Jatkoajan parhaat letkautukset, läpät ja muut vastaavat kirjoitelmat

  • 3 291 178
  • 7 390

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Aika mustaa huumoria, mutta silti tässä pistetään Midnight Ramblerille osuvasti, ja reaktiosta päätellen kivuliaastikin, vastapaallon.

Niin, kun ei kosketa tippaakaan itseä. Harmi, ettei ammuskelun uhreilla ollut mahdollisuutta paeta Ruotsiin, kun aseet rupesivat laulamaan.
 

Andrei

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tuo Petu-keskustelu on ihan puhdasta kultaa HIFK:n osiossa, tässä yksi helmi:

Koko tämä skenaario on ihan absurdi.

Voin kuvitella, kuinka Suomen troikka puhuu keskenään, että nyt jätkät ollaan Venäjällä, tätä ei sitten sössitä. Vedetään asiallisesti ja naama peruslukemilla ainakin siihen asti, että rahat on tilillä. Ja sitten yhtenä varomattomana hetkenä napsahtaa korkki... Yhtäkkiä bussi on ajettu hallin seinään haitariksi ja bussin ikkunasta loistaa Heiskasen parempi puoli. Petu pilkkoo dösää moottorisahalla alasti, miliisinsuikka päässä.

Putin laittaa sitten noottia pikku-Stubulle.
 

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Onhan Vatanen toki hyvä pelaaja, ja tulee varmasti luomaan hyvän uran änärissä, mutta missä helvetin välissä se on ehtinyt dominoimaan? Hyökkää se välillä aika näppärästi ja pujottelee kentällä tehden samalla hienoja maaleja, mutta ei se mitään dominointia ole ollut, ei sinne päinkään.

Röstiperunat näppikselle jne.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Röstiperunat näppikselle jne.

Yritin lukea tuota viestiä naama vakavana, mutta ei onnistunut. Mutta hei, kaikilla on oma näkemys mitä dominointi tarkoittaa!

:)
 

Melko Huono

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Keskustelu HIFK:n tulevasta valmentajasta sai hymyn huulille:

Ettei kävisi niin että ensi kaudella teitä valmentaa eräs mies josta lähes kukaan ei saa selvää. Pystyy puhumaan ainakin kolmea eri kieltä yhtä aikaa.

Kyseistä henkilöä Ei Tamikaan töni. Eikä Tomkaan.

Remu Aaltonen?

Sitten on palkattava myös Kibe tittelillä pelaaja/tulkki. Henkeä nostaakseen ennen peliä Remu huutaa kopissa munasiltaan rumpusetin takana, että hiffaattekste, et rock`n`roll lähtee konehuoneesta saatana ja alkaa jyskyttämään Get on:in komppia munat heiluen. Kibe suomentaa, että nyt on jätkät pelattava täysillä.*

Edit: * Seuraavana päivänä kaikki ulkomaalaisvahvistukset jättävät seuran perhesyihin vedoten.
 

Jabbbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Oulun Kärpät
Ah, paskahuuumori - aina niin yksinkertaista mutta kaunista!

Lukeeko ja kirjoittaako muutkin palstaa/palstalle paskalla istuessaan?

Mulla on nykyään paskalla käydessä aina iPad mukana, ei siitä muuten mitään tulisi. Töissä joutuu tyytymään kännykkään.

Minä käytän edelleen perinteistä paperia, taitaa tällä hetkellä olla Serlan paperia.

Lainatut pätkät löytyy Tämän olen aina halunnut tietää Jatkoajan keskustelupalstasta -ketjusta. Suosittelen kaikkia vessahuumorin ystäviä tutustumaan!
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Symbioosit:


Vihaan:

- Penguins. En mä muuten, mutku kaikki muutkin. Crosby itkee koko ajan ja joukkue on rakennettu halpamaisesti korkeilla varausvuoroilla. Tahallaan leikkivät konkurssiuhalla, jotta saisivat Malkinin ja Sidneyn. Vitun porvarit. Lisäksi seuran fanit vituttavat, koska he ovat alkaneet sympata Pensiä vasta vuonna 2005. Ihan jokainen.

Sinähän tosiaan ihme pelle olet, sorry mutta ei kyllä uppoa huumorina/sarkasmina
kirjoittaja jokaa kuvittelee olevansa Pocklington profiilissaan (tosissaan tai ei) ja fanittaa muka Pensiä mutta vihaa samalla joukkuetta ja sen faneja. Jokaisella on oikeus mielipiteeseensä, tottakai, mutta pitäisi olla sen verran järkeä päässä, että osaa muillekin sanoa että mikä se mielipide oikeasti lopulta sitten olikaan. Tuollaiset "nokkeluudet", eli ristiriitaisuudet joita suollat eivät ole kyllä mistään kotoisin. Booring. Sitäpaitsi kun Jatkoaika on keskustelupaikka, joka olisi tarkoitus pitää laadukkaana, niin voisin suositella
lämpimästi vaikkapa Suomi24:ää sinulle, sieltä löytyy tuontasoista replikointia ennestäänkin. Terveisin ihan oikea Pens-fani jo vuodesta 1990, joka tässä toki aivan turhaan edes vaivautui provosoitumaan p:njauhannallesi.

Joko meikäläistä nyt jekutetaan julmasti ja vastataan ironiseen viestiin ironialla, tai sitten PP:n viesti osui ja upposi todella kovaa ja syvälle. En osaa sanoa, hauskaa ehdottomasti silti.
 

Jabbbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Oulun Kärpät
Joko meikäläistä nyt jekutetaan julmasti ja vastataan ironiseen viestiin ironialla, tai sitten PP:n viesti osui ja upposi todella kovaa ja syvälle. En osaa sanoa, hauskaa ehdottomasti silti.

Repesin myös tälle! Ja veikkaan kyllä tuota jälkimmäistä vaihtoehtoa vahvasti...
 

Worrell

Jäsen
Suosikkijoukkue
RIP Coyotes 1996-2024
Penguins -faneille NHL13 -ketjussa, jotka tilailevat toisiltaan kansia, joissa komeilee Crosby. Haalivatkohan nuo aikuiset (?) miehet myös Sidney -julisteita seinilleen?

Haha, sanon minä. Mulle on ihan sama vaikka kannessa olisi Kalervo Kummola. Ei kukaan haluaisi tehdä kantta minulle siitä?

Ensiksi naureskelin mielikuvalle 30-40 vuotiaista miehistä, joilla on Crosby julisteita makuuhuoneen seinillä, mutta tuo viimeinen kappale räjäytti ns. pankin. Meinasi mennä kahvit väärään kurkkuun.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Andji Tee oma apurahaelokuva! -ketjussa.

Andji kirjoitti:
Minä lähtisin hakemaan aihetta niinkin eksoottisesta paikasta kuin raviradalta. Elokuvan nimi olisi "Viesker" ja se kertoisi entisen ravikuninkaan, Vieskerin, tarinan.

Elokuvan alussa Vieskeriä kuvattaisiin iloisena kirmaamassa niityllä muiden hevosten kanssa, kunnes ilkeä Jorma Kontio (jota näyttelee Juha Föhr tai Denzel Washington, kumpi nyt sattuu vapaana olemaan) saapuu ja vie Vieskerin harjoittelemaan ravaamista. Siitä alkaa toden teolla nuoren varsan kasvukertomus kohti vuosituhannen vaihteen ylivoimaista dominanssia suomalaisilla raviradoilla.

Vieskerin roolissa nähdään Sarah Jessica Parker.

Pääsin tuohon viestiin asti ketjua lukiessani. Ketjussa on ollut lukuisia muitakin vaikka suoraan tänne linkitettäviä kirjoituksia, mutta Andjin viestin lopussa esiintyvä Sarah Jessica Parker on täysosuma, kun ajattelee näitä ajankohtaisia näyttelijävalintoja ja sitä, että Parker on esiintynyt hevosena aiemminkin. Siinä ikään kuin risteävät itsestäänselvyyshuumori ja loistava ajatus.
 

Puscutractori

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Harri Olli, rahaton ManC, NP#32, DEFC #62
Hyvä kuitti "Ärsyttävin sana tai termi, jonka tiedätte" -ketjussa.

Monipuolisenhuono kirjoitti:
Toinen ihan vitun ärsyttävä sanonta on kun joku on pari vuotta takaperin tehnyt jotain tms. Argh.


Iker kuittasi:
Mitäs helvettiä, Michael Jackson esitti parikymmentä vuotta takaperin moonwalkia. Missä vika?
 

regularflex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
John J:n kommentti liigajoukkueiden voimasuhteet ketjusta pisti hymyilemään myös osittain sen vuoksi, että pientä kehun tynkää Porin suuntaan ainakin rivien välistä aistittavissa.

Kun vertaa Lukon pelaajabudjettia esim. Kalpaan ja Ässiin, niin ei voi kuin ihmetellä, että mihin se raha tänäkin vuonna oikein saadaan tuhlattua. Siis oikeesti! Tämä on vuodesta toiseen tätä samaa kuraa. Sama kuin menisi Alkoon ja maksaisi kossupullosta ja myyjä ojentaisi kaljapullon. Porilainen vetäisi myyjää dunkkuun, mutta raumalainen on tyytyväinen, että sai edes sen kaljapullon.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Seiska oli tosiaan Iiro Sulin, raumalaisesta nimestään huolimatta ihan porilainen kaveri.

Harjoitusotteluketjusta bongattua. Tiedä sitten miksi, mutta hymyilytti... :D
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Harjoitusotteluketjusta bongattua. Tiedä sitten miksi, mutta hymyilytti... :D

Raumallahan on tapana kysyä onnitelumielessä tuoreelta poikalapsen isältä että "migäs toiseks nimeks laitetamba?". Tosin jotkut antaa Iiron toiseksikin nimeksi. Aikoinaan raumalaisella tyttöystävälläni oli Iiro-veli, Iiro-eno ja Iiro-serkku. Lienee melkein turhaa arvuutella mikä perheen poika-spanielin nimi oli.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Lusikka??!!

Jos Lusikka on tosiaan kaverin lempinimi, ottaisin hänet jengiin jo sen takia, että sanonta "Lusikka Sopassa" saisi ihan uuden merkityksen, varsinkin jos sitä käytettäisiin kuvaamaan IFK:n pukuhuoneen suihkutiloissa tapahtuvaa toimintaa.
 

Melko Huono

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Käyttäjänimetön kertoo hakemuksestaan palstalle

Kerroin hakemuksessani, että työskentelen Taffelin tehtailla Etelä-Amerikassa. Luonnollisesti mainitsin, että lempiruokaani ovat kaikenlaiset perunaruoat ja kerroin hakemuksessani eri reseptejä, joilla perunat saa mahdollisimman maukkaiksi, vaikka tokihan peruna (Solanum tuberosum) sinänsä jo on hyvin maukas ruoka. Mainitsin myös kehitteleväni hyönteismyrkkyä erityisesti koloradonkuoriaisten ja peruna-ankeroisten pään menoksi.

Ensimmäisellä yrittämällä pääsin kirjoitusoikeuden haltijaksi.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kova kombo -kyselystä lainattu alla oleva kommentti kyllä osui ja upposi. Pelkistetty arkirealismin kuvaus lyhyistä aamutoimista.
Suosikkikomboni takavuosilta:

Kahvi + rööki -> aamupaska.

Nautintoaineilla ensin kone käyntiin ja sen jälkeen porsliini kirjavaksi. Rööki on jäänyt, mutta mokkaa menee ja kakkaa tulee edelleen.
 
Kun Jokerit teurasti naapurinsa tänään sekä hanskojen kera että ilman, kävi keskustelu seurantaketjussa melko lämpöisenä. Jokerifanit veivät jutustelunkin, kun junttirinki keskittyi huutelemaan rasistia herjoja ja toivomaan käsien katkomisia. Alla eräs helmi.

Ja hulinat jatkuvat, Liivik ja Salmi käy Ossin kimppuun.
Kuinka Liivikin ja Salmen kävi?

Nauru maittoi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös