Jatkoajan parhaat letkautukset, läpät ja muut vastaavat kirjoitelmat

  • 3 283 639
  • 7 387

badgeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Detroit Red Wings

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Viestissä ei mikään niinkään naurata, mut ku erehdyin avaamaan tuon linkin, niin eihän jumalauta tuon näköistä jätkää voi olla olemassa :D

Tuohan oli itse asiassa poikkeuksellinen kuva Xavierista, siis näytti siinä liiankin normaalilta. TJEU googlen kuvahaun tarjontaa: abel xavier - Google-haku

Hieno pelaaja, jonka ura kääntyi laskuun koettujen vääryyksien johdosta. Myös yksi niistä harvoista pelaajista, jotka ovat siirtyneet toisen maailmansodan jälkeisenä aikana Evertonista Liverpooliin.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Heitto, josta kaikki saa alkunsa:

Siis tarkoitat varmaan Liigan toiseksi paras ruotsalainen. Paras on kuitenkin ilmiselvästi Ässien Daniel Brodin! :)

Trollaus:

Ah, hyvä, että korjasit. En ole tutustunut vielä raumalaisten joukkueeseen sen tarkemmin.

Korjaus:

Brodin pelaa kyllä tuolla 50 km pohjoisempana suipoissa.

Provosoituminen:

Älä suotta murehdi näitä virheitä, emme voi odottaa tällaista tietämystä pääkaupunkiseudun kolmosjoukkueen kannattajalta.

HJL:n välillä varsin sarkastisen kirjoitustyylin tietäen en usko että teki asiavirheen.
 

Śmierć

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Islanders & Frans Nielsen + Karhu HT
Provosoituminen:

Anteeksi, mutta nyt on pakko sen verran huudella, että itse en ainakaan näe tuossa mitään provosoitumista. Ehkä enemmänkin samalla tasolla jatkamista.
 

HJL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Katso Pallo, Vancouver Cancouver
Anteeksi, mutta nyt on pakko sen verran huudella, että itse en ainakaan näe tuossa mitään provosoitumista. Ehkä enemmänkin samalla tasolla jatkamista.

Höpsis, hassu! Luulit, että tarkoitukseni oli vittuilla porilaisille tai raumalaisille. Niin kuin toki olikin, muttei ollenkaan pahalla.
 

alwahla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Canadiens, Kraken, HIFK
Tempuran come back Flamesin ketjuun oli taas vahvaa verbaalista ilotulitusta. Jotenkin tämä kohta pisti silmään:

Toivottavasti Feaster ei hoida näitä hommia yhtä puusilmäisesti kuin mitä on lihava. Ja lihava se on. On se lihava mies. Toivokaamme parasta.
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
KiVin viesti supertripla-ketjussa nauratti ääneen. Vakava asia, mutta noinhan se valitettavasti menee.

Tämä on ajaton klassikko, jolla muistaakseni viime vuoden kisa avattiin ja taisi peräti mennä sekuntipeliksi, hyväksytäänkö kalmo mukaan tilastoihin. Veikkaan, että tänäkin vuonna joku sankari löytyy mönkijän alta jo aattoiltapäivän aikana.

Yksi ajaa rekkaa päin, koska rekkakuski ajoi ylinopeutta 5 km/h. Kaksi muuta luulevat, että kovaa ajaminen on asia, ja tappavat muutaman kyydissä olevan typeryydellään.

***

Kuusi näkee tulevan leskensä rannalla huiskuttamassa, kun nousevat kuselle veneessä. Yksi hukkuu ojaan.

***

Mustasukkainen poikaystävä tappaa parhaan ystävänsä ja naisensa ja muuten vaan jähytessä pistellään ilmat pihalle yhdeltä. Kukapa sitä perhettään juhannuksena lihoiksi pistäisi? Kyllä se on parempi antaa lapsille mukava juhannus ja säästää homma maanantaille.

H: 7
L: 5
V: 3
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
Ukkometson kiukkuinen tilitys sai aikaan spontaanin naurunpurskahduksen:

Voi vittu, en varmaan osaa kirjoittaa edes sambal oalekia oikein. Se kun on mainittu Glorian ruoka ja viini -lehdessä. Vittu sitten vielä ne kaikki muut hienot termit ja stadi. Vittu!

Hieman helpottaa, kun ymmärsin, että käyntikorteista saa moderneja kirjoittamalla niiden taakse "kaveri", jolloin niistähän tulee kaverikortteja! Tästä sukeutuu uusi seurapiirileikki: Kun saat uuden käyntikortin, milloin uskallat katsoa sen taakse, lukeeko siellä kaveri? Mitä jos ei lue? Parempi vai huonompi tilanne? Vittu, soita Ben Furmanille ja kerro kaikki kaverikorteista.

Ja vituttaa sekin, etten ole tällä viikolla käynyt Kuurnassa tai Demossa siellä stadissa.
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
Tämä on ajaton klassikko, jolla muistaakseni viime vuoden kisa avattiin ja taisi peräti mennä sekuntipeliksi, hyväksytäänkö kalmo mukaan tilastoihin. Veikkaan, että tänäkin vuonna joku sankari löytyy mönkijän alta jo aattoiltapäivän aikana.
...

Muistan hyvinkin tapauksen sillä minähän sinne varjon War-roomiin olin soittamassa ja tilannetta nauhalta tarkistamaan pyytämässä. Viime vuonna se oli tolppa ulos. Pitkässä sarjassa nämä tilanteet tuppaavat sitten tasoittumaan...

Jatkan vielä esillä olleesta aiheesta, vaikka onhan tämä leikinlaskua todella vakavalla asialla, mutta tyylikkäästi urheilutermein tehtynä se aiheutti minussa naurunpurskahduksen - sairas mies, sairas huumorintaju...

Toisaalta, pitää nauraa vielä, kun voi ja osaa!
 

Rabbinaamio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Mikkel Bødker, Justin Azevedo
En nyt tiedä että onko tämä oikea ketju tälle, mutta nauran varmaan kymmenettä kertaa tänään vedet silmissä tälle Sennin Wakizashin Lauri Tähkä-Alien Chestburster-vertaukselle kuin kaksi marjaa-ketjussa. En ole koskaan pystynyt ottamaan Tähkäpäätä tosissaan, tämän jälkeen vielä vähemmän.
 

migsuu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NHL
Hirvonen väläyttää Muu urheilu- liveseuranta ketjussa.
Hajosin itse kyllä tuolle huolella.

Aivan mahtavaa huumoria nuo katsomohaastattelut. Haastattelija (jonka nimeä en nyt muista) makaa poikittain haastateltavien päällä rakettireppu selässä.
 

Kummeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals
Nimimerkki Klassinen sentteri kertoo pohjoisen helteistä "Hienoa säätä pidellyt?" -ketjussa:

Joo kyllä minua niin inhottaa tämä ilmaston lämpeneminen. Nytkin täälä pohjoisessa saa kylpeä lämmössä +3 asteessa. Onneksi sentää tuulee ja vettä sataa ettei ihan läkähdy helteeseen. Vittu missä on mun hellekypärä.

Vähän tuli hörähdettyä, varsinkin kun täällä Tampereella on niinkin lämmintä kuin +13 astetta. Huh hellettä!
Tuo kylmyys tuli kyllä itsekin huomattua Rovajärven leirillä, jos aurinko oli pilvessä, niin sai jo pooloa sovitella takin alle.
 

choose_life

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Yu-seurannan satoa keihäsfinaalista

Ensin Seppo Rädylle (jonka kestokitinä on alkanut tosissaan vituttaa, kun mitään ratkaisuja ei koskaan kuitenkaan ole kykyä saati halua tarjota):

Muistaa varmaan myös mainita sen, että pieraisisi rautakangen anuksestaan 90 metriin. Ilman vauhtia.

Ja kommentti Ari Mannion valmentajaisän ulosannista, habituksesta ja mahdollisesta kuittipuhelusta Tohmajärvelle:

Vaikutti lähinnä soittavan seksipuhelin Marjatalle.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tämä Isle of Manin heittämä hulvaton vertauskuva toisten punttisalitreenaamiseen sekaantuvista henkilöistä aiheutti naurua näin aamutuimaan:

Ihan sama kun olisit runkkaamassa ja yht äkkiä kaveri tunkee päänsä oven raosta ja huikkaa että purista palleja samalla, tuntuu paremmalta.
Mielikuva on välitön.
 

J.Petke

Jäsen

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil

Wicci

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh Penguins, Sudden Death (RIP)
Juntti-ketjussa 1stApril asetteli miinan viestillään, jossa kertoi vanhemman miehen pyörineen koiran kanssa parkkipaikalla juntin näköisenä. Ukkometso käveli siihen sitten molemmilla jaloilla:

1stApril 1 - ukkometso 0
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös