Jatkoajan parhaat letkautukset, läpät ja muut vastaavat kirjoitelmat

  • 3 282 762
  • 7 387

Baldrick

Jäsen
Juuri olin ylempää tulossa linkittämään. Huikeaa matskua muutenkin koko selkkaus. Samalla naurattaa naisten logiikka niin täällä kuin oikeassa elämässä.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Jottei syntyisi vaikutelmaa, että se oli hauskaa vain IFK:n kannattajien mielestä, kirjoitin tämän viestin.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Jos Stigu olisi kirjoittanut vastaavassa tapauksessa vastaavan viestin Kärppien osioon, niin seuraus olisi ollut yletön määrä vittuilua, raportointia ja ehkä jopa viikon jäähy.

Tervetuloa Ouluun. (ei, minä en ole moisesta pelikieltoa saanut, vakiovittuilijoille tiedoksi)
 

Datsun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Toronto, Saksa
Katselin tänään hammaslääkärissä kauhukuvia nuuskan käyttäjien syöpäisistä ikenistä ja hampaista ja huulista jne. jne. kyllä te tiedätte. Oikein irvokkaita värikuvia siitä minkälaiseksi nuo onkalot menevät kun sitä skeidaa tuuttaa tuonne huulen alle.

No sitten luin viestin joka huipentui näin:

...Taas tuli itselle satsi nuuskaa laivalta. Vaimokkeen kaveri kävi siljalla ja 3tornia ettania kotiutti sieltä. Hintana joku 95e. Ainoa muutos mikä siihen oli tullut ettei saanut enää sekoitella irto ja pussinuuskatorneja keskenään tuohon tarjoukseen. Mutta hyvä hinta ja ikenet kiittää ja kuittaa!!

Jotenkin mielessäni tuo tummennettu lause jatkui heti että "ikenet kiittää ja kuittaa ja korkkaa".
 

choose_life

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Klassikko jo syntyessään!

Tämä oli kieltämättä toiseksi paras tiivistelmä koko "asian" ympärillä käydystä "keskustelusta", etenkin kohta 3 (T. Lehterän fb-status oli paras:).

Jatkoksi avautumisketjun satoa, pudotti ainakin täällä:

Ensiapuhenkilökunta puhuu ainakin tv-sarjoissa potilaalle aina sillä sävyllä, että kyllä ei potilaalla nyt mitään hätää ole, miksei me voitaisi tietysti vaikka vähän autellakin, töissähän tässä ollaan. Tämä siitä huolimatta, että potilaan korvista suihkuaisi verta tai pää olisi suorastaan irtinäinen.
Toisaalta se, että hoitajat kirkuisivat, säheltäisivät ympäriinsä ja hokisivat sisustussuunnittelijaäänellä, että "oh my god, sä kuolet" saattaisi sekin antaa hiukan väärän signaalin tilanteesta.
 
Viimeksi muokattu:

kesätyttö69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dufvan Lukko, JYP(ilman Tyni&Virtanen)
Oli nokkela heitto. Sanottakoon, että osui, muttei uponnut. Nyt pitää stadin jengien ryhdistäytyä, ettei maalaiset pääse enää hyppimään silmille, perkele! :)

Sitä myö täällä maallakin toivotaan, tosin täytyy myöntää että kyllähän Jokereiden tiputtaminen maistui viime kaudella ;) PK-seudun joukkueiden menestys on tärkeetä koko liigalle.
 

Visnovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång, alltid. Vaahteralehdet. HCK.
Mitä, eihän lue? :D Voin kyllä täysin varmasti kertoa teille että en ole Jomppa_Koon kaato. En tykkää seksistä miehien kanssa.

Sinäkö sitten kaadoit Jomppa_Koon ja hän ottaa nyt kunnian kokonaan itselleen?
 

Kummeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals
Sinäkö sitten kaadoit Jomppa_Koon ja hän ottaa nyt kunnian kokonaan itselleen?

Niinkuin sanoin, en pidä seksistä miehien kanssa. Tai oikeastaan, mistäpä minä sen tietäisin kun en ole kokeillut. Ja mistä voin tietää että onko Jomppa edes mies. Suuria kysymyksiä.
 

Visnovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång, alltid. Vaahteralehdet. HCK.
Niinkuin sanoin, en pidä seksistä miehien kanssa. Tai oikeastaan, mistäpä minä sen tietäisin kun en ole kokeillut. Ja mistä voin tietää että onko Jomppa edes mies. Suuria kysymyksiä.

Eipä sitä pimeässä koskaan voikaan tietää. Lähtisin ainakin siitä oletuksesta, että mies ennen kuin toisin todistetaan. Ei muuta kuin kokeilemaan.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Videosta pystyy helposti todistamaan, ettei kyseessä ole Semir Ben-Amor. Ben-Amorin matalaliito vaihtoaitiosta kohti Peltosta on sen verran nopeaa toimintaa, ettei Ben-Amorin luistelutaidolla tuohon pystytä. Tämän todistaa lausunto nimettömänä pysyttelevältä, supoa pelkäävältä, helsinkiläiseltä ex-junnukiekkokoutsilta. Lausunnosta käy mm. ilmi, ettei Ben-Amorin reisiin mahdu videolla nähtävään pyrähdykseen vaadittavaa määrää luistelukerosiinia.

Hidastuskuvasta pystyy helposti todistamaan, ettei Peltonen lysähdä maahan vapaan pudotuksen nopeudella tonttiin. Tämä viittaa selkeästi siihen, ettei Peltonen, vai pitäiskö puhua sijais-Peltonen, menetä oikeasti tajuntaansa, vaan tilanne on täysin näytelty. Paikalta saatu pika-analyysi kertoo myös jäältä löytyneen nanotermiittiä, jolla CIA irroittaa sijaisnäyttelijöiltään mm. ylimääräiset hampaat.

Harvemmin tulee revettyä millekään tästä ketjusta löytyvälle, mutta tämä pisti hekotuttamaan kunnolla.
 

kuuskytä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Eli mitä mielestäsi kuulit tältä SM-liigan Zapruder-filmiltä?

T - Ilta-Sanomat (ohessa linkki videoon)

Itse kuulin aluksi nuo samat jutut, mutta otettuani pari kaljaa ja ostettuani kymppitonnin audiovehkeet kuulinkin jotain ihan muuta. Nauhalta ei kuulu ilman huipputoistoa Lämsän ääntä ja Valtosenkin jutut ovat vääristyneitä, mutta nyt olen saanut täyden transkription kasaan (ja kyllä, on lähetetty poliisille ja liigalle)

[Kohinaa ...]
[Lämsä (hillitysti): Tome, mitä musaa erätauolla?]
[Valtonen (innostuneesti): Nyt tulee Skrillexiä!]
[Lämsä (ärtyneesti): Nyt lähtee uudet paskamusat pois ja Kari Tapiot tilalle, yhden saat jättää]
[Valtonen (paniikissa): Muse jää, Muse jää!]
[Lämsä (lakonisesti):Paskaa musa sekin on, mutta olkoon.Entäs safkat pelin jälkeen sushi vai tapakset?]
[Valtonen (ärsyyntyneenä): Tapakset!]
[Lämsä (vittuillen): Jälkkäriä?]
[Valtonen (lopullisesti malttinsa menettäneenä): Tapakset ja se vitu limujää!]
[tauko n. 3s]
[Lämsä (hämmästellen) : mikä vittu tolle Semirille nyt tuli?]

Vaikka asia saa minun ja monen muunkin puolesta olla jo menneen talven lumia, Major Julli osuu tässä kyllä asian ytimeen!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös