, muutama minuutti, mutta en malta odottaa), kun Englannin kuningkaan Henrik VIII:n neljäs puoliso Anna Kleveläinen syntyi. Liekkö savolaisia?

Varmasti hieno mies.

Oikea flaavilainen tamma, kertoo Wikipedia. Siinäpä kauniita sanoja.

=/

Kiitos tästä.
 

Puscutractori

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Harri Olli, rahaton ManC, NP#32, DEFC #62
Nimimerkki Kerouac kuvaa loistavasti Nordenskiöldin kadun hallia. Tähän ei ole mitään lisättävää:

"Hyvä tuuli alkoi totuttuun tapaan jäähallin lipunmyynnistä. Minulle ei oikeasti tule mieleen Suomesta montaakaan enemmän 70-lukua henkivää paikkaa kuin Helsigin jäähalli. Järkyttävän betonikuution kyljessä oleva kammottavan ruma siipi, jossa Neuvostoliitossa valmistetun näköinen tupakoinnin kieltävä kyltti ja totaalista Brezhneviä henkivä kello, joka on symbolisesti oivallisesti pysähtynyt."
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Nimim. Musta Nuoli on nyt virallisesti vastuussa Jatkoajan historian lyyrisimmästä ja karuimmalla tavalla kauniista tuotoksesta. Ketju - ja koko palsta - lukkoon:
Kuollut varis pihalla on köyhän miehen satakieli.
Tuossa seitsemän sanan mykistävässä nipussa on nimittäin ihan aidosti ja vilpittömästi jotain sellaista, joka puhuttelee tällaista raavasta miestä sydämen ikiroutaisia juuria myöten. Saatoin tunnistaa säkeestä itseni ja tämän todellisuuden.

Yhtä kaikki: hattu päästä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös